6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mohu se zeptat, jestli by nelo něco udělat s tou reklamou? Úplně to změnilo vzhled babinetu, je to zúené a musím přejídět nahoře nějakou reklamu, která je tam naprosto nesmyslně "na torc". Nelo by, aby někdo, kdo to umí, vrátil vzhled do původní podoby??? Tohle je docela otravné.
Není tady
mám ten stejný pocit.
Není tady
Probůh, CO TO JE???
Pokud má někdo pomalý počítač jako třeba já, tak je z toho na střílení do hlavy...
Není tady
Připojuji se!
Není tady
taky se pridavam, je to PRISERNY.....
Není tady
Pokud máte prohlíeč Firefox, nainstalujete si do něho utilitku Adblock, ten by měl s reklamou zatočit. Ovem zúení okna zůstane...
Není tady
MILA DAMY, Nety, Selavii atd... ASI TYDEN BUDE TED REKLAMA VE FORME "MRAKODRAPU" tedy formatu SKY i na Fora.Babinet.cz... Doufam, ze to pochopite, resp. alepson chapete proc tam je... Po tydnu se sirka stranek opet obnovi a tato reklama zmizi... Juraj
Není tady
Co je k nepochopení na tom, e reklama je zdroj příjmu takovýchto stránek? A co je proti tomu jisté mení nepohodlí... Buď budete mít stránky a snesete pár reklam, nebo si hledejte něco jiného.
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
Co je k nepochopení na tom, e reklama je zdroj příjmu takovýchto stránek? A co je proti tomu jisté mení nepohodlí... Buď budete mít stránky a snesete pár reklam, nebo si hledejte něco jiného.
Chlape tebe sotva pustí, tak jse zase takhle upřímnej.
No nic já, coby člověk pravicově smýlející, s tím samozřejmě souhlasim.
P.S. Jinak stačí mít zapnutej ten Adblock a je od reklam klídek.......... jene to u je zase spousta práce, e.
Upravil(a) Jeňýk (14. 4. 2008 21:02)
Není tady
Já bych se s holkama ráda zeptala, proč je to pořád takové úzké? ádná reklama tam není, ale rozhodilo nám to nástěnku, máme problémy s vkládání fotek - jsou rozmazané a obrovské, jednou malé, jednou obří, úplný zmatek... Vrátí se to jetě někdy do normálu ??? Neví někdo z moderátorů, co s tím? Díky....
Není tady
Nety, Jirka to behem dneska, nejpozdeji v noci da opet na sirokou verzi... Diky za strpeni a pochopeni... Kdyby se to nevratilo, jak ma a nezobrazovalo se nekomu poradne, dejte zde vedet, nebo Jirkovi primo... Juraj
Není tady
Chci zeptat,,
.Od čtvrtka babinet zlobí ..stránky se patně načítaj ,nelze odeslat příspěvek a najednou se objeví třeba 3x ...Nebo se nedá na tu stránku vůbec dostat je bílá.....Myslela jsem,e je to u mě,ale zjistila jsem ,e je to na více vláknech ..Take bude chyba někde tady,, sííííím dá se stím něco dělat..
dííííky
Není tady
Mám stejný problém, celý den mám dneska potíe se připojit, nahodí se bílá obrazovka s výstraným červeným nápisem a je to
Není tady
AndreoP., momentálně lape Babinet tak rychle, jak nikdy předtím. Snad to tak zůstane
Není tady
Jo, diky Ota, ze to sledujes....
Ano, snazil jsem se aby nas webhoster Ignum nam s tim zapracoval a pomohl, coz se stalo... Ovsem jeste ted Sisi21 indiguje nejake problemy, co s tim moZna nastali, viz napr. http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pid=1572268
Kdyz je mate i Vy nekdo, tak to tam taky nahlaste... nebo jakekoliv jine probelmy... At se to opet zafixuje v dobrem stavu na nejakou dobu...
Diky, diky, diky...
Není tady
Juraji, stejné problémy, jak popisuje Sisi, jsem měla i já, a obzvlátě včera to byla fakt katastrofa. Nelo vůbec nic, pořád červená obrazovka se Error, odeslat nic nelo, zobrazit nic nelo, no moje nervy
Není tady
Juraj napsal(a):
A je to furt, AndreaP?
Ne, ne dneska to jede skvěle, ovem včera to byla fakt katastrofa Nejelo vůbec nic, vůbec jsem se ani nemohla sem dostat, vdy mě to vyhodilo a konečná
Není tady
Jooo, a nevím kde teď přesně, ale stěovaly si tady holky dneska, e se nemůou odhlásit, pořád jsou online.
Není tady
Nemůe to být problém s rychlostí připojení u nich doma? Mně to jede jako blesk
Není tady
Bety napsal(a):
Nemůe to být problém s rychlostí připojení u nich doma? Mně to jede jako blesk
Rychlost to není ... mě se to stává taky a net máme rychlej dost ...prostě občas se něco neodele, nebo pole zase třikrát, nebo zase nejdou otevřít jednotlivý témata na forech ...je to tak dva dny kdy to byla kalamita ... dnes ale ok
Není tady
Zdravím,
ten čtvercový banner vpravo vedle seznamu fór straně překáí a je hodně amatérsky umístěný (na nejvytíenějí části stránky, nahoře, musím listovat přes prázdné místo!!!!!). Bez reklamy to nejde, chápu, ale udělejte ji nějak uivatelsky příznivěji, díky.
Není tady
Diky Kitkat za nazor...
Bohuzel, lip jsme to zatim nevymysleli... Mas navrh? Posli mi do mailu klidne, nebo napis zde...?
Není tady