19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Mám doma víc ne rok svíčky do uí. Člověk by si to raději neměl dělat sám, kdyby náhodou zdříml, mohl by být malér.
Ale taky nevím, jestli je to tak jednoduché, zavést a zapálit, nebo to má jetě nějaké háčky.
Máte s tím někdo zkuenost?
Raďte, raďte
Začínají mě zlobit ui, pravé víc. Moná je to únava materiálu. Děti spolu neumí mluvit, ony na sebe křičí.
Kadý chce být za kadou cenu slyen a vnímán, ale nikdo neumí nastavit kamarádovi ucho a poslouchat.
No, trochu jsem nadsadila. Najdou se i ti, co umí naslouchat.
Někdy si myslím, e bychom měli mít příplatky za hlučnost
Nebo se mi začínají projevovat následky. V kojeneckém věku jsem prý měla obě ui opakovaně píchané asi kvůli zánětům. U se nemám koho zeptat na podrobnosti.
Není tady
To u se tady někde probíralo... Určitě je dobré zamyslet se nad tím, co člověk "nechce slyet", ale není důvod nespojit tohle přemýlení s nějakým prostředkem, který mu přinese úlevu. Svíčky jsme doma zkoueli, podle mě fungují, i kdy zázraky člověk čekat nemůe. Ale na takové ty zalehlé ui, třeba při nachlazení, to zabírá.
Klidně do toho můe jít sama, jedna svíčka hoří tak pět minut, to snad neusne. Dobré je nachystat si nějaký hrnec nebo neplastovou misku s vodou a zrcátko, abys mohla pohledem kontrolovat plamen - hlavně zezačátku to plápolá docela impozantně. Lehni si na bok, podlo hlavu poltářem, zapal a lehce zasuň k té první "zatáčce" v uchu - rozhodně si to nikam necpi přes bolest. Bude slyet takové lehké praskání a umění, jako u moře. Kdy svíčka dohoří tak do tří čtvrtin, zhasni ji a otoč se na druhý bok - vdycky je nutné udělat obě ui, kvůli rovnováze. Po aplikaci můe být lehce v euforii, bude mít lehčí hlavu, moná se ti bude maličko motat, je to zajímavý pocit, ale nic, co by člověk nezvládnul sám.
Dobrý den, ve 4 letech jsem měla zánět středního ucha a měla jsem propíchlý bubínek, teď je mi 19..Chtěla bych vyzkouet uní svíčky a tak se chci zeptat jestli je můu pouít?? Děkuji moc za odpověď!!!!
Není tady
Trixi, já toho taky nevím víc, ne u je tady napsáno, ale vyzkouela jsem to před časem. Aby byly výsledky , asi by to chtělo se tomu pověnovat a, já provedla jednorázovou akci, abych si ověřila, zda to zvládnu bez asistence.
Jak píe Judita, jde to, ale ve dvou by to bylo lepí.
Není tady
Jj, ve dvou je to určitě lepí a samozřejmě bezpečnějí, ale spí mám strach, e jsem měla propíchlý bubínek a kdy pouiju uní svíčky tak mě začne bolet ucho..Nevím no, ale děkuji! :-)
Není tady
Tak je nekupuj po internetu, najdi si ivého prodejce, teď u není o ně nouze a ten Ti snad poradí lépe nebo Tě nasměruje na někoho, kdo má více zkueností a třeba napoprvé Ti i pomůe s prvním uním táborákem.
Ne , neboj, je to pro lidi, tedy i pro Tebe a právě pro ty ,co mají s uima potíe.
Si uvědomuji, e mě u dlouho nebolely, brďo, e by svíčky? Moná si je zase koupím , hmmm asi jo
Není tady
Včera jsem je vyzkouela a supeeeeer.. Úplně dobrý pocit:-)
Není tady