29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vanil, je to přímo nebezpečný avatar!
Není tady
Dej si Pol...kapka sherry nikomu nezaškodí
Vanilčino avatar je nejen nebezpečný, ale koukám, že je na světě další hypnotickej pohled....co já ubohá stařenka si mezi váma počnu?? Nejspíš najdu vlka s hypnotickým xichtem a taky změním avatar
Není tady
Tak!
No...moc hypnotickej teda není, co......
Upravil(a) lupina montana (28. 4. 2008 22:54)
Není tady
poletucha napsal(a):
dám si víno, nedám si víno,.... nevím
mám trochu depku, dokončujeme pracovní akci, co trvala od minulého října a je to divnej pocit
že něco dokončíš a ještě nic dalšího nezačalo.... hmmm
Bumbej a oslavuj! Něco krásné končí, něco krásné začíná.... A odpočívej. Závidím ti tvoji doslovnou schopnost a umění létat. Být pár minutNAD povrchem, koukat, jak je všechno malinké , roztomilé a bez detailů. Nebe nad hlavou, knipl v ruce a držet s tím svůj život.
Jak to zpívá Štaidl v jedné písničce: "Jsou dny, kdy svítá o něco dřív/ dny plné vlání tajemných par/ je tisíc pátků, nemnoho jar/ však dnů , kdy svítá o něco dřív/ těch je jen pár "
Dovol si na nic nemyslet, nic nedělat a jenom plynout a vnímat chuť vína a bzučení barev kolem sebe, jako když kolem tebe svět zpomalí a zleniví.
Navíc nemám strach, že stagnuješ, vymyslíš si na sebe něco ještě většího a náročnějšího- z toho přeci žiješ, z výzev, z překonávání překážek, z touhy poznávat nové věci, z potěšení, co dokážeš vytvořit....
Není tady
Lupinko, to je miloučkej chundeláček, hned bych ho poňufala (ty zdrobněliny používám málokdy)! Hypnotickej nejni, páč mu nejsou vidět očička, spíš tak temně strašidelnej- ale k pomuchlání!
Vanil, jsi jako odaliska, jako Šehrezáda!Uplně cítím samet arabské noci, ve vzudchu opium a vůni jasmínu a doteky hedvábí na nahém těle... avatar!
Není tady
Pol, tak trochu tě chápu, v sobotu mi skončila akce, na které se dělalo od září. Navíc na ten hektický závěr (poslední týden) jsem se přímo netěšila a doufala, že to bude rychle za námi. Nakonec jsem si poslední den uvědomila, že jsem si to celkem užila a navíc jsem pocítila takovou zvláštní nostalgii, že už to celé zase končí, na pažbě je další zářez a my jedeme dál. Naštěstí takový ten stav "nula" (=nic se neděje, není co dělat) nenastal, protože mě včera zahrnuly papíry (kdyby nebyl papír, tak by snad lidé ani neměli co na práci ) a vypadé to, že se ještě oba dva zkrácené týdny budu mít rozhodně čím zabývat (papííííry
)
PS: Pokud se hodně nadechneš, tak logicky pak musí přijít výdech (a nebo smrt
). Nejde pořád jet naplno
Není tady
Díky za pochvalu avataru... Vám musím napsat, že jeden místní Babinetí muž mi svěřil v SZ, že ten minulý avatar byl krásnější (nezná mě osobně) to si dovolil dost, že?
Není tady
Lupi.... už i tebe zachvátily změny ...Brute... ????
Vanilko, bojím...bojím....
Vanilka69 napsal(a):
Díky za pochvalu avataru... Vám musím napsat, že jeden místní Babinetí muž mi svěřil v SZ, že ten minulý avatar byl krásnější (nezná mě osobně)
to si dovolil dost, že?
No ten původní byl o moudré Princezně ženě s velkým Ž tento je o moc velkém tajemnu a osobně jsem zmaten
Jo on si volvoluje hodně ale jen v dléce svých možností a před ženou
Není tady
No totok.... samá změna tady...
Jestli já se neproberu ze svýho zimního spánku, tak vás, hoky, snad ani nepoznám...
Ale sluší vám to, všem!!!
dnes jsem dostala mailem:
Než otevřete níže uvedený hypertextový odkaz, přečtěte si následující:
Cochrane je městecko v Kanadě, v provincii Alberta, 24km
vzdálené od Calgary.
A tam je možné vidět překrásnou zeď, sestavenou z
kachliček s různými náměty...... Každá kachle je jiná, podívejte se na ně zblízka
kliknutím na individuální kachli. Někdo je dal dohromady a vytvořil
neskutečný obraz, který byl odhalen v září loňského roku.
Každá kachle měří 30 cm, každá je vytvořena jiným
umělcem a na každé
je jiný obrázek. Dohromady tvoří obrovskou, uměleckou zeď.
Klikněte například na oko koně a budete překvapeni, co uvidíte.
# # # # # # # # # # # >
# # # # # # # # # # # >
http://www.muralmosaic.com/Cochrane.html
Není tady
poletucha napsal(a):
vzdálené od Calgary.
kachliček s různými náměty...... Každá kachle je jiná, podívejte se na ně zblízka
umělcem a na každé
# # # # # # # # # # # >
# # # # # # # # # # # >
Pěkné a velice inteligentní
Není tady
poletucha napsal(a):
vzdálené od Calgary.
umělcem a na každé
# # # # # # # # # # # >
# # # # # # # # # # # >
To je nádhera... V poslední době žasnu nad tím, co mi "přichází" k tomu, co zrovna řeším, tohle je pro mě dokonalá ukázka vztahu individuality člověka a lidstva... krásné
Není tady
Pol... krása...
Pisatel napsal(a):
Vanilka69 napsal(a):
Díky za pochvalu avataru... Vám musím napsat, že jeden místní Babinetí muž mi svěřil v SZ, že ten minulý avatar byl krásnější (nezná mě osobně)
to si dovolil dost, že?
No ten původní byl o moudré Princezně ženě s velkým Ž tento je o moc velkém tajemnu a osobně jsem zmaten
Jo on si volvoluje hodněale jen v dléce svých možností a před ženou
hele, radši už mlč, protože jestli si myslíš, že ta žena na obrázku není ženous velkým Ž, tak nebude zbývat mnoho a BUDU SI TO BRÁT OSOBNĚ!
A cože pak se to stalo, že se Štír bojí velkého tajemna, MMCH, fotil to Štír a to tajemno ho přímo vábilo a přitahovalo
Není tady
Somaia napsal(a):
Pol... krása...
jj, úžasné
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Vanilka69 napsal(a):
to si dovolil dost, že?
Jo on si volvoluje hodněale jen v dléce svých možností a před ženou
hele, radši už mlč, protože jestli si myslíš, že ta žena na obrázku není ženous velkým Ž, tak nebude zbývat mnoho a BUDU SI TO BRÁT OSOBNĚ!
A cože pak se to stalo, že se Štír bojí velkého tajemna, MMCH, fotil to Štír a to tajemno ho přímo vábilo a přitahovalo
Jak to budeš brát je Tvojí věcí nikoli mou. Já mohu cokoli a ty také a votom to je ne?
Pohybuji se na tenkém ledě, ale tajemněji na mě působila ta Princezna. Ta mi připadala více jako žena s velkým Ž.
No musím přiznat že ty oči mě hodně zajímají, takemné jsou hodbně a to mě jako štíra štírovitého zajímá hodně. Oči jsou oknem a branou do duše a jejího tajemnství. Kdy začneme zkoumat tajemno očí? Dnes večer či zítra pod rozkvetlou třešní
Upravil(a) Pisatel (30. 4. 2008 14:28)
Není tady
Ad krásný Poletuščin odkaz, který jsem si dala do oblíbených položek, taky vám připadá trochu jako tarot?
Do tohoto obrázku jsem se zamilovala http://www.muralmosaic.com/Cochrane/pan … l/155.html
Upravil(a) Regina (30. 4. 2008 14:50)
Není tady
Pol, to je teda nádherná mozaika....a těch zviřat, co se do ní dostalo!
Som - nojo, aji Brutus. Smetla mě tsunami změn avatarů....teď už zbejvá jen vrchní pančelka, akorát nevím, za co by tak mohla tu svoji kopírku vyměnit a radši si to přestanu představovat
A ad Vanilka - jaký bojišbojiš? Dyť je to její normální pohled, akorát zvýrazněnej hadrou
Regi - POMUCHLAT?? Jsem myslela, že je to záhadný a tajemný zviře
Vanilko - avatar je skutečně pěknej.....ale "ženous " ještě hezčí Je to trošku jako "druh ženy na tři"
Není tady
Lupi: ad Vanilka... no právě, že se bojím!!!
a) toho, co se skrývá za tím "hadrem"
b) Vanilčina štířího pohledu budícího respekt ( jemně řečeno)....
P.S. co to je ženous??, to je nějaký nový neznámý živočišný druh??
nebo že by o dnešním Beltainu došlo k nějaké tajemné transformaci??? Nic není nemožné..... toyooooootááááá
Upravil(a) Somaia (30. 4. 2008 21:44)
Vo transformaci neřikali ničehož nic, Somíku.... Pozri príspevok č.65 : tam je "ženous (s) velkým Ž"....dokonce
A tímto všechny zdejší ženouse zdravíím! Akorát ještě nejsem docela jistá, komu tenhle čerstvě vylíhlý název přišiju
Však on se hodí
Není tady
Náhodou, mně se Vanilčin obrázek líbí. Připomíná mi odvážnou ženu Petru Procházkovou při její misi v Afghánistánu ...
Není tady
Někdo tady neklepl mezeru mezi podstatným jménem a předložkou a vy hned že nový živočišný druh. ženous
Lupi, Ty musíš mít někde na tajném místě Filipa, co jednoho, určitě celou rotu. Nebuď lakomá a přihraj aspoň jednoho. Já už jsem asi svou porci vtipné kaše dávno dojedla a další už nemohu sehnat.
Není tady
Ále, Helí, to je taková moje libůstka, žádnej Filip Miluju tyhle novotvary (slovní, samosebou) a překecy. Tuhle povídá zeť, když prej umí dcera slovensky, ať mu vysvětlí, co jsou to naftuláci?
Cožeto prej? Jací naftuláci?? No, že prý jak MiroŽbiro zpívá tu píseň "naftuláky držia stráž, niet tam víťazov - tak leť, aj keď nevyhráš nad zemskou príťažo-oou" Jo aha....."NAD TULÁKMI držia stráž" se tam zpívá, chlapče! Tak to vidíš...krajinnej inženýr...hned všude vidí naftuláky
A nezlob se, ale když vidím reklamu na firmu, kde je napsáno:
SKLADY DUŠEK - takhle, jak to vidíš, tak je docela přirozené, že jedna začne přemítat, co to jsou....ty "dušky" Prostě tak jak to Vanilka napsala, tak jsem to přečetla.....ženous, no
Není tady
lupina montana napsal(a):
Vanilko - avatar je skutečně pěknej.....ale "ženous " ještě hezčí
Je to trošku jako "druh ženy na tři"
Tak "ženous" překousnu ale žena na tři? Prozraď neználkovi?
Není tady