29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, bělím si zásadně doma a super, mám ozkoušeno a funguje to výborně
Není tady
a co prosím používáš za produkty?
Není tady
já používám White Kiss Flash set..a jsem fakt spokojena akorát teda nesmíš během bělení čokoladu, kafe, červený víni atd..ale to nemužeš asi na žádny bělení
Není tady
a kde to kupuješ? u nás v drogerce jsem to dnes nenašla
Není tady
A teď to příjde! Pozooooor
Není tady
já objednávám z www.nazuby.cz v drogerce jsem to taky neviděla...
Není tady
Judyna napsal(a):
A teď to příjde! Pozooooor
Judy - si chorá, veštec alebo diabol???
Není tady
Diabol - za prvé nevím, co to je, za druhé mě to uráží
(Už to díky googlu vím a chápu i tu změnu jazyka.)
Jinak nejsem ani jedno, to gradování bylo nepřehlédnutelné. Chtělo to jen virbl A pak místo opravdového vyrcholení přišlo to, co jsme všichni čekali - trapnost.
Není tady
můžete prosím poradit něco na domácí bělení zubů? v nejaké rozumné cenové hladine
Není tady
slyšela jsem, že super jsou prej bělící pudry
Není tady
Mám bělící pero a jsem spokojená cca za 14 dní bylo vyběleno. Ale stojí kolem 300. PAk jsou ještě dobré bělící pasty s aktivním uhlím. Určitě bych nebělila pomocí babských rad a šílených receptů může to zničit sklovinu
Není tady
AllčaV napsal(a):
Mám bělící pero a jsem spokojená cca za 14 dní bylo vyběleno. Ale stojí kolem 300. PAk jsou ještě dobré bělící pasty s aktivním uhlím. Určitě bych nebělila pomocí babských rad a šílených receptů může to zničit sklovinu
Bělím "pomocí babské rady"... a moje stomatoložka mi to schválila. Účinná látka stojí pár halířů... akorát že není součástí extra drahý zubní pasty, takže nevypadá tak efektně
Není tady
aha, o bělícím peru jsem neslyšela? co to je a jak to funguje ?
a je to lepší jak pudry? máš s tím zkušenost?
Není tady
helena napsal(a):
AllčaV napsal(a):
Bělím "pomocí babské rady"... a moje stomatoložka mi to schválila. Účinná látka stojí pár halířů... akorát že není součástí extra drahý zubní pasty, takže nevypadá tak efektně
Měla jsem na mysli spíš nápady typu kypřící prášek , peroxdid, ocet, citron atd. Dokonce jsem se setkala s osobou co se snažla odstranit zubní kámen horkým octem
Není tady
lucis napsal(a):
aha, o bělícím peru jsem neslyšela? co to je a jak to funguje
?
a je to lepší jak pudry? máš s tím zkušenost?
Mám na předních zubech docela viditelné pigmentové skvrny, pudr jsem taky zkoušela, čistila jsem i 3x za den a teda za mě nic moc. Tím bělícím perem si na noc nanesu tenkou vrstvu gelu která zaschne a zůstane na zubech do rána. Ráno pak normálně vyčistím. Mě to pomáhá a to jsem kuřačka a piju dost kávy. Na zkoušku zkuste i třeba levnější White Pearl Whitening Pen taky je super, na Notinu teď za 170 kč tuším
Není tady
Lehkej výběr z nabídky per...
Bělicím činidlem je chloritan sodný (NaClO2)
Wiki - "Hlavní oblastí použití chloritanu sodného je generování oxidu chloričitého pro bělení textilu, buničiny, papíru a zubní skloviny."
obsahuje 0,1% hydrogen peroxidu
Wiki - "Rovněž se často využívají jeho bělící účinky při odbarvování vlasů, v ponorkách je částí pohonného média torpéd. Během druhé světové války byl používán jako raketové palivo.
obsahuje účinnou látku karbamid peroxid
Wiki - "též karbamid peroxid, perkarbamid, peroxyhydrát močoviny nebo peroxid močoviny... Látka dráždí kůži, oči a dýchací orgány. Je žíravá a způsobuje poleptání... Látka prostupuje zubní sklovinou až do zuboviny, kde odbarvuje pigmenty a vytváří tím efekt bílých zubů." (A je mi ukradený, že v nižší koncentraci je údajně neškodná.)
Není tady
Helčo, ta jsi fakt kazi... víš co, viď?
Upravil(a) modrovous (26. 1. 2018 8:51)
Není tady
modrovous napsal(a):
Helčo, ta jsi fakt kazi... víš co, viď?
¨Hele, šmudly - co kdybyste si založily fan klub?
Není tady
To není špatná idea! Ale když si představím, kolika lidem by to přivodilo přinejmenším žlučníkovou koliku, tak trochu váhám.
Není tady
modrovous napsal(a):
To není špatná idea!
Ale když si představím, kolika lidem by to přivodilo přinejmenším žlučníkovou koliku, tak trochu váhám.
![]()
To taky není špatná představa...
Není tady
taky tam objednávám. Poradila mi jo pani, ke které chodím na dentální hygienu. Kupuji tam ale jenom bělící pastu a pudr.
Není tady
Lejla9 napsal(a):
taky tam objednávám. Poradila mi jo pani, ke které chodím na dentální hygienu. Kupuji tam ale jenom bělící pastu a pudr.
Tak speciálně tobě bych na běloskvoucí chrup poradila toto:
www.supererekce.com - tam si zakup nějaký ten gel, a bude to určitě bomba.
Není tady
Nevím proč někdo přispívá, když ho to téma vůbec nezajmá Né všichni tu rvou reklamu, jen vlastní zkušenost. Ale kdyby mi za to někdo platil??....Kde se mám hlasit ? :-D :-D
Není tady
jak to přesně funguje teda nevim, ale funguje to dobře kupuju tady ten: https://www.notino.cz/blanx/extra-white … o-na-zuby/
Není tady
A tak nám nezbývá než sem z vlastní zkušenosti narvat reklamu, co?
Není tady