Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 7. 4. 2008 17:09

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Re: hloupa, ani ne moc hezka, ale nymfomanka

PetrHl napsal(a):

Santala napsal(a):

Račice dračice napsal(a):

Já zas nemůžu po opici lol

Jo, to souhlasí - to mám taky problém lol

nebojte, s tim maj problém i chlapi lollollol, jen vy máte výhodu že můžete aspoň předstírat že můžete lollollol

No tak po opici fakt nedokážu předstírat vůbec nic usch lol

Upravil(a) Račice dračice (7. 4. 2008 17:13)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#77 7. 4. 2008 17:32

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Trochu mi trvalo, než mi docvaklo, že tady jeden mladý  nejmenovaný  muž by šukal ne opici , ale i  po opici.
Úplně jsem se vyděsila, jací zvrhlíci tu pobývají a zatím jen mé oko, z práce zmožené, plete si pojmy s průjmy.
Už je to pravda dávno, ale BM nikdy sex neodmítl, naopak, byl vždy připraven. Po noční, před odpolední, před plesem, po něm, po opici, u rodičů. Až to časem vypadalo, že naší domácnosti nevládne mozek nebo srdce, ale něco jiného.

Není tady

#78 7. 4. 2008 17:40

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Heluška napsal(a):

Trochu mi trvalo, než mi docvaklo, že tady jeden mladý  nejmenovaný  muž by šukal ne opici , ale i  po opici.

lollollollollollollollol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#79 7. 4. 2008 18:03

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jednu, o které se říkalo, že je nymfomanka,  mám ve svém sousedství. Bavila se na tom vždy celá hospoda. Její manžel že je náruživá dal při pivu k dobru a od té doby se jí říká "Žláza". Zní to hrozně: " Hele, Žláza jde". Je hodně prostá, dá se říci na kraji svéprávnosti, má hodně velká prsa a zadek a je celkem vysoká.

Je tu s dodnes, ale  jak roky šly tak vypadá čím dále hůře a už by to po ní asi nikdo soudný nechtěl. Manžela už s ní nevídám.

Upravil(a) lepista (7. 4. 2008 18:04)

Není tady

#80 7. 4. 2008 18:25

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Heluška napsal(a):

Úplně jsem se vyděsila, jací zvrhlíci tu pobývají...

big_smile
Mám doma jednu knížku sci-fi povídek, kde úvodní povídka se jmenuje "Její chlupatá tvář" a popisuje, jak jeden muž opravdu ošukal opici, takže zase tak nereálné to asi není lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#81 7. 4. 2008 19:06

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

bylinkax napsal(a):

dudlik
vazne po tomhle chlapi touzi? Jeden kamarad (slusny a rozumny) si jednu takovou slecnu(vylozene buranku) nasel. Je uplne offtopic, pada z nej obleceni, jak neustale po sobe hopsaji... Je to jeho vec.
Vsichni kolem ji tak nejak berou s rezervou, nicmene na konkretni dotaz, zda by i oni(muzi) chteli takovou slecnu miti doma, dostalo se mi kladne odpovedi.
Takove ty kecy hezka, ale blba.....  asi u chlapu moc velou roli nehraji. Hlavne, ze ji to bavi v posteli non stop.
Jsem  toho kapanek prekvapena........... dumbom

To se nediv - většina chlapů líp vidí a sexuje, než myslí lol

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#82 8. 4. 2008 7:18

bylinkax
♥♥♥----

Nevim, kdo to psal, ale ta holcina je vazne mlada kocicka, ktera o sexu (primo suk..i) mluvi non stop. vlastne jsem jeste neslysela z jejich ust zadnou jinou myslenku....
Chytra, krasna nymfomanka je asi na zebricku tech TOP zen na prvnim miste.
"Vsichni" kolem se "smeji", pritom tise zavidi.... dumbom
20x denne?no tak to bych asi nechodila:)
Santalo, chces telefoni cislo na ni nebo na nej?   gloria

Není tady

#83 8. 4. 2008 8:28

shiden
Host

Oxi napsal(a):

Račice dračice napsal(a):

tak tu máme prvního nymfomana tonguelol , teda až vlastně po shidenovi big_smile vissla

Ja niesom nymfoman lol Shiden ano, ten by wojel vsetko lol Ja som priebercivy ...

No tak to já nymfoman (přesněji satyr) teda taky nejsu, mě to stačí v průměru 1x denně, někdy 2x, vyjímečně 3x a občas jen obden. smile

#84 8. 4. 2008 8:35

shiden
Host

bylinkax napsal(a):

Nevim, kdo to psal, ale ta holcina je vazne mlada kocicka, ktera o sexu (primo suk..i) mluvi non stop. vlastne jsem jeste neslysela z jejich ust zadnou jinou myslenku....

To je nová definice nymfomanky – často mluví o sexu. Pak je tady  ovšem nymfomanek celá řada big_smile

Není co závidět ani když bude superhzeká a superchytrá.

#85 8. 4. 2008 8:40

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já nevím, co se divíte, vždyť už Hašek psal v Dobém vojáku Švejkovi, že za prostitutku "bez inteligence" byl příplatek. reta

Upravil(a) Ivana (8. 4. 2008 8:40)

Není tady

#86 8. 4. 2008 8:58

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

shiden napsal(a):

To je nová definice nymfomanky – často mluví o sexu. Pak je tady  ovšem nymfomanek celá řada big_smile

lollol
Tzv. nymfomanka - teoretička lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#87 8. 4. 2008 9:06

Alosek
Host

Mikeš napsal(a):

Heluška napsal(a):

Úplně jsem se vyděsila, jací zvrhlíci tu pobývají...

big_smile
Mám doma jednu knížku sci-fi povídek, kde úvodní povídka se jmenuje "Její chlupatá tvář" a popisuje, jak jeden muž opravdu ošukal opici, takže zase tak nereálné to asi není lol

Si odporuješ, Mikeši...
Každopádně co se mě týče, raději si to nebudu ani představovat tongue

Oxi, nejsi sám. Je to fajn lék na opici - většinou velmi rychle vystřízlivím wink Ale já už hrozně dlouho nebylo opilá tak, abych druhý den musela střízlivět lol lol lol

Upravil(a) Alosek (8. 4. 2008 9:06)

#88 8. 4. 2008 9:13

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

bylinkax napsal(a):

"Vsichni" kolem se "smeji", pritom tise zavidi.... dumbom
20x denne?no tak to bych asi nechodila:)
Santalo, chces telefoni cislo na ni nebo na nej?   gloria

Santala chcela cislo na neho a ja na nu tongue
A mne nemusis ani posielat cislo, rovno dohodni rande lol

Upravil(a) Oxi (8. 4. 2008 9:19)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#89 8. 4. 2008 9:17

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Tzv. nymfomanka - teoretička lol

teore∏ička

Není tady

#90 8. 4. 2008 9:18

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Alosek napsal(a):

Oxi, nejsi sám. Je to fajn lék na opici - většinou velmi rychle vystřízlivím wink Ale já už hrozně dlouho nebylo opilá tak, abych druhý den musela střízlivět lol lol lol

Uz som sa zlakol ze som sam tongue
Inak ... skusala si to niekedy bez alkoholu? Ten tam vobec nieje potrebny a tiez to ide lol

Není tady

#91 8. 4. 2008 9:27

Alosek
Host

Oxi napsal(a):

Alosek napsal(a):

Uz som sa zlakol ze som sam tongue
Inak ... skusala si to niekedy bez alkoholu? Ten tam vobec nieje potrebny a tiez to ide lol

Bez alkoholu no problem lol
Ale pak jsem asi taky občas nymfonka. I když to jsem vlastně vždycky, když já můžu, a on nééé lol

#92 8. 4. 2008 9:35

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Tak potom som aj ja nymfoman (přesněji satyr (aby sme sa aj shidenovi zavdacili)), pretoze jedina zenska, ktora mala rovnaku potrebu ako ja, o tej jej ex povedal ze je nymfomanka (Q:"Jak se ti sousta s tou blbou nymfomankou? Dobre krouti zadeckem, vid?" A:"Ano, uplne skvele, je bozia.")

Není tady

#93 8. 4. 2008 9:44

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Tak potom som aj ja nymfoman (přesněji satyr (aby sme sa aj shidenovi zavdacili)), pretoze jedina zenska, ktora mala rovnaku potrebu ako ja, o tej jej ex povedal ze je nymfomanka (Q:"Jak se ti sousta s tou blbou nymfomankou? Dobre krouti zadeckem, vid?" A:"Ano, uplne skvele, je bozia.")

big_smile godlike

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#94 8. 4. 2008 9:44

bylinkax
♥♥♥----

chytnout se kazdeho sluvka..... samozrejme to bylo mysleno, ze nejenom ze skaci jako kralici, ale ze kdyz otevre devce hubicku, tak tam je porad a stale jenom su...i
ale asi si tuhle zivotni etapu bude kamarad pamatovat do konce zivota smile  teda, je ted schopny si ji hned vzit (po 4 mesicich), snad to teda neudela... Za normalnich opkolnosti to neni vubec devce jeho gusta, ale sex dela hoooooodne... a tak me zajima, jak dlouho to vyrzi jenom hopkat, nez zacne i premyslet. Nebo radeji hopkat stale a nepremyslet vubec?smile

Není tady

#95 8. 4. 2008 9:51

Santala
♥♥♥♥♥♥-

bylinkax napsal(a):

chytnout se kazdeho sluvka..... samozrejme to bylo mysleno, ze nejenom ze skaci jako kralici, ale ze kdyz otevre devce hubicku, tak tam je porad a stale jenom su...i
ale asi si tuhle zivotni etapu bude kamarad pamatovat do konce zivota smile  teda, je ted schopny si ji hned vzit (po 4 mesicich), snad to teda neudela... Za normalnich opkolnosti to neni vubec devce jeho gusta, ale sex dela hoooooodne... a tak me zajima, jak dlouho to vyrzi jenom hopkat, nez zacne i premyslet. Nebo radeji hopkat stale a nepremyslet vubec?smile

Budou hopkat, dokud je to bude oba bavit lol

Bylinko, jestli je fakt dobrá, věř že se jí jen tak nepustí tongue

A co tě vlastně rozčiluje, že je hloupá, nebo že to chce pořád ?? lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#96 8. 4. 2008 10:01

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

bylinkax napsal(a):

Budou hopkat, dokud je to bude oba bavit lol

Bylinko, jestli je fakt dobrá, věř že se jí jen tak nepustí tongue

A co tě vlastně rozčiluje, že je hloupá, nebo že to chce pořád ?? lol

Ze on nechce bylinku big_smile To ju serie big_smile

Ja by som vydrzal hopkat kym by sa mi nepokazilo hopkadlo lol
Bylinkax divila by si sa, ale ono nieje problem hopkat aj premyslat (medzi hopkanim, vo chvilach, ked nemyslis na dalsie hopkanie lol )
A fakt myslis, ze nieje podla jeho gusta? Ty si on, ze dokazes mysliet za neho? Ak ano, tak dalej mysli za neho a on bude hopkat aj za teba tongue
A tvoje hodnotenie ze nieje moc hezka ... keby chlapi hopkali len s peknymi babami bolo by 99,9% zien neposkvrnenych lol

Teeeda, ty mu fakt svinsky zavidis lol Alebo jej? vissla

Není tady

#97 8. 4. 2008 10:03

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

... chjooo, ja by som zas hopkal ... tongue

Není tady

#98 8. 4. 2008 10:12

bylinkax
♥♥♥----

tak ted jsem se pobavila:)))))))))))))))))
at si hopka jak uzna za vhodne, ja si hopkam, jak to vyhovuje mne.
slo mi o obecny pohled na vec, nejsem nijak citove ani sexualne do jejich veci zainteresovana:)

Není tady

#99 8. 4. 2008 10:17

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

bylinkax napsal(a):

slo mi o obecny pohled na vec, nejsem nijak citove ani sexualne do jejich veci zainteresovanasmile

Vidis a to je mozno skoda, mohla si sa uhopkat blahom lol

Není tady

#100 8. 4. 2008 10:17

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

... chjooo, ja by som zas hopkal ... tongue

big_smile  Oxi změnil š*ukání na hopkání.... to je vývoj tongue

Upravil(a) Račice dračice (8. 4. 2008 10:23)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí