29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nenech se zvyklat jak se tady píše,chce v tobě vyvolat,aby jsi si myslela,že za to můžeš ty,že on se snažil to dát dohromady a ty nechceš.Vůbec se s ním nebav na toto téma a v klidu si žij svůj nový a krásnější život.Zavynil si to sám.A na tchýni se taky vyprdni je to její syn a ona bude stát vždycky za ním.
Není tady
Ahoj všichni..tak jsem dnes procházela kolem našeho bytu .... stálo tam jeho i její auto a já si v duchu opět řekla... děláš dobře....... manželství rozbil a šancí měl dost....a myslím,že můžu být na sebe hrdá,že jsem to zvládla...... před rokem bych totiž nevěřila,že to opravdu k rozvodu dotáhnu......
Ale jinak Vám můžu říct,že jsem asi fakt praštěná, manžel mi podepsal dohodu o majetku tak,že si z prodeje bytu vezmeme každý půlku, i když vlastně byt kupoval on ze svých úspor,já přispěla jen malou částí...... a já mám normálně blbý pocit,že jsem ho vlastně obrala,,,, !!!!!
Byla bych hloupá,když bych si nevzala to,co mi dle práva patří ,ale přesto.asi jsem fakt v tomto divná...tak si říkám,že to je hlavně pro dceru a kdybych neměla kde bydlet,tak si můžu hned koupit byt...ale žádnou velkou radost z relativně velké sumy,která mi přijde na účet ani nemám ......
:-(
Každopádně zítra v 11.20 NA MNE MYSLETE .......
A JEŠTĚ JSEM SE CHTĚLA ZEPTAT, KDY JSEM OFICIÁLNĚ ROZVEDENÁ ??? POKUD NÁS ROZVEDOU ZÍTRA TAK K ZÍTŘEJŠÍMU DATU NEBO AŽ PŘIJDE ROZSUDEK PÍSEMNĚ ???
NÉ,ŽE BYCH SE CHTĚLA HNED VDÁVAT :-D, TO NE,ALE JEN MĚ TO ZAJÍMALO... :-)
Není tady
Vany, nevím to jistě, ale myslím, že až v momentě, kdy nabyde rozsudek právní moci - tj. cca 10 dnů (?)
Není tady
vany27 napsal(a):
Každopádně zítra v 11.20 NA MNE MYSLETE .......
A JEŠTĚ JSEM SE CHTĚLA ZEPTAT, KDY JSEM OFICIÁLNĚ ROZVEDENÁ ??? POKUD NÁS ROZVEDOU ZÍTRA TAK K ZÍTŘEJŠÍMU DATU NEBO AŽ PŘIJDE ROZSUDEK PÍSEMNĚ ???
NÉ,ŽE BYCH SE CHTĚLA HNED VDÁVAT :-D, TO NE,ALE JEN MĚ TO ZAJÍMALO... :-)
Myslet budu
Rozvedená jsi dnem vyhlášení. Nicméně právní následky nastanou dnem právní moci. Ta může být různá, pokud si zítra skutečně řeknete sbohem a vzdáte se práva odovolání je dnem posledního doručení. POkud si necháte práva tak 16 den po posledním doručení. A k tomu všemu připočti ještě cca 30 dnů na vyhotovení rozsudku. Doporučuji okamžitě po doručení tak 2 -3 dny poté poslat rozsudek na soud k vyznačení právní moci. Budeš to potřebovat kvůli občance a dalším změnám. Můžeš se také vrátit ke svému dívčímu jménu.
Tak se měj krásně a držím palce. Uvidíš život bude zas krásnej
Není tady
Vany, budu na Tebe myslet, buď klidná a statečná. Je to velký kus života, ale teď už bude jenom lépe. Nezaslouží si Tě.
Upravil(a) ita (10. 4. 2008 21:29)
Není tady
Zítra na tebe myslím
A rozhodla ses správně, ono po čase bys totiž zas byla jen ten hadr na holi
vany,taky mě to čeká,ale nevím kdy,stále mu to připomínám,že nechci být vdaná za člověka,který oficiálně žije s jinou a on nic neřeší ,budu na tebe myslet,drž se holčičko a bud ráda,že máš přítele,já jsem stále sama
Není tady
Vany, drž se, neber si to osobně. Každá dvojice je jen případ, pořadové číslo, nic víc. Život půjde dál a svět se točit nepřestane...
Není tady
Vany
i já jsem v dnešní den s tebou, držím palečky, ať vše zdárně do konce přečkáš.
Ale to ty ano, protože jsi byla o svém kroku vnitřně přesvědčena...a věř, bude líp...
Vany,
hlavně už zkus minulost neřešit, udělej velmi, velmi tlustou čáru a hleď v klidu do budoucnosti
Není tady
Držím palce! Tvůj příběh sleduji už od začátku. Všechno dobře dopadne,bude líp už hodně brzo! Sama jsem si něčím podobným prošla,a ted je to parááááda! Tak tfuj tfuj tfuj o)))
Není tady
Pisatel napsal(a):
... A k tomu všemu připočti ještě cca 30 dnů na vyhotovení rozsudku.
A jak to teda dělají ty páry, co se s jedním ráno rozvedou a odpoledne si berou někoho jiného?
Nebo to je jen v filmu a v Las Vegas?
Není tady
O tom jsem nikdy neslyšela. A prijde mi to docela hloupý,tohle absolvovat v jednom dnu. Pokud to jde.
Není tady
Jessika napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
A jak to teda dělají ty páry, co se s jedním ráno rozvedou a odpoledne si berou někoho jiného?
Nebo to je jen v filmu a v Las Vegas?
My jsme byli pravomocně rozvedeni již v den rozvodu. Vzdali jsme se práva odvolání a hned jsem šla požádat o novou občanku.
Takže teoreticky jsem se mohla vdávat hned.
Není tady
vany27:pisni pak jak si dopadla.Drzim pesti
Není tady
Ahoj, držím pěsti. Jinak my jsme se vzdali odvolání a do týdne mi přišel rozsudek:)
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Jessika napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
Nebo to je jen v filmu a v Las Vegas?My jsme byli pravomocně rozvedeni již v den rozvodu. Vzdali jsme se práva odvolání a hned jsem šla požádat o novou občanku.
Takže teoreticky jsem se mohla vdávat hned.
Jistě že pokud se vzdáš práva na odvolání jsi rozvedena dnem vyhlášení, ale jde o papírové věci a právní moc a ty jak nahlédneš do o.s.ř. zjistíš že... 30 dní rozsudek , dnem posledního doručení a vyznačení. ...
Není tady
My jsme dostali rozsudek i s nabytím právní mocí hned do ruky při odchodu od soudu.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
My jsme dostali rozsudek i s nabytím právní mocí hned do ruky při odchodu od soudu.
Určitě šlo o rozvod dohodou. Už to bylo nachystané, účastníci přišli, vzdali se práva odvolání a hned dostali písemné vyhotovení rozsudku i s doložkou právní moci. To jsou prostě rychlovky...... desetiminutovky.... Soudce za jeden jednací den rozvede víc manželství než jich dokáže za jeden den úředník na radnici oddat...
Není tady
Přeji pěkný večer.....
no.... mám to za sebou.....
.. pocity ?????? prázdnota, trošku úleva, trošičku hrdost,že jsem to ustála, trošku strach z budoucnosti, trošku zvláštní pocit,že jsem se od manžela odpoutala,je to paradox,protože prakticky spolu nejsme už přes rok,když nepočítám jeho formální návraty, bolest....... jakoby jsem naposledy zavřela dveře, za které už se nemůžu zpět podívat.....
.................... UŽ NEJSEM JEHO MANŽELKA....... - divné.... NEJSEM NIČÍ MANŽELKA - UŽ ZASE "JEN" PŘÍTELKYNĚ.......... JAKOBYCH BYLA ZASE NA ZAČÁTKU...... NOSTALGICKÝ, BOLAVÝ POCIT........ ALE ZA PÁR DNÍ ZAPOMENU A BUDE TO JAKO DOSUD.............
VŠECHNO TO ČEKÁNÍ, NERVY, PLÁČ ,STRES A NAJEDNOU ŠUP--- PÁR MINUT A - POVSTAŇTE ---- VAŠE MANŽELSTVÍ SE ROZVÁDÍ....... - TO BYL OKAMŽIK,KDY JSEM SE ROZBREČELA........ALE JINAK JSEM TO USTÁLA CELKEM V POHODĚ... PROTOŽE TAM NEBYL MANŽEL, BÝT TAM MANŽEL,TAK BREČÍM CELOU DOBU...
PO SKONČENÍ JSEM MANŽELOVI NAPSALA....... ODEPSAL,ŽE HO HROZNĚ MRZÍ ,CO VŠE UDĚLAL, JAK MI UBLÍŽIL A ŽE MĚ BUDE MÍT DO KONCE ŽIVOTA RÁD, ŽE RESPEKTUJE MÉ ROZHODNUTÍ A ZLOBÍ SE JEN SÁM NA SEBE.... ŽE SI JE VĚDOM,ŽE ZTRATIL SVOU BLBOSTÍ JEDNU Z NEJBÁJEČNĚJŠÍCH ŽEN NA SVĚTĚ...... A ŽE MI PŘEJE NA CESTĚ ŽIVOTĚ VÍCE ŠTĚSTÍ,NEŽ TO,CO MI PROVEDL ON..........
.......
TAKŽE JSEM TO ZVLÁDLA.....ALE MÁM CELÝ DEN TAKOVOU NIJAKOU NÁLADU, NA PŘÍTELE JSEM PODRÁŽDĚNÁ A JE MI DO BREKU ANI NEVÍM PROČ... MĚLA BYCH SE PŘECE RADOVAT,ŽE JETO ZA MNOU, BÝT ŠTASTNÁ,ŽE UŽ S PŘÍTELEM JSME OPRAVDU JEN SAMI PRO SEBE I Z PRAVNÍHO HLEDISKA....... .A PŘITOM MI TO NEJDE..... DNES MI TO NEJDE SE NĚJAK RADOVAT... DOKONCE I K PŘÍTELI JSEM TAKOVÁ NEMASTNÁ,NESLANÁ...... ASI SI POTŘEBUJI NA TEN FAKT ZVYKNOUT...... JÁ TOTIŽ VŠE POTŘEBUJI NEJPRVE VSTŘEBAT A VYROVNAT SE.....
ASI JSEM DIVNÁ, ALE TŘEBA TO TAK MĚLI I NĚKTEŘÍ Z VÁS.............
JINAK - MANŽEL TAM NEBYL,TAKŽE BYLO ZBYTEČNÉ SE VZDÁVAT PRÁVA ODVOLÁNÍ.... ALE TO JE JEDNO, JÁ TO BERU JAKO UZAVŘENOU KAPITOLU....... DNES, V 11. 30 SKONČILO MÉ 4 LETÉ MANŽELSTVÍ A 10TI LETÝ VZTAH...........
LAKINO... MÁLO KDY SE STÁVÁ,ŽE ŽÁDOST O ROZVOD PODÁ MUŽ...., MUŽI TO TAK VYHOVUJE, NEMÁ POTŘEBU TO ŘEŠIT, TEN MŮJ ... BOŽE-- UŽ MŮŽU NAPSAT BM........SE ROZVÁDĚT NECHTĚL, I PŘESTO ,ŽE ON I JÁ MÁME PARTNERY,PROSTĚ KDYBYCH ČEKALA NA NĚJ,TAK BY TO NEBYLO ANI PODANÉ........
POKUD TO BUDEŠ CHTÍT UDĚLAT,TAK TO UDĚLÁŠ,TEN IMPULS PŘIJDE, PŘIJDE CHVÍLE,ŽE NEBUDEŠ CHTÍT BÝT VDANÁ ZA NĚJ TAK MOC,ŽE TO TŘEBA I VŠE VYŘÍDÍŠ JEN PROTO,ABY JSI SE ROZVEDLA,PROTOŽE TAKTO MŮŽEŠ ČEKAT I DESET LET..... ALE VŠE MÁ SVŮJ ČAS.....
JINAK SOUDKYNĚ ŘÍKALA,ŽE SE ROZVÁDÍ STATISTICKÝ KAŽDÉ DRUHÉ MANŽELSTVÍ... DOCELA SMUTNÉ...
Upravil(a) vany27 (11. 4. 2008 21:25)
Není tady
vany27 napsal(a):
Přeji pěkný večer.....
no.... mám to za sebou.....
.. pocity ?????? prázdnota, trošku úleva, trošičku hrdost,že jsem to ustála, trošku strach z budoucnosti, trošku zvláštní pocit,že jsem se od manžela odpoutala,je to paradox,protože prakticky spolu nejsme už přes rok,když nepočítám jeho formální návraty, bolest....... jakoby jsem naposledy zavřela dveře, za které už se nemůžu zpět podívat.....
.................... UŽ NEJSEM JEHO MANŽELKA....... - divné.... NEJSEM NIČÍ MANŽELKA - UŽ ZASE "JEN" PŘÍTELKYNĚ.......... JAKOBYCH BYLA ZASE NA ZAČÁTKU...... NOSTALGICKÝ, BOLAVÝ POCIT........ ALE ZA PÁR DNÍ ZAPOMENU A BUDE TO JAKO DOSUD.............
VŠECHNO TO ČEKÁNÍ, NERVY, PLÁČ ,STRES A NAJEDNOU ŠUP--- PÁR MINUT A - POVSTAŇTE ---- VAŠE MANŽELSTVÍ SE ROZVÁDÍ....... - TO BYL OKAMŽIK,KDY JSEM SE ROZBREČELA........ALE JINAK JSEM TO USTÁLA CELKEM V POHODĚ... PROTOŽE TAM NEBYL MANŽEL, BÝT TAM MANŽEL,TAK BREČÍM CELOU DOBU...
PO SKONČENÍ JSEM MANŽELOVI NAPSALA....... ODEPSAL,ŽE HO HROZNĚ MRZÍ ,CO VŠE UDĚLAL, JAK MI UBLÍŽIL A ŽE MĚ BUDE MÍT DO KONCE ŽIVOTA RÁD, ŽE RESPEKTUJE MÉ ROZHODNUTÍ A ZLOBÍ SE JEN SÁM NA SEBE.... ŽE SI JE VĚDOM,ŽE ZTRATIL SVOU BLBOSTÍ JEDNU Z NEJBÁJEČNĚJŠÍCH ŽEN NA SVĚTĚ...... A ŽE MI PŘEJE NA CESTĚ ŽIVOTĚ VÍCE ŠTĚSTÍ,NEŽ TO,CO MI PROVEDL ON..........
.......
TAKŽE JSEM TO ZVLÁDLA.....ALE MÁM CELÝ DEN TAKOVOU NIJAKOU NÁLADU, NA PŘÍTELE JSEM PODRÁŽDĚNÁ A JE MI DO BREKU ANI NEVÍM PROČ... MĚLA BYCH SE PŘECE RADOVAT,ŽE JETO ZA MNOU, BÝT ŠTASTNÁ,ŽE UŽ S PŘÍTELEM JSME OPRAVDU JEN SAMI PRO SEBE I Z PRAVNÍHO HLEDISKA....... .A PŘITOM MI TO NEJDE..... DNES MI TO NEJDE SE NĚJAK RADOVAT... DOKONCE I K PŘÍTELI JSEM TAKOVÁ NEMASTNÁ,NESLANÁ...... ASI SI POTŘEBUJI NA TEN FAKT ZVYKNOUT...... JÁ TOTIŽ VŠE POTŘEBUJI NEJPRVE VSTŘEBAT A VYROVNAT SE.....
ASI JSEM DIVNÁ, ALE TŘEBA TO TAK MĚLI I NĚKTEŘÍ Z VÁS.............
JINAK - MANŽEL TAM NEBYL,TAKŽE BYLO ZBYTEČNÉ SE VZDÁVAT PRÁVA ODVOLÁNÍ.... ALE TO JE JEDNO, JÁ TO BERU JAKO UZAVŘENOU KAPITOLU....... DNES, V 11. 30 SKONČILO MÉ 4 LETÉ MANŽELSTVÍ A 10TI LETÝ VZTAH...........
LAKINO... MÁLO KDY SE STÁVÁ,ŽE ŽÁDOST O ROZVOD PODÁ MUŽ...., MUŽI TO TAK VYHOVUJE, NEMÁ POTŘEBU TO ŘEŠIT, TEN MŮJ ... BOŽE-- UŽ MŮŽU NAPSAT BM........SE ROZVÁDĚT NECHTĚL, I PŘESTO ,ŽE ON I JÁ MÁME PARTNERY,PROSTĚ KDYBYCH ČEKALA NA NĚJ,TAK BY TO NEBYLO ANI PODANÉ........
POKUD TO BUDEŠ CHTÍT UDĚLAT,TAK TO UDĚLÁŠ,TEN IMPULS PŘIJDE, PŘIJDE CHVÍLE,ŽE NEBUDEŠ CHTÍT BÝT VDANÁ ZA NĚJ TAK MOC,ŽE TO TŘEBA I VŠE VYŘÍDÍŠ JEN PROTO,ABY JSI SE ROZVEDLA,PROTOŽE TAKTO MŮŽEŠ ČEKAT I DESET LET..... ALE VŠE MÁ SVŮJ ČAS.....
JINAK SOUDKYNĚ ŘÍKALA,ŽE SE ROZVÁDÍ STATISTICKÝ KAŽDÉ DRUHÉ MANŽELSTVÍ... DOCELA SMUTNÉ...
Moc dobre vim co prozivas...preji hodne stesticka do NOVEHO zivota a drz se bude dobre!!!
Není tady
Ahoj vany, taky přeji dobrý večer... jo a ... Vítej do klubu !
Víš co, dívej se na to takhle: Nejdříve jsme byli tolik let krásně mladí a svobodní, potom chvíli zamanželovaní a teď už jsme zase svobodní, jako před tím...
Koneckonců, vždyť je to něco jako funkce. Tu taky můžeš odevzdat, seknout s ní...
Teď je třeba si duševně odpočinout...
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Ahoj vany, taky přeji dobrý večer... jo a ... Vítej do klubu !
![]()
![]()
Víš co, dívej se na to takhle: Nejdříve jsme byli tolik let krásně mladí a svobodní, potom chvíli zamanželovaní a teď už jsme zase svobodní, jako před tím...
Koneckonců, vždyť je to něco jako funkce. Tu taky můžeš odevzdat, seknout s ní...
Teď je třeba si duševně odpočinout...
kam zmizelo to druhe slovo k tomu svobodni?to jako po rozvodu uz nejsme krasní?
Není tady
Ale jo, krásní jsme, ale krásně mladí už ne.... ... leda tak ještě mladí!
Protože každý je tak mladý, jak se cítí.
Není tady
Teď mě napadá, když jsem byl mladý, tak jsem se furt něčím trápil...
Pak mě o dost později potkalo opravdové trápení a já našel usmíření a klid.
A nadhled.
Teda někdy.
Občas mě něco vytočí, ale pak to přejde.
Už nemá cenu se kvůli něčemu užírat celé noci.
Ono to vždycky nějak dopadne.
Zrovinka tenhle týden mě napadlo, kolik mladých vypadá, jako že mají děsné trápení.
A teď jsem vlastně pochopil, že oni je mají, protože jsou tak krásně mladí....
Upravil(a) Slavek17 (11. 4. 2008 22:20)
Není tady
Vany, četla jsem jenom ten první Tvůj příspěvek, vidíš , to je realita života, chlapi jsou prostě v mnohých ohledech jiní než my, cítila jsem vše podobně, rozváděla jsem se já, měla přítele a stejně jsem se ptala na všechny možné věci jako Ty, stejně mne to mrzelo. Rada do života zní, přežiješ to, šrám na duši nechá každý nevydařený vztah, spoléhej se hlavně na sebe, ani tenhle přítel nemusí být ten pravý, nikdy bezvýhradně nevěř a buď ostražitá, láska je slepá a pěkně dokáže zavařit život, přeji klid v duši a chladný rozum.
Není tady