6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Juraj ,klidně by mohl být mení..přijde mě to hodně veliký,kdy u to tam má být..
Není tady
To je STANDARDNI format, Sisi21, nemuzu jej zmneit, tenhle si klient praL...
Není tady
Juraj napsal(a):
To je STANDARDNI format, Sisi21, nemuzu jej zmneit, tenhle si klient praL...
Dy to je jedno, dá se to ignorovat... Ale určitě to Babinet nedělá uivatelsky příjemnějím... A nekliknu na to a nekliknu
Upravil(a) Martinka1 (18. 11. 2008 15:41)
Není tady
Nebojte, nebude to tam dlouho... Kdyz klikne i Martinka1 tak to bude mozna jenom tyden ted, max dva... ;-)
Není tady
Juraj napsal(a):
Nebojte, nebude to tam dlouho... Kdyz klikne i Martinka1 tak to bude mozna jenom tyden ted, max dva... ;-)
Ale jo, u jsem klikla, byla jsem zvědavá
Není tady
Kdy nejde hnout reklamou, text vlevo by zkrátit el? Ty nejnovějí věci, co stejně ignoruju. Hlavně ty běící zprávy jsou supr ve tmě na oči .
Není tady
Ty Nejnovejsi veci se natahuji automaticky... My si prejem, aby jste o nich vedeli i vy na forech, babinetky, proto jsou tam... Navic ted je to v nekolika radcich, takze to vyplnuje mezetru, co tam udelal ten ctverec...
O tech zpravach Ti neprozumim... Je to cerne proto to neni videt ve tme? Nebo naopak? Je to dobre videt?
Není tady
JUraji, já mám zobrazení jetě úplně jinak. Jsem uivatel meninové opery a jetě miluju vytahané záloky. Take mám ty dva řídky a pak teprvá úasný reklamní banner
Zkus si pustit babinet ve tmě furt se to tam míhá, a já nevím jestli jsem si toho vína nalila moc či málo. Prostě to tahá oko. Natěstí jak rychle čtu, tak rychle mi to zmizí z dohledu.
CHápu, e tyhle věci jsou nutnost a iví vás, ale ty zprávy. Ty mě teda asi osobně vadí.
Není tady
Zatim mame na Zpravy komentare prave opacne, neco ve stylu, ze je to nejlepsi vec od Objeveni Ameriky ci Vynalezu kola ;-) Nebo tak neco ... Ze je to proste dobre... jsou i na homepage, ale nebehajici, koukni... Rychlost behani je druha vec... Ale kdyz jsem se ptal lidi, tak mi rekli ryclost od 2 po 6... Tak si vyber ty ;-) Myslim, ze je nastavena tychlost 3 ted... Zde mas vzorky
http://www.babinet.cz/zpravy-test.php
Není tady
Já jsem tak pro 1 nebo 2 na ty zprávy. pro mě je to hodně rychlý...a to ani nemusím nic pít ...
Není tady
Jo, dvojka je jeste taky akceptovatelna... Pockame co reknou dalsi, alepson deset lidi... Rekni nekomu klidne, Sisi, at "hlasuje" zde... Trojka byl muj kompromis zatim...
Není tady
Juraji, tak jsem se na to dívala. Koukala jsem se na klávesnici a pozorovala, který text mi nepřitahuje oko. Supr nejlepí je jednička, protoe se skoro nehne. Dojka ujde a trojka je nutný kompromis. Vechny ostatní rychlosti mi od klávesnice braly oko. Kdyby lo o reklamu, tak chápu, e zvolí estku. To by donutilo i sochu podívat se, co se to tam hýbe...
Není tady
Tak jeste dalsich alepson 5 nazoru... Dvojka nebo trojka pro vas vhodnejsi? Jednicce chybi jiz "akcnost" to uz nemuzem dat.... ;-)
Není tady
Pro mě je ideál 4ka... Někdy si ty lezoucí zprávy čtu a ty co jsou/byly tak se moc plíily, take jsem nečekala ne to proleze celý. Vechny rychlosti 5 a výe u jsou moc rychlý, řekla bych, e se dají číst, ale u to moc utíká a je to do očí nepříjemný. Naopak 1-2 jsou lemry líný, na to bych fakt nečekala a to proleze a rolovala bych rovnou dolů do diskuze...
Není tady
Andromeda napsal(a):
Naopak 1-2 jsou lemry líný, na to bych fakt nečekala a to proleze a rolovala bych rovnou dolů do diskuze...
Andromedo, no to právě dělám Mě ty zprávy prostě nezajímají. Ono to bude o kompromisu, e.
Není tady
A jeste by jste meli na nekterou zpravu pak kliknout a dostat se primo na vsechny, zde ;-)
http://www.babinet.cz/zpravy
Jak to ze te zpravy nezajimaji, PavlaH? Musis prece vedet, co se kolem tebe deje... Vz\dyt za chvili jsme napriklad opet v komunismu a ty si to jinak ani nevsimnes... ;-)
Není tady
JUraji, je to jednoduché. Kdy chci sledovat zprávy, najdu si zpravodajský server. Kdy chci číst časopis, koupím si ho na stánku. Babinet pro mě představuje předevím setkávání s jinými lidmi. Ví, já tu politiku zas tak neeru. ít se dá vude a změny stejně fungují, kdy s nimi začne sám u sebe. Snaím se ovlivnovat tedy to, co můu. Kruci filosofuju.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Andromeda napsal(a):
Naopak 1-2 jsou lemry líný, na to bych fakt nečekala a to proleze a rolovala bych rovnou dolů do diskuze...
Andromedo, no to právě dělám Mě ty zprávy prostě nezajímají. Ono to bude o kompromisu, e.
Vak jako jasně, píu jen postřeh za sebe I kdy já obecně zprávy taky nikterak extra nesleduju... se člověk jen doví kdo kde zařval a proč a jak s námi nai páni politici lakují
Není tady
Tak já jsem pro rychlost "2", to úplně stačí.... při vyí rychlosti to dělá zle na oči !!!!
Není tady
Juraji, kdy se chci dozvědět novinky, přečtu si nějaké zprávy na zpravodajském serveru.... tady zřídka.
U rychlosti bych se taky přimlouvala za 2ku.
PS: Ty politické řeči mě fakt berou u jsi jako Petr100.
Není tady
Jsem pro "2" - kdy u to tedy musí být, rychlejí není příjemný, pomalu lezoucí se dá. Kdy si je chci přečíst, kliknu na některou a přečtu si hned celý sloupec.... nečtu ty lezoucí (běící)
Není tady