29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já trochu Jessiku chápu. Když děti odrostou, tak pak tu jsou sami pro sebe jen ten pár. Když měli i za čas děti podobné koníčky, tak je většinou i po jejich odchodu utužují spolu. když měli celý život každý jiný zájem, je někdy horší "pochytat čas,kdy budou spolu".
Nemám z Jessiky pocit, že by stíhala manžela,aby s ní šel 3x týdne hrát squash. Tam jde o tu komunikaci, která se nemusí jen odehrávat u TV doma u zpráv.
Já to vidím u našich. Jsme se segrou už dlouho z domu. Je jasné, že mají mezi sebou ponorkovou nemoc. Můj táta by měl výtečnou z cholerických výbuchů a máma je zase expirant na mistra světa v jedovatých poznámkách. Ale tím, že oba rádi cestují, koukají na cestopisy, nebo si spolu vyjeli na kole, mají asi větší záběr stejných témat.
Není tady
Bety napsal(a):
Jessika napsal(a):
Iveta X napsal(a):
Taky je to u Vás tak, že na otázku, co chce uvařit o víkendu, odpoví že neví...?
Ne, u nás se na otázku : "Co chceš zítra k obědu ?" odpovídá : "Cokoli, miláčku, ty to uvaříš vždycky všechno dobrý"
to není žádná tragédie, kolikrát ani já sama nevím co chci uvařit zítra k obědu...
ok ok, aby bylo jasno - kromě smrti nepovažuji nic za tragédii...
Není tady
Jessika napsal(a):
Skoro vždy, když chci s přítelem něco řešit, odpoví "Dneska néééé".
Upozorňuji, že, když to zkusím:
a) je najedený
b) je min. 30 po příchodu z práce
c) v TV nejde tenis ani zprávy
d) nechci to moc často
e) není v depresi
Zkoušela jsem to
a) v restauraci
b) na procházce
c) při nákupech
d) ve frontě v autě
e) na dálnici v autě
f) na pohovce
g) ve vaně ... atd.
Tak kdy je ten správný čas? A kde je to správné místo?
Na místě nezáleží a správný čas je ZÍTRA
Není tady
Jessika napsal(a):
Santala napsal(a):
Jessika napsal(a):
zkusila jsem, ale vyvlíkl seA co chceš vlastně řešit, že se tomu tak vyhýbá ?
bačkorovitej styl našeho života
Na bačkorovitý způsob vašeho života je nejlepší oznámení : "Příští víkend jedu s partou na hory - ani jsem tě nepřihlašovala - vím, že na to nejsi. (Ale opravdu jet, nebo si zvykne, že jen vyhrožuješ
Není tady
Dneska čepujeme za peníze, zítra zadarmo
Není tady
Klubko napsal(a):
Já trochu Jessiku chápu. Když děti odrostou, tak pak tu jsou sami pro sebe jen ten pár. Když měli i za čas děti podobné koníčky, tak je většinou i po jejich odchodu utužují spolu. když měli celý život každý jiný zájem, je někdy horší "pochytat čas,kdy budou spolu".
Nemám z Jessiky pocit, že by stíhala manžela,aby s ní šel 3x týdne hrát squash. Tam jde o tu komunikaci, která se nemusí jen odehrávat u TV doma u zpráv.
Já to vidím u našich. Jsme se segrou už dlouho z domu. Je jasné, že mají mezi sebou ponorkovou nemoc. Můj táta by měl výtečnou z cholerických výbuchů a máma je zase expirant na mistra světa v jedovatých poznámkách. Ale tím, že oba rádi cestují, koukají na cestopisy, nebo si spolu vyjeli na kole, mají asi větší záběr stejných témat.
Až na to, že my sice spolu žijeme, ale každý máme svoje doma.
Dokud jsme se nerozvedli, tak kvůli partnerům (většinou se to tak dělá ) , pak kvůli dětem, které máme z minulých manželství (bývalé rodiny se jen tak nesmažou) a teď proto, že jsme si zvykli a já nechci (dvakrát do stejné vody nevstoupíš)
Přesto se můj "milenec" usilovně souká do manželských bačkor. Ty bačkorky jsou akési zatuchlé...
Není tady
... tak je vyper
Není tady
KALIK napsal(a):
... tak je vyper
jo, jasně, ale jak mu je sundat ? když jediný vhodný termín je zítra
Není tady
strč je do pračky i s ním
Není tady
KALIK napsal(a):
strč je do pračky i s ním
ok, zkusím to...
radši ale zítra
Není tady
U mladých pánů pomáhá jedině zařvat, zpucovat na tři doby, prostě vyburcovat z toho jejich klídku... Ale to si může lajznout mamina, příp. otěcko.
Jak zapůsobit na partnera, který zpapučovatěl, to fakt nevím... Snad jedině opravdu tak, jak psala Mashanka: Vyrazit s partou na hory a nechat ho doma. Tři takové víkendy po sobě by snad mohly zafungovat....
Není tady
Jak se projevuje to "zpapučovatění" ? Já si to nedovedu představit, sedí pořád doma nebo jak to vypadá?
Není tady
Dobrý je taky změnit vyzáž a více o sebe pečovat. Neboj on si všimne, i když nebude hned tak nic říkat. A kdo by vedle sebe nechtěl mít ženu,která vypadá dobře?
Není tady
Klubko napsal(a):
Dobrý je taky změnit vyzáž a více o sebe pečovat. Neboj on si všimne, i když nebude hned tak nic říkat. A kdo by vedle sebe nechtěl mít ženu,která vypadá dobře?
Jenže dobře vypadat může žena klidně i doma na gauči...
Není tady
Bety napsal(a):
Jak se projevuje to "zpapučovatění" ? Já si to nedovedu představit, sedí pořád doma nebo jak to vypadá?
tak to se máš, když nevíš, jak vypadá "zpapučovatění"
závidím
Není tady
Klubko napsal(a):
neblbni, já nejsem manželka, já se díky zpočátku "mileneckému" vztahu udržuji pořád
kdyť já doma nesmím nosit ani ponožky, natožpak kalhoty nebo nedej bože tepláky ...
Upravil(a) Jessika (14. 4. 2008 15:11)
Není tady
Zatím máme oba hodně zájmů + k tomu různé povinnosti, takže na zpapučovatění nebyl čas, klidné společné chvíle si spíš vychutnáváme, dokonce jsme se "vyzuli" z nějakých plánovaných návštěv přátel aby bylo trošku víc společné domácí pohody, tak asi to štěstí máme, ale nedovedu si moc představit čím tě tak vytáčí, třeba je jen víc unavený a nebaví ho někde trajdat? My máme zájmy úplně odlišné, takže si společné chvilky užíváme. Připadá mi to tak v pořádku, mě nebaví vůbec to co jeho (např. fotbal) tak bych byla otrávená kdybych tam musela, to samé např. manžel by se mnou nejel do Vídně na výstavu impresionistů, tak jsem jela s kámoškou, a pak můžeme mít radost že doma grilujeme a jsme všichni spokojení....
Není tady
kdyť já doma nesmím nosit ani ponožky, natožpak kalhoty nebo nedej bože tepláky ...
??? Počkej, to myslíš vážně??
Není tady
Klubko napsal(a):
??? Počkej, to myslíš vážně??
naprosto
znáš termín psychologický teror ?
v tom , že jsem neupravená, to fakt není
Upravil(a) Jessika (14. 4. 2008 15:20)
Není tady
A ty tu riešis jeho papučovatenie...? Ježiši, svätá prostota, keby mne chlap diktoval alebo "zakazoval" doma v niečom chodiť, tak určite prah môjho domova už neprekročí...
Není tady
Selima napsal(a):
A ty tu riešis jeho papučovatenie...? Ježiši, svätá prostota, keby mne chlap diktoval alebo "zakazoval" doma v niečom chodiť, tak určite prah môjho domova už neprekročí...
zajímalo by mě, jestli dotyčný terorista taky nesmí nosit doma ponožky...
Není tady
Aha,hmm, tak nic. To kdyby viděl můj "zdravotně-hypochondrický" pyžamo, které oblíkám, když marodím,asi by ho šiblo....
A on je jako ze žurnálu? Žádný OTP?
pozn. OTP = okrasný tukový prstenec (prostě cejcha)
Není tady
Klubko napsal(a):
Aha,hmm, tak nic. To kdyby viděl můj "zdravotně-hypochondrický" pyžamo, které oblíkám, když marodím,asi by ho šiblo....
A on je jako ze žurnálu? Žádný OTP?
pozn. OTP = okrasný tukový prstenec (prostě cejcha)
oba se udržujeme a já mám stejné podmínky např. neoholený =bez sexu
ale o tom to není, to není žádný problém
co se tady snažám z vás vyrazit od začátku je, jestli je vůbec nějaká vhodná doba , kdy se na chlapa může mluvit
Není tady
Môj zatiaľ posledný ex, s ktorým som mala víkendový vzťah, bol v podstate echt narcis, ale pokiaľ ide o mňa, dával len nesmelé odporúčania. Asi som sa doňho zmailovala aj preto, že vedel oceniť, keď som bola vymódená, načesaná a vymaľovaná, ale dával mi najavo náklonnosť, aj keď som v treskutej zime roku 2005/2006 pobehovala uňho v jeho župane a teplých ponožkách... alebo na hríboch v teplákoch, bunde a pohorkách
Není tady
A používáte i kondom na celé tělo, přeci jen je to více hygienické při sexu... ne promiň, nějak mě to dostalo. To holení.....
Jinak k tvé otázce. Mluvit se s ním dá, jen nikdy nevystihneš tu pravou dobu
Není tady