Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 4. 2008 12:28

janísek
♥♥♥♥♥--

Lázně

Zdravím vás..

Příteli doporučil doktor lázně (kvůli vyhřezlé plotýnce).. Chci se zeptat, jak to kolem funguje- může si vybrat kam by chtěl jet? Je možné, abych tam jela alespoň na část pobytu s ním? Když je to na doporučení lékaře platí to pojišťovna?
Které lázně byste na tento problém doporučili? Mělo by tam být trošku rušno- nedovedu si představit, jak přežije někde na vesničce.. smile a ideálně západní Čechy nebo prostě co nejblíž Plzni...

děkuji..

Není tady

#2 9. 4. 2008 12:37

ita
♥♥♥♥♥♥-

Re: Lázně

Dnes už nejsou lázně tak specializované, všude dělají všechno. Manžel jezdil s ledvinami, jezdila jsem s ním. Dobrá péče je v Třeboni, mně se zase líbily klasické lázně jako Poděbrady (ale s běháním po procedurách), Luhačovice, Teplice v Čechách. Manžel to měl na poukaz, mohl si vybrat z toho, co mu nabídli na VZP. Já jsem si to hradila sama a nechala si léčit krční páteř. Léčba většinou končí kolem 14 hodiny a tak jsme pak chodili po vycházkách...

Není tady

#3 9. 4. 2008 22:55

Isidia
♥♥♥----
Místo: Česká republika

Třeboň Aurora - celý  velký komplex je propojen a tak pokud je nepřízeň počasí, tak se nemusí ven, což je výhoda. Jinak jsou tam krásné procházky, okolí, kultura, půjčovna kol, také úschovna vlastních kol, velký bazén . Jméno lázní a druh (křížkové, příspěvkové...) vyplňuje  a doporučuje lékař. Seznam lázní má lékař, ale najdete ho i na internetu.

Lázně jsou buď  - křížkové -hradí celé pojišťovna na dop.lékaře(patřičný tiskopis)
                        - příspěvkové částečně hradí poj a pacient
                        - samoplátce si hradí všechno sám

Pobyt  za sebe si musíte platit celý sama a ubytování si vyjednat s léčebnou (ubytovací oddění). Výhodnější  je si domluvit ubytování v soukromí když je to jen na pár dní (vyjde to levněji, nebo si zakoupit určitý druh léčby jako relaxační víkend a další.)

Nástup na křížkové lázně určuje léčebna (nástup do tří měsíců od návrhu). Nástup na přísp. a samopl. lázně také určuje léčebna dle kapacity. V Třeboni jsou ještě jedny lázně - Bertino lázně a jsou to také lázně na pohybové ústrojí. Jsou to menší lázně  ve městě ,  také výborná péče.

Není tady

#4 23. 1. 2012 10:27

Madgalenna
♥------

janísek napsal(a):

Příteli doporučil doktor lázně (kvůli vyhřezlé plotýnce).. Chci se zeptat, jak to kolem funguje- může si vybrat kam by chtěl jet? Je možné, abych tam jela alespoň na část pobytu s ním? Když je to na doporučení lékaře platí to pojišťovna?

Ahoj, mě vystavil návrh na lázeňskou péči normálně praktický doktor, existuje ještě druhá možnost a to příspěvková lázeňská péče. O tom moc nevím sad, jsem nepotřebovala, ale víc informací je zde: http://www.velichovky.cz v kategorii Jak do lázní smile.

Upravil(a) Madgalenna (23. 1. 2012 10:28)

Není tady

#5 23. 1. 2012 21:45

Georg
♥♥♥----

Když chceme lázně nemusíme nutně nikam jezdit. Stačí zasypat kotel uhlím, nechat to rozhořet (rozhicovat), až bude v místnostech cca 30 celsia,  a zavřít kamna. Pak napustit plnou vanu vřelé vody a pomaloučku tam vklouznout. A rochnit se a rochnit se a rochnit se  !!!   Poté si uvařit kafíčko a z kredence vytáhnou krabici lázeňských oplatků. Až pořádně oschneme, můžeme klidným krokem vyrazit do výru velkoměsta. Navštívíme dva, tři podniky a nešetříme na útratě. Nezadaní si noc protáhnou v nejbližším night clubu.         storstark        reta
rock

Není tady

#6 24. 1. 2012 12:38

Madgalenna
♥------

Taky řešení smile. Ještě by to chtělo přibrat partnera, aby mohl udělat pořádnou masážgloria

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí