27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj,
myslíte si ,e je patné po 17-let dceři chtít,aby ve vední den byla do 20 - 20,30h
doma?Ráno toti vstává v 5,15h.Přiletí v 14,30h domů ze koly,udělá to nejnutnějí a kolem 16h u peláí zase pryč.
Není tady
patné to asi není, ale a přijde na to jak toho docílit, tak mi poli návod.
Se synem 17 vstáváme 5,30 a domů chodí nejdříve po 21. hodině.
Není tady
Ahoj Jitko.
Asi by mě zajímalo kame holka peláí. Pokavad na jazykový kurzy, na taneční zkouku, na bojový sporty, pokud prostě na smysluplně strávené odpoledne, tak by to bylo určitě ok. Pokud ale neví kam vlastně peláí.... pak bych se poptala. A podle toho ... Taky bych to posoudila s ohledem na studijní výsledky. Mám 16ti letý holky a pokud nejsou na aikidu, francouztině nebo paněltině, s mnou ověřenými přáteli v kině nebo na bowlingu, nemají anci. Ale bůhví, co přijde,e?
Není tady
twinha napsal(a):
Ahoj Jitko.
Asi by mě zajímalo kame holka peláí. Pokavad na jazykový kurzy, na taneční zkouku, na bojový sporty, pokud prostě na smysluplně strávené odpoledne, tak by to bylo určitě ok. Pokud ale neví kam vlastně peláí.... pak bych se poptala. A podle toho ...Taky bych to posoudila s ohledem na studijní výsledky. Mám 16ti letý holky a pokud nejsou na aikidu, francouztině nebo paněltině, s mnou ověřenými přáteli v kině nebo na bowlingu, nemají anci. Ale bůhví, co přijde,e?
Ahoj Twinha,
vím,kam chodí nebo kde je(natěstí).V pátek a sobotu,někdy i neděli tolik časem není omezovaná.Vadí mi vední dny.Měla by se aspoń trochu učit(kromě matiky jí to jde - 1,2,někdy 3),více pomoci doma a mohli by jsme být jako rodina více spolu,ne.
Ale známe ty mladé.Holt si musím zvyknout,e u to není ta moje malá holčička.
Není tady
No tááááááák.... Dy to je paráda. Kdy je venku, ví kde je, učí se dobře, je jí sladkých 17, tak to bys měla bejt spokojená mamča....
Krapet ji přitáhni k tý domácnosti a bude nejspokojenějí. Já naučila tu starí péct, tak peče dvakrát do týdne, doma je furt něco sladkýho (jsme sladkorouti jako hrom) baví jí to, já jsem ráda a jetě to nemusím dělat já. Ta druhá (dvojčata) relaxuje u ehlení
, tak u jen taky čekám s hrůzou na prvního feáka, co mi sem přitáhnou....
Takj se měj krásně na tý Vaí Moravěnce
Není tady
já asi v těch 17 taky bývala doma v tuto dobu..hlavně v ty vední dny, protoe jsem odjakiva spáč, ráno bych asi jinak nevstala..ale dobrovolně jsem chodila domů dřív, kvůli učení..ale někdy se to taky protáhlo..ale jen zřídka a po domluvě:-)
Není tady