|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Nemám strach, že bych to nezvládla...za pluhem zdatná jsem a v boji obstojím...Jen mám obavy z reakcí mého muže....je mi ho líto, ale mám pocit, že se vším , co teď ukazuje , jde jaksi s křížkem po funuse...jsem zablokovaná a nejde se mi odblokovat. není to nenávist či zloba vůi němu. JEn jsem se prostě zčista jasna docela odmilovala a sundala růžové brýle...bez lásky spolu ží nejde, jak by k tomu přišel. Chce, aby se ho někdo dotýkal, hladil ho, ale když mě to nejde, nemůžu se přece přemáhat, poznal to...taky ho nechci tahat za nos nějakými možná...
Není tady
Tak já to mám tak, že se nechám vést srdcem (citem), pokud mi však začne být "špatně" na duši a necítím se z nějakých situací, lidí, fajn, (začne být v pocitech něco špatně), tak zapojuji rozum ,abych se z pocitově nepříjemné situace dostala a jak se "hodím do klidu", pak to zas přenechám opět citu...

Není tady
Jéééé, ty se máš
Není tady
To se takhle snažím, nebo by mě jinak z toho kleplo

Ale než zapojím dostatečně rozum, tak to občas trvá

Není tady

heko10 napsal(a):
Jessi, určitě odchod od současného manžela k sobě. samotné..
No, víš, ono to zpočátku bylo nahozeno tak jako - rozum (manželství) X srdce (nový vztah)
Ale pokud chceš řešit jenom sebe, tak si myslím, že ti ten "nový" bude v řešení trochu zaclánět.
Není tady
Proč by zacláněl, díky němu odcházím, ne kvůli němu...on má svůj život, do kterého nejsem vpuštěna z poch. důvodů - neví, jak tady dlouho bude, nechce, abych se na něj vázala,...tak si život zařídím sama se svým já a s holkama.. Ano vděčím mu za své sebepoznání. Ve skrytu duše bych chtěla poznat i jeho, ale nedovolí mi to a já to musím respektovat.
Není tady

heko10 napsal(a):
Proč by zacláněl, díky němu odcházím, ne kvůli němu...on má svůj život, do kterého nejsem vpuštěna z poch. důvodů - neví, jak tady dlouho bude, nechce, abych se na něj vázala,...tak si život zařídím sama se svým já a s holkama.. Ano vděčím mu za své sebepoznání. Ve skrytu duše bych chtěla poznat i jeho, ale nedovolí mi to a já to musím respektovat.
Zaclánějící = vadící ve výhledu.
Už teď díky tomu, že se objevil, vidíš na manželovi věci, které jsi neviděla (nechtěla vidět).
Píšu, jak to působí na mně. Je jasné , že z krátkého náhledu do něčího života se to dá těžko určit.
Já prostě jen teď používám při diskuzi s tebou srdce 
Upravil(a) Jessika (14. 4. 2008 14:08)
Není tady

Taky se mi nezdá to "díky někomu odcházím"... Cožpak si už před ním nebyla se vztahem nespokojená?
Není tady
spíš rozum dzá se mi..ale to nevadí, jsem ráda za každý pohled na věc
Není tady
Ale ano, moje nespokojenost a všímání si manž. nedostatků trvá tak 2 roky, ale spíš díky 2. Muži jsem schopná si to plně uvědomit a pojmenovat...
Není tady

heko10 napsal(a):
Ale ano, moje nespokojenost a všímání si manž. nedostatků trvá tak 2 roky, ale spíš díky 2. Muži jsem schopná si to plně uvědomit a pojmenovat...
pořád se točíme v kruhu
Na co se vlastně ptáš?
Není tady

Jestli má odejít nebo ne 
Není tady
heko10 napsal(a):
To asi ano,ale pak taky přes zamilovanost nedostatky na tom druhém nevidíš

)Není tady
Otázka zní, zůstat ? = umřít zaživa, odejít ? najít sebe, ale rozbít rodinu. Co je lepší ? Nechci být bezohledná
Není tady

heko, řešíš sebe nebo ostatní?
Není tady

heko10 napsal(a):
Otázka zní, zůstat ? = umřít zaživa, odejít ? najít sebe, ale rozbít rodinu. Co je lepší ? Nechci být bezohledná
je ta rodina funkční?
nebo jsi to jen ty, kdo je nespokojený
jsi nespokojená jen proto, žes najdenou "prozřela" ?
Není tady
ale já toho druhého nemůžu mít !!!!!!!!!!!!!!!
Není tady

heko10 napsal(a):
ale já toho druhého nemůžu mít !!!!!!!!!!!!!!!
o něj tady přece nejde 
Není tady

Nemôžeš mať nikoho, len deti, aj to požičané...
Ostatné je ilúzia. Mne sa zdá, že v podstate chceš odísť - tak odíď, ak si myslíš, že aj žiť sama(lebo to je asi najpravdepodobnejší scenár) je lepšie ako žiť s mužom. Len si skús dobre a realisticky predstaviť, čo to znamená - žiť sama. Nemysli si, tiež je to citová hojdačka, len nie je závislá na druhom človeku, ale na tebe a tvojich výkyvoch.
Upravil(a) Selima (14. 4. 2008 14:49)
Není tady
Jessi, co máš pod pojmem funkční ?Ano, já jsem nespokojená, manžel je nespokojený se mnou, dcera je nespokojená s manželem, vím, co mi vadí, ale nedokázala jsem to odstranit ...
Není tady

heko10 napsal(a):
Jessi, co máš pod pojmem funkční ?Ano, já jsem nespokojená, manžel je nespokojený se mnou, dcera je nespokojená s manželem, vím, co mi vadí, ale nedokázala jsem to odstranit ...
funkčním svazkem mám na mysli zajištění základních životních hodnot = strava, spánek, vzdělání, city = rozloženo rovnoměrně mezi všechny rodinné příslušníky
další otázka je : kdo ze zúčastněných a v jaké míře si uvědomuje, že se mu určitého nedostává, kdo situaci chce řešit a kdo se chce jen vézt
toto všechno bys měla vědět, než začneš za ostatní něco řešit
Není tady
Jessika napsal(a):
heko10 napsal(a):
funkčním svazkem mám na mysli zajištění základních životních hodnot = strava, spánek, vzdělání, city = rozloženo rovnoměrně mezi všechny rodinné příslušníky
další otázka je : kdo ze zúčastněných a v jaké míře si uvědomuje, že se mu určitého nedostává, kdo situaci chce řešit a kdo se chce jen vézt
toto všechno bys měla vědět, než začneš za ostatní něco řešit
Tak tahle já tedy "definici" funkčního manželství fakt nevidím 
To je definice veřejného domu s polopenzí, s knihovnou za rohem

Upravil(a) Santala (14. 4. 2008 15:10)
)Není tady

Santala napsal(a):
tak tahle já tedy "definici" funkčního manželství fakt nevidím
To je definice veřejného domu s polopenzí, s knihovnou za rohem![]()
a psí útulek za druhým (kvůlivá citům?) 
Není tady
tak se nehádejte holky, já to vidím jako domov, kde jsou všichni spokojeni a navzájem si pomáhají, když jim je ouvej....ale musí všichni ne jen jeden či dva..
Není tady

No vidiš, jak se na problém jiných dá kouknout nezávisle 
(i když my se nehádáme, tady má každý právo uvést svoje názory a spíš se špičkujeme)
Takže k věci : pokud všichni se nikdo z vás tří ve vašem domově necítí spokojený a je vám všem ouvej, tak bys to měla řešit s nimi - s těmi skutečnými lidmi, ne ve virtuálním světě.
Já vím, že se to špatně uskutečňuje (viz "Kdy bude zítra"), ale jsou to oni, kdo s tebou žijí, ne my.
Není tady