29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
shiden napsal(a):
Hm, lesbičky jsou vzrušující, být ženská tak jsem lesba.
Smola, že mňa ako ženu vzrušujú muži...
Hm, tak to je velmi vážné...
me se teda vzdycky libi kdyz se lidi objimaji, ale opravdove a od srdce
Není tady
konstance napsal(a):
![]()
No, krásný bylo, když se objímal Husák s Brežněvem, to bylo tak od srdce...................
Není tady
Vy jste furt samé blbinky a noviny jsou plné článků o tom, jak studenti zbili spolužačku nebo učitelku (teda fakt je, že to bylo v Americe).
Jenže svět je dnes globalizovaný, takže můžeme brzo očekávat podobné útoky i v Evropě, potažmo u nás...
Holt hrozně moc dneska záleží na řediteli (-ce) a na duchu, jaký zavládne v té které škole.
Zda se pedagogický sbor podrží v takových vypjatých situacích...
Škola, to dneska už není vůbec žádná procházka růžovým sadem...
Není tady
Modroočka napsal(a):
konstance napsal(a):
![]()
No, krásný bylo, když se objímal Husák s Brežněvem, to bylo tak od srdce...................
no prave ze jsou ruzny druhy objimani
Není tady
Oxi napsal(a):
konstance napsal(a):
Oxi napsal(a):
ja mam jaro 365 dni v rokuty se mas! ja jaro miluju, ale mam ho jen tak 3 mesice.. jak se to dela??
Hopsas a hopsas a hopsas
Rano si zahopsas, vecer si zahopsas, niekedy si odskocis z prace a zahopsas miesto obeda ...
hele ty, oxi, ja jsem ale hopsala, presne jak si mi predepsal - a nic... jaro mam porad jenom 3mesice. tak to jako ze jsem asi hopsala nejak blbe nebo co..???
Není tady
Vám to dnešní vedro teda mlátí s hormonální hladinou..........
Není tady
to jo se mnou to dneska docela triska.. ja bych se teda klidne objimala treba nekde na petrine. a libani je prej taky zdravy a posiluje imunitu
Není tady
konstance napsal(a):
to jo se mnou to dneska docela triska.. ja bych se teda klidne objimala .... treba nekde na petrine. a libani je prej taky zdravy a posiluje imunitu....
Jenom nás zrovna nesmí sužovat jarní alergie na nějaké pyly.....
To potom na nějaké líbání nejní nálada....
Není tady
Slavek17 napsal(a):
konstance napsal(a):
to jo se mnou to dneska docela triska.. ja bych se teda klidne objimala .... treba nekde na petrine. a libani je prej taky zdravy a posiluje imunitu....
Jenom nás zrovna nesmí sužovat jarní alergie na nějaké pyly.....
To potom na nějaké líbání nejní nálada....
Ty ms alergii nebo co?ze Te to napadlo?
Není tady