|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
Oxi napsal(a):
Inak som sa dozvedel, ze maly zmuriaci spoluobcania sa na WC vyzliekaju a obsahavaju uz v prvej triedeTo jsem dělala taky
2VK s mini penisom + 2 VK s minivaginou sa vyzlecu na WC a bozkavaju sa ... nie, to sme skutocne na ZS nerobili
ty fakt ano?
Ne, takhle si to nevybavuju
Scházeli jsme se na WC, 15 min jsme se smáli, pak jsme si sundali kalhoty, dalších 15 jsme se smáli.Ty odvážnější kluci nás plácali po zadku a sahali na "prsa" s otázkou, jestli už rostou 
)Není tady
Klubko napsal(a):
Dnes si půjdu koupit nějaký nový slovensko - český slovník. Občas tápu
Klubko nevím, ale i když je pravdou, že v rámci EÚ mám právo mluvit svou mateřskou řečí kdekoli v prostoru EU, mám dojem, že by měli zachovat dekórum a mluvit po česky a ať si koupí slovník oni 

Není tady

Klubko napsal(a):
Nedostať!!!
Rozobraný, žiadna dotlač!!! Keby si nejaký objavila, tak mi daj vedieť, zišiel by sa mi...
Není tady

Oxi napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jo cikáni?
nie, zmuriaci = majuci privrete oci
(milujem Slotov vyrok: Co zmuris ty madar)
Tiež som nepochopila, prečo by sexuálne založené deti mali žmúriť... no ale je ráno, čo nie je môj najlepší denný čas. Zobúdzam sa až poobede.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Klubko nevím, ale i když je pravdou, že v rámci EÚ mám právo mluvit svou mateřskou řečí kdekoli v prostoru EU, mám dojem, že by měli zachovat dekórum a mluvit po česky a ať si koupí slovník oni
A potom sa div ze mam chut ta zabit ... 

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Pisatel napsal(a):
Klubko napsal(a):
Ty si ako jedna predavačka v Phe, ktorá mi odmietla predať paradajku, kým si nevypýtam "rajče"... Povedala som jej v štyroch jazykoch, čo si s tým raječetem má urobiť a ako jej s tým rada pomôžem
!!!
Není tady
Oxi napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A potom sa div ze mam chut ta zabit ...
Ale no tak přiznal jsem ti všechna práva, ale taky povinnosti, keď príděm na drouhou půlku svého bývalého státu taky musím si koupi slovník keď nevjěm čo je to napr. "bosk" to je volaaká bosorka či co:) a nebo drevokocůr

Není tady
Oxi napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jo cikáni?
Z jednoho slovenského filmu si pamatuju jenom "Nežmurkaj, oškulavieš."
Asi to není pravopisně dobře, ale mám to v hlavě už asi 25 let a děsně se mi to líbí.
Není tady
Selima napsal(a):
Oxi napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jo cikáni?
Tiež som nepochopila, prečo by sexuálne založené deti mali žmúriť... no ale je ráno, čo nie je môj najlepší denný čas. Zobúdzam sa až poobede.
jeziiis, tak po lopate
žmúriaci spoluobčania = šikmoočká všetkého druhu (vietnamci, číňania ...)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Ne mě se slovenština líbí, právě proto chci ten slovník, abych nevypadala jako debil,když se tady bavíte a já se chodím ptát ostatních 
Já teda nemám problém s žádným jazykem u nás v ČR. Na Francouze nadáváme, že nechtějí mluvit jiným jazykem,když tam přijedeme,ale my jsme téměř to samé...
Pisatel to nemyslel nijak urážlivě, určitě.
Jo ještě ke znalostem jazyků. Do teď nezapomenu v Holandsku, když jsem se ptala "záchodové babičky" kudy z obchoďáku, že jsem ztratila východ. Uměla anglicky i německy.... 
Není tady
To my jsme před mnoha lety měli v mateřince liberální výchovu
- před jídlem se chodilo čůrat hromadně, ale protože to byla velká místnost, nahnaly nás tam úči všechny najednou. Nejdřív chlapečci, holčičky se koukaly - a pak si šli kluci vedle mýt ruce, takže byli o koukání připraveni 
Není tady
Vlaďka napsal(a):
Z jednoho slovenského filmu si pamatuju jenom "Nežmurkaj, oškulavieš."
Asi to není pravopisně dobře, ale mám to v hlavě už asi 25 let a děsně se mi to líbí.
Nebolo to nežmúr? Pretože pokiaľ nebudeš žmurkať vyschne ti sliznica očí ...
Aha, takže žiarovka žmurká = žárovka bliká 
Bezva, už jsem téměř slovenka:))))
Není tady

Klubko napsal(a):
Ne mě se slovenština líbí, právě proto chci ten slovník, abych nevypadala jako debil,když se tady bavíte a já se chodím ptát ostatních
Já teda nemám problém s žádným jazykem u nás v ČR. Na Francouze nadáváme, že nechtějí mluvit jiným jazykem,když tam přijedeme,ale my jsme téměř to samé...
Pisatel to nemyslel nijak urážlivě, určitě.
Jo ještě ke znalostem jazyků. Do teď nezapomenu v Holandsku, když jsem se ptala "záchodové babičky" kudy z obchoďáku, že jsem ztratila východ. Uměla anglicky i německy....
Presne, my sme boli kedysi na podnikovom ROH zájazde tesne po plyšáku ubytovaní v Paríži na Montmartri v hodinovom hoteli, patriaocm Arabom. Hotel čistý, raňajky chutné, k moulin Rouge čo by kameňom dohoidl... ale naše účtovníčky brblali ako kravy a furt rýpali do "špinavých Arabov". A potom sa im na raňajkách mladý, fešný Arab
prihovoril piatimi jazykmi vrátane ruštiny a ony boli v p.deli... Nevedeli ani zareagovať. 
Není tady
Klubko napsal(a):
Bezva, už jsem téměř slovenka:))))
bliká aj na slovensku
zmurkajucu ziarovku vidim malokedy 
ani to .... z teba slovenku neurobi 

Klasika, to je to naše povyšování "dělnické třídy"
))
Není tady
Peter Nagy zpívá v písničce, že žiarovka žmurka a basta 
Není tady

Oxi napsal(a):
Klubko napsal(a):
Bezva, už jsem téměř slovenka:))))bliká aj na slovensku
zmurkajucu ziarovku vidim malokedy
ani to .... z teba slovenku neurobi
No, obrazne povedané, môže žiarovka aj žmurkať - keď môže zpívat(viď Balada o očích topičových, J. Wolker- nIE JOHNY WALKER, nemýliť!).
Není tady
Určitě "nežmurkaj" - říkal to starší kluk malé holce - asi v tom smyslu ať na něj nemrká, že bude šilhat. Tak jsem to tedy pochopila.
Ale je to jedno a už je to dávno.
Není tady
Klubko napsal(a):
Peter Nagy zpívá v písničce, že žiarovka žmurka a basta
peter nagy? 

Vlaďka napsal(a):
Peter Nagy - S nohami na stole
Od neho mam rad len presnicky pre deti ... a najlepsie ked ich ani on nespieva:
Jjjjjjjeden pomaranč sa zaľúbil raz
do Darinky - mandarínky ...
Luetu asi tak trošku poznamenal bulvární tisk, když nazvala toto zajímavé téma pouhým
zkráceným Je zakázáno se objímat! ... (já bych řekl, že to Ve škole, by se tam také
ještě vlezlo....
Jinak je to ale skvělý téma... 
Za našich dob jsme po holkách pokukovali, v partě kluků se o holkách mluvilo spíše silácky,
s přezíravým nadhledem, ve skutečnosti jsme ale ty "naše" holky spíše chránili a nenechali
jsme jim ubližovat...
Pak v osmičce to začalo přihořívat, jedna holka na zájezdu přišla s hláškou:
"Sedni si, ať ti nevisí" ...
.... jo, byl toho tenkrát plný autobus, i třídní to musel zaslechnout!
Devítku už jsem nezažil (my byli první, kteří si zkusili přijímačky na střední už z osmičky).
Holt experiment!
Ještě k základce:
Ve třídě ani na chodbách se žádné vodění za ruce ani objímání či líbání prostě nedělo.
Kupodivu i na gymplu toho bylo hodně málo. Tak nějak tam platilo: Co je v domě, není pro mě.
Naše spolužačky pokud s někým chodily, tak vždy mimo třídu a dokonce i mimo gympl.
My byli tehdy asi jiní, dneska je to všechno o dost dřív... (ve filmech jsme to neviděli).
Není tady
a kde je vubec...ta lueta ....
: ??? 
že vona se vobjímá ...

do zásoby.... 
Není tady
Slávku, jenže je zakázaný i obejmutí se s kamarádkou... je mi smutno, potřebuju obejmout a pak dostanu dvojku z chování? 
Není tady