6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, chci se zeptat, zda je normální, e ji třetí den, nemám vůbec pocit hladu. Jsem v 11t těhotenství. Za prvé nemám pocit hladu a ani jsem toho poslední 3 dny moc nesnědla. Kdy u něco s ním, tak je to nezdravé. Chleba se salámem, suenky, chleba s máslem a marmeládou, jo včera jsem se přemluvila ke snědení jablka a pomeranče.
O proti tomu, e jsem předchozích 10. týdnů jedla o stoest, tak mi to připadá divné. Ani u mi není, tak patně jako mi bývalo. Je to normální? Prostě nemám hlad, k jídlu se musím nutit, bojím se, abych mimi NEVYHLADOVĚLA. Doufám, e s mimi nic není. Moná je to způsobeno tím, e mě celé tři dny bolí v krku. Ale jen mě bolí v krku, nemám ádný kael ani rýmu ani teplotu. Myslíte, e je ve v pohodě. K doktorovi, jsem objednaná a na za týden.
Není tady
ahoj, já taky neměla na jídlo vůbec chu. Taky jsem se bála e to ublíí miminku, zhubla jsem 2,5 kg...mimčo je OK. Určitě je to nějaký přechodný období. I kdy nejsem těhu, tak někdy se cpu a jindy skoro nejim
Není tady
jeee já taky neměla vůbec pocit hladu jedla jsem jen proto,e jsem si říkala e jsem celý den nic nesnědla tak jsem si hlídala alespoň snídani,oběd a večeři, z toho oběd byly třeba jen vařené brambory.....Přeji krásné a pohodové těhu
Není tady
včera jsem byla konečně v poradně a pro těhu průkajdu:-) doktorka mě ale upozorňovala, a neposlouchám řeči o tom, e jím za dva a pod...a jím jen to, na co mám chu a kdy mám chu...ikdybych byla jen na zmrzlině:-) a nepřejídat se, a není patně..taky jsem zhubla...ale od začátku těhu 2 kg nahoře, tj 60kg:-) a bude hůř:-))
Není tady
Pokud takovéto problémy přetrvávají, doporučuji zkusit vyetření. Metoda F SCAN (např.http://irisdiagnosis.cz/f-scan/) je údajně v současnou chvíli nejspolehlivějí metodou vyetření v oblasti břiní. Neustálý pocit sytosti by neměl být přirozený. Zkuste pátrat po příčině problému.
Není tady
no, Popinko, po 8 letech .... to bude ten správný čas ... jít na vyetření
Není tady
K psychiatrovi? Nebo ...
Není tady