Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 10. 4. 2008 15:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Je zakázáno se objímat!

Oxi napsal(a):

Pisatel napsal(a):

A kdo koho....?

V mojom pripade dost zbytocna otazka ... ja som hroooozne na zeny ... a este nikdy som nemal v ustach ... pipika wink

Prvýkrát je vraj všetko najkrajšie... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#127 10. 4. 2008 15:13

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Oxi napsal(a):

Pisatel napsal(a):

A kdo koho....?

V mojom pripade dost zbytocna otazka ... ja som hroooozne na zeny ... a este nikdy som nemal v ustach ... pipika wink

lol ty mu dáváš. Mám dojem ale že dostane ještě z jiné strany:) a to bude pecka vissla

mezi námi ty už jsi to poprvé měla (Ž a Ž)

Upravil(a) Pisatel (10. 4. 2008 15:14)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#128 10. 4. 2008 15:14

shiden
Host

Selima napsal(a):

Oxi napsal(a):

Pisatel napsal(a):

A kdo koho....?

Proto mě asi lákal do té Prahy lol

#129 10. 4. 2008 15:17

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Vy ste ale zvrhlíci,  z těžkého hříchu objetí  dvou nezletilců se takto veřejně obnažujete a nemravnosti na veřejnosti pášete. Hamba vám, jak si ty děcka ve škole z Vás mají brát příklad, že?, pak doma držková, klečení a jiné výchovné tresty a přitom sami ještě větší čertíci jak potomci smile

Není tady

#130 10. 4. 2008 15:22

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

No, zprvu jsem myslela, že je to nějaká legrace, pak jsem si přečetla téma..... My jsme se na střední teda objímali celá třída, každý s každým, kdykoliv jsme se potkali. Děláme to stále i když už jsme dítka poněkud odrostlá. Je fakt, že BM to po srazu na kterém byl se mnou ještě jako M, nemohl rozdýchat.... V práci se objímáme s kolegyněmi alespoň v pondělí, když nastupujeme službu. Malé děti objímáme a líbáme, máme vřelý přístup k dětem v popisu práce. Ty velké často objímají nás. Možná místo do důchodu nakonec půjdu do vězení coby pedofil.

Není tady

#131 10. 4. 2008 15:24

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tetamáma napsal(a):

No, zprvu jsem myslela, že je to nějaká legrace, pak jsem si přečetla téma..... My jsme se na střední teda objímali celá třída, každý s každým, kdykoliv jsme se potkali. Děláme to stále i když už jsme dítka poněkud odrostlá. Je fakt, že BM to po srazu na kterém byl se mnou ještě jako M, nemohl rozdýchat.... V práci se objímáme s kolegyněmi alespoň v pondělí, když nastupujeme službu. Malé děti objímáme a líbáme, máme vřelý přístup k dětem v popisu práce. Ty velké často objímají nás. Možná místo do důchodu nakonec půjdu do vězení coby pedofil.

Teto tam ne to půjdeš do mého ústavu na sexuologickou léčbu neboj zařídím lehký pobyt s vycházkama:)

Není tady

#132 10. 4. 2008 15:32

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ty paedofil!!! dumbom Nechodil do školy, lebo už bol starší a prznil dietka!!! Tak pre toto máš tak rád deti, ako píšeš inde??? va

Nie, nechodil som do tej skoly, to bola stredna a ja som chodil na vysoku ...

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#133 10. 4. 2008 15:33

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

lol ty mu dáváš. Mám dojem ale že dostane ještě z jiné strany:) a to bude pecka vissla

O koho? Precoo?

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#134 10. 4. 2008 16:10

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lueta napsal(a):

Dnes mě "dostala" dcera. Je jí skoro 13. O přestávce se objala na chodbě se spolužačkou a zahlédla to učitelka. Obě holky napomenula, že je ve škole podle nového školního řádu zakázáno dotýkání se navzájem ( i obyčejné objetí!!), líbání a podobně a to i mezi stejným pohlavím. Jestli se prý okamžitě nepustí, napíše jim poznámku. Kristapána kde to jsme? Co se to s námi dějě?Je mi z toho smutno. Já je odmala učím si navzájem projevovat lásku a předávat si objetím energii a ve škole ji vysvětlí, že je to nevhodné! Doprdele práce!!!!!!!

No, v podstatě se nedivím - když si vzpomenu na svůj první učitelský zážitek, kdy jsme řešili soulož dvou prváků prováděnou o přestávce na lavici za skandování zbytku třídy ... Pokud by prý došlo k těhotenství té dívky, platil by alimenty učitel, který měl o přestávce dozor ... Tak trochu jsem díky tomu přehodnotila svůj názor na poslání učitele na SŠ v 21. století rodnavissla

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#135 10. 4. 2008 16:31

balonek
♥♥♥♥---

PavlaH napsal(a):

Pandoroom ano, dělají to tak ti, co na to nemají. Nedávno jsem ve svém příbuzenstvu vedla debatu, kam to spěje a stále je to i o tom, že výchova leží především na škole, nikoli na rodičích. Protože ti na to ted pro změnu nemají čas kvůli době. Ach jo, ještě 40 let budem sklízet, co komančové zaseli. Všichni.

Si myslím, že komančové jsou v tom poněkud nevinně kapitulation S chováním žactva to jde od desíti k pěti, se studiem taky, od té doby, co je moderní nedejbože se nějak nedotknout žáka a tím mu nezpůsobit těžké trauma na celý život, za facku skoro kriminál atak. jsou parchanti čím dál odrzlejší. Nejsem pedagog, ale slyším od matkly, dlouholeté pedagožky a i z druhé strany od svých dětí. Zírám, co si dnes žactvo ve škole dovolí, skoro jim to nevěřím. Tak proč ne souložit apod. Furt je to lepší než samopalem vystřílet celou třídu. Doufám, že to jsem nedojde z USA - kolébky to demokracie, odkud snad i má kořeny ta skvělá liberální výchova... No celý vyspělý svět v tomto trochu degeneruje. dumbom

Není tady

#136 10. 4. 2008 16:36

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

balonek napsal(a):

PavlaH napsal(a):

Pandoroom ano, dělají to tak ti, co na to nemají. Nedávno jsem ve svém příbuzenstvu vedla debatu, kam to spěje a stále je to i o tom, že výchova leží především na škole, nikoli na rodičích. Protože ti na to ted pro změnu nemají čas kvůli době. Ach jo, ještě 40 let budem sklízet, co komančové zaseli. Všichni.

Si myslím, že komančové jsou v tom poněkud nevinně kapitulation S chováním žactva to jde od desíti k pěti, se studiem taky, od té doby, co je moderní nedejbože se nějak nedotknout žáka a tím mu nezpůsobit těžké trauma na celý život, za facku skoro kriminál atak. jsou parchanti čím dál odrzlejší. Nejsem pedagog, ale slyším od matkly, dlouholeté pedagožky a i z druhé strany od svých dětí. Zírám, co si dnes žactvo ve škole dovolí, skoro jim to nevěřím. Tak proč ne souložit apod. Furt je to lepší než samopalem vystřílet celou třídu. Doufám, že to jsem nedojde z USA - kolébky to demokracie, odkud snad i má kořeny ta skvělá liberální výchova... No celý vyspělý svět v tomto trochu degeneruje. dumbom

Balonku bohužel k tomu dojde, jen se modlím, aby to nebylo v té škole co chodí moje dcera. Ne kolébka demokracie není za rybníkem ale tady u nás Helénská demokracie to je demokracie. Ta pokřivená degenerovaná z poza rybníku není demokracie, ale paskvil.

Není tady

#137 10. 4. 2008 16:38

konstance
♥♥♥♥♥--

balonek napsal(a):

PavlaH napsal(a):

tummenupp dumbom

Není tady

#138 10. 4. 2008 16:42

balonek
♥♥♥♥---

Bohužel si tento  paskvil pletou neinformovaní s demokracií. A těch neinformovaných je značně. Asi ti, co ve škole chyběli. Občas je dril i pozitivní wink  Přeju ti, i sobě, aby se nám střelci vyhli. Ostatně přeju to všem rodičům a dětem nejen v naší republičce...Zbožné přání....A teď se to prozměnu hemží na netu různými kluby sebevrahů  a EMO.
P.S. Fuj to jsem se lekla, teď se mi zřítila na zem  nástěnná mapa v tubusu, nikde nikdo, do toho toto ponuré ríma....málem jsem z toho měla smrt skurt

Není tady

#139 10. 4. 2008 16:43

shiden
Host

Míša Kulička napsal(a):

No, v podstatě se nedivím - když si vzpomenu na svůj první učitelský zážitek, kdy jsme řešili soulož dvou prváků prováděnou o přestávce na lavici za skandování zbytku třídy ... Pokud by prý došlo k těhotenství té dívky, platil by alimenty učitel, který měl o přestávce dozor ... Tak trochu jsem díky tomu přehodnotila svůj názor na poslání učitele na SŠ v 21. století rodnavissla

Sakra zase jsem chodil do špatné školy big_smile

#140 10. 4. 2008 16:44

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

adra napsal(a):

a kde je vubec...ta lueta ....tonguetongue: ???   reta
že vona se vobjímá ...smilesmilesmile do zásoby.... smile

Ahoj Adři, jasan že se objímám do zásoby.. Nevím kam dřív skočit, tak nemám na Babinet moc času, dnes jsem skákla na chvíli a nestačím se prokousávat. Od včerejška mě vztek trošku přešel, dceři jsem vysvětlila jak se věci mají a že jí klidně poznámku prominu, ať se klidně objímá dál, bude.li mít potřebu. Tak pa, jdu objímat zákazníky.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#141 10. 4. 2008 16:45

balonek
♥♥♥♥---

balonek napsal(a):

Bohužel si tento  paskvil pletou neinformovaní s demokracií. A těch neinformovaných je značně. Asi ti, co ve škole chyběli. Občas je dril i pozitivní wink  Přeju ti, i sobě, aby se nám střelci vyhli. Ostatně přeju to všem rodičům a dětem nejen v naší republičce...Zbožné přání....A teď se to prozměnu hemží na netu různými kluby sebevrahů  a EMO.
P.S. Fuj to jsem se lekla, teď se mi zřítila na zem  nástěnná mapa v tubusu, nikde nikdo, do toho toto ponuré ríma....málem jsem z toho měla smrt skurt

Opravuji : ne "ríma", ale "téma"  cool

Není tady

#142 10. 4. 2008 16:51

konstance
♥♥♥♥♥--

balonek napsal(a):

ha to je znameni (ale nevim ceho..)
jinak s tebou absolutne souhlasim..dokud jsme byli vsichni "komunisti a rusky blok" (videno od zapadu), tak to byla sila, ale ted co jsme AMERICANI to je teprv supr! jestli bychom si pomalu nemeli zacit budovat nejakou opravdu vlastni identitu, ne si furt nekde pujcovat wink tongue

Není tady

#143 10. 4. 2008 16:55

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

shiden napsal(a):

Ty jsi Evo z Opavy?

Nee. To se dělá v Opavě? smile

Není tady

#144 10. 4. 2008 16:56

balonek
♥♥♥♥---

Asi jsme na to moc pidistáteček....A Rakousko Uhersko a vůbec nějak ta historie,...ještě jsme se nevymanili. No, na Švýcary nemáme gloria

Není tady

#145 10. 4. 2008 17:11

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Eva36 napsal(a):

shiden napsal(a):

Ty jsi Evo z Opavy?

Nee. To se dělá v Opavě? smile

V Opavě jsou Kateřinky smile

Jinak když kouknu na své prvňáčky v družině, tak ti se objímají pořád, vodí se za ruce, pusinkují se... No a občas se vrhnou i na mě hjarta Když tak nad tím přemýšlím, tak aby mě nakonec nezavřeli jako pedofila va

Není tady

#146 10. 4. 2008 17:18

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

A jó smile

Není tady

#147 10. 4. 2008 17:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Oxi napsal(a):

mezi námi ty už jsi to poprvé měla (Ž a Ž)

Neé a celkom som zvedavá... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#148 10. 4. 2008 18:18

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

chtěla jsme navrhnout, aby se vlákno šouplo na sexuologickou, ale včas jsem si uvědomila že by se tam měli spíš šoupnout někteří diskutéři. Pod jejich vedením se totiž v "sexuologickou" pomalu mění většina vláken - že ono na vás taky leze jaro lol na mě děsně rodna

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#149 10. 4. 2008 18:50

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

chtěla jsme navrhnout, aby se vlákno šouplo na sexuologickou, ale včas jsem si uvědomila že by se tam měli spíš šoupnout někteří diskutéři. Pod jejich vedením se totiž v "sexuologickou" pomalu mění většina vláken - že ono na vás taky leze jaro lol na mě děsně rodna

Na mě taky, proto jsem se do této jinak velice zajímavé diskuse raději nezapojil lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#150 10. 4. 2008 19:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

U mňa je to zlé celoročne, ale - áno, na jar je to ešte horšie. mad dumbom

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí