Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 12. 4. 2008 19:40

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Vy, kdož znáte některá svá minulá vtělení, popište, jak jste se o nich dozvěděli, jak vás ovlivnily, a jestli vám to v něčem pomohlo.

Není tady

 

#2 12. 4. 2008 20:13

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Mně jedna věštkyně kdysi vykládala, že jsem byla v minulém životě velitelem žoldáků a podílela jsem se na smrti mnoha lidí, proto je prý můj život založen na péči o moji rodinu a na tvrdé práci. Nevím, jestli to může být pravda, ale moje povaha fakt není tak útlocitná a romantická jako u některých žen, dost často mi připadají jako slepice ukvokané , neschopné radikálně řídit svůj život, už dávno pracuji v řídících funkcích, možná je to pozůstatek toho minulého chlapa a velitele.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#3 12. 4. 2008 20:39

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Registrovaný: 12. 9. 2007
Příspěvky: 8543

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

V jednom z minulých životů jsem chodila se svým současným přítelem (též v minulém vtělení), ale brzo ho zabili, a já jsem pak asi 30 let byla sama. Řekl mi to přítel, dokáže si regresi vyvolat sám. To mi vysvětluje, proč mám takový iracionální strach, že o něj přijdu/že umře.

Není tady

 

#4 13. 4. 2008 8:48

Somaia
Host

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Damilko, spontánní návraty jsou součástí mého života už od velmi raného dětství, kam mi pamě sahá. Zřejmě mi zůstala nedořešená některá větší traumata, která se otevírala ve spánku . Později jsem se naučila se sny pracovat a rozeznávat bezpečně ty  regresní, jejich nejdůležitějším znakem je, že člověk sní velmi barevně, plasticky a jsou v tom přítomny silné emoce, případně se někdy tytéž sny opakují. Další mnou používanou meteodou je křišálová koule. U té je však někdy problém rozeznat, co vlastně člověk  v alfě vidí, protože je často na první pohled dost nejasné, zda se jedná o obrazy minulé či budoucí. Kam se dostanu při svých pokusech zatím nikdy přesně dopředu nedokážu určit big_smile.
A pak používám tarot, ten je úžasný v tom, že pomocí jedné kombinace karet se poměrně přesně dostaneš do období, které bezprostředně souvisí  se současným životem. Trochu jsem se usmívala nad Irenčiným příspěvkem, protože přesně odpovídá tomu ,jaké souvislosti se  odhalují pomocí  tarotových karet. Dokonce mám i velmi přesnou zpětnou vazbu, protože jsem tarot vyložila jedné blízké osobě , která později byla i na regresní terapii, ve které se  detailními  obrazy potvrdilo to, co předtím  obecně specifikoval  tarot pomocí obrázků big_smile .
Spontánní regrese mi pomohla vyřešit , utřídit a přijmout v míru a pokoji  nespecifické vztahy s mou maminkou a s mým synem.
Dále mi objasnila některé jinak složité a nepochopitelně komplikované vztahy s různými osobami, které  mým životem prošli. Co jsem v těchto případech potřebovala rozklíčovat, tak se mi většinou objasnilo samo bez toho, abych složitě pátrala.
Jsem si velmi jistá, že podle zálib a sklonů v současném životě se dá velmi spolehlivě určit, čím se člověk zabýval v těch minulých, moje konkrétní  poznatky:
kuchařka a pradlena na jednom severomorasvském panství-  dnes strašně ráda vařím a naplňuje mě pocity euforie, když někdo chválí.... big_smile
vaření jsem se nemusela  nikdy složitě učit, všechny postupy pro mě byly přirozené a logické jako dýchání, brzy jsem doma ovládala kuchyň i jako dítě.
studium ezoterických a magických knih jako únik z  tvrdé reality- měla jsem v současném životě jedno období, kdy jsem se chovala stejně pošetile
starší muž, řadový námořník - miluji moře a dřevěné lodě,v současném životě zažívám  ve stejných chvílích přímo extatické pocity vrcholného štěstí, byla to zřejmě velmi silná vášeň. Miluji vodu od narození, rodiče mi říkali, že jsem se vždycky chovala tak , že jsem neměla žádný pud sebezáchovy a brzy ( ve 4 letech) se naučila plavat v obyčejném bazénu, voda je pro mě přirozený živel, ve kterém se cítím bezpečně, i když jsem v současném životě spadla do náhonu ve mlýně a skoro se utopila... na vodu jsem nezanevřela big_smile

 

#5 13. 4. 2008 14:36

x256987
Host

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Díky regresi mi "zaklaply" některé věci ze současného života, a pomohla mi i v tom, že vím, co už mám odžito a vyzkoušeno a čím se tedy v současnosti nemusím tolik zabývat.

Třikrát jsem byla u regresního terapeuta a jednou jsem požádala o informaci k určité situaci sama a dostalo se mi jí.

Momentálně po další regresi netoužím, jsem schopná rozeznat, kdy se v mém životě děje něco významného a to mi stačí.

 

#6 13. 4. 2008 15:46

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Registrovaný: 6. 10. 2007
Příspěvky: 1144
Web

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Útržky z minulých životů (zvl᚝ z jednoho), se mi vybavovaly a vybavují kromě snů i v bdělosti :-) Ale až když jsem se vracela do min. životů na kineziologii, pochopila jsem, co se mi to před očima vždycky promítalo dumbom Několikrát jsem byla léčitelkou (indiánskou, japonskou,..)a byla jsem duchovně jinde než ostatní. Ostatní lidi v té vesničce... se mi ale často vysmívali, nebrali mě vážně, odsuzovali mě. Díky tomu jsem pochopila, proč jsem se v tomhle životě snažila celou dobu někomu zavděčit a hlavně se nikde moc neukazovat, aby si na mě někdo neukazoval lol
Zajímavý bylo, že jsem se do jednoho života měla vrátit (zrovna ten, co se mi často vybavoval) zjevit se a říct té indiánce, kterou jsem nenkrát byla, že to bude dobrý, dala jsem jí sílu a jíl se krásně ulevilo a vlastně i mně. Od tý doby, když si na ten život v nějaký situaci (když zase blbě stresuju) vzpomenu, proímtne se mi i scéna s tím, jak jsem se tam zjevila z "budoucnosti". Takže mi úplně docvaklo, že vlasně budoucnost, přítomnost a minulost jsou jedno... Takhle to teď cítím gloria
A když to tak shrnu, někdy je to moooc užitečný juknout se do minulýho živůtku tummenupp


Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

 

#7 13. 4. 2008 17:28

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Hmm, přiznávám se, že jsem nikdy nebyla na žádné regresi, ani se nechystám; nejsem si u sebe jistá, k čemu by mi informace, kterým z 90% nevěřím, byly. Když si totiž nemůžu (a to opravdu na základě hmatatelných důkazů nelze) ověřit, že jsem snad kdysi byla nějakou kuchařkou, tak je to pro mě zbytečné.neutral Sny taky mívám zásadně jen na základě prožitých událostí, žádné "budoucí", říkám si, že naštěstí.
Když jsem četla Somaiu, napadlo mě v souvislosti s tím minulým povoláním kuchařky a s její kuchařskou zručností v tomto životě, jaká by asi mohla být souvislost mezi minulým životem a třeba výkladem horoskopu osoby. Teoreticky by to mělo být shodné, že?
Trošičku se mi zpochybňuje věrohodnost "minulosti" tím, že když člověk sám už léta ví, že dobře vaří, je pak jednoduché při nějaké regresi si (nechtěně) vyvolat představy kuchařky (mozek si vzpomene, co jeho nositel dělal v uplynulých letech) a přičíst to nějakému nadpřirozenu...
Nevím, v žádném případě nerejpu, jak by se asi mohlo zdát, spíš nad tím přemýšlím a hledám "zdůvodnění" různých prožitků. Zažila jsem totiž absolutní zatmění jedné mé velmi citlivé kamarádky, která se těmto vědám tak oddala, že tomu všemu prostě strašně chtěla věřit, vyloženě si tyhle situace vědomě záměrně navozovala... I kdybych byla schopná uvěřit, že "to" byla pravda, stejně u ní bylo smutné, jak ji tyto duchovní "schopnosti" vlastně duševně ničily (prostě a jednoduše ji jeden chlap nechtěl a ona v tom viděla všechno jiné než to, že se na rozdíl od ní prostě nezamiloval).neutral
Tak, holky, pište, a se tady poučím. Zatím jsem spíš v tomto ohledu skeptik.

Upravil(a) Tercila (13. 4. 2008 17:29)

Není tady

 

#8 13. 4. 2008 18:03

Somaia
Host

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Kdybych byla Tercilo, skeptik, tak bych se asi k této otázce vůbec nevyjadřovala....wink
ale.... mám jen dvě poznámky k tvé úvaze :
1) nevnímám to , co jsem popisovala výše jako něco nadpřirozeného, ale to co jsem si vybavila naopak přirozeně zapadlo do zkušeností mé duše, která mi to potvrzuje.dávala jsi mě za příklad, ale zrovna tahle regrese " kuchařka" u mě proběhla daleko dříve než jsem zaznamenala a rozvinula plně tyto schopnosti v současném životě... takže v tomto případě nemᚠpravdu, postup byl zcela opačný....
2) na základě zkoumání, a už vědomého nebo nevědomého( chtěného i nechtěného)  v této oblasti  už se nepohybuji jen v oblasti víry. některé skutečnosti a vzájemné souvislosti se prostě  potvrdily natolik, že už není třeba pochybovat.
To co jsem popsala výše byl opravdu jen stručný výcuc a obecné informace, které budou mít vypovídající hodnotu pro ty, kteří vědí o čem píšu. V žádném případě jsem svým příspěvkem nehodlala přesvědčovat někoho , kdo nevěří a nikdy nezažil....... to je zbytečné nebo některé zkušenosti a vjemy z této oblasti jsou nepřenosné a nesdělitelné. Člověk musí sám zažít, pokud ne, není co vyprávět... a budeme se stále pohybovat v rovině teoretizování.

Upravil(a) Somaia (13. 4. 2008 18:04)

 

#9 13. 4. 2008 18:09

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhoš
Registrovaný: 20. 11. 2006
Příspěvky: 963
Web

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Dam,  většinu  minulých  životů jsem rozkryla  při regresích, některé se mi samovolně rozjely... jen tak.   A  ovlivnily mě moc. V podstatě na ně teď  „dojíždím“ . Teda na to, co jsem  v nich kdysi napáchala. Ale o tom jsem už mluvila na jiném vláknu.... Takže ano – zasahují do mého života, a  víc než je zdrávo. dumbom Jak ráda bych řekla blbost, nesmysl a od všeho se distancovala. Ale copak můžu? hmm Když to řeknu naplacato – tak dalece jsem si zaprasila svou karmu, že teď musím čistit…čistit…čistit…a proto tolik aktivit – viz mé dřívější příspěvky. wink Na druhou stranu díky všemu tomu, co jsem objevila, chápu souvislosti s tím, co se mi děje teď. Nevědět to, tak neskutečně trpím a vůbec netuším proč...Teď sice taky někdy trpím, ale jen proto, že je to náročné a je pro mě těžké se s tím vyrovnat...a tak nějak....

Není tady

 

#10 13. 4. 2008 18:11

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhoš
Registrovaný: 20. 11. 2006
Příspěvky: 963
Web

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Tercilo, chápu tě. Pamatuji si, jak jsem před několika lety absolutně nevěřila (skeptik a racionalista až na půdu) , že se inkarnujeme + všechno další, z toho vyplývající. Až  život = kardinální problémy mě dotlačily k tomu, abych se do své minulosti podívala. A  to, co jsem objevila,  bylo tak šokující a důvěryhodné, že nezbylo než svoje názory přehodnotit.  A od té doby je přehodnocuji furt. Nic jiného mi  totiž nezbývá wink ....Ale to je můj život a moje přesvědčení...Přesvěčovat někoho, že to takhle je, když on tomu nevěří, nemá smysl. Každý si k tomu svému názoru přesvědčení dojdeme svou vlastní cestou. Někdo k tomu potřebuje regrese, někomu pomůže tarot, někomu se spousta věcí „otevře“ ve snech...prostě co člověk, to jiná cesta. No a apk je ještě něco je důležitého –  čas pro pochopení. Ten je taky u každého jiný.  Pro mě třeba nastal ve věku již velmi vyzrálém lol , kdy jsem měla o životě naprosto jasno....A ejhle, najednou jsem zjitisla, že vím houby....A ještě poslední věc – někdo se tyhle informace vůbec dozvědět nepotřebuje. Buď proto, že intuitivně dělá, co je zapotřebí, aniž by chápal proč/ co/ jak, anebo má relativně čistou karmu, a tak  není svou minulostí až tak moc zatížen..prostě každý to máme jinak wink

Upravil(a) keito (13. 4. 2008 18:12)

Není tady

 

#11 13. 4. 2008 18:17

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhoš
Registrovaný: 20. 11. 2006
Příspěvky: 963
Web

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Som, souhlasím s tebou, Chápu tyhle věci taky tak - není to otázkou víry. Člověk totiž VÍ!!! ..protože...proto..... wink
A  ještě podotknutí k té tvé kuchařce -  taky jsem jednou byla kuchařkou. Dokonce v tom předešlém životě. A můžu tě ujistit, že vaření MĚ NEBAVÍ!!!! lol Asi jsem byla jinou kuchařkou, respektive probíhalo to zřejmě za jiných podmínek než u tebe lol

Není tady

 

#12 13. 4. 2008 18:29

Somaia
Host

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

keito napsal(a):

Som, souhlasím s tebou, Chápu tyhle věci taky tak - není to otázkou víry. Člověk totiž VÍ!!! ..protože...proto..... wink
A  ještě podotknutí k té tvé kuchařce -  taky jsem jednou byla kuchařkou. Dokonce v tom předešlém životě. A můžu tě ujistit, že vaření MĚ NEBAVÍ!!!! lol Asi jsem byla jinou kuchařkou, respektive probíhalo to zřejmě za jiných podmínek než u tebe lol

Keito tummenupp 
No to je naprosto logické, protože mě v té době ten život, by byl plný těžké práce, přesto naplňoval a uspokojoval, že mám něco, co skutečně umím a co mi poskytuje spolehlivou obživu a zázemí, cítila jsem se šastná ve svém údělu i když jsem sloužila druhým, proto mě tato práce uspokojuje i dnes, podvědomě vyvolává zase  příjemné pocity... ty vnitřní pocity prostě přetrvaly věky. Jestli ty jsi to považovala za obyčejný způsob obživy a obtížnou nutnost , nijak tě to neobšastňovalo, tak se není čemu divit... určitě bych ti dokázala vyjmenovat spoustu nudných činností, které dnes musím vykonávat a které ve mě žádnou emocionální stopu jistě nezanechají.

Upravil(a) Somaia (13. 4. 2008 18:33)

 

#13 13. 4. 2008 18:37

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhoš
Registrovaný: 20. 11. 2006
Příspěvky: 963
Web

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Somaia napsal(a):

keito napsal(a):

Som, souhlasím s tebou, Chápu tyhle věci taky tak - není to otázkou víry. Člověk totiž VÍ!!! ..protože...proto..... wink
A  ještě podotknutí k té tvé kuchařce -  taky jsem jednou byla kuchařkou. Dokonce v tom předešlém životě. A můžu tě ujistit, že vaření MĚ NEBAVÍ!!!! lol Asi jsem byla jinou kuchařkou, respektive probíhalo to zřejmě za jiných podmínek než u tebe lol

Keito tummenupp 
No to je naprosto logické, protože mě v té době ten život, by byl plný těžké práce, přesto naplňoval a uspokojoval, že mám něco, co skutečně umím a co mi poskytuje spolehlivou obživu a zázemí, cítila jsem se šastná ve svém údělu i když jsem sloužila druhým, proto mě tato práce uspokojuje i dnes, podvědomě vyvolává zase  příjemné pocity... ty vnitřní pocity prostě přetrvaly věky. Jestli ty jsi to považovala za obyčejný způsob obživy a obtížnou nutnost , nijak tě to neobšastňovalo, tak se není čemu divit... určitě bych ti dokázala vyjmenovat spoustu nudných činností, které dnes musím vykonávat a které ve mě žádnou emocionální stopu jistě nezanechají.

Som, takhle vysvětleno je to jasný jako facka !!!! lol ....škoda, že jsem si to tehdy neužívala, mohla jsem teď "lovit" chlapy na gulášek nebo výbornej štrúdl lolbig_smilelol

Není tady

 

#14 13. 4. 2008 18:55

Somaia
Host

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

keito napsal(a):

Som, takhle vysvětleno je to jasný jako facka !!!! lol ....škoda, že jsem si to tehdy neužívala, mohla jsem teď "lovit" chlapy na gulášek nebo výbornej štrúdl lolbig_smilelol

No tak teď jsi na to kápla zase ty!!! To víš, že jsem to v této oblasti mnohokrát zúročila... lol lol lol
Jeden bývalý kamarád mi třeba po letech řekl, že když se octl v kriminále big_smile , tak si často vzpomněl najednu božskou žranici, když byl u nás na návštěvě a  vyvolával si jí v mysli, když měl hlad  a byl v depresi...
To jen tak na okraj... jaká zvláštní nečekaná ocenění se člověku někdy dostanou.. lol lol lol

 

#15 13. 4. 2008 19:06

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

"Jeden bývalý kamarád mi třeba po letech řekl, že když se octl v kriminále big_smile , tak si často vzpomněl najednu božskou žranici, když byl u nás na návštěvě a  vyvolával si jí v mysli, když měl hlad  a byl v depresi..."

No, já teda nevím, ale propočítávala jsem v bývalém zaměstnání normy na vězeňskou stravu a můžu říct, že kdejaká základka by ten rozpočet mohla závidět hmm big_smile Ty jeho deprese bych pochopila, ale hlad? Hmmm smile...

Není tady

 

#16 13. 4. 2008 19:12

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Somaia: "u mě proběhla daleko dříve než jsem zaznamenala a rozvinula plně tyto schopnosti v současném životě... takže v tomto případě nemᚠpravdu, postup byl zcela opačný....
...V žádném případě jsem svým příspěvkem nehodlala přesvědčovat někoho , kdo nevěří a nikdy nezažil....... to je zbytečné nebo některé zkušenosti a vjemy z této oblasti jsou nepřenosné a nesdělitelné. "

Jo, Somaio, díky, no já nechci mít pravdu smile, já spíš pátrám, víš? Pro mě se tyto záležitosti pohybují pořád v oblasti "sebepřesvědčení" toho dotyčného člověka, nikoliv v rámci logického a hlavně prokazatelného poznání.
Jasně, rozumím Ti, nebrala jsem Tvůj příspěvek v žádném případě jako přesvědčování, spíš jako odraz k tomu, abych se mohla zeptat nebo dozvědět se víc.
Je to jistě podobné jako s astrologií, tou se zabývám už hodně let, ono to "vychází" a přitom mám kamaráda matematika - těžkého logika, který nade mnou shovívavě kroutí hlavou... big_smile  Kdybych nebyla jeho dobrá paračka, asi by mě pěkně odsoudil big_smile
Prostě každému je dáno něco jiného.
Tak pište, budu vás číst smile

Není tady

 

#17 13. 4. 2008 19:13

Somaia
Host

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Tercilo, to není nutné rozebírat... to je jiná pohádka big_smile... to bychom zabředávaly do naprosto zbytečných  podrobností, zvlášt když jsem neuvedla, kdy , v jakém kriminálu a za co  seděl... ne všichni se tam v minulosti  vždycky měli  jen blaženě... s TV, bez práce  a s vydatnou stravou, některé zařízení v minulosti neměly daleko ke koncentrákům...

 

#18 13. 4. 2008 19:31

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Leito: "A  to, co jsem objevila,  bylo tak šokující a důvěryhodné, že nezbylo než svoje názory přehodnotit.  A od té doby je přehodnocuji furt. Nic jiného mi  totiž nezbývá wink ...."

A právě tohle mi vrtá hlavou.... víš, jak bych to jen solidně zformulovala: chci se zeptat, jestli to, co jsi "objevila", nemůže být výsledkem Tvého nynějšího smýšlení? Pouze vyvolaného tím, co "chceš" prožít - rozumíš, přijdeš na hypnózu a předem víš, že se semele tolik věcí - už o nich vlastně dávno přemýšlíš.... myslíš, že Tvůj mozek to neprodukuje sám v té chvíli? Že to jsou skutečně jakési "dopisy" z minula?.... Mně totiž nenapadá, jaká síla by je z těch tisíce starých let mohla přinášet - v jaké formě by tu ty myšlenky byly - kde by byly do té doby, než Ty si vzpomeneš, že půjdeš na regresi... Poletovaly kolem nás ve vzduchu? 
Pracuji s opiáty, vím, co dokážou....
O tom, že "víš své", já vůbec nepochybuji, ale právě bych ráda věděla, jak a na základě čeho dokazatelného "víš" ? Moc otázek, že.... smile

"A ještě poslední věc – někdo se tyhle informace vůbec dozvědět nepotřebuje. Buď proto, že intuitivně dělá, co je zapotřebí, aniž by chápal proč/ co/ jak, anebo ..."

Jojojo, tak tomuhle velmi rozumím..... To jsem si uvědomila, když o něčem majkafa psala, že "na sezení jim říkali" a já si pomyslela, panebože, vždy to je úplně normální, to se snad nedozvěděla až na sezení... A taky mám kolegyni, která absolutně nepřijme astrologii....nikdy. Není jí tohle myšlení dáno.

Není tady

 

#19 13. 4. 2008 19:33

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Somaia: "Tercilo, to není nutné rozebírat... to je jiná pohádka big_smile... to bychom zabředávaly do naprosto zbytečných  podrobností, zvlášt když jsem neuvedla, kdy , v jakém kriminálu a za co  seděl... ne všichni se tam v minulosti  vždycky měli  jen blaženě... s TV, bez práce  a s vydatnou stravou, některé zařízení v minulosti neměly daleko ke koncentrákům..."

V pohodě, já jen že jsem si vzpomněla, jak jsme si s kolegyněmi říkaly (před revolucí) , že z tolika stravy se musejí s prominutím pos... big_smile

Není tady

 

#20 13. 4. 2008 19:37

Somaia
Host

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Terci, tahle diskuze se nevede o metodě terapie jako takové, ale o konkrétních výstupech a zkušenostech.  Pokud mᚠotázku k metodě samé, před nedávnem se probírala tu:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=28954

Upravil(a) Somaia (13. 4. 2008 19:39)

 

#21 13. 4. 2008 19:47

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Jo, Somaio, díky. Fakt jsou tyto otázky zajímavé, nestavím se k nim ani odmítavě, ani tak, že bych něčemu slepě věřila. Spíš bych se chtěla dozvědět víc.

Není tady

 

#22 13. 4. 2008 20:03

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhoš
Registrovaný: 20. 11. 2006
Příspěvky: 963
Web

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Tercila napsal(a):

Leito: "A  to, co jsem objevila,  bylo tak šokující a důvěryhodné, že nezbylo než svoje názory přehodnotit.  A od té doby je přehodnocuji furt. Nic jiného mi  totiž nezbývá wink ...."

A právě tohle mi vrtá hlavou.... víš, jak bych to jen solidně zformulovala: chci se zeptat, jestli to, co jsi "objevila", nemůže být výsledkem Tvého nynějšího smýšlení? Pouze vyvolaného tím, co "chceš" prožít - rozumíš, přijdeš na hypnózu a předem víš, že se semele tolik věcí - už o nich vlastně dávno přemýšlíš.... myslíš, že Tvůj mozek to neprodukuje sám v té chvíli? Že to jsou skutečně jakési "dopisy" z minula?.... Mně totiž nenapadá, jaká síla by je z těch tisíce starých let mohla přinášet - v jaké formě by tu ty myšlenky byly - kde by byly do té doby, než Ty si vzpomeneš, že půjdeš na regresi... Poletovaly kolem nás ve vzduchu? 
Pracuji s opiáty, vím, co dokážou....
O tom, že "víš své", já vůbec nepochybuji, ale právě bych ráda věděla, jak a na základě čeho dokazatelného "víš" ? Moc otázek, že.... smile

Tercilo, chápu, že ti to vrtá hlavou. Kdybych to nezažila na vlastní kůži, taky bych nevěřila. Ale  ono to probíhalo jinak. Jela jsem na seminář, kde jsme se měli regresit –my sami sebe. Už to samo o sobě ve mně vzbudilo pochybnosti a obavy. wink Ale ono to šlo úplně samo. Nejdřív jsme se učili, jak se pohybovat  po časové ose. Pak jsme si měli vybavit situaci, která nám teď působí problémy, a která se pořád opakuje. A pak  jsem postupovali – každý individuálně – třeba pod dekou a se špunty v uších lol , abychom se vzájemně nerušili – od jedné situace ke druhé, hloub a hloub do minulosti - ale současného života. ...Vybavovala jsem si události, které se mi staly před několika lety a  když  jsem se chtěla posunout ještě hlouběji najednou se mi objevil jakýsi černý vir. Nevěděla jsem si s tím rady, a tak jsem si šla postěžovat, že tam mám cosi jako vír, že tomu nerozumím  a že mi to nahání strach. A víš co to bylo? Vír, kterým se vstupuje do života. O tomhle jsem ale do té doby nic nevěděla!!! Kdyby mi to někdo řekl, řekla bych, že je to blbost. wink A  když jsem to rozkryla, šlo o tohle – byla jsem nahoře v bardu (mimochodem, že existuje nějaké bardo jsem taky nevěděla, natož že se z něj skáče dolů wink ) a pode mnou se točil vír, kterým jsem letěla dolů až jsem se dostala do těla mé mámy. A pak jsem si prošla celý svůj prenatál až do doby narození. No a k tomu se objevila spousta podrobností.... To bych si nemohla vymyslet ani v té nejbujnější fantazii. Ale co je důležité, že jsem tam jela s tím, že na tyhle věci nevěřím. Takže co mi zbývalo než svoje názory  přehodnotit. wink
A zažila sjem spoustu dalšího, co bych dřív "rozumem" nikdy nepřijala. Ale jak se mi tyhle věci děly, musela jsem neustále přehodnocovat ...a jak už jsem řekla, dělám to pořád. lol

Upravil(a) keito (13. 4. 2008 20:12)

Není tady

 

#23 13. 4. 2008 20:04

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhoš
Registrovaný: 20. 11. 2006
Příspěvky: 963
Web

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Somaia napsal(a):

keito napsal(a):

Som, takhle vysvětleno je to jasný jako facka !!!! lol ....škoda, že jsem si to tehdy neužívala, mohla jsem teď "lovit" chlapy na gulášek nebo výbornej štrúdl lolbig_smilelol

No tak teď jsi na to kápla zase ty!!! To víš, že jsem to v této oblasti mnohokrát zúročila... lol lol lol
Jeden bývalý kamarád mi třeba po letech řekl, že když se octl v kriminále big_smile , tak si často vzpomněl najednu božskou žranici, když byl u nás na návštěvě a  vyvolával si jí v mysli, když měl hlad  a byl v depresi...
To jen tak na okraj... jaká zvláštní nečekaná ocenění se člověku někdy dostanou.. lol lol lol

Som lollollol

Není tady

 

#24 13. 4. 2008 20:46

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Keito: "No a k tomu se objevila spousta podrobností.... To bych si nemohla vymyslet ani v té nejbujnější fantazii. Ale co je důležité, že jsem tam jela s tím, že na tyhle věci nevěřím. Takže co mi zbývalo než svoje názory  přehodnotit. wink "

Ach jo, strašně mě to mrzí a chci Ti poděkovat za snahu o vysvětlení... ale pro mě je to pořád málo grater. Protože si myslím, že sis ty věci naopak mohla!! v tom "transu" vymyslet. Jedině že bys viděla něco, dám příklad: v tom smyslu, že třeba Tvoje máma v době těhotenství byla u moře a topila se, nikdy o tom doma nebyla řeč a Ty ses jí na to po téhle regresivní zkušenosti zeptala a tím si to ověřila.
Ale jinak si myslím, že mozek dokáže vymyslet neuvěřitelné věci. Možná sis to při psaní neuvědomila, ale nedala jsi mi žádný důkaz, jen píšeš, že se Ti vybavovaly podrobnosti - ale to se mi vybaví taky, když večer ulehnu a budu se soustředit... Víš, důkaz... jestli bys mi mohla. Třeba v SZ.
Jinak Ti opravdu strašně moc děkuji, jsi moc hodná. Jsem Ti vděčná, žes mi věnovala čas. Díky.

Není tady

 

#25 13. 4. 2008 21:05

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhoš
Registrovaný: 20. 11. 2006
Příspěvky: 963
Web

Re: Minulé životy-jak vás ovlivňují?

Tercila napsal(a):

Ach jo, strašně mě to mrzí a chci Ti poděkovat za snahu o vysvětlení... ale pro mě je to pořád málo grater. Protože si myslím, že sis ty věci naopak mohla!! v tom "transu" vymyslet. Jedině že bys viděla něco, dám příklad: v tom smyslu, že třeba Tvoje máma v době těhotenství byla u moře a topila se, nikdy o tom doma nebyla řeč a Ty ses jí na to po téhle regresivní zkušenosti zeptala a tím si to ověřila.
Ale jinak si myslím, že mozek dokáže vymyslet neuvěřitelné věci. Možná sis to při psaní neuvědomila, ale nedala jsi mi žádný důkaz, jen píšeš, že se Ti vybavovaly podrobnosti - ale to se mi vybaví taky, když večer ulehnu a budu se soustředit... Víš, důkaz... jestli bys mi mohla. Třeba v SZ.
Jinak Ti opravdu strašně moc děkuji, jsi moc hodná. Jsem Ti vděčná, žes mi věnovala čas. Díky.

Víš Tercilo, to je právě to, co už  jsem psala. Že pokud člověk nevěří, tak ho nepřesvědčí nic. I kdybych ti tu snesla já nevím kolik důkazů, pořád ti to bude málo wink ....taky jsem  pořád křičela – chci důkazy!!! Tak jsem jich dostala, až jsem jima byla málem zatlučená do země  wink  Ale to je nadlouho ........Hm,  napíšu ti  SZ smile

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů