|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Eliško, na to si musíš odpovědět sama.
Tercila:
Je to k pousmání, to je pravda. Ale když zjistíš, že ten manžel to myslí s pravděpodobností hraničící s jistotou naprosto vážně, že on pořád pomáhá...tak je to spíš k zakousnutí toho chlapa. Ale taky je pravda, že každý jde tak daleko, jak mu druhý dovolí.
Není tady
ahoj holky, píšu asi po týdnu, který ani nevím jak - ale přežila jsem ho. V pondělí mi bylo řečeno, že tenhle azyl už skončil a že ať už se odstěhuju, - z jednoduchého důvodu, týden předtím jsem mu řekla, že od pondělí se stravují sami...v pondělí jsem si začla stěhovat pračku, měl ajsem to domluvené na odvoz na 18 hodinu, ale kamarádka sa autem mohla až o půl osmé, takže jsem se dostala domů asi okol 21 hodiny...mezi tím mi volal, že jako jestli si myslím, že tohle jsou nějaká pravidla, že jsem na omylu, že doma nic není k jídlu a že proč neotevřu zobák a neřeknu, at nakoupí - oni si totiž asi o půl deváté večer, když už byli od 16 doma, všimli, že jim chybí rohlíky a že asi nebudou mít co papat. tak že tohle teda ne a že jestli si myslím, že to takhle má vypadat, tak at vypadnu už na druhý den..dobře, domluvila jsem si auto, měla jsem už pak celý týden dovolenou, v po jsem ještě byla v práci, takže ráno auto přijelo, nastěhovali jsme věci a vystěhovali, odpoledne jsem jela NAŚIM autem pro barvy a válečky atd. přitom jsem stihla ještě něco málo nakoupit k SOBĚ, jela na nové, vybalila, ráno jsem skočila na malování, večer mi přišli pomoci rodiče, na druhý den mě čekala už jen chodba k malování a úklid, dovezli mikoberce, kamarád mi je pomohl položit, doutírat rámy u oken a tak, ve čtvrtek jsem s dalším kamošem jela do IKEY, pak do Aska, Jysku, - mám téměř veškerý nábytek kromě velké skříně...tak jsme to nasthovali domů - ke mě, přijeli rodiče, zase jsme skládali nábytek...v pátek se to doskládalo, douspořádalo a v sobotu jsem jela ještě na chalupu - kde byl manžel s dcerou a tchýni, pro nějaké skříňky a křesla, nádobí a tak....takže už jsem kompletně přestěhovaná.....se vším všudy. Jo, pár drobností zůstalo jak na starém bytě a na chalupě, ale.....ty nejsou důležité.
Pocit ? Zatím ho nemám nějak zvlášť specifikovatelný, na jednu stranu mi něco schází a na druhou si uvědomuju tu volnost. Ale věřím, že se to časem poddá..Jo, napsala jsem to svému příteli....tak odepsal, že se má docela fajn, že není doma, v nemocnici, ale jde to. Že je rád, že se mi povedlo to, co jsem si zamanula, že jsem silná, že to zvládnu a tak...nic citového, jen trochu povzbuzení mi dodal..no asi to už lepší nebude. No co mám dělat, vnucovat se nemůžu a nebudu. Když mě nechce, ať nechá. Třeba, až se dostane z té své deprese a nemoci a rozvodu, bude lépe. Uvidíme. Všem vám holky a kluci děkuju za podporu a držím palce ve vašem počínání. Vidíte, ž ekdyž se chce, všechno jde.pa
Není tady
Heco, to jsi mela ale makacku. To ze ti nadali, ze neni vecere je zahul. Asi si jeste nevsimli, ze si budou muset varit kazdy den oni sami. neboj vsak se ten spravny najde. Staci vedet, co hledas. tak silu a zdar. 
Není tady

Heko taky držím palečky, z mého pohledu jsi silná žena...a trošku ti závidím...být sama pro sebe..psala jsi o dceři... jak ta nese to, že jsi se odstěhovala..je v pohodě?
Není tady

Heko, nic , ale absolutně nic špatného, co teď manžel říká , neber vážně.
Když nadává, tak jenom kope okolo sebe, je zahnanej do kouta.
Teď holt máte takový špatný období, ono až se to trošku ustálí, hlavy vychladnou, zase bude líp.
(nemusí být nutně s ním
)
A děti v téhle situaci ? Ojoj, to bude možná bolet ještě víc...¨
Taky jsem to zažila a to jsme byli s BM při rozchodu "zadobře".
Ale ona ta tvoje holčina se v tom taky jenom plácá , je to ještě štěně 
Krásné nové bydlení 
Není tady
Heko, držím ti palce. Ja bývam sama už mesiac - bez detí. Zo začiatku to bolo ťažké, aj keď som sa tešila z nového bytu a zo slobody. Deti mi stále chýbajú, ale už sa upravuje náš vžťah. Vidím, že ku mne radi chodia, radia sa so mnou a čo sa zmenilo, že mamžel už hovorí, že tie deti ho akosi "zaťažujú". On ich vlastne používal ako silnú "páku" proti mne a teraz je z nich unavený. Kupuje im drhé veci, ktoré ja by som nemohla, tak sú zatiaľ s ním. Je to od tých chlapov hrozný podraz.
A možno aj tvoja dcéra pochopí, že s mamou jej bude lepšie. Časom určite.
Není tady
pomněnko - dcera to bere jako že to je na chvíli - ikdyž ten pes, kterého si teď pořídili na chvíli není - dovezli si ho v neděli, byli za mnou s ním doma, ale já vím, že jsem psa necchtěla, takže, když bych se měla vrátit zpět, tak pes tam bude a nevím, jak bych vnímalal rozkousaný nábytek, pach po celém bytě.Už teď tam je ikdyž je teprve dvouměsíční...myslím, že si tím pěkně zavařili - jak sobě, tak i tchýni, která je teď u nich pečená vařená, aby byl pes zaopatřený a nebyl doma sám... kdo chce kam, pomozme mu tam...
Jessi - však ho vážně neberu, jen kope a čeká, že mi to ublíží....už ne. snad si uvědomí, že je to špatně, když je hnusnej....jo, včera jsem zrovna četla na seznamu v těch příspěvcíh pěkný článek - když se ti partner zhnusí...nemusí to mít nějaký zvl. důvod, ale prostě jsi se odláskovala - to je u mě....přečtěte si to všechny, to je jako kdyby psali o mě...pa
Není tady
Heko: Tak ti přeju hezký start do nového života
a nostalgicky vzpomínám, jak já odešla a byla sama a jak to bylo přímo opojné. Sice to trochu taky bolelo, ale to opojení, to bylo něco...to uvědomění si sama sebe...tohle už nikdy neztratíme 
Není tady
ahojte všichni, tak po měsíci po mém odstěhování se od manžela, si začínám hezky žít. Doma mám všechno zařízené až na nějaké drobnosti - jako přihlásit televizi ..internet.. to je ale nepodstatné. Dcera, která zůstala s tátou a psem, chodí pravidelně ke mě, přespává,...prý doma tata pořád řve, že neudělala tohle a tamto....očekávala jsem to, teď jen, až uzraje čas a nastěhovat si ji k sobě. Nemyslím, že by na mě koukala nějak skrz prsty. Myslím, že je u mě spokojená, i pes, paradoxně. Mazlíme se spolu, chodím ho venčit...:-), ikdyž si nedokážu představit, že bych obětovala svůj volný čas psovi. To asi ne. Ale zůstat u tatínka asi nebude moci, protože to by Jana nepřežila. . Tak to nechávám být. Manžel pořád má jízlivé narážky, když se bavíme, sem tam,...ale mě to nechává v klidu. Výhrůžky apod..ale neřeším. Je mi dobře. Jo - objevilo se na scéně asi 5 pánů, chtivých mé přízně...to to mám napsané na čele, že jsem sama ?? Ale teď nikoho nechci. Jo a můj přítel - nemocný, ten se ozval, že je mu celkem dobře, že se uvidíme, ale když přišel den D, tak to odpískal a utíkal pryč...Nechám ho. Nemá to cenu. Když nechce, tak ho nutit nemůžu. Ale jsem mu vděčná za mnohé. Tak ahoj
Není tady