Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 9. 4. 2008 21:25

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Je zakázáno se objímat!

konstance napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

konstance napsal(a):

tim me uplne odzbrojila a uz jsem nevedela co na to rict..

Možná to bude tím, že tvoji 5ti letou neteř vůbec nenapadají ty věci, které v souvislosti s tímhle "incidentem" napadají tebe lol

pan ja vim, jen me napadlo jak se to asi bude dal vyvijet (taky jsem ji rekla ze na me tohle zkousel prvni kluk az v 8 a poslala jsem ho pekne do haje, libit jsem si to nechala az ve 14 ale to uz jsem ji nerekla  lol)..to se fakt porad tak posunuje (myslim vekove?) a co asi proti tomu zmuze skolni rad? ja fakt nechapu?? nemelo by to byt spis ve vychove, co jo a co ne??

Osobně si myslím, že problém je hlavně v tom, že škola tě učí kde jakou volovinu - v mém případě to třeba byly rovnice, chemické vzorce a chemie vůbec - stejně jsem tuhle olej na grilu hasila vodu a málem zapálila zase celej barák - atd. atd.

Ale jak se chovat k partnerovi, druhému pohlaví vůbec, jak ho pochopit a umět s ním komunikovat, natož jak s ním vychovávat společné děti, to tě nenaučí žádný typ školy. A protože to nikdo neučil ani naše rodiče, oni to nenaučili nás a my to těžko naučíme svoje děti...

Nu a hnedle tu máš prostor pro stupidní body školního řádu, který stejně nic nezmůže. Pro velestupidní rodiče, kteří se přihrnou do školy a budou si tu vehementně podřezávat větev, na které sedí... za pár let budou třebas chodit brečet na úřady, že se na ně dítka vybodly a tam zase někdo bude vymýšlet stupidní body jiného zcela bezmocného "řádu"....
Blbákov.

A skutečnému Řádu, tomu který je "nad" námi a funguje, Řádu Přírody, tomu se lidé většinou vysmívají, nechtějí mu rozumět, vzpírají se mu.
Však říkám: blbákov.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#52 9. 4. 2008 22:38

konstance
♥♥♥♥♥--

no jo no, tak me teda vlastne napada ze za mych mladych let dumbom me strasne bavilo zpivat ve skolnim sboru, ale musela jsem odejit, sbormistr a ucitel zpevu byl pedofil (utekla jsem vcas a o nekolik let driv nez se to provalilo), a nas ucitel na telocvik nas vodil plavat do bazenu (jako ucitel byl supr a rada na nej vzpominam), akorat u toho bazenu si obcas sednul tak aby mu bylo uplne vsechno videt, pokud mozno a cekal co bude..no my se hihnaly, sranda to byla to je fakt..asi je pravda ze dite nebo rodic nebo pribuzny to vidi uplne jinak
no a naproti domku kde ted bydlim je krestanska zakl.skola, a asi pred mesicem tady bylo 5 policejnich aut v 10 vecer a pryze hledaji skolnika.. co provedl tedy netusim

Není tady

#53 9. 4. 2008 22:44

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Bůhví, jak to bylo - tyhle puberťačky zkouší různé věci, ale pokud je to přesně tak a holky se jen objaly, proč jim vadí poznámka, která zní : O přestávce objala spolužačku - osobně si myslím, že neexistuje osoba, která by něco takového psala do žákovské

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#54 9. 4. 2008 22:47

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Bety napsal(a):

Taky bych se tam zeptala, zda i učitelé mají zakázáno dotýkat se dětí a jestli jo, tak bych jim zrovna vpálila, jak dávají záchranu v tělocviku... jen tak pro legraci

A myslíš, že by se někdo smál ?

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#55 10. 4. 2008 6:41

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Když zmiňujete i to chování menších dětí, tak  u nás je teď absolutně všudepřítomné rozebírání kauzy, kdy o prázdninách se do vesnice nastěhoval nový kluk.  Vypadá jako andílek, každého zdraví, snaží se vetříd do přízně.  Kluk sám, tedy nově mají miminko. potlouká se, snažíí se vlichotit a upoutat pozornost.
Jeho spolužačky /druhá třída/ si začaly stěžovat, že je osahává, prý mu učitelky domlouvaly, ale vyhrotilo se to tím, že si na dvě počkal v šatně, obnažil se, držel si přirození v ruce a křičel na ně že je znásilní. Maminky holek bijí na poplach, učitelky se k tomu postavily tak že na něj snad hodinu ve třídě řvaly že je: -----, ---- , ------, a vyčetly mu vše co letos provedl , včetně toho že například "mluví sprostě" .
Nedávno rozebíraly kamarádky, jeslti je to nebo není "úchyl", a jak se k němu dál stavět.
Dále vzorní rodiče uspořádali schůzku kde byli druháčci a jejich rodiče a vyjasňovali si kdo komu kam šáhl a jaké se holčičkám dělo příkoří. Maminka která hájila kluka s tím, že je ještě malý, že neví co dělá, že děti dělají různé věci, že stahovat holkám kalhotky je poměrně " normální"  a nakonec už jí došly argumenty tak se sbalila a odhlásila kluka do jiné školy. Nezastávám se jí, ona udělala hodně chyb, je spíš flegamtická a se školou se jí nechtělo nic řešit, ale řešit situaci honem na čarodejnice..........ve druhé třídě tlačit kluka do kouta, já nevím.
Rodiče se mi zdají příliš puritánští a učitelky že absolutně pedagogicky pochybyly.
Navíc si myslím že kluk jen někde něco viděl, slyšel, nedokáže to vstřebat, rodina mu v tom neomohla a on si to zvolil jako cestu k získání pozornosti ostatních, ale že by měl zvrácené sexuální pudy???!!! grater
Včera jsem hlídala kamarádce děti ( holky) a šla s nimi na procházku. Potkali jsme maminku s tím chlapcem a jeho babičku. A ta kamarádky holčička, asi 4letá na něho křičela, že ho miluje  a kdy jí dá zase pusinku, načež babička odpověděla že nikdy, že kvůli takovým jako je ona jejich kluka vyhodili ze školy. Myslela jsem, žese do země propadnu a k tomu mi starší holčička vysvětlila: teto nediv se, on je hrozný, on : "Znásilňuje holky, ....dětským způsobem" .
ptala jsem se co to znamená, a hádejte? .ona neví, ale stahuje holkám kalhoty a chce i kalhotky!!
Ptala jsem se, jestli to někoho bolí, nebo jim to ubližuje, tak to prý ne, a když jsem se zeptala jestli náhodou někdo třeba neublížil jemu, tak se mi odpovědi nedostalo.

V tomto případě jsou podle mně pitomci na všech třech )dospělých) stranách.
A omlouvám se že jsem se tak rozepsala, ale pořád to ještě nemůžu rozdýchat.

Upravil(a) Májajája (10. 4. 2008 6:44)

Mája

Není tady

#56 10. 4. 2008 7:07

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

tak jsem si myslela, že se zbláznila jen škola u nás, jsem tomu vůbec nechtěla věřit... ale koukám, že je to rožšířený... dle dcery už má jeden klučina návrh na dvojku z chování za objímání yikes

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#57 10. 4. 2008 7:17

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Jako všechno je to jen o lidech. Něco je školní řád, který může být jakýkoliv a něco jiného je pak jeho naplňování. Záleží pak na učitelích, na vedení a podobně, jak se bude k té či oné věci přistupovat a taky je to už jen o lidech. Nezávidím učitelům jejich řemeslo...

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#58 10. 4. 2008 7:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Děje se i jinde, jak vidíte. Že by si naše děti taky braly příklad z ciziny?
Osmiletý vyloučen za obtěžování pětileté 2. 6. 2004
Osmiletý chlapec byl v úterý vyloučen ze základní školy spojené s mateřinkou v jihofrancouzském městečku Roujan v oblasti Hérault za to, že sexuálně obtěžoval svou pětiletou spolužačku. Ve středu o tom informovala místní policie. Dívka chlapce udala před několika týdny. Podle ní ji měl osahávat na školních chodbách a na toaletě. Jeho doteky někdy byly velmi hrubé. Od zahájení vyšetřování se přihlásily další dvě chlapcovy dívčí oběti, které si stěžovaly, že je spolužák rovněž opakovaně osahával. Šokovaní rodiče
Případ ve městě, kde žije 1 400 obyvatel, vyvolal velké znepokojení. Rodiče žáků vytvořili spolek, prostřednictvím kterého se domáhali chlapcova vyloučení. Rovněž odsoudili podmínky, za kterých je ve škole uskutečňován dohled nad žactvem.

Za políbení spolužačky vyloučili žáka ze školy 2. 3. 2004
Osmiletý žáček z Bransonu v Mississippi si příště určitě rozmyslí, jestli může svou kamarádku přátelsky políbit na tvář. Za stejný počin byl totiž podmíněně vyloučen ze své školy. Informaci přinesl internetový server Short News. Stephen Fogelman se honil se svými spolužáky na školním hřišti. Během dovádění kamarádsky vlepil jedné z dívek letmou pusu na tvář a neprošlo mu to. Vedení školy totiž označilo nevinný polibek za sexuální harašení a navrhlo Stephenovo dočasné vyloučení ze školy.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#59 10. 4. 2008 7:42

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Navrhuji školní model z dob Marie Terezie. Zaveďme chlapecké a dívčí školy a do nejméně 18 let držme je pod zámkem nejlépe v celibátu a teprve až jim bude 25 je nechme...
Ano je to off topic. Přiznám se, od malička zakazovat projevy citů..... nedivme se, že vychováváme elitu bezcitných, bez lásky, bez projevu emoce a porozumnění jednajících lidí. A co ty následující pokolení.
Ano najdou se jedinci, ale kvůli jedincům to přenášíme do celé společnosti a místo obrany před "poškozenými" se sami dobrovloně stáváme "poškozenými" a hlásáme jak dokonale jsme to zvládli.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#60 10. 4. 2008 7:45

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Amriana napsal(a):

... máme rodiče i líné a pasívní, pokud se to netýká jejich dítěte, tak si nechtějí pálit prsty, aby třeba nepřihoršili tomu svýmu dítku.Zažila jsem to na tř. schůzkách před pololetím, rodiče si docela stěžovali na přístup jedné p. uč. , že je moc přísná a příliš náročná atd...když jsem se ptala, jestli to mám řešit přes ředitelku, nebo jestli mám pozvat dotyčnou do třídy, aby jí řekli na rovinu co jim vadí ...najednou nechtěli ... potom jsem jim ale musela říct, že bohužel pro ně já nemůžu nic udělat... mě to přijde hrozný ... pořád se bojí říct svůj názor a nebo pohodlnost to fakt řešit ??? Nevím no...

neřekla bych, že je to pohodlnost... spíš strach a zkušenosti, jak to pak dopadá... Neznámkujou se jen znalosti, ale i chování dítěte a rodičů k učitelce... Na druhém stupni v přírodopisu známkuje učitelka sešit... nelíbí se jí obrázky - dostane za sešit za 3 (lepší jsme nikdo doma nezvládli namalovat lol) - jediný čeho jsem dosáhla bylo, že se u dcery zhoršili známky i ze zkoušení...
taky jsem rezignovala na stěžování si a řešení...
a velice dobře vim, že v trojkách co jsou na vysvědčení je oznámkovaný i chování...
Učitelka na češtinu je zarytá ateistka a neuznává jinej názor - tudíž rozebíraji jaká je blbost bible... dolujeme z ní knížku o reinkarnaci, kterou zabavila, že neni vhodná ke čtení...

ale co jsem hlavně chtěla říct - nestěžuju si, protože vim, že se to promítne na známkách, budou to dál řešit s dcerou před třídou - ona nezvládne nereagovat a třeba taky může skončit z dvojkou z chování (neni žádnej svatoušek) Teď jen doufám, že jí nedostane za objímání... mě se tak strašně líbí, jak k sobě holky přijdou a obejmou se při vítání, při loučení... Je úžasný, že to uměji a nebudou se to muset později učit.

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#61 10. 4. 2008 8:23

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Je to všechno o lidech. Učitelku nemáme v rodině,ale tři mé spolužačky učí a jeden kámoš taky.
A jsou na nich děsně vidět rozdíly. Jedna musí být strašná, protože má ten učitelský syndrom i na manžela doma. Peskuje ho za všechno. Druhá miluje malé děti, takže bude taková ta obětavá učitelka, která fakt dětem pomůže i s taškou na záda a má radost,když je naučí číst. Třetí učí na druhém stupní ZŠ angličtinu a s jejími znalostmi tam dlouho za ty prachy nevydrží. Vyprávěla mi, jak jí starší kolegyně (po revoluci přeučené ruštinářky) dávají najevo, že je nicka. Učila tam už na poloviční úvazek ve čtvrťáku na VŠ,ale neměla ještě titul Mgr. No a když jednou ve sborovně koukla do sešitů kolegyně, jak opravuje chybně dítěti anglický diktát, tak jí bylo mdlo. Prý by se měli jazyk naučit nejprve učitelky.... usch

A kámoš je učitel TV a bižule na gymplu. Je mladý, hezký, takže holky na předmět chodí rády a kluky spacifikuje při těláku. Myslím, že ho mají rádi, umí si zjednat respekt bez křiku a je vidět, že ho ta práce baví. Prej nechápe, proč při TV by měl nutit běhat 1200 nebo skákat přes kozu, když polovina dětí má vrozené vady páteře, nebo ploché nohy atd. Raději nechá kluky hrát floorball a holky volejbal nebo předcvičují aerobic, než nějaké body. Hodnotí snahu a docházku do hodin. Bere TV, jako odpočinek pro mozek mezi ostatními hodinami. A hlavně se zapojuje do hry s dětmi. Protože nejhorší je učá, která nic nedělá, nic neukáže a jen buzeruje. Prej dostává kolegyni na lyžák, která ani nesjede kopec bez pádu, tak pak nějaký respekt....roll

No a jinak já můžu vyprávět, jaký jsem měla peklo první dva roky na ZŠ. Byla jsem dítko, které se do školy těšilo, nemohlo dospat a aktovku mělo už vyrovnanou 1. srpna. Jenže za měsíc mě to přeslo... bála jsem se do školy. To víte, řežim, učitelka byla manželka plukovníka a já jsem byla dítě z rodiny emigrantů.....buď jsem měla špatný úkol, neměla dost papíru do sběru, chodila na balet a ne do pionyra. Ach jo, to byla hrůza. A nejvíce to "vyřešila" babička, která šla do školy paní účitelce všechno říci od plic. Myslela to dobře,ale ještě více to pohřbila. Nedokázala jsem třeba pochopit, proč nemůžu jet na výlet se školou na lodičky do Hřenska. Prý neplním své úkoly dobře, nepracuji v pionýru a tak nemám nárok na odměnu..... ježiš, já tenkrát bulela a prosila o ten červený šátek doma....

Pak se to srovnalo. Na druhém stupni, jsme dostali třídní, která měla teorii "ručně stručně". Možná pro někoho drsné,ale my jí měli rádi i kluci. Sice dala facku,ale pak dokázala podržet, když byl průser. Ještě šla orodovat za rozbité okno u ředitle.
A na střední? Dva idioti, zakoplexování učitelé. I rodiče si na ně stěžovali. Studenti je nesnášeli. Ale většinou s nimi šlo. A na tři z nich vzpomínám moc ráda. Učitelka psychologie, která byla děsně fajn. Pak když jsem měla problémy doma a utíkala z domova, vždy mě podržela. Učitel filozofie, kterého zajímali názory studentů, vymýšlel všelijaké mimoškolní aktivity, vydával s námi školní časopis. A profesorka ČJ a dějepisu. Mladá, která zpestřila výkaldy zajímavostmi ze života panovníků, spisovatelů a uměla vyprávět předmět jako pohádku. Na hodiny jsem se těšila, četla knihy, básničky, co doporučila, protože to nebyla jen povinná četba,ale tituly, které se nám v tě době líbili. Klidně i knihu o budhismu a vždy chtěla nějký výtah, co jsme čeli a diskutovali jsme o tom.

Nic není černobílé. Škola mě poznamenala,ale i pomohla.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#62 10. 4. 2008 8:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Oxi napsal(a):

Zabi ucitela - zachranis deti.

Dúfam, že myslíš len jednu konkrétnu osobu - inak sa musím ísť odstreliť preventívne. roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#63 10. 4. 2008 8:32

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Oxi napsal(a):

Dúfam, že myslíš len jednu konkrétnu osobu - inak sa musím ísť odstreliť preventívne. roll

Seli neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kdo by nás tu oblažoval krásnými myšlenkami smile Asi preventivně zastřelíme Oxiho lollol
Jinak držím palce a myslím na Tebe a dotyčnou osobu:)

Upravil(a) Pisatel (10. 4. 2008 8:49)

Není tady

#64 10. 4. 2008 8:46

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Já teď přemýšlím, kdo si u mě z kantorů vybudoval respekt a spolehlivě můžu označit jednoho profesora ze střední. Vlastně ani nevím, proč tomu tak bylo. Dalo by se to shrnout, že byl lidsky dobrý, vstřícný, kamarádský, vždy se snažil pomoci, byla s ním sranda a problémy řešil nenásilně a férově. V podstatě se dá říct, že byl jeden z nás a měl takovou tu přirozenou autoritu. Každopádně svému oboru, který učil, rozuměl a dokázal to skvěle podat. Člověk, který své látce sám nerozumí si asi nemůže vybudovat respekt. Řekl bych, že je to základ.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#65 10. 4. 2008 9:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja ujčím na škole, kde sa mi zatiaľ páči(ale len 8 hodín týždenne, tak to ide). Zlanárila ma tam zástupkyňa, ktorá je dobrá manažérka, akčná žena a má rada deti tak, že si nechala pár hodín učenia čiste z plezíru.... Učitelia sú tam tiež všelijakí, ale zatiaľ sa dá. A decká - no, aj také, aj onaké, ako všade. Ja som liberál a tolerantný kľuďas, lae už som tiež párkrát musela dať písomku "za trest", resp. "na ukľudnenie", lebo mi tí pubertálni blbečkovia vystrájali ako divosi...  Poznám učiteľov, čo by asi reagovali podobne ako Luetina p.uč.a(pani učka), ale aj veľa normálnych, dobrých a rozumných. Starší majú väčšinou už nervy nadranc a tak to režú hlava nehlava, zdravý rozum-nezdravý rozum.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#66 10. 4. 2008 9:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

konstance napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

konstance napsal(a):

tim me uplne odzbrojila a uz jsem nevedela co na to rict..

Možná to bude tím, že tvoji 5ti letou neteř vůbec nenapadají ty věci, které v souvislosti s tímhle "incidentem" napadají tebe lol

pan ja vim, jen me napadlo jak se to asi bude dal vyvijet (taky jsem ji rekla ze na me tohle zkousel prvni kluk az v 8 a poslala jsem ho pekne do haje, libit jsem si to nechala az ve 14 ale to uz jsem ji nerekla  lol)..to se fakt porad tak posunuje (myslim vekove?) a co asi proti tomu zmuze skolni rad? ja fakt nechapu?? nemelo by to byt spis ve vychove, co jo a co ne??

Ja som na chate so susedovie chlapcom dosť skoro skúmala rozdiely medzi nami wink . A nijako to môj mravný vývoj neohrozilo, bola som potom panna do 20 a bez väčších tráum preplávala úskaliami pohlavného života. Niekedy rozhodne náhoda, nie štatistika alebo osnovy.

Brita

Není tady

#67 10. 4. 2008 9:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No jak to tak čtu, tak koukám, že můj pesimismus je ještě vlastně trestuhodný optimismus.

Nu zase máme Velká Vzor, takže asi nejsou daleko doby, kdy i u nás budou batolata chodit na pláž v plavkách, holčičky pochopitelně ve dvoudílných.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#68 10. 4. 2008 9:19

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Oxi napsal(a):

Zab nekompetentní trotly na ministerstvu školství, zachráníš učitele (polovinu jich ale musíš vyhodit) i děti.

stoltstolt

Inak som sa dozvedel, ze maly zmuriaci spoluobcania sa na WC vyzliekaju a obsahavaju uz v prvej triede wink

To jsem dělala taky big_smile

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#69 10. 4. 2008 9:26

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

No jak to tak čtu, tak koukám, že můj pesimismus je ještě vlastně trestuhodný optimismus.

Nu zase máme Velká Vzor, takže asi nejsou daleko doby, kdy i u nás budou batolata chodit na pláž v plavkách, holčičky pochopitelně ve dvoudílných.

No dvoudílnech? Jen aby jsme nedopadli jako za velkou louží, pánové v plavkách našich pradědů a dámy v plavkách se sukní a nevidět kotníček smile
nebylo by lepší zavést vůbec pro dívky burky a pro chlapce kloubouk?vissla
Huf kam ten svět spěje yikes

Upravil(a) Pisatel (10. 4. 2008 9:26)

Není tady

#70 10. 4. 2008 9:26

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Vy jste se neosahávali už ve školce? Nehráli si na doktory? My s bratrancem pravidelněsmile))
A ve školce jedna holčička s chlapečkem taky. A nechtěli nás pustit do kuchyňky hrát si, to nás štvalo nejvíce...

Jo, Pan, to jsem zažila při babysitting v Kanadě,kde jsem nechala pětiletou holčičku běhat nahou po pláži. Hned mě jedna maminka upozornila, že je to zakázané a nemorální. Fajn, tak raději zánět močáku u dítěte, než aby jí byly vidět mikrobradavky.... usch

Oxi co to je zmuriaci spolužáci? va

Není tady

#71 10. 4. 2008 9:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Spoluobčania, Klubi... wink

Brita

Není tady

#72 10. 4. 2008 9:39

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jo cikáni? yikes

Není tady

#73 10. 4. 2008 9:43

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

Jo cikáni? yikes

nie, zmuriaci = majuci privrete oci
(milujem Slotov vyrok: Co zmuris ty madar lol )

Upravil(a) Oxi (10. 4. 2008 9:45)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#74 10. 4. 2008 9:44

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Oxi napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Zab nekompetentní trotly na ministerstvu školství, zachráníš učitele (polovinu jich ale musíš vyhodit) i děti.

stoltstolt

Inak som sa dozvedel, ze maly zmuriaci spoluobcania sa na WC vyzliekaju a obsahavaju uz v prvej triede wink

To jsem dělala taky big_smile

2VK s mini penisom + 2 VK s minivaginou sa vyzlecu na WC a bozkavaju sa ... nie, to sme skutocne na ZS nerobili usch ty fakt ano? yikes

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#75 10. 4. 2008 9:53

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes si půjdu koupit nějaký nový slovensko  - český slovník. Občas tápu sad

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí