29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jess, jak to tak ctu...asi je chyba vazne v Tobe. Proc resis takove hlouposti jako chlapa u TV???? Bud stastna, ze mas volnost, delej si co chces! A ze Tebe ubiji, ze nemate spolecne zazitky?To odsun do kouta a sedni si za nim k TV, tam se preci taky dejou veci a nemusis ani nikam chodit!!! Ze nechce nic resit? Tak neres taky, sedni na sedacku, nainstaluj tupy pohled a bud stastna!!!!!
Asi tak mi zni ty rady kolem.....
My doma jsme kousek dal....my "dokazeme" resit, ale NIKDY vyresit.....
Libil se mi ten napad s tim doporucenym dopisem, ten si precte i 2x za sebou:) urcite!
Taky bylo fajn to CD do auta.....ale co je psano, to je dano...... Ja osobne pujdu do toho doporuceneho dopisu:D
Není tady
Ten tvuj chlap je teda humorny..na prochazce v lese=az pokvetou hrabe.........
Není tady
bylinkax napsal(a):
... nainstaluj tupy pohled ...
Ok, napíšu dopis, namluvím CD a k pohledu přidám volně stékající slinu...
Není tady
slina je tresnicka na dortu
Není tady
Jessika napsal(a):
Vážení, šla jsem přímo ke zdroji a zeptala jsem se, kdy se teda můžu zeptat.
Odpoveď : na procházce v lese...
... jistě je vám jasné, že na procházce v lese nás dva už teda neuvidíte![]()
![]()
Tak to je stejná odpověď jako "některé pondělí po neděli"....
Není tady
to je protě jindy...neboli na Svatýho dyndy...což je ve finále NIKDY....
a o "NIKDY" taky víme své..takže....
Upravil(a) adra (16. 4. 2008 10:00)
Není tady
Jan Werich o tom napsal pohádku v knize Fimfárum. Myslím, že se to jmenovalo "Až opadá listí z dubu"
Není tady
Klubko napsal(a):
Jan Werich o tom napsal pohádku v knize Fimfárum. Myslím, že se to jmenovalo "Až opadá listí z dubu"
Přesně tak...to znamená NIKDY. Protože na dubu staré listí opadá až když už roste nové.
Jess, tak spoléhej na své síly, protože na něho se NIKDY nebudeš moct spolehnout.
Není tady