29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Klubko napsal(a):
A používáte i kondom na celé tělo, přeci jen je to více hygienické při sexu... ne promiň, nějak mě to dostalo. To holení.....
klubko, kolik ti je?
to není o hygieně, ale o praktičnosti
... víš jak to škrábe ???
Není tady
Jessika napsal(a):
...je vůbec nějaká vhodná doba , kdy se na chlapa může mluvit
Nahrát na kazetu nebo vypálit na CD, zabavit jeho kazety a CD v autě. Nechat mu tam jenom tohle jedno s namalovaným srdíčkem. Věř, že až se rozjede a ze zvědavosti si ho pustí, tak ho poslouchat bude. Napoprvé nevěřícně a potom si ho pustí znovu. Něco si určitě zapamatuje a nebude mít možnost ani utéct, ani ti okamžitě odpovědět "nemám čas"...
bude mi 30cet a miluji strniště na chlapovi, miluji jeho chlupatý nohy a prsa a klidně i chloupky v rozkroku a podaždí může být max zastřižený. Jsem z divné staré školy. Chápu, dnes je to asi jinak:)
Není tady
Jessika napsal(a):
to není o hygieně, ale o praktičnosti
... víš jak to škrábe ???
Moji BM to taky škrábalo, proto jsme to měli také tak zařízené (domluvené)....
Naštěstí už je to minulost.
Není tady
Klubko napsal(a):
bude mi 30cet a miluji strniště na chlapovi, miluji jeho chlupatý nohy a prsa a klidně i chloupky v rozkroku a podaždí může být max zastřižený. Jsem z divné staré školy. Chápu, dnes je to asi jinak:)
Ne dnes je to jinak, ale u nás je to jinak.
Jinak je to u tebe, jinak o Oxiho, jinak u Sel...
Prostě ... jaký si to uděláš, takový to máš.
To Alosek - rozumím, myslíš takové dálkové ovládání na chlapa.
Obávám se ale, že na svoji MP3 si nenechá ani šáhnout... natožpak na palubku v autě.
Není tady
Jessiko, vidím to tak, že jsi hodně náročná na sebe i na partnera.
Ne že bys v něčem neměla pravdu, ale možná tu řešíme úplné prkotiny,
o kterých by se při troše tolerance vůbec nemuselo hovořit...
Třeba má tvůj partner jiné přednosti a ty o nich mlčíš.
Přitom by ti je mnohá mohla závidět.
Není tady
Slávečku, sedmnáctko zlatá... Má spoustu báječnech vlastností a spoustu vlastností na zabití.
Jeho neřeším a nepředělávám. Ale životní styl se týká nás obou, tak proto ty dotěrné dotazy
Není tady
Jessika napsal(a):
Klubko napsal(a):
Ne dnes je to jinak, ale u nás je to jinak.
Jinak je to u tebe, jinak o Oxiho, jinak u Sel...
Prostě ... jaký si to uděláš, takový to máš.
Jj, ja zarastene zenske nemusim
A Klubko sa mi paci aka je
Není tady
Jessika napsal(a):
Slávečku, sedmnáctko zlatá... Má spoustu báječnech vlastností a spoustu vlastností na zabití.
Jeho neřeším a nepředělávám. Ale životní styl se týká nás obou, tak proto ty dotěrné dotazy
... snad abych se omluvil za 17-ku v mém nicku, je z doby, kdy jsem se registroval jako slávek na iDnes - a ono tam těch Slávků užbylo mnoho, volný byl až 17-tý v pořadí.
Ve skutečnsti už je mi o DOST více... ... a tak mé postřehy jsou "ze života".
Není tady
Jessiko, ještě mě napadlo, co podpálit trochu domácnost a pak si třeba všimne
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Jessika napsal(a):
Jeho neřeším a nepředělávám. Ale životní styl se týká nás obou, tak proto ty dotěrné dotazy... snad abych se omluvil za 17-ku v mém nicku, je z doby, kdy jsem se registroval jako slávek na iDnes - a ono tam těch Slávků užbylo mnoho, volný byl až 17-tý v pořadí.
Ve skutečnsti už je mi o DOST více...... a tak mé postřehy jsou "ze života".
to nebylo o věku
ale že ses nachytal, viď
Není tady
Klubko napsal(a):
Jessiko, ještě mě napadlo, co podpálit trochu domácnost a pak si třeba všimne
jejeje, Klubko, tebe bych chtěla mít doma
Není tady
Tak to já mám doma asi nějaký zvláštní prototyp :-) .. ten můj si chce vždy sednout a vše řešit...a hlavně vyřešit !! slovo vyřešit zdůrazňuji,protože mi neustále říká,že specialitou žen je neustále problém řešit,ale proto,aby se řešil, nikoliv proto,aby se našlo řešení :-) .. no ,... je pravda,že ženy jsou více udrbanější :-) ,každopádně - říká se,že zítřek vážně neexistuje,protože když je zítra,tak je vlastně dneska..... takže zase nic :-) ...
doporučený dopis je náhodou super nápad :-)
Po pravdě, muži se opravdu velice těžkou "tlačí " k nějakému rozhovoru,pokud to nepovažují za důležité,nebo je je to pro ně nepříjemné, nepodstatné téma...... snažit se můžeš,ale čím víc budeš tlačit na pilu,tím víc pocítíš odpor....... nevím,jak poradit :-/,ale někdy prostě s chlapem nehneš.....
Upravil(a) vany27 (14. 4. 2008 21:28)
Není tady
Jess, tak si obleč tepláky, flanelku, hrubé ponožky a beranici a to zaručeně začne řešit........
..holt když to nejde v normální situaci,tak udělej něco jinak :-)
Není tady
taky by byl ten můj nejradši, abych doma nenosila nic ale já si občas beru ponožky i do postele
a když není oholenej, tak mám taky kecy, ale chutě bývají větší, než zásady
a neslýchám "zítra" ale "to já teď nevím"
ne že bych si chtěla stěžovat (taky nemám milence, ale manžela, a papuče si asi nenecháme obout ani jeden, brojí proti nim i naše dítka
)
Není tady
Jak zapůsobit na partnera, který zpapučovatěl, to fakt nevím... Snad jedině opravdu tak, jak psala Mashanka: Vyrazit s partou na hory a nechat ho doma. Tři takové víkendy po sobě by snad mohly zafungovat...
.
Nebo taky ne... Já to teda znám v možnostech buď papuče nebo šíleně nutná práce, ovšem ve finále to vyjde nastejno = pokud možno žádné společné aktivity, protože jeho představa o trávení času je diametrálně odlišná.
Dobrý je taky změnit vyzáž a více o sebe pečovat. Neboj on si všimne, i když nebude hned tak nic říkat. A kdo by vedle sebe nechtěl mít ženu,která vypadá dobře?
Jess, tak si obleč tepláky, flanelku, hrubé ponožky a beranici a to zaručeně začne řešit.
K tomu mi zas naskočil jeden vystihující vtípek:
Manželka už taky neví, jak upoutat manžela, tak si jeden večer nasadí plynovou masku, postaví se před něj a povídá: "Hádej, co je na mně jinýho?"
On zvedne oči od novin, chvíli tupě kouká a pak radostně vykřikne: "Už vím - vytrahala sis obočí."
Není tady
Moje babička mi jednou řekla: "Můj milý dočkej času jako husa klasu." Co chceš řešit? Padající střechu na hlavu, podpálenou kuchyni či ložnici, koupi nového auta, potomka, koupi tvého kožichu (a stím koupi celého šatníku), sobotní výlet,.....? Zvaž zda vůbec je co řešit a proč to chceš řešit.
Víš mám dojem, že tvůj muž je flegmatik s ním neprobereš nic, ani povodeň ve sklepě. On to vyřeší tak, že se přestěhuje o patro výš, nebo zavolá hasiče.
jediné co sním možná hne, když mu oznáníš. "miláčku do doby než se opraví ta střecha jdu bydlet ke tchýni". Synové flegmatici se totiž matek bojí.
Není tady
Omyl, Pisateli - synáček řekne "Fajn, jdu taky, u maminky je sucho. Až SE udělá nová střecha, vrátím se."
Není tady
helena napsal(a):
Omyl, Pisateli - synáček řekne "Fajn, jdu taky, u maminky je sucho. Až SE udělá nová střecha, vrátím se."
No tak to vyřeší maminka, vždyť je to tak jednoduché, že?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Zvaž zda vůbec je co řešit a proč to chceš řešit..
Myslím, že člověk nejen chlebem jest živ...
Pokud tedy mi tedy opravdu má stačit to, že je miláček (nikoli ve stavu manželském) spokojený, když každý den doma sedí napapaný u TV a tupě přepíná a já zatím obrážím divadla, kina nebo se jen tak procházím po městě sama nebo s kamarádkou (mámou, synem) a to jen proto, aby miláček měl svůj klid, pak tedy pardon, ale to považuji za neslušné vůči životu.
Nechat v cca padesáti chlapa uhnít ... to bych se taky mohla dočkat, že se za vzrušením vypraví jinam...
Není tady
Jess - aby se nevypravil jinam za tím vytouženým klídkem, aniž bych chtěla malovat čerta na zeď. Z jeho pohledu jsi soběstačná (kamarádka, maminka, syn), tak možná nechápe, proč se ho snažíš nenechat uhnít, když jemu to tólik vyhovuje.
Ten pán, co s ním bydlím, uhnívá (asi) spokojeně už hezkých pár let, ale na to jsem si tu už někde stěžovala. Zmiňuju to spíš proto, že někteří chlapi se prostě v určitém bodě najednou překlopí do dědka, aniž by to záleželo na jejich věku, kondici a pod.
Není tady
vany27 napsal(a):
Jess, tak si obleč tepláky, flanelku, hrubé ponožky a beranici a to zaručeně začne řešit.....
A když se mu to nebude líbit, tak mu řekni , že zítra o tom začneš přemýšlet.
Ale vážně....chlap, který nechce řešit společné problémy není vhodný pro společné soužití. Budeš z něho postupně unavená a otrávená, jak sis tady už mohla mockrát přečíst. Tu káru životem musejí táhnout oba, pokud se jeden pouze veze, je ten druhý za čas vyčerpaný a přestane ho přitahovat i milování.
Není tady
Jessika napsal(a):
Klubko napsal(a):
Aha,hmm, tak nic. To kdyby viděl můj "zdravotně-hypochondrický" pyžamo, které oblíkám, když marodím,asi by ho šiblo....
A on je jako ze žurnálu? Žádný OTP?
pozn. OTP = okrasný tukový prstenec (prostě cejcha)oba se udržujeme a já mám stejné podmínky např. neoholený =bez sexu
ale o tom to není, to není žádný problém
co se tady snažám z vás vyrazit od začátku je, jestli je vůbec nějaká vhodná doba , kdy se na chlapa může mluvit
Jedině, když je v televizi reklama
Není tady
Vážení, šla jsem přímo ke zdroji a zeptala jsem se, kdy se teda můžu zeptat.
Odpoveď : na procházce v lese...
... jistě je vám jasné, že na procházce v lese nás dva už teda neuvidíte
Není tady
Jessiko, nemáš nějakého kámoše/kámošku s chatou v lese, bez přístupu autem? Že by vás pozvali?
Není tady