29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hele, lidi, připadá vám to jako optimální řešení, aby vedle sebe existovaly pořád dva Babinety, starý i nový? ... Díval jsem se tam a nepřipadá mi, že by to tam právě žilo.
Bohužel zdá se mi, že ani tady to moc nežije...
Starý se oslabil a nový podle mne neposiluje... (?) ... Bude to tak už nafurt?
Není tady
Vachu, já na Nový vůbec nechodím, ale prý to tam "žije" jen v uzavřených skupinách. Je mi líto, že hodně lidí kvůli tomu odešlo tam, nebo odešlo úplně. Já zůstávám tady, dokud to půjde. Být to na mě, Nový zruším, ale nevím, jaké mají majitelé plány...
Není tady
Vachu napsal(a):
Hele, lidi, připadá vám to jako optimální řešení, aby vedle sebe existovaly pořád dva Babinety, starý i nový? ... Díval jsem se tam a nepřipadá mi, že by to tam právě žilo.
Bohužel zdá se mi, že ani tady to moc nežije...
Starý se oslabil a nový podle mne neposiluje... (?)... Bude to tak už nafurt?
Mně ano, na nový vůbec nechodím. Teď to ale vázne úplně všude - je krásně a teplo, lidi jezdí hodně na kolech a jsou na zahrádkách a chystají se už na dovolené, to se zase v září návštěvnost obnoví....
Není tady
Bety, tady je dost mrtvo celej rok ..
Není tady
Za týden až dva budete mít jedno překvapení spojené s Babinet a za 2-3 měsíce pak ještě jedno, už i přímo ohledně samotného nového Babinet... Necháte se překvapit?
Není tady
Doufám, že to neznamená zavření tohoto starého, jinak mi je to jedno.
Není tady
A to jedno prekvapeni je jiz online, viz www.natrhu.cz. Co si o nem myslite? Hodi se k Babinet?
Není tady
Moc nepřispívám, ale přimlouvám se za starý babinet. Neměňte mu kabát, je určitě mnohem přehlednější než ten nový babinet.
Není tady
taky se přimlouvám za starý:-))) i když musím se přiznat, že kromě diskusí nic jiného už nečtu. Články mi připadají nezajímavé, jednoduché, takže jsem se nezačetla. Bazar možná využijí maminky, to je dobrý nápad.
Není tady
Juraj napsal(a):
A to jedno prekvapeni je jiz online, viz www.natrhu.cz. Co si o nem myslite? Hodi se k Babinet?
A co jako s tím, Juro? Kromě toho, že to asi přinese peníze Bb? Tohle si najdem samy klíďo píďo kdekoliv - sem se chodívávalo diskutovat, ne nakupovat
Není tady
A jak to dopadne s rozdvojením Babinetu?!
Není tady
Zatim zadne penize pro nas, Lupino... ;-) Mas tam moznost zadat MINIMALNE stopadesat inzeratu zdarma... Bez toho, abys nekomu platila provizi apod. at jiz prodavas ci nakupujes... Myslim, ze to bezne uzivatelce vydrzi na hooodne dlouho... To je celkem dobre pro zacatek, myslim, ne?
Ano, fora zustanou zakladem Babinet i nadale, dokud tady jsem, neboj, diskutovat se bude porad... Ale nektere uzivatelky internetu si zadaji i dalsi veci, proto jsou i bazary tak oblibene, o to vic, jaka je dnes ekonomicka situace...
Nebo chces rici, ze Tobe vubec nic nechybi?
Není tady
Možná by bylo ale ku prospěchu věci bazar zakomponovat přímo do stránek Babinetu, a ne úplně mimo.
Není tady
Taky si to myslim stejne, Sakuro... Ale zatim mame na to v tymu rozdilne nazory... Muj soukromy nazor... ;-)
Je tady jeste nekdo, kdo by Natrhu vice zakomponoval primo pod Babinet, napriklad na listu Babinet, aby mel k nemu hned rychly pristup?
A pak pripadne i naopak, dal na stranku Natrhu.cz odkaz na Babinet a fora.Bbainet aby jste se rychle mohli vratit diskutovat?
Kdyz vas bude mnoho, tak se tak mozna brzy stane... :-) Nebo taky ne ;-)
Není tady
Juraji, já bych osobně určitě bazar zakomponovala.... ať už sem, nebo na nový BBN... ale už by v tom chtělo udělat jasno, 90% lidí nemá čas a hlavně chuť lítat sem a tam po 2 diskusích.... hledat, jestli jejich známí a kamarádi píšou sem nebo tam... nakonec to vzdají a vykašlou se na obě fóra
Není tady
Já se chci zeptat, co to dneska bylo? Někdy během dopoledne mi nešlo přihlásit se na Babinet (a nebyla jsem v tom sama) Vyskočil oznam, že "přihlášení proběhlo úspěšně" a nic! Ani žádná hláška, jestli jsem nezapomněla heslo, nebo tak něco. Prostě divný. Na Nový Babinet jsem mohla, tak jsem si říkala, jestli jste starý nevypli a nic neřekli, ale přitom na hlavní straně (starého) lidi přihlášení byli a navíc se to střídalo, čili někdo se tam přihlašovat mohl bez problémů.
Není tady
lupi, Babinet dnes laškoval a příchozí nechtěl pustit dovnitř, odcházející pro změnu nechtěl nechat odejít :-)
Není tady
aiga napsal(a):
lupi, Babinet dnes laškoval a příchozí nechtěl pustit dovnitř, odcházející pro změnu nechtěl nechat odejít :-)
Lupi, aiga to napsala naprosto přesně a ještě vtipně, ale bylo to opravdu tak Prostě technický problém, závada byla po zjištění brzy odstraněna, teď už by to mělo být vše v pořádku.
Není tady
Tak díky! Že nenechal ani odcházející odejít, to jsem netušila To jsou věci na tý peci....
Není tady
lupina montana napsal(a):
Tak díky! Že nenechal ani odcházející odejít, to jsem netušila
To jsou věci na tý peci....
Můžu potvrdit, já chtěla odejít...a ne ne ne, nechtělo mě to pustit
Není tady
ač mám nastaveno přihlášení trvalé, minulý týden mě to odhlásilo. Dnes mám pro změnu modrá písmena, když si nastavím změnu zobrazení, nic se nestane..písmo stále modré a modrou nesnáším, takže jsem celkem rozladěná
Není tady
Také se mi to zobrazuje jinak, než dříve a než se mi líbí. Když nastavím změnu, nic se neděje.
Není tady
To taky - já měla i problém se přihlásit, ale to už je OK.
Není tady