21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý večer, ráda bych nadhodila do pléna dotaz, na který jsem zatím nikde nenala odpověď. Zatím si toti připadám jako maran nebo nějaký přírodní úkaz. Po prvním porodu jsem byla hodně potrhaná, měla jsem nástřih a dalí poranění uvnitř, dohromady mě ili skoro 2 hodiny a bylo to mnohem horí ne celý porod. Prý e ití nebolí! Kromě toho mě ale potom straně dlouho bolely kosti nebo vazy v pánvi nebo co to bylo, nemohla jsem stát ani klečet vzpřímeně, trochu lepí to bylo v předklonu a při chůzi. Nevydrela jsem stát ani tak dlouho, abych se učesala. Trvalo to skoro 2 měsíce, ne to začalo postupně ustupovat, pak u mi stačilo jen si třeba přelápnout... Doktor mě při kontrole po estinedělí (ke které jsem se odhodlala a 4 měsíce po porodu) utřel s tím, e teď u je to snad dobrý, ne? Tak co fňukám. Jsem teď znovu těhotná a děsím se toho, e se to bude opakovat. To abych dala starí dcerku do děcáku ne se zotavím, jinak nevím, jak se o ni budu starat. Neví někdo o nějakém cvičení nebo čemkoli, co by mohlo přítě pomoct? Předem díky za odpovědi.
Není tady
Sice s timhle nemam zkusenosti, ale zkus si najit nejakeho fyzioterapeuta, at se na tebe podiva. Treba by ti poradil, kde je chyba. Pokud jsi z Prahy, tak mam kontakt na jednoho docela prijemneho, ktery pracuje i s tehotnymi.
Není tady
Dobrý den,
pravděpodobně se jedná o rozestup stydké spony.
S dotazující jsme osobně mluvily u nás ve Studiu pro eny.
O přírodní úkaz se nejedná.
Rozestup stydké spony je málo častá komplikace v těhotenství. Pokud máte příznaky : kačení chůze, nesnesitelná bolest v lee při otáčení a zvedání nebo při chůzi. Je vhodné o tom informovat gynekologa a o léčbě a vedení porodu rozhodne on sám dle aktuálního stavu.
Nashledanou Magdalena Mikulandová soukromá porodní asistentka www.studioprozeny.cz
Není tady