Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 8. 4. 2008 10:21

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Re: hloupa, ani ne moc hezka, ale nymfomanka

bylinkax napsal(a):

chytnout se kazdeho sluvka..... samozrejme to bylo mysleno, ze nejenom ze skaci jako kralici, ale ze kdyz otevre devce hubicku, tak tam je porad a stale jenom su...i
ale asi si tuhle zivotni etapu bude kamarad pamatovat do konce zivota smile  teda, je ted schopny si ji hned vzit (po 4 mesicich), snad to teda neudela... Za normalnich opkolnosti to neni vubec devce jeho gusta, ale sex dela hoooooodne... a tak me zajima, jak dlouho to vyrzi jenom hopkat, nez zacne i premyslet. Nebo radeji hopkat stale a nepremyslet vubec?smile

No, myslím, že nemůžeš posoudit, jestli jen hopká.....ty je neznáš v jejich soukromí, nemusí se nutně chovat stejně, jak se Tobě jeví....
S tou mladičkou holkou - to jsem byla já, protože jsem vzpomněla na mých 17,18 let a to já drmolila o sexu taky pořád - sice kultivovaně (myslím si lol ), ale byl to v té době můj největší koníček, přestože jsem z toho neměla to, co například od 25 nahoru....
Takže těžko soudit - třeba mu vyhovuje víc, než si myslíš big_smile  A před vámi o tom mluví ve smyslu neustálé předehry lol

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#102 8. 4. 2008 10:22

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Hopkanie
mám zo všetkého najradšej,
hopkanie, sú moje chvíle najkrajšie,
hopkanie, som ako v rozprávkovom sne,
zvonček šťastia
aj pre mňa v diaľke krásne znie.

ON: Hopkání
ONA: Hopkanie
ON: Krásně zní
ONA: Krásne znie
OBA: Táto melódia ozaj zázračne
ON: Ho-opkám
a chvěje se mi trémou fas,
zvonky štěstí
já slyším hopkat v každém z nás.
Zvonky štěstí já slyším hopkat v každém z nás.
Hopkání je to, co máme společné,
hopkám rád a to je právě báječné
častokrát, když celý kraj šel s hopkáním spát,
zvonky štěstí já slyším v dálce ho-opkat.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#103 8. 4. 2008 10:24

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

lol Oxi, ty by jsi s tím vážně měl něco udělat tongue lol

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#104 8. 4. 2008 10:42

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Račice dračice napsal(a):

bylinkax napsal(a):

chytnout se kazdeho sluvka..... samozrejme to bylo mysleno, ze nejenom ze skaci jako kralici, ale ze kdyz otevre devce hubicku, tak tam je porad a stale jenom su...i
ale asi si tuhle zivotni etapu bude kamarad pamatovat do konce zivota smile  teda, je ted schopny si ji hned vzit (po 4 mesicich), snad to teda neudela... Za normalnich opkolnosti to neni vubec devce jeho gusta, ale sex dela hoooooodne... a tak me zajima, jak dlouho to vyrzi jenom hopkat, nez zacne i premyslet. Nebo radeji hopkat stale a nepremyslet vubec?smile

No, myslím, že nemůžeš posoudit, jestli jen hopká.....ty je neznáš v jejich soukromí, nemusí se nutně chovat stejně, jak se Tobě jeví....
S tou mladičkou holkou - to jsem byla já, protože jsem vzpomněla na mých 17,18 let a to já drmolila o sexu taky pořád - sice kultivovaně (myslím si lol ), ale byl to v té době můj největší koníček, přestože jsem z toho neměla to, co například od 25 nahoru....
Takže těžko soudit - třeba mu vyhovuje víc, než si myslíš big_smile  A před vámi o tom mluví ve smyslu neustálé předehry lol

tak nějak to asi může být.

A taky to může být uplně jináč :-) Naštěstí jsme si tu aspon zopakovali odborné termíny a pobavili se. Bohužel přání Bylinky, aby se její skvělý kamarád co nejdříve rozešel s úžasnou sexuální dračicí, nebude nyní posvěceno diskusí. Což nám vůbec nevadí.

Není tady

#105 8. 4. 2008 10:43

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Račice dračice napsal(a):

Oxi napsal(a):

... chjooo, ja by som zas hopkal ... tongue

big_smile  Oxi změnil š*ukání na hopkání.... to je vývoj tongue

to nie ja gloria to bylinkax

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#106 8. 4. 2008 10:49

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Hopkanie
mám zo všetkého najradšej,
hopkanie, sú moje chvíle najkrajšie,
hopkanie, som ako v rozprávkovom sne,
zvonček šťastia
aj pre mňa v diaľke krásne znie.

ON: Hopkání
ONA: Hopkanie
ON: Krásně zní
ONA: Krásne znie
OBA: Táto melódia ozaj zázračne
ON: Ho-opkám
a chvěje se mi trémou fas,
zvonky štěstí
já slyším hopkat v každém z nás.
Zvonky štěstí já slyším hopkat v každém z nás.
Hopkání je to, co máme společné,
hopkám rád a to je právě báječné
častokrát, když celý kraj šel s hopkáním spát,
zvonky štěstí já slyším v dálce ho-opkat.

godlike big_smile

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#107 8. 4. 2008 11:04

bylinkax
♥♥♥----

tak preci jenom...radeji uzasnou sexualni dracici...........
Nicolasi, ja nepotrebuji zadne posveceni ani jejich rozchod. Z meho pohledu vztah pouze o sexu pro me neni zajimavy. Ale pro nektere z vas naopak velmi.
Znat nazory druhych na jistou vec jiste neznaci zavist a neprejicnost tongue

Není tady

#108 8. 4. 2008 11:25

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

bylinkax napsal(a):

Nicolasi, ja nepotrebuji zadne posveceni ani jejich rozchod. Z meho pohledu vztah pouze o sexu pro me neni zajimavy. Ale pro nektere z vas naopak velmi.

Ako mozes vediet, ze je to len o sexe??? Travis s nimi 24hodin denne? Zijes v ich domacnosti?

Není tady

#109 8. 4. 2008 11:29

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Bylinko:
Mně ta formulace přijde naopak velmi přející:
..zajímalo by mě, jak dlouho jim to může vydržet... :-))))))

Stejně je to jedno. Názory ostatních již znáš a tvoje emocionální rozpoložení to stejně neovlivní.

hwg

Není tady

#110 8. 4. 2008 11:33

Santala
♥♥♥♥♥♥-

bylinkax napsal(a):

Jistě to není jen o sexu ( ikdyž do toho nikdo z nás nevidí )

Když mám milence, "jen" milence - nikdy to není jen o sexu.Jsme lidé, né zvířátka - ikdyž gloria  tummenupp Dá se to pochopit ? tongue lol

Upravil(a) Santala (8. 4. 2008 11:35)

Není tady

#111 8. 4. 2008 11:38

shiden
Host

V zásadě se z vědeckého hlediska dělí ženy do tří skupin:
- chce to častěji než chlap – nymfomanka,
- chce to méně často než chlap – líná kůže,
- chce to stejně často – tak akorát - ale takových je extrémně málo big_smile

#112 8. 4. 2008 12:29

bylinkax
♥♥♥----

no jasne , ze uz to ted neni jenom o sexu. Pac s tim sexem roste taky laska, ze ano. Kdyz to klape v posteli, tak jsou jine veci kapanek za zavesem.
presne tak, Nicolasi. Mam nejaky nazor a nepsala jsem sem s umyslem ho menit. Jsem rozpacita spise z okoli, jak o nich mluvi a na konkretni dotaz, jestli by o takovou slecnu stali taky, odpovi ano. A VO TO tady jde. NE O ME.
shiden: a co kdyz se prvni dve varianty stridaji? smile

Není tady

#113 8. 4. 2008 13:29

Santala
♥♥♥♥♥♥-

bylinkax napsal(a):

no jasne , ze uz to ted neni jenom o sexu. Pac s tim sexem roste taky laska, ze ano. Kdyz to klape v posteli, tak jsou jine veci kapanek za zavesem.
presne tak, Nicolasi. Mam nejaky nazor a nepsala jsem sem s umyslem ho menit. Jsem rozpacita spise z okoli, jak o nich mluvi a na konkretni dotaz, jestli by o takovou slecnu stali taky, odpovi ano. A VO TO tady jde. NE O ME.
shiden: a co kdyz se prvni dve varianty stridaji? smile

Kdyz to klape v posteli, tak jsou jine veci kapanek za zavesem.  - Bylinko, tohle je blbost usch

Není tady

#114 8. 4. 2008 15:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pre mňa by to asi nebolo LEN o sexe. Sex nie je LEN - sex môže byť úžasný, môže vyvolať pocit blízkosti toho druhého, dôvery a bezpečia. Lásky. Láska sa môže prejavovať aj sexom, nielen ružami a kecmi ako z telenovely. Nemusí, ale môže. Veci nie sú vždy také, aké sa zdajú... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#115 8. 4. 2008 15:46

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Pre mňa by to asi nebolo LEN o sexe. Sex nie je LEN - sex môže byť úžasný, môže vyvolať pocit blízkosti toho druhého, dôvery a bezpečia. Lásky. Láska sa môže prejavovať aj sexom, nielen ružami a kecmi ako z telenovely. Nemusí, ale môže. Veci nie sú vždy také, aké sa zdajú... wink

godlike
tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí