Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#151 10. 4. 2008 21:50

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Je zakázáno se objímat!

Ronja napsal(a):

chtěla jsme navrhnout, aby se vlákno šouplo na sexuologickou, ale včas jsem si uvědomila že by se tam měli spíš šoupnout někteří diskutéři. Pod jejich vedením se totiž v "sexuologickou" pomalu mění většina vláken - že ono na vás taky leze jaro lol na mě děsně rodna

ja mam jaro 365 dni v roku lol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#152 10. 4. 2008 22:24

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Oxi, takže letos jeden den bez jara? v klidu? tonguebig_smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#153 10. 4. 2008 22:27

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

jj, ten prespim opity big_smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#154 10. 4. 2008 22:32

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

a kterej to byl nebo bude? nebo je? tongue
jinak k tématu - mně jednou objal ve škole spolužák - jakoby ze spontánní radosti z udělané zkoušky, ale bylo to jen hrané, věděla jsem , že po mě "jede" - a jelikož se mi zdál "slizký", tak jsem ho tak umravnila pohledem, že se mi omluvil a už to nikdy nezkoušel... já totiž kromě rodiny nejsem moc objímací - kdo mě zná, ví - takže pokud už se objímám s někým cizím, musím pro to mít jó důvod (a nemyslím zrovna sex...)

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#155 11. 4. 2008 1:18

konstance
♥♥♥♥♥--

balonek napsal(a):

Asi jsme na to moc pidistáteček....A Rakousko Uhersko a vůbec nějak ta historie,...ještě jsme se nevymanili. No, na Švýcary nemáme gloria

skoda skoda.. wink  svycarsko je krasna zeme z mnoha pohledu.. gloria ..hned bych si otevrela nejakou tu banku lol

Není tady

#156 11. 4. 2008 1:19

konstance
♥♥♥♥♥--

Oxi napsal(a):

Ronja napsal(a):

chtěla jsme navrhnout, aby se vlákno šouplo na sexuologickou, ale včas jsem si uvědomila že by se tam měli spíš šoupnout někteří diskutéři. Pod jejich vedením se totiž v "sexuologickou" pomalu mění většina vláken - že ono na vás taky leze jaro lol na mě děsně rodna

ty se mas! ja jaro miluju, ale mam ho jen tak 3 mesice.. jak se to dela?? smile

Není tady

#157 11. 4. 2008 1:46

konstance
♥♥♥♥♥--

a protoze jsem rejpal jeste si neodpustim poznamku ze kdyz vymenime mrazika za po*no a akcni filmy madeinusa, tak se pak asi nemuzeme divit ze se to nekde asi odrazi ze? rodna stolt

Není tady

#158 11. 4. 2008 6:40

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Zrovna včera mipřišel domů nový Instinkt, kde je článek že za teplo lidské ruky se asi  bude brzo platit, tak si musím přes víkend nastudovat, co tam všechno píšou.
Ale jak vás tak čtu, tak už aspoň nemám takové chmury že žiju mezi katolickými puritány bez špetky tolerance........
a vzpomněla jsem si na jednu učitelku, která vyzrála nad nezvladatelným dítětem tím, že mu svěřila klíče od wpolečné šatny ( ve smyslu dej volovi funkci.............. ) , tím jej vsadila do středu pozornosti a bylo po  problému.

Evo........nikdy mně nenaučili skákat přes kozu, poznámku jsem za to nedostala, ale když jsemdostala trojku t kotoulu, nevydržel otec a rozhodl se doma mně doučit, a začal tímže mi předvede skok plavmo přes kuchyňský stůl. Skočil báječně, jen narazil do radiátoru, tím pohnul stěnou a jedna cihlička propadla do klavíru, dále si tímzpůsobil táhlé zranění kolena a já se zařekla, že fakt sportovat nebudu!!! A porušila jsem to až loni kdy jsem začala koketovat s kolečkovámi bruslemi, jen jsem to doletošního roku zapomněla :-( a tak musím začínat znova grater

Mája

Není tady

#159 11. 4. 2008 6:42

Májajája
♥♥♥♥♥♥-

tina napsal(a):

a kterej to byl nebo bude? nebo je? tongue
jinak k tématu - mně jednou objal ve škole spolužák - jakoby ze spontánní radosti z udělané zkoušky, ale bylo to jen hrané, věděla jsem , že po mě "jede" - a jelikož se mi zdál "slizký", tak jsem ho tak umravnila pohledem, že se mi omluvil a už to nikdy nezkoušel... já totiž kromě rodiny nejsem moc objímací - kdo mě zná, ví - takže pokud už se objímám s někým cizím, musím pro to mít jó důvod (a nemyslím zrovna sex...)

tak tohle mám naprosto  stejné, i jsem to tu někdy řešila......

Mája

Není tady

#160 11. 4. 2008 6:44

Májajája
♥♥♥♥♥♥-

Ladie napsal(a):

Eva36 napsal(a):

shiden napsal(a):

Ty jsi Evo z Opavy?

Nee. To se dělá v Opavě? smile

V Opavě jsou Kateřinky smile

Jinak když kouknu na své prvňáčky v družině, tak ti se objímají pořád, vodí se za ruce, pusinkují se... No a občas se vrhnou i na mě hjarta Když tak nad tím přemýšlím, tak aby mě nakonec nezavřeli jako pedofila va

Tak tomu zmíněnému druháčkovi do družiny zakázaly chodit, prý je nezvaldatelný a mohl by tam obtěžovat další holčičky.
Myslíš že si může učitelka dovolit rozhodnout, že se o dítě nechce starat, protože ho nezvládne?

Mája

Není tady

#161 11. 4. 2008 6:58

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

Tak proč nejsi tam a jsi tady? vissla
Vítej do klubu smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#162 11. 4. 2008 7:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

vyřešila hyperaktivního žáka tím, že si na něj přinesla obojek a vodítko

Já měla touhu po obojcích s vodítkem v době, kdy dvojčata začala chodit... Jen obavy z toho, že by mě ostatní matky veřejně lynčovaly na dětském hřišti mi v tom zabránily, takže zatímco ony v klidu hačaly na lavičkách, já se v životě tak nenalítala a zařízení Kateřinkám podobné bych snad i uvítala http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

Nedalo mi to a našla jsem ještě k tématu:
Dospělí se jen zřídka navzájem dotknou, aniž by tomu přikládali erotický význam. Vědci přitom zjistili, že tělesný kontakt je jednou z našich základních potřeb. Lidé, kteří se mazlí, jsou vyrovnanější, klidnější a zdravější, protože dotyky odstraňují stres a posilují imunitu. Mazlení přitom nejvíc chybí lidem bez partnera
Dotek může být životodárný. Testy uskutečněné kdysi Harlowem a Zimmermanem na opicích dokázaly, že nedostatek doteků může u opičích mláďat vést k depresím, nemocím a předčasné smrti. Podobné výsledky byly zjištěny u zanedbávaných dětí. Působivá studie zkoumající malé děti ve věku od jednoho týdne do šesti měsíců dokázala, že miminka matek, které své děti hladily, významně méně často trpěla nachlazením, zvracením či průjmem. Další výzkumy prokázaly, že ženy s neurózou či depresí se uzdravily tím rychleji, čím častěji byly objímány a čím déle tato objetí trvala. Antropolog James Prescott, jeden z prvních průkopníků zkoumání vztahu výchovy dětí a násilí, zjistil, že ve společnostech, v nichž se dospělí jen zřídka láskyplně dotýkají dětí, existuje největší míra výskytu násilí u dospělých. Děti vychovávané s dostatkem láskyplných doteků většinou vyrostou v kvalitní, štastné a zdravé dospělé jedince. Dospělí, kteří se dopouštějí sexuálních útoků či obtěžování dětí, byli často v dětství odmítáni, vystaveni násilí a nedostatku fyzického kontaktu. Častokrát také prožili dětství v dětských domovech či jiných institucích. V mnoha kulturách, které si nepotrpí na doteky, lidé milují kočky a psy. Hlazení domácích zvířat je v takových společnostech způsobem dotýkání se. Osvědčilo se rovněž jako přínosná terapie u pacientů s depresí a jinými duševními problémy. Všimněte si, jak Angličané - typická kultura vyhýbající se dotekům - milují svá domácí zvířata. Němec Greer o Angličanech řekl: "I když jsou namačkáni jeden na druhého v metru, usilovně předstírají, že jsou tam zcela sami.".

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#163 11. 4. 2008 7:24

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

mezi námi ty už jsi to poprvé měla (Ž a Ž)
Neé a celkom som zvedavá... wink

A pracuješ na tom ? vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#164 11. 4. 2008 7:48

x256987
Host

helena: svatá pravda, ten citát... Ve školním řádu bych možná zakázala ve škole a na školních akcích doteky se sexuálním podtextem, zejména spojené s obnažováním, to patří jistě do soukromí, ale někoho obejmout, držet za ruku, pohladit po zádech... Podobné projevy náklonnosti, pokud jsou mezi vrstevníky, spontánní a oboustranně dobrovolné, se dají těžko zakazovat, stejně jako by bylo nemožné je přikázat. Holčičí kamarádství se někdy bez objímání prostě neobejde, dokonce jsem četla, že kluci svou potřebu tělesného kontaktu realizují ve rvačkách a strkanicích. Ve smíšeném kolektivu na střední škole ale není výjimka, že se na přivítanou, na rozloučenou nebo prostě jen tak obejmou kluk s holkou, aniž by to mělo erotický rozměr. Moje třída je hodně objímací, je docela zajímavé, když někdo v polovině hodiny odchází k zubaři a obejde a poobjímá půlku třídy big_smile Nikdo je k tomu nenavedl, zvykli si na to sami a když před dvěma lety jednomu studentovi zemřela maminka, byla jsem moc ráda, že je právě v takovém kolektivu, který ho doslova a do písmene podrží. Já jako učitel jsem jednou objala studenta, který odjížděl na rok (a možná napořád) do zahraničí a jednou jsem poplácala po zádech studenta, kterému otiskli článek v novinách, přišlo mi to výmluvnější než veškerá slova. Jinak maximálně prsty poklepu na rameno někomu, kdo vyrušuje v hodině, je to snazší než rušit výuku tím, že bych ho oslovila; máme se studenty docela propracovanou i posunkovou řeč, třeba když chce někdo v hodině na WC, tak na sebe jenom kývneme, abych věděla, že odchází, opět je zbytečné o tom mluvit. Uvědomila jsem si, že se celkem hojně objímáme s kolegy mezi sebou, máme velice dobrou partu a opět to vyplynulo samo od sebe, když někdo potřebuje povzbudit nebo dobít energii. Nevystavujeme se s tím, ale ani neschováváme, protože na tom (ve vztazích na stejné úrovni, v hierarchických vztazích je tó jiné) nevidíme nic špatného.

#165 11. 4. 2008 7:59

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Judito, takhle to nějak vypadá u dcery ve třídě... teda aspoň dcera je hodně objímací a najednou tohle nesměji... a to jim dokonce za to slibujou dvojku z chování... a vzhledem k postupu týhle školy, trnu aby s ní na konci roku opravdu nepřišla...

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#166 11. 4. 2008 8:18

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

konstance napsal(a):

Oxi napsal(a):

Ronja napsal(a):

Hopsas a hopsas a hopsas smile Rano si zahopsas, vecer si zahopsas, niekedy si odskocis z prace a zahopsas miesto obeda ... tonguetongue

Není tady

#167 11. 4. 2008 8:35

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Májajája: Chudák tatínek smile a on se tak snažil určitě.

Není tady

#168 11. 4. 2008 8:35

shiden
Host

Oxi napsal(a):

konstance napsal(a):

Oxi napsal(a):

Hopsas a hopsas a hopsas smile Rano si zahopsas, vecer si zahopsas, niekedy si odskocis z prace a zahopsas miesto obeda ... tonguetongue

Jak často máš ve skutečnosti to hopsání, třeba za týden?

#169 11. 4. 2008 8:39

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Oxi napsal(a):

konstance napsal(a):

Oxi napsal(a):

Oxi nepruď dumbom dumbom dumbom

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#170 11. 4. 2008 11:09

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Jája napsal(a):

Judito, takhle to nějak vypadá u dcery ve třídě... teda aspoň dcera je hodně objímací a najednou tohle nesměji... a to jim dokonce za to slibujou dvojku z chování... a vzhledem k postupu týhle školy, trnu aby s ní na konci roku opravdu nepřišla...

Jo, jo... velká škoda, že tak to na tom světě chodí, že nevinní a zodpovědní vždy doplácí na prohřešky těch nezodpovědných, lehkomyslných... Kdyby se jiné holky neplazily ve škole po svých klucích, tak se by ty vaše holky mohly dnes klidně objímat.
Ale takhle je to se vším a všude, kam se jen podíváte. Kdyby všichni řidiči jezdili rozumně a zodpovědně, tak by věděli, že v obcích je nutné jezdit přiměřeně pomalu a žádná rychlostní omezení by nemusela existovat. Jenže řidiči rozhodně všichni rozumní nejsou, tak musí existovat striktní limity (a i ty jsou v mnohých případech stejně pro kočku)...
Tedy, je možné, že díky omezení rychlosti v obcích pod koly vozidel nezahyne tolik koček a kocourků při přebíhání přes silnice... stolt

Upravil(a) Slavek17 (11. 4. 2008 11:12)

Není tady

#171 11. 4. 2008 11:15

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Slávku, nějak jsem se nevšimla, že by ty rychlostní limity a ostatní dopravní předpisy byly striktně dodržovány - opět je dodržujou jen ti, co by jezdili rozumně i kdyby nebyly...

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#172 11. 4. 2008 15:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Dnes som na chodbe (strednej školy) vrazila do dvoch dievčat, ktoré sa objímali a vzápätí odkráčali ruku v ruke. Po včerajšku som rozmýšľala, či ma rozčuľujú, ale zistila som, že ani v najmenšom... Však im to dali vyžrať spolužiaci, ktorí hneď mali hnusné poznámky o lesbách. Mne sa to naopak páčilo; aj keď mohlo ísť z ich strany o upútavanie pzoornosti či provokáciu. Takáto provokácia mi nevadí.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#173 11. 4. 2008 15:17

shiden
Host

Hm, lesbičky jsou vzrušující, být ženská tak jsem lesba. smile

#174 11. 4. 2008 15:19

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, být já chlap, tak určitě budu na ženský. stolt

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#175 11. 4. 2008 15:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

shiden napsal(a):

Hm, lesbičky jsou vzrušující, být ženská tak jsem lesba. smile

Smola, že mňa ako ženu vzrušujú muži... tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí