Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 10. 4. 2008 9:53

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Re: Je zakázáno se objímat!

Oxi napsal(a):

Santala napsal(a):

Oxi napsal(a):

stoltstolt

Inak som sa dozvedel, ze maly zmuriaci spoluobcania sa na WC vyzliekaju a obsahavaju uz v prvej triede wink

To jsem dělala taky big_smile

2VK s mini penisom + 2 VK s minivaginou sa vyzlecu na WC a bozkavaju sa ... nie, to sme skutocne na ZS nerobili usch ty fakt ano? yikes

Ne, takhle si to nevybavuju big_smile

Scházeli jsme se na WC, 15 min jsme se smáli, pak jsme si sundali kalhoty, dalších 15 jsme se smáli.Ty odvážnější kluci nás plácali po zadku a sahali na "prsa" s otázkou, jestli už rostou  lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#77 10. 4. 2008 10:00

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

Dnes si půjdu koupit nějaký nový slovensko  - český slovník. Občas tápu sad

Klubko nevím, ale i když je pravdou, že v rámci EÚ mám právo mluvit svou mateřskou řečí kdekoli v prostoru EU, mám dojem, že by měli zachovat dekórum a mluvit po česky a ať si koupí slovník oni visslalollollol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#78 10. 4. 2008 10:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Klubko napsal(a):

Nedostať!!! dumbom Rozobraný, žiadna dotlač!!! Keby si nejaký objavila, tak mi daj vedieť, zišiel by sa mi...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#79 10. 4. 2008 10:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Klubko napsal(a):

Jo cikáni? yikes

nie, zmuriaci = majuci privrete oci
(milujem Slotov vyrok: Co zmuris ty madar lol )

Tiež som nepochopila, prečo by sexuálne založené deti mali žmúriť... no ale je ráno, čo nie je môj najlepší denný čas. Zobúdzam sa až poobede.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#80 10. 4. 2008 10:07

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Klubko nevím, ale i když je pravdou, že v rámci EÚ mám právo mluvit svou mateřskou řečí kdekoli v prostoru EU, mám dojem, že by měli zachovat dekórum a mluvit po česky a ať si koupí slovník oni visslalollollol

A potom sa div ze mam chut ta zabit ... winkcool

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#81 10. 4. 2008 10:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Klubko napsal(a):

Ty si ako jedna predavačka v Phe, ktorá mi odmietla predať paradajku, kým si nevypýtam "rajče"... Povedala som jej v štyroch jazykoch, čo si s tým raječetem má urobiť a ako jej s tým rada pomôžem big_smile !!!

Brita

Není tady

#82 10. 4. 2008 10:11

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Pisatel napsal(a):

A potom sa div ze mam chut ta zabit ... winkcool

Ale no tak přiznal jsem ti všechna práva, ale taky povinnosti, keď príděm na drouhou půlku svého bývalého státu taky musím si koupi slovník keď nevjěm čo je to napr. "bosk" to je volaaká bosorka či co:) a nebo drevokocůr smile vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#83 10. 4. 2008 10:11

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Oxi napsal(a):

Klubko napsal(a):

Jo cikáni? yikes

Z jednoho slovenského filmu si pamatuju jenom "Nežmurkaj, oškulavieš."
Asi to není pravopisně dobře, ale mám to v hlavě už asi 25 let a děsně se mi to líbí.offtopic

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#84 10. 4. 2008 10:12

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Oxi napsal(a):

Klubko napsal(a):

Jo cikáni? yikes

Tiež som nepochopila, prečo by sexuálne založené deti mali žmúriť... no ale je ráno, čo nie je môj najlepší denný čas. Zobúdzam sa až poobede.

jeziiis, tak po lopate dumbom
žmúriaci spoluobčania = šikmoočká všetkého druhu (vietnamci, číňania ...)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#85 10. 4. 2008 10:13

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ne mě se slovenština líbí, právě proto chci ten slovník, abych nevypadala jako debil,když se tady bavíte a já se chodím ptát ostatních usch
Já teda nemám problém s žádným jazykem u nás v ČR. Na Francouze nadáváme, že nechtějí mluvit jiným jazykem,když tam přijedeme,ale my jsme téměř to samé...
Pisatel to nemyslel nijak urážlivě, určitě.

Jo ještě ke znalostem jazyků. Do teď nezapomenu v Holandsku, když jsem se ptala "záchodové babičky" kudy z obchoďáku, že jsem ztratila východ. Uměla anglicky i německy.... usch

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#86 10. 4. 2008 10:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥

To my jsme před mnoha lety měli v mateřince liberální výchovu http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - před jídlem se chodilo čůrat hromadně, ale protože to byla velká místnost, nahnaly nás tam úči všechny najednou. Nejdřív chlapečci, holčičky se koukaly - a pak si šli kluci vedle mýt ruce, takže byli o koukání připraveni http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#87 10. 4. 2008 10:14

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Vlaďka napsal(a):

Z jednoho slovenského filmu si pamatuju jenom "Nežmurkaj, oškulavieš."
Asi to není pravopisně dobře, ale mám to v hlavě už asi 25 let a děsně se mi to líbí.offtopic

Nebolo to nežmúr? Pretože pokiaľ nebudeš žmurkať vyschne ti sliznica očí ...

Není tady

#88 10. 4. 2008 10:16

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Aha, takže žiarovka žmurká = žárovka bliká tongue
Bezva, už jsem téměř slovenka:))))

Není tady

#89 10. 4. 2008 10:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

Ne mě se slovenština líbí, právě proto chci ten slovník, abych nevypadala jako debil,když se tady bavíte a já se chodím ptát ostatních usch
Já teda nemám problém s žádným jazykem u nás v ČR. Na Francouze nadáváme, že nechtějí mluvit jiným jazykem,když tam přijedeme,ale my jsme téměř to samé...
Pisatel to nemyslel nijak urážlivě, určitě.

Jo ještě ke znalostem jazyků. Do teď nezapomenu v Holandsku, když jsem se ptala "záchodové babičky" kudy z obchoďáku, že jsem ztratila východ. Uměla anglicky i německy.... usch

Presne, my sme boli kedysi na podnikovom ROH zájazde tesne po plyšáku ubytovaní v Paríži na Montmartri v hodinovom hoteli, patriaocm Arabom. Hotel čistý, raňajky chutné, k moulin Rouge čo by kameňom dohoidl... ale naše účtovníčky brblali ako kravy a furt rýpali do "špinavých Arabov". A potom sa im na raňajkách mladý, fešný Arab tongue prihovoril piatimi jazykmi vrátane ruštiny a ony boli v p.deli... Nevedeli ani zareagovať. big_smile

Brita

Není tady

#90 10. 4. 2008 10:20

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

bliká aj na slovensku wink zmurkajucu ziarovku vidim malokedy lol
ani to .... z teba slovenku neurobi lollollollol

Není tady

#91 10. 4. 2008 10:20

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Klasika, to je to naše povyšování "dělnické třídy"smile))

Není tady

#92 10. 4. 2008 10:21

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Peter Nagy zpívá v písničce, že žiarovka žmurka a basta dumbom

Není tady

#93 10. 4. 2008 10:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Klubko napsal(a):

bliká aj na slovensku wink zmurkajucu ziarovku vidim malokedy lol
ani to .... z teba slovenku neurobi lollollollol

No, obrazne povedané, môže žiarovka aj žmurkať - keď môže zpívat(viď Balada o očích topičových, J. Wolker- nIE JOHNY WALKER, nemýliť!).

Brita

Není tady

#94 10. 4. 2008 10:27

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Určitě "nežmurkaj" - říkal to starší kluk malé holce - asi v tom smyslu ať na něj nemrká, že bude šilhat. Tak jsem to tedy pochopila.
Ale je to jedno a už je to dávno.

Není tady

#95 10. 4. 2008 10:29

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

Peter Nagy zpívá v písničce, že žiarovka žmurka a basta dumbom

peter nagy? uschuschuschuschusch

Není tady

#96 10. 4. 2008 10:58

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Peter Nagy - S nohami na stole

Není tady

#97 10. 4. 2008 11:07

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Vlaďka napsal(a):

Peter Nagy - S nohami na stole

Od neho mam rad len presnicky pre deti ... a najlepsie ked ich ani on nespieva:
Jjjjjjjeden pomaranč sa zaľúbil raz
do Darinky - mandarínky ...

Není tady

#98 10. 4. 2008 11:46

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Luetu asi tak trošku poznamenal bulvární tisk, když nazvala toto zajímavé téma pouhým
zkráceným Je zakázáno se objímat! ... (já bych řekl, že to Ve škole, by se tam také
ještě vlezlo....
stolt

Jinak je to ale skvělý téma...  tummenupp
Za našich dob jsme po holkách pokukovali, v partě kluků se o holkách mluvilo spíše silácky,
s přezíravým nadhledem, ve skutečnosti jsme ale ty "naše" holky spíše chránili a nenechali
jsme jim ubližovat...
Pak v osmičce to začalo přihořívat, jedna holka na zájezdu přišla s hláškou:
"Sedni si, ať ti nevisí" ... lol .... jo, byl toho tenkrát plný autobus, i třídní to musel zaslechnout!
Devítku už jsem nezažil (my byli první, kteří si zkusili přijímačky na střední už z osmičky).
Holt experiment!

Ještě k základce:
Ve třídě ani na chodbách se žádné vodění za ruce ani objímání či líbání prostě nedělo.
Kupodivu i na gymplu toho bylo hodně málo. Tak nějak tam platilo: Co je v domě, není pro mě.
Naše spolužačky pokud s někým chodily, tak vždy mimo třídu a dokonce i mimo gympl.

My byli tehdy asi jiní, dneska je to všechno o dost dřív... (ve filmech jsme to neviděli).

Není tady

#99 10. 4. 2008 12:54

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

a kde je vubec...ta lueta ....tonguetongue: ???   reta
že vona se vobjímá ...smilesmilesmile do zásoby.... smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#100 10. 4. 2008 12:58

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Slávku, jenže je zakázaný i obejmutí se s kamarádkou... je mi smutno, potřebuju obejmout a pak dostanu dvojku z chování? roll

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí