Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 14. 4. 2008 9:03

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: CHAT: Budoár

Stejně to ale utíká! Teď někdy jsme byly na ŠVP 2 ještě s Meyou, je to rok!!!

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#27 14. 4. 2008 9:08

Nick3594
Host

Termínek mám 2.8., ale prďola vypadá o týden mladší big_smile.

Sepisuj, vizualizuj smile. Moc dobře rozumím tvým emocím, byla jsem hodně dlouho sama wink. Já toho svého skvělého mužského potkala až v 35 a půl big_smile. Nelituji žádných zkušeností, a jsem zastánce přísloví, kdo si počká, ten se dočká.... big_smile.

#28 14. 4. 2008 9:11

Nick3594
Host

Regi to je fakt stolt. Malovaly výkres a těšily se na vzájemnou masáž big_smile.

#29 14. 4. 2008 9:27

Nick3594
Host

Andy ještě malý dovětek. Spřízněná duše někdy může mít fyzickou podobu, o kterou až tak nestojíme. Může mít i vzdělání, o kterém si myslíme, že je nepostačující. To jsou jen povrchní náhledy. Já poslechla Salvátorovu radu:

Nedívej se po povrchu a jdi do hloubky. Zkoumej, o co tomu dotyčnému jde. Jde mu o něj (sobec, manipulátor) nebo o tebe? Co v sobě ukrývá?

Navíc spřízněná duše nemusí být na stejné duchovní úrovni jako ty. Můj přítel je v začátcích. Momentálně absolvoval Modrou Alfu a je nadšen. Ještě netuší, že jsou to informace, které se musí naučit uplatnit v životě. Mým úkolem je být jeho světlonošem a posunovat ho dál. On mi přináší do srdce harmonii. Momentálně je jako malé dítě, které dostalo svou první hračku a je z ní nadšeno. Ani ve snu netuší, jak moc práce ho čeká. smile

Kdybych tuto Salvátorovu radu neposlechla, tak se svým přítelem dnes nejsem. A to by byla obrovská škoda smile.

Upravil(a) lvice (14. 4. 2008 9:31)

#30 14. 4. 2008 9:54

Nick3594
Host

Lidičky, tak nevím, zda i já nejsem divná usch. Od začátku těhostenství jsem nevzala do ruky jedinou duchovní knížku, nenavštívila jediný seminář a jen tak si žiju. Někdy si říkám, že to je až nenormální, a že bych se měla k něčemu dokopat, ale pak si vyložím taroty a tam mi vychází  hluboké propojení s Vesmírem a kosmickou energií, produchovnění na všech úrovních, otevřené čakry a mým úkolem je předávat vědomosti dál. Přitom mám pocit, že žádné vědomosti nemám usch. Pravda je, že v poslední době ani žádné problémy smile. Ale myslím, že jsem teprve na začátku. Že se musím moc a moc učit. Nějak tomu sama nerozumím usch. Co vy na to?

#31 14. 4. 2008 10:22

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lvíčku, já se zasekla asi týden po ŠVP3, od té doby jako když mi někdo postaví přehradu. Sice jsem byla na zimních Černošicích, ale cítila jsem, jak se ke mně informace duchovního charakteru, které ke mně přicházely  rychle a já je vstřebávala jako žíznící vodu, najednou zasekly. Jakoby někdo zaklapl poklop a řekl:Teď si dáš na chvíli oraz.

Byla jsem v zimě s partou Duchen , řešil se výklad horoskopu, a já pochopila, že touhle cestou zatím taky nepůjdu.

K Vánocům jsem dostala svoje milované karty Osho zen, a jak jsem je předtím na netu používala denně, tak je vezmu do ruky opravdu jen když je ouvej.

Nazvala bych to spíš ukončením nějaké etapy, kterou jsem se měla posunout k činům.
Stejně jako ty. Ty jsi otěhotněla, já jsem pochopila, že manželství není jen o pohodě a souznění.

A taky jsem moc unavená, všimněte si , jaký hlad  ve ŠVP máme, kolik vydáme energie, i když jen sedíme a posloucháme!
A tělo mi řeklo dost, nemáš zatím na to dostávat takové dávky .

Lehounce čechrám hladinu duchovna jen tím, že si víc všímám snů, a snažím se vnímat lidi, co ke mně přicházejí a co mi chtějí sdělit.
Momentálně jsem naladěná na fyzickou oblast: dělat něco s mojí přebujelou tělesnou schránkou, s nepořádkem v domě a na zahradě, s dlouhotrvající absencí kolegyně na pracovišti...takže pořád makám. Ani nemám čas číst.

A protože už vím, že mám respektovat své tělo a svou intuici, tak se lehounce VEZU a nedeptám se pocity viny, že jsem vynechala ŠVP4 nebo že nestihnu letní Černošice nebo že nejdu na rodinné konstelace. Prostě vím, že až nastane čas, tak zas někdo nahoře sundá ten poklop a já se zase rozjedu jako krokouš.

Nech tomu také čas, teď jsi ve výjimečném období, tak hýčkej sebe i Ondráška a dopřávejte si klidu.

Upravil(a) Regina (14. 4. 2008 10:25)

Není tady

#32 14. 4. 2008 10:31

Nick3594
Host

Díky Reg, asi tohle jsem potřebovala slyšet. smile

#33 14. 4. 2008 10:55

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava

Pol, ďakujem za ďaľšie tituly.... aj som ich teraz pozerala na nete a všetky tri sú vypredané, tak asi budem musieť počkať chvíľku. Zatiaľ prečítam to, čo mám doma a potom snáď mi aj samé padnú z neba... smile

lvíčatko, jak ťa tak čítam, tak si fakt pokročila dosť a som rada, že sa ti darí. Napíš, ako to budete riešiť, keď sa malý narodí.... Budete mať stále vzťah na diaľku?

Ak chceš nájsť poklad, musíš na tenký ľad. rodna

Není tady

#34 14. 4. 2008 10:58

Nick3594
Host

Emmi, písnu SZ a děkuju. Zahřálo mě to u srdíčka.

#35 14. 4. 2008 12:59

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

lvice napsal(a):

Andy ještě malý dovětek. Spřízněná duše někdy může mít fyzickou podobu, o kterou až tak nestojíme. Může mít i vzdělání, o kterém si myslíme, že je nepostačující. To jsou jen povrchní náhledy. Já poslechla Salvátorovu radu:

Nedívej se po povrchu a jdi do hloubky. Zkoumej, o co tomu dotyčnému jde. Jde mu o něj (sobec, manipulátor) nebo o tebe? Co v sobě ukrývá?

Navíc spřízněná duše nemusí být na stejné duchovní úrovni jako ty. Můj přítel je v začátcích. Momentálně absolvoval Modrou Alfu a je nadšen. Ještě netuší, že jsou to informace, které se musí naučit uplatnit v životě. Mým úkolem je být jeho světlonošem a posunovat ho dál. On mi přináší do srdce harmonii. Momentálně je jako malé dítě, které dostalo svou první hračku a je z ní nadšeno. Ani ve snu netuší, jak moc práce ho čeká. smile

Kdybych tuto Salvátorovu radu neposlechla, tak se svým přítelem dnes nejsem. A to by byla obrovská škoda smile.

Lvíčku, vím, co se mi snažíš říct... Je pravda, že nemá smysl si někoho vysnít a pak tuto představu hledat. Vím, že mi někdy moje představy komplikují přístup k jiným lidem a snažím se je "vyoutovat" lol, ale i tak ze strany potenciálního dalšího partnera očekávám, že mi prostě tak nějak břinkne v hlavě a budu vědět, že to je on. Zatím se tohle nestalo, no uvidím, počkáme, necháme to plavat wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#36 14. 4. 2008 13:15

Nick3594
Host

Plavat ne dumbom. Hezky sepsat afirmaci wink smile.

#37 14. 4. 2008 13:30

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lvice napsal(a):

Termínek mám 2.8., ale prďola vypadá o týden mladší big_smile.

Jáda, to má zrovna narozky ten můj lev domácí tummenupp

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#38 14. 4. 2008 13:33

Nick3594
Host

va. Míšo, že bychom dělali společný dort a ušetřili lol?

#39 14. 4. 2008 13:43

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

To je zrovna taiči  s Pandorou, tak na tebe budeme Lvíčku myslet.

Není tady

#40 14. 4. 2008 13:47

Nick3594
Host

Regi, moc ji ode mně pozdravuj tu našu ředitelku smile!!!! Hned bych jela s vámi mad. A hezky si to tam užijte tummenupp.

#41 14. 4. 2008 14:04

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lvice napsal(a):

va. Míšo, že bychom dělali společný dort a ušetřili lol?

Tak jo, ale musí být z části masovej ... se sladkým bych doma asi moc neuspěla lol

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#42 14. 4. 2008 14:16

Nick3594
Host

Já to beru šéfe lol.

#43 14. 4. 2008 14:43

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lvíčku, bohužel tam taky nejedu, pokuď se mi nepovede sehnat penízky, ale  co vím, jestli mi je to souzeno...

Není tady

#44 14. 4. 2008 20:08

D.
♥♥♥♥---
Místo: Praha-východ

Poslední moje útlumové období trvalo rok. Dodnes zpracovávám, co jsem tenkrát provedla(rychlý rozchod, krátce potom nový vztah a problémy, které jsem si před sebe navršila).. Ten rok jsem byla nějak mrtvá, ale najednou se "mi to rozjelo" smile , jakoby nic, věci se mi skádají jako domeček z karet, někdy mám pocit, že pozoruji sama sebe.. a pronikám do věcí, o kterých jsem roky přemýšlela a nevěděla co dělat, jak na ně.. A když chci udělat krok zpět nebo k něčemu sbírám sílu, tak slyším samu sebe jak si říkám, že tohle je věc, kterou musím překonat atp..
Připadám si jako malé dítě smile , je to zvláštní pocit

Lidé jsou tak svobodní, jak chtějí. James Baldwin

Není tady

#45 14. 4. 2008 21:15

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

lvice napsal(a):

Já to beru šéfe lol.

Pěkně nám "kynete" milostivá lol ale závidím ti tohle mě obě děti takto minuly což mě mrzí. Co nadělám sad Tak držím palečky bay se spuntík narodil krásnej, hodnej a zdravej smile hjarta
P.S. Dámy omlouvám se, že jako muž bez zaklepání a dovolení jsem vlezl do Vašeho výsostneho území. Už mlčím a šoupu nožkama:vissla: hjarta dumbom lol

Upravil(a) Pisatel (14. 4. 2008 21:19)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#46 16. 4. 2008 19:25

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

copak je tu takové ticho po pěšině?
Já tě bacim, Regi......prej - mám pocit viny, když neduchovním.....dumbomlol A co....nejsme přece sací bagry, žejo.....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#47 28. 4. 2008 20:24

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Hani napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

avatárek - je jen dočasný, najednou jsme prostě nechtěla mít spirálku, bylo to silnější než já, nemám ale čas najít něco pořádného, takže dočasně jsem teď tohle já

No já už si říkala...tenhle avatar mi k tobě vážně nejde, cítím z něj něco úplně jiného než z tebe samé.

Tak co říkáš tomuhle, Hani? Co cítíš teď? wink

Není tady

#48 28. 4. 2008 20:48

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Vanilka69 napsal(a):

Tak co říkáš tomuhle, Hani? Co cítíš teď? wink

Teď jsi to schovaná ty. smile smile smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#49 28. 4. 2008 21:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Týýbrďo, Vanilko! To je dobrý...vypadáš jako Tuareg...totiž Tuaregová! tummenupp
Já jdu do budoáru, já se na všechno vykašlu.....zouvám boty a sežeru všechny buráky a vypiju všechno sherry vissla

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#50 28. 4. 2008 21:21

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

lupina montana napsal(a):

Týýbrďo, Vanilko! To je dobrý...vypadáš jako Tuareg...totiž Tuaregová! tummenupp
Já jdu do budoáru, já se na všechno vykašlu.....zouvám boty a sežeru všechny buráky a vypiju všechno sherry vissla

zdravím tě!
dám si víno, nedám si víno,.... nevím
mám trochu depku, dokončujeme pracovní akci, co trvala od minulého října a je to divnej pocit
že něco dokončíš a ještě nic dalšího nezačalo.... hmmm

Upravil(a) poletucha (28. 4. 2008 21:21)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí