Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 9. 4. 2008 20:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Je zakázáno se objímat!

wafula napsal(a):

Pan, možná jo. Ale hodně často se děje i toto : viník je nalezen, potrestán ( mimochodem moc těch možností nemáme), a pak přiletí rodiče, za co že ho trestáme, když nic takového ve školním řádu není. Takže častěji si spíš nevíme rady s rodiči a  školní řád je naše obrana. Když uděluješ důtku, musíš to písemně oznámit rodičům a v tom dopise musí být přesně označen bod školního řádu, který byl porušen. Po škole se děti nechávat nesmějí, pracovat taky ne, a zadávat za trest nějakou práci do školy je blbost- za trest si přečteš jednu povídku!

Já vím - proto mluvím o trotlech na ministerstvu a blbcích rodičích..... obě tyhle sorty nevědí, co činí a měli by si ten učitelský med alespoň týden naistro zkusit.

Bohužel ale blbec rodič je i ten, který nevyužije svých možností, je-li naopak dítě ve škole šikanováno. Ostatními žáky,ale bohužel i frustrovaným učitelem...

Naše školství je jeden velkej bordel na kolečkách a těch pár nadšenců, kteří milují svoje povolání a za ty směšné peníze ráno vůbec vstávají mají můj obdiv. Já to vzdala.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#27 9. 4. 2008 20:47

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Pandoroom ano, dělají to tak ti, co na to nemají. Nedávno jsem ve svém příbuzenstvu vedla debatu, kam to spěje a stále je to i o tom, že výchova leží především na škole, nikoli na rodičích. Protože ti na to ted pro změnu nemají čas kvůli době. Ach jo, ještě 40 let budem sklízet, co komančové zaseli. Všichni.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#28 9. 4. 2008 20:49

x25635
Host

Pan, tak díkes, tak já tam teda ráno půjdu :-)

#29 9. 4. 2008 20:50

konstance
♥♥♥♥♥--

tak ja taky nevim, dnes mi 5leta neter vypravela, ze na telocviku (ve skolce) jim nejaky kluk sahal pod sukni..tak jsme se s mamou vydesili, protoze ji nebylo moc rozumet (takze nas hned napadlo aby to nebyl ucitel, protoze 5lete deti prece jeste takove myslenky nemaji) a ja se ji ptala kolik tomu klukovi bylo a ona rikala ze 3 dumbom daji se takove veci u deti vubec zastavit? co byste ji na to rekli? ja se ptala jestli ho aspon prastila pres ruku a ona se na me shovivave usmala a mile odpovedela ne proc byla to preci legrace? (s takovym pohledem ty fakt nic nechapes ty troubo), tim me uplne odzbrojila a uz jsem nevedela co na to rict..

Není tady

#30 9. 4. 2008 20:53

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Amriana napsal(a):

můžu říct bohudík je jich většina...jinak bych měla dávno tik ...

Bohužel ale i ta většina se raději nemontuje do toho, co na škole nefunguje.
Když mi učitelka šikanovala syna tak, že odmítal chodit do školy s tím, že: mami, já se musím hrozně držet, já vím, že je to starší dáma a musím být slušný, ale jestli mne zase začne ponižovat, já se bojím, že už to nevydržím, bouchnou mi saze a že ji dám na dršku.... tak mi tatínek na sdružení, kde jsem si na ni stěžovala mezi čtyřma očima řekl: chodil jsem do téhle školy, už tenkrát to bylo úplně stejné.
O tom mluvím.

Není tady

#31 9. 4. 2008 20:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

PavlaH napsal(a):

Pandoroom ano, dělají to tak ti, co na to nemají. Nedávno jsem ve svém příbuzenstvu vedla debatu, kam to spěje a stále je to i o tom, že výchova leží především na škole, nikoli na rodičích. Protože ti na to ted pro změnu nemají čas kvůli době. Ach jo, ještě 40 let budem sklízet, co komančové zaseli. Všichni.

Průser je, že ve školách, na kterých to teď leží, se toho od komančských dob zas tak moc nezměnilo.... stejný duch, stejné metody, stejní lidé....

Není tady

#32 9. 4. 2008 20:58

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

konstance napsal(a):

tim me uplne odzbrojila a uz jsem nevedela co na to rict..

Možná to bude tím, že tvoji 5ti letou neteř vůbec nenapadají ty věci, které v souvislosti s tímhle "incidentem" napadají tebe lol

Není tady

#33 9. 4. 2008 20:58

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Amriana napsal(a):

můžu říct bohudík je jich většina...jinak bych měla dávno tik ...

Bohužel ale i ta většina se raději nemontuje do toho, co na škole nefunguje.
Když mi učitelka šikanovala syna tak, že odmítal chodit do školy s tím, že: mami, já se musím hrozně držet, já vím, že je to starší dáma a musím být slušný, ale jestli mne zase začne ponižovat, já se bojím, že už to nevydržím, bouchnou mi saze a že ji dám na dršku.... tak mi tatínek na sdružení, kde jsem si na ni stěžovala mezi čtyřma očima řekl: chodil jsem do téhle školy, už tenkrát to bylo úplně stejné.
O tom mluvím.

dobrá ... máme rodiče i líné a pasívní, pokud se to netýká jejich dítěte, tak si nechtějí pálit prsty, aby třeba nepřihoršili tomu svýmu dítku.Zažila jsem to na tř. schůzkách před pololetím, rodiče si docela stěžovali na přístup jedné p. uč. , že je moc přísná a příliš náročná atd...když jsem se ptala, jestli to mám řešit přes ředitelku, nebo jestli mám pozvat dotyčnou do třídy, aby jí řekli na rovinu co jim vadí ...najednou nechtěli ... potom jsem jim ale musela říct, že bohužel pro ně já nemůžu nic udělat... mě to přijde hrozný ... pořád se bojí říct svůj názor a nebo pohodlnost to fakt řešit ??? Nevím no...

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#34 9. 4. 2008 21:00

x25635
Host

Pandorraa napsal(a):

PavlaH napsal(a):

Průser je, že ve školách, na kterých to teď leží, se toho od komančských dob zas tak moc nezměnilo.... stejný duch, stejné metody, stejní lidé....

Jo, a postoj typu : Dělám to tak třicet let, fungovalo to, tak proč bych měl něco měnit?

#35 9. 4. 2008 21:01

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Když bych si tohle myslela, tak se tam nevrátím. Snažím se obklopovat lidmi, kteří svoje povolání dělají rádi. Nedokážu změnit vše, ale vzdávat se taky neumím. wink

Není tady

#36 9. 4. 2008 21:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Amriana napsal(a):

Zažila jsem to na tř. schůzkách před pololetím, rodiče si docela stěžovali na přístup jedné p. uč. , že je moc přísná a příliš náročná atd...když jsem se ptala, jestli to mám řešit přes ředitelku, nebo jestli mám pozvat dotyčnou do třídy, aby jí řekli na rovinu co jim vadí ...najednou nechtěli ... potom jsem jim ale musela říct, že bohužel pro ně já nemůžu nic udělat... mě to přijde hrozný ... pořád se bojí říct svůj názor a nebo pohodlnost to fakt řešit ??? Nevím no...

No sou blbí, no.
To říkám, ne stoltvissla

Holky, já nakouknu do školy čas od času a zase pryč.
Když to vidím, je mi mdlo.
A zasejc za ten rok dva mladí kantoři dali výpověď. Vůbec se jim nedivím.
Jsem pesimista a až půjde Verča do školy, tak nepůjde, budu ji učit radši sama. Teda ještě společně s druhou babčou, páč ona je taky blbá, ona je taky učitelka lol

Není tady

#37 9. 4. 2008 21:02

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

wafula napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

PavlaH napsal(a):

Jo, a postoj typu : Dělám to tak třicet let, fungovalo to, tak proč bych měl něco měnit?

prosííím nešlo by napsat slůvko jak kdo ?? znám dost kolegyň, který se strašně snaží.... a třeba můj syn má na základce tak úžasnou učitelku ... já mu ji závidím ...

Není tady

#38 9. 4. 2008 21:04

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Amriana napsal(a):

Zažila jsem to na tř. schůzkách před pololetím, rodiče si docela stěžovali na přístup jedné p. uč. , že je moc přísná a příliš náročná atd...když jsem se ptala, jestli to mám řešit přes ředitelku, nebo jestli mám pozvat dotyčnou do třídy, aby jí řekli na rovinu co jim vadí ...najednou nechtěli ... potom jsem jim ale musela říct, že bohužel pro ně já nemůžu nic udělat... mě to přijde hrozný ... pořád se bojí říct svůj názor a nebo pohodlnost to fakt řešit ??? Nevím no...

No sou blbí, no.
To říkám, ne stoltvissla

Jsem pesimista a až půjde Verča do školy, tak nepůjde, budu ji učit radši sama. Teda ještě společně s druhou babčou, páč ona je taky blbá, ona je taky učitelka lol

big_smile To se neříká ..... říká se přece blbá, pitomá, střelená ... a ta čtvrtá ??? Jooo to byla TAKY učitelka ... reta

Není tady

#39 9. 4. 2008 21:05

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Amriano, můj oblíbený ... big_smilebig_smilebig_smilebig_smile a mezi námi, já takových kolegů znám víc než mám prstů.... Jenže v platech rozdíl nepocítí a dost jich taky vyhoří a sklouzne do šedi....

Není tady

#40 9. 4. 2008 21:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

PavlaH napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Když bych si tohle myslela, tak se tam nevrátím. Snažím se obklopovat lidmi, kteří svoje povolání dělají rádi. Nedokážu změnit vše, ale vzdávat se taky neumím. wink

Víš, někdo se obklopuje lidmi schopnými a láskyplnými. Prptože sám je takový a jde mu o věc - o děti.
Jiný raději neschopnými a zapšklými, aby ho nedej bóže nepřerostli. Protože mu jde o něj samotného.
Za víc než třicet let mám zkušenost, že ředitelů druhého typu je víc.
Bohužel.

Není tady

#41 9. 4. 2008 21:06

x25635
Host

Amri, jo, to je fakt. Ale když já si myslím, že bych jich mělo být mnohem víc, těch, co se snaží. Teda všichni přece :-)

#42 9. 4. 2008 21:08

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Amriana napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Amriana napsal(a):

No sou blbí, no.
To říkám, ne stoltvissla

big_smile To se neříká ..... říká se přece blbá, pitomá, střelená ... a ta čtvrtá ??? Jooo to byla TAKY učitelka ... reta

No však právě. Je to parafráze lol

Není tady

#43 9. 4. 2008 21:08

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Amriano, můj oblíbený ... big_smilebig_smilebig_smilebig_smile a mezi námi, já takových kolegů znám víc než mám prstů.... Jenže v platech rozdíl nepocítí a dost jich taky vyhoří a sklouzne do šedi....

Díky bohu mám víc kolegyň kteří se opravdu snaží dělat co můžou... a Ti nekvalitní ..ano najdou se a ano mají třeba i vyšší plat...odučené roky atd ....Za sebe můžu říct, že až mě nebude bavit učit, mám jasno ..budu jezdit s multikárou a hrabat sníh ... to se mi moooc líbí ... tongue

Není tady

#44 9. 4. 2008 21:08

x25635
Host

A já znám - jedna byla blbá, druhá škaredá a ta třetí byla taky učitelka :-)

Upravil(a) wafula (9. 4. 2008 21:09)

#45 9. 4. 2008 21:09

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Pan, máš pravdu, jako již mnohokrát. A také je spousta úředníků. kteří chtějí nechat nesmazatelný otisk v našem školství a zavádějí něco, od čeho se v jiných zemích z praktických důvodů pomalu upouští.... Ale debatu jsem tímto posunula naprosto jinam.

Není tady

#46 9. 4. 2008 21:10

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

No už se těším až Vás všechny sprdne Tercila smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#47 9. 4. 2008 21:10

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

wafula napsal(a):

Amri, jo, to je fakt. Ale když já si myslím, že bych jich mělo být mnohem víc, těch, co se snaží. Teda všichni přece :-)

Víš, já si to myslím taky, ale to by byla utopie přece ..statisticky nepravděpodobný aby se snažili všichni .. no buďme realisté ... 90% by stačilo ne ? wink

Není tady

#48 9. 4. 2008 21:11

konstance
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

konstance napsal(a):

tim me uplne odzbrojila a uz jsem nevedela co na to rict..

Možná to bude tím, že tvoji 5ti letou neteř vůbec nenapadají ty věci, které v souvislosti s tímhle "incidentem" napadají tebe lol

pan ja vim, jen me napadlo jak se to asi bude dal vyvijet (taky jsem ji rekla ze na me tohle zkousel prvni kluk az v 8 a poslala jsem ho pekne do haje, libit jsem si to nechala az ve 14 ale to uz jsem ji nerekla  lol)..to se fakt porad tak posunuje (myslim vekove?) a co asi proti tomu zmuze skolni rad? ja fakt nechapu?? nemelo by to byt spis ve vychove, co jo a co ne??

Není tady

#49 9. 4. 2008 21:12

x25635
Host

Amriana napsal(a):

wafula napsal(a):

Víš, já si to myslím taky, ale to by byla utopie přece ..statisticky nepravděpodobný aby se snažili všichni .. no buďme realisté ... 90% by stačilo ne ? wink

stolt

#50 9. 4. 2008 21:15

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

wafula napsal(a):

Amriana napsal(a):

wafula napsal(a):

stolt

A někdy díkubohu za jednoho nadšenýho nevyhořelýho kantora.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí