29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, chci se zeptat, zda je normální, že již třetí den, nemám vůbec pocit hladu. Jsem v 11t těhotenství. Za prvé nemám pocit hladu a ani jsem toho poslední 3 dny moc nesnědla. Když už něco s ním, tak je to nezdravé. Chleba se salámem, sušenky, chleba s máslem a marmeládou, jo včera jsem se přemluvila ke snědení jablka a pomeranče.
O proti tomu, že jsem předchozích 10. týdnů jedla o stošest, tak mi to připadá divné. Ani už mi není, tak špatně jako mi bývalo. Je to normální? Prostě nemám hlad, k jídlu se musím nutit, bojím se, abych mimi NEVYHLADOVĚLA. Doufám, že s mimi nic není. Možná je to způsobeno tím, že mě celé tři dny bolí v krku. Ale jen mě bolí v krku, nemám žádný kašel ani rýmu ani teplotu. Myslíte, že je vše v pohodě. K doktorovi, jsem objednaná až na za týden.
Není tady
ahoj, já taky neměla na jídlo vůbec chuť. Taky jsem se bála že to ublíží miminku, zhubla jsem 2,5 kg...mimčo je OK. Určitě je to nějaký přechodný období. I když nejsem těhu, tak někdy se cpu a jindy skoro nejim
Není tady
jeee já taky neměla vůbec pocit hladu jedla jsem jen proto,že jsem si říkala že jsem celý den nic nesnědla tak jsem si hlídala alespoň snídani,oběd a večeři, z toho oběd byly třeba jen vařené brambory.....Přeji krásné a pohodové těhu
Není tady
včera jsem byla konečně v poradně a pro těhu průkajdu:-) doktorka mě ale upozorňovala, ať neposlouchám řeči o tom, že jím za dva a pod...ať jím jen to, na co mám chuť a kdy mám chuť...ikdybych byla jen na zmrzlině:-) a nepřejídat se, ať není špatně..taky jsem zhubla...ale od začátku těhu 2 kg nahoře, tj 60kg:-) a bude hůř:-))
Není tady
Pokud takovéto problémy přetrvávají, doporučuji zkusit vyšetření. Metoda F SCAN (např.http://irisdiagnosis.cz/f-scan/) je údajně v současnou chvíli nejspolehlivější metodou vyšetření v oblasti břišní. Neustálý pocit sytosti by neměl být přirozený. Zkuste pátrat po příčině problému.
Není tady
no, Popinko, po 8 letech .... to bude ten správný čas ... jít na vyšetření
Není tady
K psychiatrovi? Nebo ...
Není tady