29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já jsem Vám svůj sen o kavárně už barvitě vylíčila v jiném příspěvku. A bylo moc hezké, když na to zareagoval Jugulator. Nenapadlo by mě, že i mužský mohou takto krásně snít.
Vemte fantazii do svých rukou, zapomeňte na předsudky, na nedostatek peněz či času a napiště mi, co byste podnikli, kam byste jeli, jaká by byla Vaše práce atd atd.
Přeju moc hezký jarní večer.R
Není tady
Chcel by som pracovat v kojenaku na oddeleni, kde su najmensie deticky, krmit, prebalovat, uspavat, hrat sa s miminkami, proste vsetko co k tomu patri (to je moj najvacsi sen no ... skutocne najradsej by som si ich vzal domov a vypiplal z nich stastnych, spokojnych, milujucich ludi ...) ... a fotit, fotit, fotit, cokolvek - vsetko (ale hlavne portrety a momentky ludi vo vire bezneho zivota
) ...
Upravil(a) Oxi (10. 4. 2008 22:16)
Není tady
oxi, to by ses mi hodil doma - já sním o krásných fotkách své rodiny přehledně uspořádaných do alb a nějak na to nemám
ale jinak je mým snem napsat román, a tím úplně největším snem - aby mi rodina fungovala tak jako dosud a bylo nám spolu moc dobře (a nejlepší by to bylo, kdyby nás bylo brzo ještě o jednu víc )
Není tady
tina napsal(a):
oxi, to by ses mi hodil doma - já sním o krásných fotkách své rodiny přehledně uspořádaných do alb a nějak na to nemám
Ja mam vsetky fotky zoradene len podla datumu s popisom akcie Inak, pisal som fotit, nie organizovat
(Prave dnes si asi idem kupit suprove portretne sklo )
Tiez snivam o krasnych fotkach, bohuzial len snivam
Není tady
Se osmispřežím psů procestovat Finsko v zimě. Od srubu ke srubu...
Není tady
mít velkou rodinu. Děti co budou psát úkoly u velkýho kuchyňskýho stolu při přípravě večeře
Není tady
Být na dovolené u moře s celou svou rodinou, myslím se všemi třemi dětmi . Dvě děti jsou už dospělé a nikdy jsme u moře společně nebyli.
Užívat si sluníčka, moře, klidu to bych si přála.
Není tady
Domek akorát tak pro mě, byl by tam krb a zahrada, na které by mi zpívali ptáci. U domku louky, lesy, žádné továrny, supermarkety, hluk. Pozemek by byl natolik velký, aby se tam vešly domy pro mé děti. Mamka a brašule by bydleli taky nadosah, ne jako teď půl republiky.
A měla bych nějakou kreativní práci doma, abych nemusela dojíždět do Prahy. Tam bych jela 1-2x do měsíce mezi lidi.
Jo a taky bych k tomu domu potřebovala správce s náležitým sexepealem )
(nebo zahradníka?)
Není tady
Mít fajn manžela a zdravé děti...proste fajn rodinku
Jo a jeste bych si prala mit tchyni bud hooodne daleko nebo nejakou co nebude strkat nos do veci do kterych ji nic neni
Není tady