29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Skoro vždy, když chci s přítelem něco řešit, odpoví "Dneska néééé".
Upozorňuji, že, když to zkusím:
a) je najedený
b) je min. 30 po příchodu z práce
c) v TV nejde tenis ani zprávy
d) nechci to moc často
e) není v depresi
Zkoušela jsem to
a) v restauraci
b) na procházce
c) při nákupech
d) ve frontě v autě
e) na dálnici v autě
f) na pohovce
g) ve vaně ... atd.
Tak kdy je ten správný čas? A kde je to správné místo?
Není tady
Kdy je zítra?
Super otazka ... pretoze zajtra je vlastne nikdy
A co to s priatelom vlastne chces riesit? Ci to uz nehovori uplne automaticky koli tomu, ze by to ako vzdy skoncilo hadkou
Není tady
Jessiko, pošli mu dopis na doručenku s jasně formulovaným podnětem k dořešení i s možnými řešeními. Usnesením připoj lhůtu na vyjádření a až pak ...
Není tady
Zatvár sa, že chceš spestriť vaše sex. predohry a pripútaj ho k radiátoru ústr. kúrenia. Nemsieš mu ale zapchať ústa . No a teraz už nemusíš zčakať na "zajtra" a môžeš začať s okamžitým výsluchom.
Není tady
Selima napsal(a):
Zatvár sa, že chceš spestriť vaše sex. predohry a pripútaj ho k radiátoru ústr. kúrenia. Nemsieš mu ale zapchať ústa
. No a teraz už nemusíš zčakať na "zajtra" a môžeš začať s okamžitým výsluchom.
zkusila jsem, ale vyvlíkl se
Není tady
Jessika napsal(a):
Selima napsal(a):
Zatvár sa, že chceš spestriť vaše sex. predohry a pripútaj ho k radiátoru ústr. kúrenia. Nemsieš mu ale zapchať ústa
Hopsas s Davidom Copperfieldom?
Není tady
Had jeden! Alebo Houdini...
No tak to už potom neviem. Snáď len uvariť mu obľúbené jedlo, intoxikovať ho alkoholom a pokúsiť sa o rozhovor v nádeji, že je ešte príčetný a jeho odpovede relevantné. Mne sa to celkom osvedčilo, ale závažnejšie veci som si dala podpísať, aby sa za triezva nemohol veľmi metať, že to on veru nepovedal...
Není tady
Selima napsal(a):
Had jeden!
Alebo Houdini...
No tak to už potom neviem. Snáď len uvariť mu obľúbené jedlo, intoxikovať ho alkoholom a pokúsiť sa o rozhovor v nádeji, že je ešte príčetný a jeho odpovede relevantné. Mne sa to celkom osvedčilo, ale závažnejšie veci som si dala podpísať, aby sa za triezva nemohol veľmi metať, že to on veru nepovedal...
jo, tak s alkoholem se to má tak, že se dobře napijeme, dobře si popovídáme, ohromně si rozumíme, ale druhý den bohužel ani jeden naprosto netušíme, o čem byla řeč
Není tady
Jessika napsal(a):
jo, tak s alkoholem se to má tak, že se dobře napijeme, dobře si popovídáme, ohromně si rozumíme, ale druhý den bohužel ani jeden naprosto netušíme, o čem byla řeč
![]()
Skuste sa nesundat na sr.acky
Upravil(a) Oxi (14. 4. 2008 12:30)
Není tady
Jess, na kazdu vaznu vec, ktoru musite riesit ti urcite takto neodpoveda Alebo ano?
Není tady
Zítra ti kvalitně poradím...
Jessiko,
chlapi neřeší. Neotravovat, nechtít něco měnit, nebo se vyjádřit, hlavně nic, co by se týkalo jeho, nebo nedejbože toho, že by z toho vyšel s poskvrnou...
Prostě neotravovat, smířit se. Zítra nebude.
Není tady
Tak neřeš a oznamuj - "miláčku, zařídila jsem to a to a počítám s tebou", případně "lásko, domluvila jsem svatbu na příští úterý ve 12" - a to budeš koukat, jak začne řešit
Není tady
Jessiko, došla jsem ke stejnýmu názoru jako Damila a postupuju přesně jako Helena. Je to bohužel smutný, ale asi to mají dost párů podobné. Samotnou mě to často unavuje, jsem na veškerý zařizování a vůbec starosti sama, navíc většinou si stejně nakonec vyslechnu, jak jsem všechno udělala blbě. Teď naposledy jsem řešila pro mě obzvlášť obtížný problém - jestli dát nejmladšímu synovi odklad nebo ne. Bojovaly ve mě PRO i PROTI, seběhala jsem několik psychologických vyšetření, porad se známými učitelkami a návštěvu u dětskýho doktora a manžel dělal celou dobu mrtvýho brouka. Na jasnou otázku, co si myslí o odkladu manžel jsem dostala vždy nejasnou odpověď, že neví.....Tak jsem mu nakonec jen oznámila, že syn má odklad, na čež zareagoval, že je to zbytečný, ale já už to měnit nebudu, stejně tomu nerozumí. Vlastně Ti ani nemůžu prozradit můj fígl, jak na něj, protože taky žádný nemám. Taky je to u Vás tak, že na otázku, co chce uvařit o víkendu, odpoví že neví...? Zítra fakt neexistuje.
Není tady
Iveta X napsal(a):
Taky je to u Vás tak, že na otázku, co chce uvařit o víkendu, odpoví že neví...? Zítra fakt neexistuje....
Ne, u nás se na otázku : "Co chceš zítra k obědu ?" odpovídá : "Cokoli, miláčku, ty to uvaříš vždycky všechno dobrý"
Já tak nějak tuším, že zítra neexistuje, jen jsem se chtěla zeptat, jestli máte nějaké další fígle (kromě znehybnění alkoholem nebo pouty:) ) - to přítomných žen a jestli to mají nastavené taky tak - to přítomných mužů.
Upravil(a) Jessika (14. 4. 2008 13:20)
Není tady
Oxi napsal(a):
Jess, na kazdu vaznu vec, ktoru musite riesit ti urcite takto neodpoveda
Alebo ano?
ne, otázku globálního oteplení nebo zda je hnusnější paroubek nebo stehlíková řešíme vždy okamžitě
Není tady
Iveta X napsal(a):
Taky je to u Vás tak, že na otázku, co chce uvařit o víkendu, odpoví že neví...? Zítra fakt neexistuje.
A ty vies na co budes mat dalsi den chut? Ja teda nie
Není tady
Jessika napsal(a):
Selima napsal(a):
A co chceš vlastně řešit, že se tomu tak vyhýbá ?
Není tady
Santala napsal(a):
Jessika napsal(a):
Selima napsal(a):
bačkorovitej styl našeho života
Není tady
My máme oboustrannou taktiku: dotaz jak to chceš a při absenci odpovědi si to každý udělá jak chce:-) Pozdější reklamace se nepřijímají pod heslem Když jsi to chtěl/a jinak, měl/a sis to tak udělat:-) Hele, když párkrát budeš řešit po svém tak, že se mu to líbit nebude, většinou do budoucna zbystří a rád využije možnosti demokratické domluvy v rodině.
Není tady
Jessika napsal(a):
Santala napsal(a):
No tak bačkory by som mužovi nebrala, takisto ako psovi by som nebrala kosť z papule(len svojmu, u muža si netrúfnem ani to ). Asi cíti, že tu ide do tuhého - o jeho pohodlíčko.
Není tady
Selima napsal(a):
Jessika napsal(a):
Santala napsal(a):
No tak bačkory by som mužovi nebrala, takisto ako psovi by som nebrala kosť z papule(len svojmu, u muža si netrúfnem ani to
). Asi cíti, že tu ide do tuhého - o jeho pohodlíčko.
No jo, já už to vlastně řeším tak, že věci, který mně bavěj, dělám sama nebo s někým jiným (kamárádky, rodina), ale pak se vlastně moc nevidíme a co až budeme ještě starší ? Dítě už je z domu, už nemusím makat dom a rychle jídlo, úkoly, úklid ... Peněz je taky tak akorát (ne že bych nedokázala utratit vše, co dostanu do ruky...) a zatím mně moc nic nebolí, energie spousta , prostě se mi zdá, že se dají dělaz i jiný věci než čučení na TV, jídlo, pití, sex...
Mmch - jak to tady vidím, tak se obávám, abych nebyla ta tolerantní,která se mu postará o pohodlíčko, bude držet hubu a krok a následně chlapec si odskočí za nějkým tím vzrušením někam jinam (a ke mně se bude vracet na to pohodlíčko)
Právě proto jsme se nevzali - nechtěla jsem a teď mám manželo-milence...
Není tady
Jess, kde si vzala, že pár musí být k sobě přilepený? Proč neděláš svoje koníčky sama?
Není tady
KALIK napsal(a):
Jess, kde si vzala, že pár musí být k sobě přilepený? Proč neděláš svoje koníčky sama?
vždyť to dole píšu
jessika napsal(a):
....No jo, já už to vlastně řeším tak, že věci, který mně bavěj, dělám sama nebo s někým jiným (kamárádky, rodina), ale pak se vlastně moc nevidíme ...
Není tady
Jessika napsal(a):
Iveta X napsal(a):
Taky je to u Vás tak, že na otázku, co chce uvařit o víkendu, odpoví že neví...?
Ne, u nás se na otázku : "Co chceš zítra k obědu ?" odpovídá : "Cokoli, miláčku, ty to uvaříš vždycky všechno dobrý"
to není žádná tragédie, kolikrát ani já sama nevím co chci uvařit zítra k obědu...
Není tady