6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Děvčata vím ,e tu o DP je toho hodně,ale zatím mi nikdo neodepsal, mám S podnikání,studuji pedagogickou,umím ít, PC (Excel,World...),různé výrtvarné techniky, navrhovala jsem oblečení,mám aranerský kurs, beru i kompletaci nějakých výrobků....
jsem z okr. Teplice
Díky moc.
Není tady
hledám domácí práci jako přivýdělek
Není tady
ahoj - taky můu pomoci. Napite mi - ráda odpovím.
Není tady
Ahoj, hledám taky nějaký přivýdělek nejlépe na doma...ale peníze u nikdy nepolu - nikdy se to nepovedlo. Nevíte o nějaké "opravdové"?
Není tady
Ecinazuz napsal(a):
ahoj - taky můu pomoci. Napite mi - ráda odpovím.
Pomoci?Jako e hledá, nebo nám můe nabídnout práci?
Není tady
Není tady
Zdravím vechny, potřebuji nějakou práci naVPP nebo brigádku, v Ostravě odpolední nebo noční , nebo doma, pokud někdo víte, hodně mi pomůete díky V.
Není tady
Absolutní novina v ČR - ve zdarma.....webové stránky také...více info podívejte se na moje stránky a tam se dozvíte více informací....stačí se zaregistrovat a můete začít vydělávat hned...opravdu to funguje
Není tady
dobrý den hledám ¨brigádu kterou bych mohla dělat doma jsem na mateřské a jsem u v nouzi nevíte o nějaké práci terouch bych mohla dělat a nemusela předem posilat peníze taky jse mi to u několikrát nevyplatilo jsem s orlové napistě mi e-mail prosím
Není tady
Nic nenajde, nebyla by u vás roznáka letáků - vidím e u nás chodí roznáet u dlouho maminka s kočárkem, nebo vzít si od někoho třeba dítě na hlídání k tomu tvojemu?
Není tady
Dey a co by jsi si jako představovala? Pokud do něčeho co chce dělat pořádně nezainvestuje tak také nic nezjiská. Jinak já bych něco měla.K registraci je nutná objednávka,ale to se dělá tak,e si před registrací z katalogem a zjískanými vědomostmi obejde první zákazníky,kteří ti tuto objednávku pomohou sestavit a ty u hned začne vydělávat.
S registrací má objednávku splněnou,ale ty do ní sama nevrazí ani korunu pokud nebude chtít.
Upravil(a) Lidka3 (13. 4. 2009 20:36)
Není tady
Na jiném vlákně jsi psala, e se nejedná o prodej kosmetiky podle katalogu...
Není tady
Lidka3 napsal(a):
e si před registrací z katalogem a zjískanými vědomostmi obejde první zákazníky
ale takhle to vypadá e je to prodej kosmetiky podle katalogu...
Není tady
Bety napsal(a):
Lidka3 napsal(a):
e si před registrací z katalogem a zjískanými vědomostmi obejde první zákazníky
ale takhle to vypadá e je to prodej kosmetiky podle katalogu...
U jsem to tu jednou psala.Jedná se o dvě úplně odliné firmy. (kvůli reklamně nemohu názvy zveřejnit)Jedno je kosmetika péče o ple a dekorativka - bez katalogu a druhé prostředky na úklid domácnosti - s katalogem.
Není tady
Jednorazovy privydelek
Mam tu nabidku na pruzkum,kdo jste z Prahy a okoli,vek 25-39let a poslouchate radio City,nebo 30-44 a poslouchate Impuls.Je to pruzkum na poslech radii za 500kc..kdybyste mel nekdo zajem piste do SZ
Není tady
Jestli máte někdo zájem o přivýdělek pomocí MLM, ozvěte se na mail : Donecka2@seznam.cz
Není tady
příspěvek smazán, neodpovídá podmínkám pro zveřejnění na "Kariéře"
Není tady
Nabídek tzv. domácí práce či práce na internetu je vude opravdu více ne dost. Kolik ale z těchto lidí, kteří inzerují práci na internetu se tím opravdu iví (tzn. nechodí do práce)? Zeptejte se jich. Mohu říci, e jich je opravdu jen několik. A já patřím mezi ně.
Je-li tu někdo, kdo má opravdu zájem vydělávat na internetu (samozřejmě bez jakýchkoliv poplatků), a časem se tím i ivit, kontaktujte mne .
Peníze jsou za práci. Kdo si myslíte, e dostanete peníze bezpracně, tak se věnujte jiným věcem - najde se jich vude více ne dost.
Není tady
příspěvek odstraněn, neodpovídal podmínkám nabídky práce
Upravil(a) mala.popelka (16. 12. 2012 8:19)
Není tady
PŘIVIDĚLEK NA PC
Dokáete napsat na počítači 1-2 slova za 15 vteřin?
pak je tato práce vhodná pro Vás Jde o opisování kódů na počítači, za 1000 opsaných kódů je odměna od 0,85 dolaru po 1,35 dolaru podle denní doby.
Nutno mít PayPal ůčet. Výplata kadé pondělí min částka 3 dolary.
Registrace : http://www.megatypers.com
Pro registraci stačí kliknout na "Free signup", vyplnit email, heslo, celé jméno, vybrat způsob výplaty (nelze později měnit, snad jen přes podporu) do pole "Invitation code" vepite:
5JDU
Bez kódu to dál nepustí.
Stránka je v angličtině, ale s pomocí překladače http://translate.google.cz/ to jistě půjde.
Máte-li nějaký dotaz pite na email miguel1982@email.cz
Není tady
Ahoj,
vím jak můete hezký vydělávat https://teleoperator.com/cs/provize
Za prvé, nízká bariéra vstupu, za druhé, kdý se zapojite do systému se stáváte jedním z prvních, take máte anci být "nahoře", za třetí je společnost, která má zastoupení v České republice, take se můete někoho poradit jak vyuít systém pro výdělek.
Není tady
Nabízím krásný přivýdělek! Jedná se o nenáročnou práci, kde si vyděláte pěkné penízky a jetě uděláte něco pro svoje zdraví i zdraví ostatních ...
Já sama jsem na rodičovské dovolené - pracuji, kdy mám zrovna čas a zvládám k tomu i péči o dítě a domácnost. U nemusím spěchat do práce - netlačí nás finance. Neslibuji milióny, ale pár tisíc se k rodičovské hodí. Navíc mě práce tak nadchla, e u si to bez ní nedovedu představit ... tak neváhejte a přidejte se ke mně!
Záleí jen na Vás, jaká bude Vae budoucnost.
Není tady
Já si přivydělávám na http://www.databaze-zdarma.cz/. Stačí být jen rozumný a pak de ve. Skvělá ance na přivýdělek . Rozhodně můu dopořučit-
Není tady