29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já mám zase problém odejít. I když tu nejsem, tak tu pořád jsem
A příspěvky se nezobrazují správně. Babinet jede v nějakém nouzovém režimu?
Není tady
Skoro bych to tipla na jiného správce stránek. Najednou mi chodí mejly od B3net, které rovněž nejdou odhlásit. Nebo stejný správce, který chtěl stránky vylepšit, ale nějak se nezadařilo. Zatím.
Není tady
Mně naštěstí nechodí, ale zase při přihlášení se, jak se musí napsat meil místo nicku (nevím proč) tak ten meil se neobjevuje v přednabídce, nebo jak se tomu říká. Takový to, jak tam napíšete první písmeno a ono to snaživě vybalí všechno, co jste kdy od toho písmena do okýnka napsali.
Takže se musí pokaždý datlovat celej meil Já nevím - taky to tak máte?
Není tady
Lupi, to mě taky děsně otravuje, přihlašování přes mejl :-( nechápu smysl, je to otravné. Ono jak se začne měnit něco co funguje je to dycky špatně
Není tady
To úplně souhlasím.
Není tady
A mně teď prozměnu nefungujou rola na hlavní staně! Některý se nedají rozrolovat, některý naopak....
Není tady
A já mám nastavení zobrazení Cobalt - jenže namísto tmavého podkladu a světlého textu se mi zobrazuje
jakási bílá až světle modrá do očí bijící plocha... Ach jo!
Není tady
laminanonte napsal(a):
ač mám nastaveno přihlášení trvalé, minulý týden mě to odhlásilo. Dnes mám pro změnu modrá písmena, když si nastavím změnu zobrazení, nic se nestane..písmo stále modré a modrou nesnáším, takže jsem celkem rozladěná
Mám to úplně stejně! A také nesnáším modrou!
Proběhly tu nějaké změny, ale nerozumím - proč se dělají změny na starém babinetu? Nebo už se neplánuje přechod na nový babinet?
Není tady
Ahoj, zkusím postupně odpovědět na dotazy a poznámky, které tu padly. Tedy:
- správce/provozovatel je stále stejný, pouze Babinet je částečně nový.
- původní nový Babinet se nebude dál vyvíjet, protože je nad naše síly. Tedy zachováme tato stará fóra, pouze postupně projdou omlazovací kůrou. Nejprve postupně vyřešíme základní modré téma, aby vše fungovalo, jak má. Pak se pokusíme změny přesunout i na další témata, ale to negarantuju, že se nám povede v dohledné době. Prostě málo lidí - hodně práce... Změna je nutná: z technických a bohužel i obchodních důvodů.
- o problémech s rozbalováním fór na hlavní stránce víme, budeme to řešit
- přihlašování přes mail: má to ryze praktické důvody. V rámci firmy už není jenom Babinet.cz, ale i Natrhu.cz a budou i další služby. Abychom se z toho nezbláznili, chceme udržovat pouze jednoho registrovaného uživatele skrz všechny služby. A kvůli různému využití služeb se jeví jako jediný neutrální a jednoznačný identifikační prvek právě email.
- pokud je něco rozbitého, hrňte to prosím na AndreaP. Když vám nepomůže, pište prosím rovnou mě. Chyby se snažíme co nejrychleji odstraňovat, ale určitě jich tu ještě řada je.
Není tady
Jen doplním, že dolní výpis "přítomných" uživatelů je teď veden více jako statistika, kdo byl na diskuzích přítomen v posledních deseti minutách, proto se může zdát, že ač jste se odhlásili, tak tady stále jste (viz poznámka Aigy). Bude to trvat ale jen chvíli, neb ty stavy se pravidelně budou aktualizovat.
Jinak já tu jsem skoro pořád, takže pokud budete mít jakýkoliv dotaz, problém, připomínku, tak jak psal už výše Jirka, pište mi, buď formou SZ, případně na mejl, a nebo rovnou tady do toho vlákna, i to je možnost. Snažte se to ale když tak opravdu soustředit na jedno místo, není v mých silách hledat po celém Babinetu, co se kde kdo ptá a nebo má problém. Díky za pochopení.
Není tady
Andrejko a co bude s novým babinetem, když Jirka píše, že se nebude dál vyvíjet? Zanikne nebo zůstane v podobě jak je dnes? Jde mi hlavně o uzavřené skupiny, které tam jsou a zde ne. Tak jestli o ně nepřijdeme.
Není tady
Barborko, nový Babinet bude zatím v té formě, jak je teď, a to hlavně kvůli zmiňovaným skupinám (možná jste si všimly, že už tam jsou ponechány jen diskuze a skupiny, jinak ostatní je pryč), priorita ale bude v jistém časovém období vše zase sjednotit do jednoho Babinetu, abychom mohli být všichni pohromadě tak jako dříve. Cokoliv bude nového a časově reálného, určitě vám dám všem vědět.
Pokračování v úpravě tady toho starého došlo i z důvodů, že většina z vás prostě na nový nechtěla přejít (za mě je to škoda, ale tak co naděláme), a jelikož tento byl už jak technicky, tak hlavně designově zastaralý a nevyhovující, muselo se přistoupit k jeho vylepšení. Jistě je vidět, že to proběhlo ve stylu, že je modernější, vzhledově propracovaný a má dobré ohlasy, přesto se to vás, co chodíte hlavně na diskuze, nijak nedotkne, neb ty byly zachovány téměř v původní podobě.
Vrátím se ke skupinám, zde na tomto Babinetu jsou v současné době tzv. kluby - což jsou defacto taky uzavřené skupiny - klasická vlákna, která ale Ti, kteří nejsou členové, nevidí, vůbec se jim nezobrazí. To je první možnost. Druhá, na které majitelé budou pracovat, je pokusit se převést skupiny z nového na tento - zda to ale bude technicky vůbec proveditelné, to lze těžko odhadnout, k tomu by se musel vyjádřit programátor. Každopádně, když to shnu, úplné soukromí bude možné i zde a majitelé dělají vše, co je v jejich silách, to mi věřte.
Není tady
laminanonte napsal(a):
ač mám nastaveno přihlášení trvalé, minulý týden mě to odhlásilo. Dnes mám pro změnu modrá písmena, když si nastavím změnu zobrazení, nic se nestane..písmo stále modré a modrou nesnáším, takže jsem celkem rozladěná
bud ráda. mě se do dneška nepovedlo se přihlásit vůbec, musel to udělat až programátor:(
Není tady
Nemůžu na Babinet... (za tu světlou barvu bych snad někoho aj zabil !!!) .....
Není tady
Ále nič, uvidím(e), čo bude ďalej... Modrú mám rada, ale ako jeidná možná voľba to nemusí byť vyslovene šťasnté... A za mňa - prihlasovnaie mailomn mi nevadí, ak sa nebude zevrejnňovať a nebudú mi chodiť nezymslené kupčícke ponuky, ktoré sú mi z ČR na dve veci...
Upravil(a) Selima (29. 9. 2012 13:33)
Není tady
A jaks to sem napsal, Vachu? Já sem nemůžu tak střídavě - přihlášení nereaguje, tak jen hlásím, dokud sem můžu
kdybych jako zase příště nemohla
Není tady
Lupi, a jaký používáš prohlížeč? Problém s přihlášením jsem slyšela zatím od tří lidí, potřebujeme nějaký záchytný bod, cože to vlastně dělá. Díky.
Není tady
IE, Andrejko - ale číslo ti teď neřeknu. Asi to nebude ta osmička, páč ta se mi pořád vnucuje jako novinka
Není tady
Díky moc Lupi, pokud máte někdo problém, prosím napište, klidně sem, já právě potřebuju dát dohromady informace, ať vím, co přesně řešit s programátorem, protože mě i jemu se to chová normálně, takže potřebujeme jak jsem psala záchytné body.
Není tady
No tak já mám třebas problém s mailem. Měla jsem zde uvedený mail, který je už dlouhou dobu zrušen a nejenže si ho teď nemůžu opravit, ale ještě se jím teď musím přihlašovat ... jsem měla štěstí, že jsem si na něj vůbec vzpomněla ... nebylo by dobré upozorňovat na podstatnější změny aspoň měsíc předem, aby se na ně lidi stihli nachystat?
Není tady
Problém s přihlášením jsem slyšela zatím od tří lidí
Tak já jsem čtvrtá
Včera jsem to zkoušela na jednom stroji a po zadání adresy a hesla jsem se vrátila na původní stránku jako nepřihlášená. Zkusila jsem to asi 3x a pak dál nezkoumala a vzdala - no a ráno na druhým PC všechno bez problémů.
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
No tak já mám třebas problém s mailem. Měla jsem zde uvedený mail, který je už dlouhou dobu zrušen a nejenže si ho teď nemůžu opravit, ale ještě se jím teď musím přihlašovat ... jsem měla štěstí, že jsem si na něj vůbec vzpomněla ... nebylo by dobré upozorňovat na podstatnější změny aspoň měsíc předem, aby se na ně lidi stihli nachystat?
Pokud máte email, který už nepoužíváte, není problém si ho změnit, stačí po přihlášení kliknout vpravo nahoře na své jméno/přezdívku a email si změnit.
Pokud si nemůžete vzpomenout na svůj email z registrace, stačí kliknout na Přihlásit se a hned pod políčkem pro zadání emailu je odkaz "Neznáte svou emailovou adresu na Babinet.cz?" Tam vám po zadání přezdívky a hesla vaši email adresu napovíme.
Není tady
helena napsal(a):
Problém s přihlášením jsem slyšela zatím od tří lidí
Tak já jsem čtvrtá http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png
Včera jsem to zkoušela na jednom stroji a po zadání adresy a hesla jsem se vrátila na původní stránku jako nepřihlášená. Zkusila jsem to asi 3x a pak dál nezkoumala a vzdala - no a ráno na druhým PC všechno bez problémů.
Už tady z toho se dá odvodit, že problém bude opravdu zřejmě v nějakém typu prohlížeče. Heli poprosím Tě, můžeš mi napsat prohlížeč, přes který to nešlo? Díky moc.
Není tady
Jo... ale hned to nebude :-)
Není tady
Tak já hlásím, že rolátka na hlavní straně už rolujou, což je dobře, ale že se mi v posledních dnech několikrát nedařilo přihlásit! Jednou dokonce 2 dny v kuse...tak to píšu honem rychle, než se mi to zase sekne.
Není tady