29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
slunečná napsal(a):
tak nevím...tak co vy na to?
asi to co svého času prohlásil už pan Kocáb: Každý má takovou vládu, jakou si zaslouží ...
Není tady
Tí myslím, že jsi mu jeho chování tolerovala a přizpůsobila se mu a že rozhodnutí je jen na tobě.
Není tady
Tercila napsal(a):
Měla bych otázku: JAK jsi to zjistila a je to stoprocentní PRAVDA? Že žil u T.? Nemůže být ve hře nějaká Tvoje přehnaná fantazie?
ne,protože mi to řekla jeho sestra a když jsem se ho přímo zeptala tak mi to potvrdil.Sice říkal,že nežil ty poslední léta s ní ale vedle ní,že na mě a dcerku myslel často,vlastně skoro pořád a pak se prostě rozhodl a ze dne na den se sebral a odstěhoval se od ní ke svým rodičům a následně mi pak nabídl,že bychom mohly spolu žít,a začal být ten nejnej.jenže teď jsem se to dozvěděla a já s ním chci zůstat,ale potřebuju to přežít,to zklamání.
Není tady
ano,já jsem mendyi,ale zapomněla jsem heslo,tak se nemohu přihlásit jako mendyi sakra copak je to tajné,vždyť píšu to samé,to snad není důležité ne?
Není tady
slunečná napsal(a):
Bylo mi 18. Byla jsem mladá a hloupá-ale to jsem tenkrát neviděla natož věděla. Jsme už spolu skoro 5 let.Ze startu jezdil za prací 14 dnů pryč a já ho vždy z pevné musela prozvoňovat, že jsem doma. Jakmile jsem byla pouze s pejskem tak bylo zle.Vyvrcholilo to tím, že nakonec mám ty chlapy doma a proto stíhám prozvoňovat..Teď se tomu směju...No to jen pro Vaši představu - jsme prostě pár, který bez sebe nechodí do hospody a minimálně se stýká s druhým pohlavím bez drahé polovičky. No a najednou poslední půl rok si chodí na hory s kamarádkou, jen tak je jede pozdravit do práce,jen tak do města apod...a mě začal říkát ať si taky chodím s někým posedět, že jsem na něho strašně upnutá. Strašně mě to bolí, protože si mě tak "vycvičil" a te´d chce úplný opak. A je furt jen s holkama - strašně žárlím a moc se hádáme. Tak jsem šla taky s amarádem na pivečko.Přišla jsem domů a jsem prý mrcha, která ho podvádí.Když si s ním chci promluvit, tak prý jsem tak hloupá, že komunikace se mnou je zbytečná...´Jinak mě bral i teď sice méně ale bere na výlety, obstaral mi práci, zařídil krásně byt, ale prý neví, jestli se mnou chce žít, přitom tam bydlím - tak nevím...tak co vy na to?Mí nejbližší říkají že moc řeším, ať jsem prostě šťastná, ale oni vůbec nedokážou pochopit, tak jsem byla 4 roky svázána a najednou tohle...nikdy jsem nebyla žárlivá, byla jsem veselá...
To musí hodně bolet ...víš pokud by mi chlap řekl, že mu za komunikaci nestojím, protože mě považuje za hloupou ... no nevím mě by to hodně bolelo a urazilo by mě to .. nechtěla bych být s někým, kdo mě považuje za nicku...A Tví nejbližší nemají pravdu ..tohle bys řešit měla ...
Není tady
ten chlap má solidní harém
Není tady
mmoni napsal(a):
ano,já jsem mendyi,ale zapomněla jsem heslo,tak se nemohu přihlásit jako mendyi sakra copak je to tajné,vždyť píšu to samé,to snad není důležité ne?
No, to, čo opisovala Mendyi, bola dosť drsňárna, neviem, či by som chcela s takým chlapom žiť - vlastne viem - nechcela. Po 4 rokoch dvojitého život aby som mu asi neverila. Ozaj: Tebe nevadilo, že vychovávaš dcérku sama, že 4 roky nevie nájsť spôsob, ako žiť s vami? To by mne osobne vadilo najviac.
Upravil(a) Selima (9. 4. 2008 17:10)
Není tady
PetrHl napsal(a):
![]()
já jsem dnes zase pubertální, protože první co mě napadlo ... Měli jsme tu harém, daly nám to darem( viz : S Tebou mě baví svět).... Ach jo jdu s tím něco udělat už dnes fakt
Upravil(a) Amriana (9. 4. 2008 17:17)
Není tady
Amriana napsal(a):
PetrHl napsal(a):
![]()
já jsem dnes zase pubertální, protože první co mě napadlo ... Měli jsme tu harém, daly nám to darem( viz : S Tebou mě baví svět).... Ach jo jdu s tím něco udělat už dnes fakt
![]()
fakt už s tim jdi dnes něco udělat
Upravil(a) PetrHl (9. 4. 2008 17:34)
Není tady
ja jsem dnes proste optimisticky naladena.. mendy jsem necetla jsem tu teprv mesic, a co bylo predtim nevim, takze podle toho co pises ted mi to proste vyzniva, ze pokud mu na tobe a dcerce zalezi, dokazal se rozhodnout a vratit se, a jestli to tobe vyhovuje, tak proc ne.. jestli se ho na rovinu ptas a on nezapira a dokaze se priznat a normalne se o tom bavit, tak bych to videla jako plus, treba fakt jen potreboval cas, a lhal ti proto ze ti nechtel ublizit a ztratit te. ale taky to muze byt nepoucitelny typ, ktery takovy bude vzdycky ale to ti ukaze jen cas.. jak rikam nevim vubec co bylo mezi vami driv, zkus byt v pohode a nech cas plynout ale bud opatrna, jestli uvidis nebo ucitis zmenu (k horsimu) tak to okamzite res. asi bych mu odpustila minulost, kdybych s nim mela dite a vsichni byli ted spokojeni, ale dal uz ani krok zpatky a jakmile bych vycitila zradu tak bych rychle jednala nech si nekde otevrena zadni vratka, treba u rodicu nebo kdekoli abys na nej proste nebyla odkazana, a kdyby to bylo nutne, abys mela kam jit, a nemusela s nim zustavat, kdyby se k vam nechoval hezky..
Není tady
Santala napsal(a):
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
Já se v tom ztrácíím !
![]()
Ja nie, precitaj si toto a pochopis http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=10288
ocividne mendyi=mmoniTak přemýšlím, kdo je větší cvok,. jestli on - že sedí na dvou až třech židlích, nebo ty, že o něj ještě stojíš
![]()
ale, je mi jasný, že tě nemám právo soudit - sama jsem v takové situaci nikdy ( naštěstí ) zatím nebyla![]()
Polož si otázku, co ti to přinese, popřípadě, co ti vezme - když se na něho vykašleš.
Pochybuju o tom, že by se nějak zásadně změnil...
Svým způsobem máš můj obdiv.... já to nedokázala.. trpět manželovi milenku a čekat.... dokud jsem to nevěděla,tak jsem na něj čekala
( lhal o důvodu odchodu) ..ale jakmile jsem se to dověděla,tak jsem jej vyhodila....... několikrát vztah " ukončil" ,ale nakonec jsme zjistila,že má milenku pořád a střídavě nám oběma lže...... miloval ji až za hrob ,pak se chtěl vrátit,nevzala jsem ho zpět, vrátil se k té své milované osudové a do týdne od ní odešel, během dalšího týdne měl další osudovou, pár měsíců tvrdil,že tato je už do konce života, momentálně opět " miluje " mě a chtěl by se vrátít.. ( v pátek máme rozv.soud.,takže důvod návratu je jasný...) chci Ti říct,že si myslím,že se Tvůj partner nezmění, svědčí o tom i průběh jeho vztahů nejen k Tobě,ale celkově s bývalou ženou, bývalou přítelkyní, je zjevně nevyrovnaný a může být v pohodě rok,dva ,tři,ale časem zase začne hledat, lovit....... já bych takovou nejistotu už nesnesla, a proto máš svým způsobem můj obdiv, možná jsem tvrdohlavá,možná jsem moc razantní,ale tohle není partner pro život, tohle je požitkář............
Každopádně,pokud i přesto všechno s ním chceš být,tak Ti nezbývá,než se s tím smířit, zapomenout,respektive se snažit na to nemyslet, užívat si pěkné chvíle a věřit..... věřit ve společnou budoucnost, věřit v to,že už to neudělá, věřit ve jeho slova,že to myslí vážně a hlavně věřit sama v sebe....
budeš potřebovat hodně síly,aby ses s tím vyrovnala, otázkou zůstává,co vyžaduje více odvahy..jestli zůstat a nebo jít...........
Upravil(a) vany27 (10. 4. 2008 0:48)
Není tady
slunečná napsal(a):
Bylo mi 18. Byla jsem mladá a hloupá-ale to jsem tenkrát neviděla natož věděla. Jsme už spolu skoro 5 let.Ze startu jezdil za prací 14 dnů pryč a já ho vždy z pevné musela prozvoňovat, že jsem doma. Jakmile jsem byla pouze s pejskem tak bylo zle.Vyvrcholilo to tím, že nakonec mám ty chlapy doma a proto stíhám prozvoňovat..Teď se tomu směju...No to jen pro Vaši představu - jsme prostě pár, který bez sebe nechodí do hospody a minimálně se stýká s druhým pohlavím bez drahé polovičky. No a najednou poslední půl rok si chodí na hory s kamarádkou, jen tak je jede pozdravit do práce,jen tak do města apod...a mě začal říkát ať si taky chodím s někým posedět, že jsem na něho strašně upnutá. Strašně mě to bolí, protože si mě tak "vycvičil" a te´d chce úplný opak. A je furt jen s holkama - strašně žárlím a moc se hádáme. Tak jsem šla taky s amarádem na pivečko.Přišla jsem domů a jsem prý mrcha, která ho podvádí.Když si s ním chci promluvit, tak prý jsem tak hloupá, že komunikace se mnou je zbytečná...´Jinak mě bral i teď sice méně ale bere na výlety, obstaral mi práci, zařídil krásně byt, ale prý neví, jestli se mnou chce žít, přitom tam bydlím - tak nevím...tak co vy na to?Mí nejbližší říkají že moc řeším, ať jsem prostě šťastná, ale oni vůbec nedokážou pochopit, tak jsem byla 4 roky svázána a najednou tohle...nikdy jsem nebyla žárlivá, byla jsem veselá...
Nee- ty jsi nebyla mladá a hloupá. Ty jsi pořád mladá a hloupá. A co to je za blbost, ať jsi prostě šťastná?! S takovým chlapem by žádná nebyla šťastná. Já ti řeknu, co bych udělala. Odešla bych od něj. Co chceš? Drába, co tě bude hlídat? Nebo chlapa, který tě bude navádět, abys někam taky zašla a pak tě sprdne? Nebo chlapa, který je "furt jen s holkama", chlapa, který chodí na hory s kamarádkou?.... Děvče, děvče...ty si najdi dobrého terapeuta. Ty neznáš svoji cenu, ty žárlíš, navíc ses nechala naprosto vmanipulovat do role nicky, která si nemůže ani dovolit svůj názor, ani svůj koníček. Ty sedíš doma, zatímco on lítá bůhví kde. Prosím tě, v.y.s.e.r se na to dřív, než budete mít dítě a ta tvá drahá polovička tě bude držet ještě u krku penězma. Za pár let tě bude třískat jen proto, že v televizi se náhodou mihnul chlap a ty ses na to koukala. Přitom on sám bude zatím běhat za vším možným a ošu.. všechno, co před ním nezdrhne na strom... Vždyť to není život! To si fakt myslíš, že si nic lepšího nezasloužíš?
Není tady
mmoni napsal(a):
tak....měl ženskou,říkejme jí T.Od ní odešel a oženil se s J.Když dva roky žil s J,poznal mě.Chodily jsme spolu a zároveň byl ženatý.Pak se rozvedl,protože se vrátil k T.A já pořád čekala a čekala a čekala.Po roce,když žil s T,mě tvrdil,že se od ní odstěhoval a bydlí sám.Začali jsme spolu znova chodit,bylo to krásné,vlastně je to krásné pořád.Chodili jsme spolu 5 let a pak jsme spolu začali bydlet.teď spolu rok žijeme.A já jsem zjistila,že nebydlel sám ale s T.A mě lhal.S T dítě nemá,s J má a se mnou má.To je bordel co?Teď šlape jak hodinky,vypadá to, že se změnil.ale jak překousnout,že mi 5 let lhal??
Tak v tomhle se musí ztratit každy?A co mu ještě všechno sbaštíš i s navijakem????Jak mu můžeš věřit?A do toho bor..u jste si ještě pořídili dítě?Jestli jsem to pochopila dobře?????????
Není tady
mmoni napsal(a):
tak....měl ženskou,říkejme jí T.Od ní odešel a oženil se s J.Když dva roky žil s J,poznal mě.Chodily jsme spolu a zároveň byl ženatý.Pak se rozvedl,protože se vrátil k T.A já pořád čekala a čekala a čekala.Po roce,když žil s T,mě tvrdil,že se od ní odstěhoval a bydlí sám.Začali jsme spolu znova chodit,bylo to krásné,vlastně je to krásné pořád.Chodili jsme spolu 5 let a pak jsme spolu začali bydlet.teď spolu rok žijeme.A já jsem zjistila,že nebydlel sám ale s T.A mě lhal.S T dítě nemá,s J má a se mnou má.To je bordel co?Teď šlape jak hodinky,vypadá to, že se změnil.ale jak překousnout,že mi 5 let lhal??
Ahoj moni, nechci malovat čerta na zeď, ale co když za chvíli zjistíš, že existuje ještě slečna A, slečna B a paní C, se kterou má malého D??? Já bych se na tvém místě asi snažila od něho pomalu odpoutat, jak citově tak existenčně, zkrátka aby jsi na něm nebyla nijak závislá a mohla ho klidně poslat k čertu, až v tobě jednou bouchnou saze. A to je asi to, co by si zasloužil nejvíc.
Není tady
Přesně tak ... malého D, E a F ještě ... nechci rejpat, ale jestli není náhodou šejk, ale je jen obyčejnej chlap, tak to neuživí ... nehledě na to, že podle mě ani nemá na to, aby to utáhl psychicky... mučí vás všechny, ženský a přes ně i vaše děti ... tohle bych jako ženská teda nechtěla.
Není tady