29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PetrHl napsal(a):
Santala napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Já zas nemůžu po opici
Jo, to souhlasí - to mám taky problém
nebojte, s tim maj problém i chlapi
, jen vy máte výhodu že můžete aspoň předstírat že můžete
No tak po opici fakt nedokážu předstírat vůbec nic
Upravil(a) Račice dračice (7. 4. 2008 17:13)
Není tady
Trochu mi trvalo, než mi docvaklo, že tady jeden mladý nejmenovaný muž by šukal ne opici , ale i po opici.
Úplně jsem se vyděsila, jací zvrhlíci tu pobývají a zatím jen mé oko, z práce zmožené, plete si pojmy s průjmy.
Už je to pravda dávno, ale BM nikdy sex neodmítl, naopak, byl vždy připraven. Po noční, před odpolední, před plesem, po něm, po opici, u rodičů. Až to časem vypadalo, že naší domácnosti nevládne mozek nebo srdce, ale něco jiného.
Není tady
Heluška napsal(a):
Trochu mi trvalo, než mi docvaklo, že tady jeden mladý nejmenovaný muž by šukal ne opici , ale i po opici.
Není tady
Jednu, o které se říkalo, že je nymfomanka, mám ve svém sousedství. Bavila se na tom vždy celá hospoda. Její manžel že je náruživá dal při pivu k dobru a od té doby se jí říká "Žláza". Zní to hrozně: " Hele, Žláza jde". Je hodně prostá, dá se říci na kraji svéprávnosti, má hodně velká prsa a zadek a je celkem vysoká.
Je tu s dodnes, ale jak roky šly tak vypadá čím dále hůře a už by to po ní asi nikdo soudný nechtěl. Manžela už s ní nevídám.
Upravil(a) lepista (7. 4. 2008 18:04)
Není tady
Heluška napsal(a):
Úplně jsem se vyděsila, jací zvrhlíci tu pobývají...
Mám doma jednu knížku sci-fi povídek, kde úvodní povídka se jmenuje "Její chlupatá tvář" a popisuje, jak jeden muž opravdu ošukal opici, takže zase tak nereálné to asi není
Není tady
bylinkax napsal(a):
vazne po tomhle chlapi touzi? Jeden kamarad (slusny a rozumny) si jednu takovou slecnu(vylozene buranku) nasel. Je uplne, pada z nej obleceni, jak neustale po sobe hopsaji... Je to jeho vec.
Vsichni kolem ji tak nejak berou s rezervou, nicmene na konkretni dotaz, zda by i oni(muzi) chteli takovou slecnu miti doma, dostalo se mi kladne odpovedi.
Takove ty kecy hezka, ale blba..... asi u chlapu moc velou roli nehraji. Hlavne, ze ji to bavi v posteli non stop.
Jsem toho kapanek prekvapena...........
To se nediv - většina chlapů líp vidí a sexuje, než myslí
Není tady
Nevim, kdo to psal, ale ta holcina je vazne mlada kocicka, ktera o sexu (primo suk..i) mluvi non stop. vlastne jsem jeste neslysela z jejich ust zadnou jinou myslenku....
Chytra, krasna nymfomanka je asi na zebricku tech TOP zen na prvnim miste.
"Vsichni" kolem se "smeji", pritom tise zavidi....
20x denne?no tak to bych asi nechodila:)
Santalo, chces telefoni cislo na ni nebo na nej?
Není tady
Oxi napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
tak tu máme prvního nymfomana
, teda až vlastně po shidenovi
![]()
Ja niesom nymfoman
Shiden ano, ten by wojel vsetko
Ja som priebercivy ...
No tak to já nymfoman (přesněji satyr) teda taky nejsu, mě to stačí v průměru 1x denně, někdy 2x, vyjímečně 3x a občas jen obden.
bylinkax napsal(a):
Nevim, kdo to psal, ale ta holcina je vazne mlada kocicka, ktera o sexu (primo suk..i) mluvi non stop. vlastne jsem jeste neslysela z jejich ust zadnou jinou myslenku....
To je nová definice nymfomanky – často mluví o sexu. Pak je tady ovšem nymfomanek celá řada
Není co závidět ani když bude superhzeká a superchytrá.
Já nevím, co se divíte, vždyť už Hašek psal v Dobém vojáku Švejkovi, že za prostitutku "bez inteligence" byl příplatek.
Upravil(a) Ivana (8. 4. 2008 8:40)
Není tady
shiden napsal(a):
To je nová definice nymfomanky – často mluví o sexu. Pak je tady ovšem nymfomanek celá řada
Tzv. nymfomanka - teoretička
Není tady
Mikeš napsal(a):
Heluška napsal(a):
Úplně jsem se vyděsila, jací zvrhlíci tu pobývají...
Mám doma jednu knížku sci-fi povídek, kde úvodní povídka se jmenuje "Její chlupatá tvář" a popisuje, jak jeden muž opravdu ošukal opici, takže zase tak nereálné to asi není
Si odporuješ, Mikeši...
Každopádně co se mě týče, raději si to nebudu ani představovat
Oxi, nejsi sám. Je to fajn lék na opici - většinou velmi rychle vystřízlivím Ale já už hrozně dlouho nebylo opilá tak, abych druhý den musela střízlivět
Upravil(a) Alosek (8. 4. 2008 9:06)
bylinkax napsal(a):
"Vsichni" kolem se "smeji", pritom tise zavidi....
20x denne?no tak to bych asi nechodila:)
Santalo, chces telefoni cislo na ni nebo na nej?
Santala chcela cislo na neho a ja na nu
A mne nemusis ani posielat cislo, rovno dohodni rande
Upravil(a) Oxi (8. 4. 2008 9:19)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Tzv. nymfomanka - teoretička
teore∏ička
Není tady
Alosek napsal(a):
Oxi, nejsi sám. Je to fajn lék na opici - většinou velmi rychle vystřízlivím
Ale já už hrozně dlouho nebylo opilá tak, abych druhý den musela střízlivět
![]()
![]()
Uz som sa zlakol ze som sam
Inak ... skusala si to niekedy bez alkoholu? Ten tam vobec nieje potrebny a tiez to ide
Není tady
Oxi napsal(a):
Alosek napsal(a):
Oxi, nejsi sám. Je to fajn lék na opici - většinou velmi rychle vystřízlivím
Ale já už hrozně dlouho nebylo opilá tak, abych druhý den musela střízlivět
![]()
![]()
Uz som sa zlakol ze som sam
Inak ... skusala si to niekedy bez alkoholu? Ten tam vobec nieje potrebny a tiez to ide
Bez alkoholu no problem
Ale pak jsem asi taky občas nymfonka. I když to jsem vlastně vždycky, když já můžu, a on nééé
Tak potom som aj ja nymfoman (přesněji satyr (aby sme sa aj shidenovi zavdacili)), pretoze jedina zenska, ktora mala rovnaku potrebu ako ja, o tej jej ex povedal ze je nymfomanka (Q:"Jak se ti sousta s tou blbou nymfomankou? Dobre krouti zadeckem, vid?" A:"Ano, uplne skvele, je bozia.")
Není tady
Oxi napsal(a):
Tak potom som aj ja nymfoman (přesněji satyr (aby sme sa aj shidenovi zavdacili)), pretoze jedina zenska, ktora mala rovnaku potrebu ako ja, o tej jej ex povedal ze je nymfomanka (Q:"Jak se ti sousta s tou blbou nymfomankou? Dobre krouti zadeckem, vid?" A:"Ano, uplne skvele, je bozia.")
Není tady
chytnout se kazdeho sluvka..... samozrejme to bylo mysleno, ze nejenom ze skaci jako kralici, ale ze kdyz otevre devce hubicku, tak tam je porad a stale jenom su...i
ale asi si tuhle zivotni etapu bude kamarad pamatovat do konce zivota teda, je ted schopny si ji hned vzit (po 4 mesicich), snad to teda neudela... Za normalnich opkolnosti to neni vubec devce jeho gusta, ale sex dela hoooooodne... a tak me zajima, jak dlouho to vyrzi jenom hopkat, nez zacne i premyslet. Nebo radeji hopkat stale a nepremyslet vubec?
Není tady
bylinkax napsal(a):
chytnout se kazdeho sluvka..... samozrejme to bylo mysleno, ze nejenom ze skaci jako kralici, ale ze kdyz otevre devce hubicku, tak tam je porad a stale jenom su...i
ale asi si tuhle zivotni etapu bude kamarad pamatovat do konce zivotateda, je ted schopny si ji hned vzit (po 4 mesicich), snad to teda neudela... Za normalnich opkolnosti to neni vubec devce jeho gusta, ale sex dela hoooooodne... a tak me zajima, jak dlouho to vyrzi jenom hopkat, nez zacne i premyslet. Nebo radeji hopkat stale a nepremyslet vubec?
Budou hopkat, dokud je to bude oba bavit
Bylinko, jestli je fakt dobrá, věř že se jí jen tak nepustí
A co tě vlastně rozčiluje, že je hloupá, nebo že to chce pořád ??
Není tady
Santala napsal(a):
bylinkax napsal(a):
ale asi si tuhle zivotni etapu bude kamarad pamatovat do konce zivotateda, je ted schopny si ji hned vzit (po 4 mesicich), snad to teda neudela... Za normalnich opkolnosti to neni vubec devce jeho gusta, ale sex dela hoooooodne... a tak me zajima, jak dlouho to vyrzi jenom hopkat, nez zacne i premyslet. Nebo radeji hopkat stale a nepremyslet vubec?
Budou hopkat, dokud je to bude oba bavit
![]()
Bylinko, jestli je fakt dobrá, věř že se jí jen tak nepustí![]()
A co tě vlastně rozčiluje, že je hloupá, nebo že to chce pořád ??
Ze on nechce bylinku To ju serie
Ja by som vydrzal hopkat kym by sa mi nepokazilo hopkadlo
Bylinkax divila by si sa, ale ono nieje problem hopkat aj premyslat (medzi hopkanim, vo chvilach, ked nemyslis na dalsie hopkanie )
A fakt myslis, ze nieje podla jeho gusta? Ty si on, ze dokazes mysliet za neho? Ak ano, tak dalej mysli za neho a on bude hopkat aj za teba
A tvoje hodnotenie ze nieje moc hezka ... keby chlapi hopkali len s peknymi babami bolo by 99,9% zien neposkvrnenych
Teeeda, ty mu fakt svinsky zavidis Alebo jej?
Není tady
... chjooo, ja by som zas hopkal ...
Není tady
tak ted jsem se pobavila:)))))))))))))))))
at si hopka jak uzna za vhodne, ja si hopkam, jak to vyhovuje mne.
slo mi o obecny pohled na vec, nejsem nijak citove ani sexualne do jejich veci zainteresovana:)
Není tady
bylinkax napsal(a):
slo mi o obecny pohled na vec, nejsem nijak citove ani sexualne do jejich veci zainteresovana
Vidis a to je mozno skoda, mohla si sa uhopkat blahom
Není tady
Oxi napsal(a):
... chjooo, ja by som zas hopkal ...
Oxi změnil š*ukání na hopkání.... to je vývoj
Upravil(a) Račice dračice (8. 4. 2008 10:23)
Není tady