29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
bylinkax napsal(a):
chytnout se kazdeho sluvka..... samozrejme to bylo mysleno, ze nejenom ze skaci jako kralici, ale ze kdyz otevre devce hubicku, tak tam je porad a stale jenom su...i
ale asi si tuhle zivotni etapu bude kamarad pamatovat do konce zivotateda, je ted schopny si ji hned vzit (po 4 mesicich), snad to teda neudela... Za normalnich opkolnosti to neni vubec devce jeho gusta, ale sex dela hoooooodne... a tak me zajima, jak dlouho to vyrzi jenom hopkat, nez zacne i premyslet. Nebo radeji hopkat stale a nepremyslet vubec?
No, myslím, že nemůžeš posoudit, jestli jen hopká.....ty je neznáš v jejich soukromí, nemusí se nutně chovat stejně, jak se Tobě jeví....
S tou mladičkou holkou - to jsem byla já, protože jsem vzpomněla na mých 17,18 let a to já drmolila o sexu taky pořád - sice kultivovaně (myslím si ), ale byl to v té době můj největší koníček, přestože jsem z toho neměla to, co například od 25 nahoru....
Takže těžko soudit - třeba mu vyhovuje víc, než si myslíš A před vámi o tom mluví ve smyslu neustálé předehry
Není tady
Hopkanie
mám zo všetkého najradšej,
hopkanie, sú moje chvíle najkrajšie,
hopkanie, som ako v rozprávkovom sne,
zvonček šťastia
aj pre mňa v diaľke krásne znie.
ON: Hopkání
ONA: Hopkanie
ON: Krásně zní
ONA: Krásne znie
OBA: Táto melódia ozaj zázračne
ON: Ho-opkám
a chvěje se mi trémou fas,
zvonky štěstí
já slyším hopkat v každém z nás.
Zvonky štěstí já slyším hopkat v každém z nás.
Hopkání je to, co máme společné,
hopkám rád a to je právě báječné
častokrát, když celý kraj šel s hopkáním spát,
zvonky štěstí já slyším v dálce ho-opkat.
Není tady
Oxi, ty by jsi s tím vážně měl něco udělat
Není tady
Račice dračice napsal(a):
bylinkax napsal(a):
chytnout se kazdeho sluvka..... samozrejme to bylo mysleno, ze nejenom ze skaci jako kralici, ale ze kdyz otevre devce hubicku, tak tam je porad a stale jenom su...i
ale asi si tuhle zivotni etapu bude kamarad pamatovat do konce zivotateda, je ted schopny si ji hned vzit (po 4 mesicich), snad to teda neudela... Za normalnich opkolnosti to neni vubec devce jeho gusta, ale sex dela hoooooodne... a tak me zajima, jak dlouho to vyrzi jenom hopkat, nez zacne i premyslet. Nebo radeji hopkat stale a nepremyslet vubec?
No, myslím, že nemůžeš posoudit, jestli jen hopká.....ty je neznáš v jejich soukromí, nemusí se nutně chovat stejně, jak se Tobě jeví....
S tou mladičkou holkou - to jsem byla já, protože jsem vzpomněla na mých 17,18 let a to já drmolila o sexu taky pořád - sice kultivovaně (myslím si), ale byl to v té době můj největší koníček, přestože jsem z toho neměla to, co například od 25 nahoru....
Takže těžko soudit - třeba mu vyhovuje víc, než si myslíšA před vámi o tom mluví ve smyslu neustálé předehry
tak nějak to asi může být.
A taky to může být uplně jináč :-) Naštěstí jsme si tu aspon zopakovali odborné termíny a pobavili se. Bohužel přání Bylinky, aby se její skvělý kamarád co nejdříve rozešel s úžasnou sexuální dračicí, nebude nyní posvěceno diskusí. Což nám vůbec nevadí.
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Oxi napsal(a):
... chjooo, ja by som zas hopkal ...
Oxi změnil š*ukání na hopkání.... to je vývoj
to nie ja to bylinkax
Není tady
Oxi napsal(a):
Hopkanie
mám zo všetkého najradšej,
hopkanie, sú moje chvíle najkrajšie,
hopkanie, som ako v rozprávkovom sne,
zvonček šťastia
aj pre mňa v diaľke krásne znie.
ON: Hopkání
ONA: Hopkanie
ON: Krásně zní
ONA: Krásne znie
OBA: Táto melódia ozaj zázračne
ON: Ho-opkám
a chvěje se mi trémou fas,
zvonky štěstí
já slyším hopkat v každém z nás.
Zvonky štěstí já slyším hopkat v každém z nás.
Hopkání je to, co máme společné,
hopkám rád a to je právě báječné
častokrát, když celý kraj šel s hopkáním spát,
zvonky štěstí já slyším v dálce ho-opkat.
Není tady
tak preci jenom...radeji uzasnou sexualni dracici...........
Nicolasi, ja nepotrebuji zadne posveceni ani jejich rozchod. Z meho pohledu vztah pouze o sexu pro me neni zajimavy. Ale pro nektere z vas naopak velmi.
Znat nazory druhych na jistou vec jiste neznaci zavist a neprejicnost
Není tady
bylinkax napsal(a):
Nicolasi, ja nepotrebuji zadne posveceni ani jejich rozchod. Z meho pohledu vztah pouze o sexu pro me neni zajimavy. Ale pro nektere z vas naopak velmi.
Ako mozes vediet, ze je to len o sexe??? Travis s nimi 24hodin denne? Zijes v ich domacnosti?
Není tady
Bylinko:
Mně ta formulace přijde naopak velmi přející:
..zajímalo by mě, jak dlouho jim to může vydržet... :-))))))
Stejně je to jedno. Názory ostatních již znáš a tvoje emocionální rozpoložení to stejně neovlivní.
hwg
Není tady
bylinkax napsal(a):
Jistě to není jen o sexu ( ikdyž do toho nikdo z nás nevidí )
Když mám milence, "jen" milence - nikdy to není jen o sexu.Jsme lidé, né zvířátka - ikdyž
Dá se to pochopit ?
Upravil(a) Santala (8. 4. 2008 11:35)
Není tady
V zásadě se z vědeckého hlediska dělí ženy do tří skupin:
- chce to častěji než chlap – nymfomanka,
- chce to méně často než chlap – líná kůže,
- chce to stejně často – tak akorát - ale takových je extrémně málo
no jasne , ze uz to ted neni jenom o sexu. Pac s tim sexem roste taky laska, ze ano. Kdyz to klape v posteli, tak jsou jine veci kapanek za zavesem.
presne tak, Nicolasi. Mam nejaky nazor a nepsala jsem sem s umyslem ho menit. Jsem rozpacita spise z okoli, jak o nich mluvi a na konkretni dotaz, jestli by o takovou slecnu stali taky, odpovi ano. A VO TO tady jde. NE O ME.
shiden: a co kdyz se prvni dve varianty stridaji?
Není tady
bylinkax napsal(a):
no jasne , ze uz to ted neni jenom o sexu. Pac s tim sexem roste taky laska, ze ano. Kdyz to klape v posteli, tak jsou jine veci kapanek za zavesem.
presne tak, Nicolasi. Mam nejaky nazor a nepsala jsem sem s umyslem ho menit. Jsem rozpacita spise z okoli, jak o nich mluvi a na konkretni dotaz, jestli by o takovou slecnu stali taky, odpovi ano. A VO TO tady jde. NE O ME.
shiden: a co kdyz se prvni dve varianty stridaji?
Kdyz to klape v posteli, tak jsou jine veci kapanek za zavesem. - Bylinko, tohle je blbost
Není tady
Pre mňa by to asi nebolo LEN o sexe. Sex nie je LEN - sex môže byť úžasný, môže vyvolať pocit blízkosti toho druhého, dôvery a bezpečia. Lásky. Láska sa môže prejavovať aj sexom, nielen ružami a kecmi ako z telenovely. Nemusí, ale môže. Veci nie sú vždy také, aké sa zdajú...
Není tady
Selima napsal(a):
Pre mňa by to asi nebolo LEN o sexe. Sex nie je LEN - sex môže byť úžasný, môže vyvolať pocit blízkosti toho druhého, dôvery a bezpečia. Lásky. Láska sa môže prejavovať aj sexom, nielen ružami a kecmi ako z telenovely. Nemusí, ale môže. Veci nie sú vždy také, aké sa zdajú...
Není tady