29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dají se zuby vůbec nečím vybělit? Co opravdu pomáhá? Už jsem vyzkoušela různé pasty, gely, všechno je drahé, ale výsledek nulový.
Máte s něčím dobrou zkušenost?
Není tady
AHoj, belim zuby Opalescence 20% . Je to super. Zuby jsou krasne bile uz po 3. pouziti. Nekde jsme tu psala odkaz na stranky, kde o tom pisou.
M.
Není tady
Martinaa, dá se to koupit v drogerii nebo v lékárně ?
dík
Není tady
Já už jsem vyzkoušela různé pasty a gely na bělení, ale pak jsem zjistila, že jen zachovávají přirozenou bělost. Třeba když pijete kávu, čaj, kouříte, tak vám nežloutnou. No a teď scháním něco, co zuby opravdu vybělí.
Marti, díky, kouknu na to.
Není tady
Kotěvbotě napsal(a):
Já už jsem vyzkoušela různé pasty a gely na bělení, ale pak jsem zjistila, že jen zachovávají přirozenou bělost. Třeba když pijete kávu, čaj, kouříte, tak vám nežloutnou. No a teď scháním něco, co zuby opravdu vybělí.
Marti, díky, kouknu na to.
Něčeho, co vybělí vlastní pigment ze skloviny zubů se bojím. Nikdy nevím, nakolik to naruší povrch zubu a co to s mými zuby udělá za 20let. Jediné co používám jsou švýcarské zubní pasty na odstranění skvrn od čaje, kávy, červeného vína a pod., ty opravdu pomáhají. Radši budu mít zuby v přirozeném odstínu a vědět že jim nijak neškodím, než hallywoodsky bílé, ale s nevědomostí co mi daný produkt za X let používání na skolivině způsobí. Toť můj názor.
Není tady
ja jako Martina mam vybelene produktem opalescence http://www.smilox.com/smile/opalescence … 0-04pk.cfm
co ja vim, tak u nas to zatim pres lekare a bez predpisu nejde.. jsou to gely, prichut meloun , pepermint.. muj zubar mi udelal otisky a presne podle tvaru mych zubu udelal nosice, do nich jsem gela dala a mela to pres noc.. mela jsem je bile asi za pet noci, belila jsem to pred tremi roky a stale je mam dost bile, ten gel je ruzne silny, podle koncentrace peroxidu.. . podle toho to take ale zuby nici, resp sklovinu, zuby mam sice krasne bile,ale jak pise Jinenka.. treba mi za pet let vypadaj
proto to neprehanim a proste jsem opravdu tri roky nebelila a zatim nehodlam.... ale kazdopadne tento pripravek zuby stopro vybeli... viz peroxid... v mem okoli to maji jeste asi tri kamaradky a vsechny maji zuby bile...
pekny den
Není tady
jo a behem beleni jsem je mela dost citlive.. na studene... teple.. atd... takze opatrne a neprehanet..
Není tady
Já si teďka objednala toto http://www.whitepearl.cz/beleni-zubu.htm má ser to používat měsíc Já to užívám zatím týden a pokroky už jsou vidět
Ikdyž mám zuby celkem pěkný
Není tady
Vero, ja ho kupuju od jedne pani za vybornou cenu. A to neco pres 900 Kč. Jestli chces, pisnu Ti na ni maila.
M.
Není tady
JInenko. a muze mi rict, kde jsi vzala, ze belici gely skodi a za 20 let ma clovek z toho spatny zuby??? :-)))
Opalescence je jeden z nejsetrnejsich, je to americka vyroba. Je vybornej. Tak tu prosim nehazej vsechny gely do jednoho pytle...
A mozna by sis ten Werichovskej citat mela napsat celej. To se nedlea, psat jen pulku citatu :-)
Pokud ho neznas, pisni mi,napisu Ti ho :-)
Upravil(a) Martinaaa (17. 4. 2008 18:41)
Není tady
Je tady ještě někdo, kdo má zkušenosti s používáním White Pearl???? Hodněkrát jsem kolem toho šla v drogérii a chtěla si to koupit, ale nechci zbytečně vyhazovat peníze za něco, co stejně nebude fungovat... Někdo tady psal, že s tím byl spokojený, tak mě zajímá, jestli takových lidí je více, pomáhá to opravdu??? :-)
Není tady
Já jsem ho začla používat, zdálo se mi to dobře dostupné a byly na to dobré ohlasy, ale jsem docela znechucená, když si představím, že s tou věcí mám zase strávit 30min. Je mi to nepříjemné....atd. Může mi někdo, kdo s tím má zkušenost napsat? Jak to probíhá u něj? Tvoří se sliny a já mám dojem (ona je to spíš skutečnost), že ten gel postupně půl hodiny polykám....no nevím, zatím jsem to zkusila jen 1x a počítala jsem minuty...třeba něco dělám blbě....i když jsem aplikátory přetvarovávala asi 3x.
Není tady
Lenka77 napsal(a):
ja jako Martina mam vybelene produktem opalescence http://www.smilox.com/smile/opalescence … 0-04pk.cfm
co ja vim, tak u nas to zatim pres lekare a bez predpisu nejde.. jsou to gely, prichut meloun , pepermint.. muj zubar mi udelal otisky a presne podle tvaru mych zubu udelal nosice, do nich jsem gela dala a mela to pres noc.. mela jsem je bile asi za pet noci, belila jsem to pred tremi roky a stale je mam dost bile, ten gel je ruzne silny, podle koncentrace peroxidu.. . podle toho to take ale zuby nici, resp sklovinu, zuby mam sice krasne bile,ale jak pise Jinenka.. treba mi za pet let vypadaj![]()
proto to neprehanim a proste jsem opravdu tri roky nebelila a zatim nehodlam.... ale kazdopadne tento pripravek zuby stopro vybeli... viz peroxid... v mem okoli to maji jeste asi tri kamaradky a vsechny maji zuby bile...
pekny den
ahoj, ale jde to sehnat...mne dodava jedna pani a za vybornou cenu
Není tady
Já už to bělení raději zavrhla.
Není tady
Příspěvek reklamního charakteru v rozporu s diskusními pravidly byl odstraněn.
Upravil(a) Ronja (7. 12. 2009 15:08)
Není tady
Já mám nejlepší zkušenosti s domácím bělením. Protože v ordinaci za to chtějí nebeské částky. Zvolila jsem americkou značku Crest, která zde nebyla dlouho k dostání. Jedná se o jedny z nejlepších bělících pásků. Našla jsem je teď prodávat i tady v čechách na stránce nepovolená reklama, odkaz smazán.
Upravil(a) AndreaP. (27. 4. 2011 21:18)
Není tady
Krásné a dokonalé řasy již za několik minut? Ano! Je tu xtreme lashes, které jsou ozdobou každé zeny! Zvolte kvalitu a profesionální přístup, zvolte xtreme lashes. nepovolená reklama
Upravil(a) AndreaP. (18. 5. 2011 12:09)
Není tady
Co jsem četla, tak stará babská rada - přejíždět si po zubech rozkrojenou jahodou... prý to bělí po delším užívání také
Není tady
Dobrý den,
téma bělení zubů řešíme snad denně :-)
Dle názoru stomatologů, které znám nejvřeleji doporučují metodu BriteSmile, která řeší ordinační i domácí bělení.
To ordinační je účinnější a tato metoda nejšetrnější možnou, která na trhu je. Nezapomeňte na předchozí konzultaci s lékařem a důkladnou dentální hygienu, bez které se výsledek nedostaví takový, o jakém máte představu.
Cena tohoto bělení je +- od 10 000,-(např.u nás je děláme 10900,-), ale viděla jsem shodnou metodu i za 17000,-
Další metody bělení se pohybují kolem 5000,-Kč, všechny mají shodně vyšší obsah peroxidu nežli první.
Rozhodnout se, kterou metodu je však individuální. Já sama bych bělení nepodstoupila, bez předchozího lékařského vyšetření a zmíněné hygieny.
Dobré jsou i domácí běliče typu zubní bělící pera, pasty (např.Swissdent stříbrná - tu mohu z vlastní zkušenosti doporučit nebo také bylinná pasta Denblan).
Přeji Vám krásný zdravý a bílý úsměv
V.Kremzová
Není tady
Ahoj vsem. Kdo by se mnou do toho sel? Juknete na odkaz, beleni laserem u stomatologa a pro cervenec 2011 je akce dva lidi za 7000 Kc, takze kazdy by dal za vybeleni 3500 Kc, a vydzi to 6 mesicu az 6 let v zavyslosti na koureni, piti coly, vina a kafe. Konzultace je zdarma. Plati to pto Prahu. Prosim napiste mi na mejla
odkaz:
reklama
Upravil(a) mala.popelka (17. 7. 2011 9:28)
Není tady
Zdravím, já už na bělení zubů chodím a jsem spokojená. Čeká mě ještě pár sezení pro ten správný efekt, ale už od prvního ošetření byl patrný výsledek. Jelikož chodím do kosmetického salonu, zašla jsem si nejdřív k zubaři, aby mi odstranil zubní kámen. Salon, do kterého chodím můžu vřele doporučit - Depil&Body v Dejvicích na Praze 6.
Není tady
diana365 napsal(a):
Zdravím, já už na bělení zubů chodím a jsem spokojená. Čeká mě ještě pár sezení pro ten správný efekt, ale už od prvního ošetření byl patrný výsledek. Jelikož chodím do kosmetického salonu, zašla jsem si nejdřív k zubaři, aby mi odstranil zubní kámen. Salon, do kterého chodím můžu vřele doporučit - Depil&Body v Dejvicích na Praze 6.
Reklama
Není tady
Bez laserového zákroku se ti zuby jen tak nevybělí-mám to vyzkoušené. mrkni na kliniku v Praze, kde odstraňují vady zubů, bělení,nebo nahrazení poškozeného zubu-zubní implantát nepovolená reklama
Já i moji blízcí bychom už nešli jinam
Není tady
Souhlasím, že bez laseru to nejde. Zkoušela jsem miliony past a bělících přípravků, ale nic nepomohlo. Když laser pomohl mé dceři, řekla jsem si, že to zkusím také. Měla jsem totiž problém s nižším stupněm bělosti od malička a i přes pravidelné čištění nic nepomohlo.
Na klinice GHC jsem tedy podstoupila laser a beru teď svoje zuby jako svou přednost.
Není tady
Ahoj, pořád přemýšlím, jestli zkusit bělení doma nebo radeji u zubaře. Máte někdo zkušenost dobrou nebo špatnou s bělením doma?
Není tady