6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
AndreaP. napsal(a):
Problém s přihláením jsem slyela zatím od tří lidí,
Andrej, změnila jsem si mejlovou adresu, heslo a dala novou - troku pozměněnou přezdívku a znovu se zaregistrovala a konečně sem můu Take si mě můe odkrtnou ze seznamu nefungujících
Předtím nepomohlo opravdu ani změnit prohlíeč, ani PC ...
Není tady
Hlásím problém s přihláením přes IE, Firefox je OK
Není tady
Berry1 napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Problém s přihláením jsem slyela zatím od tří lidí,
Andrej, změnila jsem si mejlovou adresu, heslo a dala novou - troku pozměněnou přezdívku a znovu se zaregistrovala a konečně sem můu Take si mě můe odkrtnou ze seznamu nefungujících
Předtím nepomohlo opravdu ani změnit prohlíeč, ani PC ...
Prostě ikovná ena si vdy poradí Napíu Ti jetě SZ
Není tady
vitto napsal(a):
Hlásím problém s přihláením přes IE, Firefox je OK
Jaká verze IE a co přesně je za problém? Díky.
Není tady
Tak mně dneska nelo přihlásit na velkým počítači - na noasu teď ano. Nevím, jestli to můe být rozdílnou verzí IE. A jak to vlastně zjistím, která to je? Velký počítač je u letitý pán - na noasu mám W7, take hádám, e je k tomu přiinstalovaná i nějaká novějí verze prohlíeče - mohlo by být?
No a hlavně - co s tím, ví někdo?
Není tady
Lupi, při otevřeném prohlíeči je to pak přes nápovědu - poloka O aplikaci Internet Explorer. Po kliknutí vyskočí okno, kde je napsaná verze prohlíeče.
Není tady
Díky, Andrejko, a budu na starým počítači, mrknu se. Bude to verzí IE, hádám - na noasu mi to problémy nedělá.
Není tady
Vojín Kotas má zas dotaz:
1) proč z titulky zmizel takový ten seznam aktuálních diskuzí?
2) co mám dělat, kdy mi rola na titulce odmítají zůstat zarolovaná? Víte, jak se to tu předělávalo a rola nela otevřít? No, tak mně pro změnu od té doby nedrí zavřená - ale jen ta, co tehdy byla otevřená.
Vyjadřuju se moná malinko zmatečně ale líp mi to nejde.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Vojín Kotas má zas dotaz:
1) proč z titulky zmizel takový ten seznam aktuálních diskuzí?
2) co mám dělat, kdy mi rola na titulce odmítají zůstat zarolovaná? Víte, jak se to tu předělávalo a rola nela otevřít? No, tak mně pro změnu od té doby nedrí zavřená - ale jen ta, co tehdy byla otevřená.
Vyjadřuju se moná malinko zmatečně ale líp mi to nejde.
Lupi, jen se ptej, vak od toho tady jsou diskuze
1.) Zrovna včera jsem o tom mluvila s Jirkou, je to jen na přechodnou dobu, max. 14 dní, pak ten seznam hned půjde zpátky, bohuel to nelo jinak.
2.) Snaím se pochopit dotaz, ale moc mi to nejde, asi tou noční hodinou , hned ráno se zeptám někoho z kluků, tak prosím vydr.
Není tady
Lupi, tak sbalování a rozbalování fór je opraveno, take bys to měla mít teď u v pořádku.
Není tady
No, mně to dělá furt, potvora Zabalím (zavřu), otevřu si něco, počtu, vrátím se na hlavní stránku a co nevidím? Ty dvě zase rozbalený! Asi si nějak zvykly, nebo co a nechce se jim teď zůstat zabalený
Není tady
Tak u funguje, děkuju jim hezky! Ne e by to byla nějaká závaná vada, přeila bych to i s tím. Jen to bylo takový....nepořádný, nebo co
Není tady
Tak já nevím, ale zase mám problém tentokrát na tom bazaru, Natrhu. Chci odtama náunice, ale nebere mi to přihláení - teda, já myslela, e kdy jsem přihláená tady, e to platí i pro ten Natrh. Ale ne - ádalo to ode mně znovu přihláku, tak jsem zopákla meil/heslo a prej, e ne......to se tam musím zaregistrovat znova a jako někdo jinej? To mi nepřilo, v připomínkové rubričce jste přeci byli pod svým, ne? Aspoň Andrejka určitě.
Není tady
Tak já nevím, ale zase mám problém tentokrát na tom bazaru, Natrhu. Chci odtama náunice, ale nebere mi to přihláení - teda, já myslela, e kdy jsem přihláená tady, e to platí i pro ten Natrh. Ale ne - ádalo to ode mně znovu přihláku, tak jsem zopákla meil/heslo a prej, e ne......to se tam musím zaregistrovat znova a jako někdo jinej? To mi nepřilo, v připomínkové rubričce jste přeci byli pod svým, ne? Aspoň Andrejka určitě.
Lupi, pod jiným nickem určitě ne, právě uivatelé diskuzí zde mají na Natrhu jakoby svůj nick "zablokovaný", aby se mohli registrovat právě pod stejným, viz nápověda ...
Přihláení a registrace
Vytvoření účtu - registrace
K pouívání Natrhu.cz je třeba se nejprve zaregistrovat (vytvořit účet), co není nic sloitého a zabere to sotva čtvrt minuty.
Registrovat se můete buď pomocí Facebook tlačítka - Přihlásit přes Facebook nebo, pokud Facebook nepouíváte, zadáním svého emailu, přezdívky a zvolením hesla.
Pokud jste návtěvnicí diskuzních fór na Babinet.cz, máme pro vás jednu specialitu - rezervovali jsme vám vai přezdívku. Pokud tedy při registraci Natrhu.cz zadáte stejnou emailovou adresu, jakou pouíváte na Babinet.cz, Natrhu.cz vám nabídne vai přezdívku z Babinetu.
Není tady
Děkuji - u jsem si o ně napsala
Není tady
Teď prozměnu mám problém s vlastním profilem Zdá se, e momentálně lze změnit heslo, avatar a myslím nick? Ale kam zmizelo vechno to ostatní, Andrejko? Třeba, kdy si chci změnit vzhled stránek, někoho zablokovat, změnit podpis a prostě to vechno?
Není tady
Teď prozměnu mám problém s vlastním profilem Zdá se, e momentálně lze změnit heslo, avatar a myslím nick? Ale kam zmizelo vechno to ostatní, Andrejko? Třeba, kdy si chci změnit vzhled stránek, někoho zablokovat, změnit podpis a prostě to vechno?
Lupi, ty kdy vejde do svého nastavení, tak tam tyto monosti změn (nastavení podpisu a podobně) vůbec nemá? Zkouela jsem to jako administrátor i jako běný uivatel, a v obou případech tam ty funkce mám, tak se snaím zjistit, kde přesně má ten problém.
Vzhled stránek z toho vynechávám, tato funkce momentálně u delí dobu není v provozu.
Není tady
Ne Andrejko - můu změnit heslo, meil a avatar a fertig. Bohuel jsem zapomněla, jak se fotí stránka - zkusím to zkopčit:
Babinet.cz / Profil uivatele
Profil uivatele
lupina montana
Změnit
Email (neveřejný údaj)
lupina.m@email.cz Změnit
Změnit heslo
No....nevím, jestli z toho bude moudrá A obrázek tam není, jen čtvereček s B
Není tady
Lupi, stránku vyfotí zmáčknutím kláves Alt+PrtSc. Mohla bys prosím danou situaci takto "vyfotit" a zaslat mi to na e-mail andrea.pastircakova@samisro.cz - já bych to pak předala IT technikovi. Díky moc.
Není tady
Hlásím, e u dva dny se nemůu připojit - prohlíeč Mozilla mi hlásí, e připojení k těmto stránkám není bezpečné. Teď jsem se přihlásila přes Explorer. Zkusila jsem si přes Mozillu přidat výjimku, ale ukáe se mi jen úplně rozházená úvodní strana diskuze a přihlásit do ní se nemohu. Myslím, e to hlásilo i neplatný certifikát.
Není tady
Tak bohuel i na prohlíeči Explorer mám problém. Nemohu "upravit " ani "citovat".
Připojit se nemůe ani vrabčák.
Není tady
Judyna napsal(a):
Hlásím, e u dva dny se nemůu připojit - prohlíeč Mozilla mi hlásí, e připojení k těmto stránkám není bezpečné. Teď jsem se přihlásila přes Explorer. Zkusila jsem si přes Mozillu přidat výjimku, ale ukáe se mi jen úplně rozházená úvodní strana diskuze a přihlásit do ní se nemohu. Myslím, e to hlásilo i neplatný certifikát.
Omlouváme se vem za problémy s připojením, ke kterému dolo v souvislosti s pracemi na vyím zabezpečení stránek, např. proti útokům Číňanů.
V průběhu středy a čtvrtka jsme prováděli test zabezpečeného připojení a uivatelé, kteří se v tu dobu připojili, mohou mít nyní stránku v zabezpečené verzi https://babinet.cz nebo https://fora.babinet.cz uloenu v paměti svého počítače.
Těm se tak nyní můe počítač pokouet připojit k uloené verzi https, kterou nemůe najít, a hlásí chybu.
V takovém případě pomůe vyčistit pamě počítače, nebo se připojit pomocí jiného prohlíeče, který nemá adresu https uloenu, na běnou adresu http://babinet.cz (nebo www.babinet.cz).
Poádali jsme správce naeho serveru o urychlenou změnu nastavení, která by problém vyřeila.
děkuji za pochopení
Není tady