18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hele, lidi, připadá vám to jako optimální řeení, aby vedle sebe existovaly pořád dva Babinety, starý i nový? ... Díval jsem se tam a nepřipadá mi, e by to tam právě ilo.
Bohuel zdá se mi, e ani tady to moc neije...
Starý se oslabil a nový podle mne neposiluje... (?)
... Bude to tak u nafurt?
Není tady
Vachu, já na Nový vůbec nechodím, ale prý to tam "ije" jen v uzavřených skupinách. Je mi líto, e hodně lidí kvůli tomu odelo tam, nebo odelo úplně. Já zůstávám tady, dokud to půjde. Být to na mě, Nový zruím, ale nevím, jaké mají majitelé plány...
Není tady
Vachu napsal(a):
Hele, lidi, připadá vám to jako optimální řeení, aby vedle sebe existovaly pořád dva Babinety, starý i nový? ... Díval jsem se tam a nepřipadá mi, e by to tam právě ilo.
Bohuel zdá se mi, e ani tady to moc neije...
Starý se oslabil a nový podle mne neposiluje... (?)
... Bude to tak u nafurt?
Mně ano, na nový vůbec nechodím. Teď to ale vázne úplně vude - je krásně a teplo, lidi jezdí hodně na kolech a jsou na zahrádkách a chystají se u na dovolené, to se zase v září návtěvnost obnoví....
Není tady
Bety, tady je dost mrtvo celej rok ..
Není tady
Za týden a dva budete mít jedno překvapení spojené s Babinet a za 2-3 měsíce pak jetě jedno, u i přímo ohledně samotného nového Babinet... Necháte se překvapit?
Není tady
Doufám, e to neznamená zavření tohoto starého, jinak mi je to jedno.
Není tady
A to jedno prekvapeni je jiz online, viz www.natrhu.cz. Co si o nem myslite? Hodi se k Babinet?
Není tady
Moc nepřispívám, ale přimlouvám se za starý babinet. Neměňte mu kabát, je určitě mnohem přehlednějí ne ten nový babinet.
Není tady
taky se přimlouvám za starý:-))) i kdy musím se přiznat, e kromě diskusí nic jiného u nečtu. Články mi připadají nezajímavé, jednoduché, take jsem se nezačetla. Bazar moná vyuijí maminky, to je dobrý nápad.
Není tady
Juraj napsal(a):
A to jedno prekvapeni je jiz online, viz www.natrhu.cz. Co si o nem myslite? Hodi se k Babinet?
A co jako s tím, Juro? Kromě toho, e to asi přinese peníze Bb? Tohle si najdem samy klíďo píďo kdekoliv - sem se chodívávalo diskutovat, ne nakupovat
Není tady
A jak to dopadne s rozdvojením Babinetu?!
Není tady
Zatim zadne penize pro nas, Lupino... ;-) Mas tam moznost zadat MINIMALNE stopadesat inzeratu zdarma... Bez toho, abys nekomu platila provizi apod. at jiz prodavas ci nakupujes... Myslim, ze to bezne uzivatelce vydrzi na hooodne dlouho... To je celkem dobre pro zacatek, myslim, ne?
Ano, fora zustanou zakladem Babinet i nadale, dokud tady jsem, neboj, diskutovat se bude porad... Ale nektere uzivatelky internetu si zadaji i dalsi veci, proto jsou i bazary tak oblibene, o to vic, jaka je dnes ekonomicka situace...
Nebo chces rici, ze Tobe vubec nic nechybi?
Není tady
Moná by bylo ale ku prospěchu věci bazar zakomponovat přímo do stránek Babinetu, a ne úplně mimo.
Není tady
Taky si to myslim stejne, Sakuro... Ale zatim mame na to v tymu rozdilne nazory... Muj soukromy nazor... ;-)
Je tady jeste nekdo, kdo by Natrhu vice zakomponoval primo pod Babinet, napriklad na listu Babinet, aby mel k nemu hned rychly pristup?
A pak pripadne i naopak, dal na stranku Natrhu.cz odkaz na Babinet a fora.Bbainet aby jste se rychle mohli vratit diskutovat?
Kdyz vas bude mnoho, tak se tak mozna brzy stane... :-) Nebo taky ne ;-)
Není tady
Juraji, já bych osobně určitě bazar zakomponovala.... a u sem, nebo na nový BBN... ale u by v tom chtělo udělat jasno, 90% lidí nemá čas a hlavně chu lítat sem a tam po 2 diskusích.... hledat, jestli jejich známí a kamarádi píou sem nebo tam... nakonec to vzdají a vykalou se na obě fóra
Není tady
Já se chci zeptat, co to dneska bylo? Někdy během dopoledne mi nelo přihlásit se na Babinet (a nebyla jsem v tom sama) Vyskočil oznam, e "přihláení proběhlo úspěně" a nic! Ani ádná hláka, jestli jsem nezapomněla heslo, nebo tak něco. Prostě divný. Na Nový Babinet jsem mohla, tak jsem si říkala, jestli jste starý nevypli a nic neřekli, ale přitom na hlavní straně (starého) lidi přihláení byli a navíc se to střídalo, čili někdo se tam přihlaovat mohl bez problémů.
Není tady
lupi, Babinet dnes lakoval a příchozí nechtěl pustit dovnitř, odcházející pro změnu nechtěl nechat odejít :-)
Není tady
aiga napsal(a):
lupi, Babinet dnes lakoval a příchozí nechtěl pustit dovnitř, odcházející pro změnu nechtěl nechat odejít :-)
Lupi, aiga to napsala naprosto přesně a jetě vtipně, ale bylo to opravdu tak Prostě technický problém, závada byla po zjitění brzy odstraněna, teď u by to mělo být ve v pořádku.
Není tady
Tak díky! e nenechal ani odcházející odejít, to jsem netuila To jsou věci na tý peci....
Není tady
lupina montana napsal(a):
Tak díky! e nenechal ani odcházející odejít, to jsem netuila To jsou věci na tý peci....
Můu potvrdit, já chtěla odejít...a ne ne ne, nechtělo mě to pustit
Není tady
ač mám nastaveno přihláení trvalé, minulý týden mě to odhlásilo. Dnes mám pro změnu modrá písmena, kdy si nastavím změnu zobrazení, nic se nestane..písmo stále modré a modrou nesnáím, take jsem celkem rozladěná
Není tady
Také se mi to zobrazuje jinak, ne dříve a ne se mi líbí. Kdy nastavím změnu, nic se neděje.
Není tady
To taky - já měla i problém se přihlásit, ale to u je OK.
Není tady