|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
bylinkax napsal(a):
chytnout se kazdeho sluvka..... samozrejme to bylo mysleno, ze nejenom ze skaci jako kralici, ale ze kdyz otevre devce hubicku, tak tam je porad a stale jenom su...i
ale asi si tuhle zivotni etapu bude kamarad pamatovat do konce zivotateda, je ted schopny si ji hned vzit (po 4 mesicich), snad to teda neudela... Za normalnich opkolnosti to neni vubec devce jeho gusta, ale sex dela hoooooodne... a tak me zajima, jak dlouho to vyrzi jenom hopkat, nez zacne i premyslet. Nebo radeji hopkat stale a nepremyslet vubec?
No, myslím, že nemůžeš posoudit, jestli jen hopká.....ty je neznáš v jejich soukromí, nemusí se nutně chovat stejně, jak se Tobě jeví....
S tou mladičkou holkou - to jsem byla já, protože jsem vzpomněla na mých 17,18 let a to já drmolila o sexu taky pořád - sice kultivovaně (myslím si
), ale byl to v té době můj největší koníček, přestože jsem z toho neměla to, co například od 25 nahoru....
Takže těžko soudit - třeba mu vyhovuje víc, než si myslíš
A před vámi o tom mluví ve smyslu neustálé předehry 

Není tady
Hopkanie
mám zo všetkého najradšej,
hopkanie, sú moje chvíle najkrajšie,
hopkanie, som ako v rozprávkovom sne,
zvonček šťastia
aj pre mňa v diaľke krásne znie.
ON: Hopkání
ONA: Hopkanie
ON: Krásně zní
ONA: Krásne znie
OBA: Táto melódia ozaj zázračne
ON: Ho-opkám
a chvěje se mi trémou fas,
zvonky štěstí
já slyším hopkat v každém z nás.
Zvonky štěstí já slyším hopkat v každém z nás.
Hopkání je to, co máme společné,
hopkám rád a to je právě báječné
častokrát, když celý kraj šel s hopkáním spát,
zvonky štěstí já slyším v dálce ho-opkat.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi, ty by jsi s tím vážně měl něco udělat

Není tady
Račice dračice napsal(a):
bylinkax napsal(a):
chytnout se kazdeho sluvka..... samozrejme to bylo mysleno, ze nejenom ze skaci jako kralici, ale ze kdyz otevre devce hubicku, tak tam je porad a stale jenom su...i
ale asi si tuhle zivotni etapu bude kamarad pamatovat do konce zivotateda, je ted schopny si ji hned vzit (po 4 mesicich), snad to teda neudela... Za normalnich opkolnosti to neni vubec devce jeho gusta, ale sex dela hoooooodne... a tak me zajima, jak dlouho to vyrzi jenom hopkat, nez zacne i premyslet. Nebo radeji hopkat stale a nepremyslet vubec?
No, myslím, že nemůžeš posoudit, jestli jen hopká.....ty je neznáš v jejich soukromí, nemusí se nutně chovat stejně, jak se Tobě jeví....
S tou mladičkou holkou - to jsem byla já, protože jsem vzpomněla na mých 17,18 let a to já drmolila o sexu taky pořád - sice kultivovaně (myslím si), ale byl to v té době můj největší koníček, přestože jsem z toho neměla to, co například od 25 nahoru....
Takže těžko soudit - třeba mu vyhovuje víc, než si myslíšA před vámi o tom mluví ve smyslu neustálé předehry
tak nějak to asi může být.
A taky to může být uplně jináč :-) Naštěstí jsme si tu aspon zopakovali odborné termíny a pobavili se. Bohužel přání Bylinky, aby se její skvělý kamarád co nejdříve rozešel s úžasnou sexuální dračicí, nebude nyní posvěceno diskusí. Což nám vůbec nevadí.
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Oxi napsal(a):
... chjooo, ja by som zas hopkal ...
Oxi změnil š*ukání na hopkání.... to je vývoj
to nie ja
to bylinkax
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi napsal(a):
Hopkanie
mám zo všetkého najradšej,
hopkanie, sú moje chvíle najkrajšie,
hopkanie, som ako v rozprávkovom sne,
zvonček šťastia
aj pre mňa v diaľke krásne znie.
ON: Hopkání
ONA: Hopkanie
ON: Krásně zní
ONA: Krásne znie
OBA: Táto melódia ozaj zázračne
ON: Ho-opkám
a chvěje se mi trémou fas,
zvonky štěstí
já slyším hopkat v každém z nás.
Zvonky štěstí já slyším hopkat v každém z nás.
Hopkání je to, co máme společné,
hopkám rád a to je právě báječné
častokrát, když celý kraj šel s hopkáním spát,
zvonky štěstí já slyším v dálce ho-opkat.

)Není tady
tak preci jenom...radeji uzasnou sexualni dracici...........
Nicolasi, ja nepotrebuji zadne posveceni ani jejich rozchod. Z meho pohledu vztah pouze o sexu pro me neni zajimavy. Ale pro nektere z vas naopak velmi.
Znat nazory druhych na jistou vec jiste neznaci zavist a neprejicnost 
Není tady
bylinkax napsal(a):
Nicolasi, ja nepotrebuji zadne posveceni ani jejich rozchod. Z meho pohledu vztah pouze o sexu pro me neni zajimavy. Ale pro nektere z vas naopak velmi.
Ako mozes vediet, ze je to len o sexe??? Travis s nimi 24hodin denne? Zijes v ich domacnosti?
Bylinko:
Mně ta formulace přijde naopak velmi přející:
..zajímalo by mě, jak dlouho jim to může vydržet... :-))))))
Stejně je to jedno. Názory ostatních již znáš a tvoje emocionální rozpoložení to stejně neovlivní.
hwg
Není tady
bylinkax napsal(a):
Jistě to není jen o sexu ( ikdyž do toho nikdo z nás nevidí )
Když mám milence, "jen" milence - nikdy to není jen o sexu.Jsme lidé, né zvířátka - ikdyž
Dá se to pochopit ?

Upravil(a) Santala (8. 4. 2008 11:35)
)Není tady
V zásadě se z vědeckého hlediska dělí ženy do tří skupin:
- chce to častěji než chlap – nymfomanka,
- chce to méně často než chlap – líná kůže,
- chce to stejně často – tak akorát - ale takových je extrémně málo 
no jasne , ze uz to ted neni jenom o sexu. Pac s tim sexem roste taky laska, ze ano. Kdyz to klape v posteli, tak jsou jine veci kapanek za zavesem.
presne tak, Nicolasi. Mam nejaky nazor a nepsala jsem sem s umyslem ho menit. Jsem rozpacita spise z okoli, jak o nich mluvi a na konkretni dotaz, jestli by o takovou slecnu stali taky, odpovi ano. A VO TO tady jde. NE O ME.
shiden: a co kdyz se prvni dve varianty stridaji? 
Není tady
bylinkax napsal(a):
no jasne , ze uz to ted neni jenom o sexu. Pac s tim sexem roste taky laska, ze ano. Kdyz to klape v posteli, tak jsou jine veci kapanek za zavesem.
presne tak, Nicolasi. Mam nejaky nazor a nepsala jsem sem s umyslem ho menit. Jsem rozpacita spise z okoli, jak o nich mluvi a na konkretni dotaz, jestli by o takovou slecnu stali taky, odpovi ano. A VO TO tady jde. NE O ME.
shiden: a co kdyz se prvni dve varianty stridaji?
Kdyz to klape v posteli, tak jsou jine veci kapanek za zavesem. - Bylinko, tohle je blbost 
)Není tady

Pre mňa by to asi nebolo LEN o sexe. Sex nie je LEN - sex môže byť úžasný, môže vyvolať pocit blízkosti toho druhého, dôvery a bezpečia. Lásky. Láska sa môže prejavovať aj sexom, nielen ružami a kecmi ako z telenovely. Nemusí, ale môže. Veci nie sú vždy také, aké sa zdajú... 
Není tady
Selima napsal(a):
Pre mňa by to asi nebolo LEN o sexe. Sex nie je LEN - sex môže byť úžasný, môže vyvolať pocit blízkosti toho druhého, dôvery a bezpečia. Lásky. Láska sa môže prejavovať aj sexom, nielen ružami a kecmi ako z telenovely. Nemusí, ale môže. Veci nie sú vždy také, aké sa zdajú...

)Není tady