Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 4. 2008 19:59

mmoni
♥------

Chci se s tím psychicky vyrovnat - jak?

Tak pět let chodil se mnou a zároveň bydlel u přítelkyně,je mi ho líto a zklamal mě.Rozejí se nechci,jsem blbá kráva.Jak to mám překonat?Podotýkám,že teď už bydlí se mnou,ale jestli s ní chodí,to nevím.on tvrdí že ne,ale třeba má už nějakou jinou.Nic nevím.

Není tady

#2 7. 4. 2008 20:00

mmoni
♥------

Re: Chci se s tím psychicky vyrovnat - jak?

Podotýkám že jsem o tom nevěděla a dozvěděla jsem se to až kyž už jsme spolu rok bydleli

Není tady

#3 7. 4. 2008 20:10

vany27
♥♥♥----

Nechápu to....
Pět let žil s ní a zároveň s Tebou chodil a pak jste začali spolu bydlet a ty ses to dozvěděla??? on se od ní tedy odstěhoval kvůli Tobě ?
Jak je to dlouho,co s ní žil a jak dlouho žijete spolu ? nějak tomu nerozumím...

Není tady

#4 7. 4. 2008 20:38

mmoni
♥------

tak....měl ženskou,říkejme jí T.Od ní odešel a oženil se s J.Když dva roky žil s J,poznal mě.Chodily jsme spolu a zároveň byl ženatý.Pak se rozvedl,protože se vrátil k T.A já pořád čekala a čekala a čekala.Po roce,když žil s T,mě tvrdil,že se od ní odstěhoval a bydlí sám.Začali jsme spolu znova chodit,bylo to krásné,vlastně je to krásné pořád.Chodili jsme spolu 5 let a pak jsme spolu začali bydlet.teď spolu rok žijeme.A já jsem zjistila,že nebydlel sám ale s T.A mě lhal.S T dítě nemá,s J má a se mnou má.To je bordel co?Teď šlape jak hodinky,vypadá to, že se změnil.ale jak překousnout,že mi 5 let lhal??

Není tady

#5 7. 4. 2008 20:42

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

A ty jsi za tech 5 letech nebyla u neho doma?

Není tady

#6 7. 4. 2008 20:47

mmoni
♥------

ne,jezdil za náma nebo jsme byli na výletech,nechtěla jsem tam lézt,říkal,že bydlí u nějakého kámoše.a navíc,já měla malou a bylo to 200 km od sebe.a peníze taky nebyli jsem holt krááááááááááááááááááva

Není tady

#7 7. 4. 2008 20:54

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Ze svoji zkusenosti mohu radit jen tezko, protoze se mi nikdy nic takoveho neprihodilo. Umim si predstavit, ze by to poradne otraslo mou duverou a ptala bych se sama sebe na duvody proc chci s takovym clovekem zustat.

Není tady

#8 7. 4. 2008 21:05

konstance
♥♥♥♥♥--

mmoni napsal(a):

tak....měl ženskou,říkejme jí T.Od ní odešel a oženil se s J.Když dva roky žil s J,poznal mě.Chodily jsme spolu a zároveň byl ženatý.Pak se rozvedl,protože se vrátil k T.A já pořád čekala a čekala a čekala.Po roce,když žil s T,mě tvrdil,že se od ní odstěhoval a bydlí sám.Začali jsme spolu znova chodit,bylo to krásné,vlastně je to krásné pořád.Chodili jsme spolu 5 let a pak jsme spolu začali bydlet.teď spolu rok žijeme.A já jsem zjistila,že nebydlel sám ale s T.A mě lhal.S T dítě nemá,s J má a se mnou má.To je bordel co?Teď šlape jak hodinky,vypadá to, že se změnil.ale jak překousnout,že mi 5 let lhal??

ja nevim, ale znam pripady, kdy chlapy "jeste nebyli pro ten vztah zrali.. 2 jsou ted stastne zenati s tou co ji sice chteli, ale zili s nekym jinym, protoze na to proste nemeli, jakoby poznali tu pravou, ale meli pocit ze by ji mohli dat to co potrebuje, tak radsi zili s nekym jinym "a ucili se ". jestli je to spravne nebo ne nevim, ani nevim jestli je to tvuj pripad, ale jestli jsi s nim stastna, rok s nim zijes a nedela to co delal.. asi bych tomu dala cas, ale dala bych si bacha, lhal jednou.. je mozne ze se zmenil a pro vas vztah dospel a je taky mozne ze bude lhat znova.. asi cas ukaze. ja bych mu to asi prominula, pokud ted vse funguje jak ma, ale zustala ostrazita. nebo si zkus promluvit s tou jeho bejvalkou, to bych asi udelala ja na tvem miste. mozna ze by ses dozvedela veci, ze bys koukala a pekne by ti ho znechutili a mozna ze ne. jestli je totiz bejvalka v pohode a bere to relativne sportovne tak neni co resit. ja bych si s ni proste promluvila a ono uz by te to trklo co a jak

Není tady

#9 7. 4. 2008 22:03

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Měla bych otázku: JAK jsi to zjistila a je to stoprocentní PRAVDA? Že žil u T.? Nemůže být ve hře nějaká Tvoje přehnaná fantazie?

Není tady

#10 8. 4. 2008 8:53

shiden
Host

T,M,J,X,Y,.. - jo někteří chlapi umí.
T – to by mohla být Tercila? big_smile

#11 8. 4. 2008 9:37

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

ale já nejsem M.....
:-)))

Jestli je vše OK nyní , neřeš minulost, ale stůj nohama na zemi, jestliže se okolo toho  milého chlapíka, co s tebou žije motaly najednou 3 ženský včetně tebe, nepočítej do budoucna, že najednou mu padnou klapky na oči a bude mít oči jen pro tu jedinou....

Není tady

#12 8. 4. 2008 9:46

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Já se v tom ztrácíím !  va tummenupp

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#13 8. 4. 2008 10:00

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

jsme my to ženský zvláštní stvoření...
chápek tady opyluje každou květinku, co mu přijde do cesty a holka píše "Chci se s tím psychicky vyrovnat ..."
hmm

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#14 8. 4. 2008 10:04

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

...

Upravil(a) Oxi (8. 4. 2008 10:06)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#15 8. 4. 2008 10:05

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Ja nie, precitaj si toto a pochopis http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=10288
ocividne mendyi=mmoni

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#16 8. 4. 2008 10:26

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

ocividne mendyi=mmoni

ocividne mmoni=mimon

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#17 8. 4. 2008 10:49

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

mmoni napsal(a):

va moni,nebylo by jednodussi na nej zapomenout? on se nidky nezmeni a i kdyz to vypada, ze jo, bude to podle meho nazoru jen docasne. ja vim, je to otec ditete ale nebuduj vztah na tom, ze zalezi predevsim na diteti. uvedom si, ze zalezi i na tobe, na vas obou, na tom jaky ty udelas tomu diteti zivot a tim, ze budete porat na tatinka jen cekat, nez se vrati od milenek nic dobreho neudelas; bydlis jeste u rodicu?? tak se spolehni na jejich podporu a pritele odsun tak nejak mimo.... bud casem dokaze ze se zmenil a chce jen vas, o cemz teda silne pochybuju a v opacnem pripade, realnejsim ty nebudes litova, ze jsi s nim ztratila nekolik dalsich let sveho zivota;
nemusis se s nim definitivne rozchazet, pokud nechces, jen si ujednot priority. ty, dite, rodice a pak az on.Jsi svobodna matka, tak se podle toho chovej. treba casem zjistis, ze jsi to ty, kdo hodla takto nezodpovedneho cloveka opustit a jit ruku v ruce s tim, kdo si to opravdu zaslouzi. nejen tebe, ale i to narozene dite, trebaze neni jeho biologicky otec. ver mi, predkladam ti vlastni zkusenost

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#18 8. 4. 2008 11:06

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Santala napsal(a):

Ja nie, precitaj si toto a pochopis http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=10288
ocividne mendyi=mmoni

Tak přemýšlím, kdo je větší cvok,. jestli on - že sedí na dvou až třech židlích, nebo ty, že o něj ještě stojíš usch

ale, je mi jasný, že tě nemám právo soudit - sama jsem v takové situaci nikdy ( naštěstí ) zatím nebyla neutral

Polož si otázku, co ti to přinese, popřípadě, co ti vezme - když se na něho vykašleš.

Pochybuju o tom, že by se nějak zásadně změnil...vissla

Upravil(a) Santala (8. 4. 2008 11:07)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#19 8. 4. 2008 20:24

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

mmoni: On se nikdy nezmění. tak se s tím smiř. Jestli to nedokážeš (a já bych to nedokázala), tak ho kopni hezky do pr... do zadní části těla, zdvihni hlavu, hezky se uprav, usměj se na sebe do zrcadla a věz, že život je moc fajn a je krátkej na to trávit ho s takovým individuem. Ty jsi určitě hodná nějakýho úplně jinýho chlapa wink Ale proto, že sama neznáš svoji cenu, bereš zavděk i póvlem. Proč? Abys nebyla "sama"? ... ale jdi... vždyť takhle jsi sama taky ...

Není tady

#20 8. 4. 2008 20:42

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Eva36 napsal(a):

... život je moc fajn a je krátkej na to trávit ho s ... individuem. Ty jsi určitě hodná nějakýho úplně jinýho chlapa wink Ale proto, že sama neznáš svoji cenu, bereš zavděk i póvlem. Proč? Abys nebyla "sama"? ... ale jdi... vždyť takhle jsi sama taky ...

Moc trefně sepsané... Co bych za to dal, kdyby mně tenkrát někdo takový jako ty dokázal takhle pěkně sejmout klapky z očí... rock

Není tady

#21 9. 4. 2008 9:19

slunečná
♥♥♥----

Bylo mi 18. Byla jsem mladá a hloupá-ale to jsem tenkrát neviděla natož věděla. Jsme už spolu skoro 5 let.Ze startu jezdil za prací 14 dnů pryč a já ho vždy z pevné musela prozvoňovat, že jsem doma. Jakmile jsem byla pouze s pejskem tak bylo zle.Vyvrcholilo to tím, že nakonec mám ty chlapy doma a proto stíhám prozvoňovat..Teď se tomu směju...No to jen pro Vaši představu - jsme prostě pár, který bez sebe nechodí do hospody a minimálně se stýká s druhým pohlavím bez drahé polovičky. No a najednou poslední půl rok si chodí na hory s kamarádkou, jen tak je jede pozdravit do práce,jen tak do města apod...a mě začal říkát ať si taky chodím s někým posedět, že jsem na něho strašně upnutá. Strašně mě to bolí, protože si mě tak "vycvičil" a te´d chce úplný opak. A je furt jen s holkama - strašně žárlím a moc se hádáme. Tak jsem šla taky s amarádem na pivečko.Přišla jsem domů a jsem prý mrcha, která ho podvádí.Když si s ním chci promluvit, tak prý jsem tak hloupá, že komunikace se mnou je zbytečná...´Jinak mě bral i teď sice méně ale bere na výlety, obstaral mi práci, zařídil krásně byt, ale prý neví, jestli se mnou chce žít, přitom tam bydlím - tak nevím...tak co vy na to?Mí nejbližší říkají že moc řeším, ať jsem prostě šťastná, ale oni vůbec nedokážou pochopit, tak jsem byla 4 roky svázána a najednou tohle...nikdy jsem nebyla žárlivá, byla jsem veselá...

Není tady

#22 9. 4. 2008 9:30

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Holka holka, s tebou to bude těžký...

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#23 9. 4. 2008 9:31

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

to neni tak jednoznacna otazka. na cem ti zalezi?? na byte a penezich, nebo ne tom byt v kllidu?? Jedna moje kamaradka se dokonce celozivotne vzdala ditete pro tucne konto, pekny byt a dve auta. To je kazdeho vec. Jen ti timchci naznacit, zamer se na sve vlastni priority a podle toho se rozhodni. Jestli tijde ale o klidny pohodovy vztah s milym muzem, s timto nemuzes do budoucna pocitat.

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#24 9. 4. 2008 9:47

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Santala napsal(a):

ocividne mendyi=mmoni

Přesně táááááák!!!!!!!!!!!

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#25 9. 4. 2008 9:47

slunečná
♥♥♥----

No to asi bude:|

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí