29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jj, skutocna nymfomanka ano.
V chlapskom chapani je nymfomanka skor zena, ktora ma potrebu o nieco vacsiu ako on ... teda tak 3x denne?
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
Ze začátku mě to štvalo,časem mi to bylo jedno, dnes se tomu směju
Takze to nieje pravda?
To dokáží asi objektivně posoudit jen partneři
Je fakt, že jsme trávili sexem hooodně času.Já si spíš myslím, že je štvalo, že ten čas, co byl semnou nebyl s nima.
A pak mě taky "moc" nemuseli - takže asi kombinace těchto dvou věcí mi dala nálepku.Nemělo smysl s tím nijak bojovat
Obecně si myslím, že když to vyhovuje oběma v páru ( ať už se bavíme o frekvenci čehokoliv ) ostatním je do toho houby
Není tady
BTW - Bylinko a "On" je spokojenej ? - teda kromě toho, že je nezdravě hubenej
Upravil(a) Santala (7. 4. 2008 16:12)
Není tady
shiden napsal(a):
Citáty k problematice: Pro většinu mužů je sex s nymfomankou nedostižný sen. Ti kteří ho delši dobu měli, vědí, že není čeho litovat.
S nymfomankou je dlouhodobé soužití zcela nemožné. Vás to přestane časem bavit a jí stačit.
BTW: nymfomanka to může chtít 10x, 20x denně…
Přesně shidene - sen, nedostižitelný a o to tu jde, často sníme o něčem, co bychom ale až tak zcela vlastně v reálu nechtěli
A souhlas - soužití klasického muže s nymfomankou v pravém slova smyslu je nemožné, jak píšeš, chlapa to přestane bavit, nebude ji stačit....a který chlap odchází z postele spokojen, když ji uspokojit nedokázal...a nikdy nedokáže
Ale když se přesuneme do roviny "nymfomanky", jak ji popsala bylinax (což si taky osobně myslím, že to bude jen nějaká neukojená mladá holčina, která ráda obdivovatele ) je to věc "o něčem jiném"....
A propó, některým pánům přijde již nymfomanka žena, která to ráda každé ráno a večer,,,,tak pak můžeme diskutovat každý o tom svém
Upravil(a) Račice dračice (7. 4. 2008 16:15)
Není tady
Santala napsal(a):
![]()
Chcela tym madam nieco povedat?
Santala napsal(a):
A pak mě taky "moc" nemuseli - takže asi kombinace těchto dvou věcí mi dala nálepku.Nemělo smysl s tím nijak bojovat
a dôvod?
Santala napsal(a):
Obecně si myslím, že když to vyhovuje oběma v páru ( ať už se bavíme o frekvenci čehokoliv ) ostatním je do toho houby
![]()
jj
Není tady
shiden napsal(a):
Citáty k problematice: Pro většinu mužů je sex s nymfomankou nedostižný sen. Ti kteří ho delši dobu měli, vědí, že není čeho litovat.
S nymfomankou je dlouhodobé soužití zcela nemožné. Vás to přestane časem bavit a jí stačit.
BTW: nymfomanka to může chtít 10x, 20x denně…a ještě ji to neuspokojí
jo, tak nějak to je
Není tady
Račice dračice napsal(a):
shiden napsal(a):
BTW: nymfomanka to může chtít 10x, 20x denně…Přesně shidene - sen, nedostižitelný a o to tu jde, často sníme o něčem, co bychom ale až tak zcela vlastně v reálu nechtěli
A souhlas - soužití klasického muže s nymfomankou v pravém slova smyslu je nemožné, jak píšeš, chlapa to přestane bavit, nebude ji stačit....a který chlap odchází s postele spokojen, když ji uspokojit nedokázal...a nikdy nedokáže
Ale když se přesuneme do roviny "nymfomanky", jak ji popsala bylinax (což si taky osobně myslím, že to bude jen nějaká neukojená mladá holčina, která ráda obdivovatele) je to věc "o něčem jiném"....
A propó, některým pánům přijde již nymfomanka žena, která to ráda každé ráno a večer,,,,tak pak můžeme diskutovat každý o tom svém![]()
JJ - žena, která to ráda každé ráno a večer tak pak můžeme diskutovat každý o tom svém
Není tady
Oxi napsal(a):
Jj, skutocna nymfomanka ano.
V chlapskom chapani je nymfomanka skor zena, ktora ma potrebu o nieco vacsiu ako on... teda tak 3x denne?
A Oxi to už napsal - z mojí zkušenosti, jak už jsem napsala - už jsou schopni tohle říct, když to chce po nich ženská 2x denně
No, a existují i pánové, kteří to prý už vidějí v očích
Upravil(a) Račice dračice (7. 4. 2008 16:14)
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
![]()
Nie![]()
Santala napsal(a):
a dôvod?
Jiné zájmy, věkový rozdíl, "špatná" minulost - mojeSantala napsal(a):
![]()
jj
Není tady
![]()
![]()
tak radši vzali roha?
Není tady
A propó, některým pánům přijde již nymfomanka žena, která to ráda každé ráno a večer,,,,tak pak můžeme diskutovat každý o tom svém
![]()
Aj takych je sakra malo
Není tady
PetrHl napsal(a):
![]()
![]()
tak radši vzali roha?
Jo
Není tady
PetrHl napsal(a):
![]()
![]()
tak radši vzali roha?
chyba lávky, na jejich škodu nevzali
Není tady
Santala napsal(a):
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
![]()
Nie
Není tady
Oxi napsal(a):
![]()
Aj takych je sakra malo
![]()
budeš se divit, ale i mužů
člověk se musí občas uskromnit
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
Oxi napsal(a):
Chcela tym madam nieco povedat?Nie
No, to bych se jich musela přeptat
Ale, nevím jak ten dotaz formulovat ?
"jsem nymfomanka " ? ????
Není tady
Oxi napsal(a):
![]()
Aj takych je sakra malo
![]()
![]()
![]()
Neviem, s inymi muzmi nemam skusenosti
A s uskromnenim ... mozno obcas, ale fakt len obcas
Není tady
Santala napsal(a):
![]()
Ale, nevím jak ten dotaz formulovat ?![]()
![]()
![]()
Nepoznam ta, takze nemozem posudit
Ale nemyslim ze si
Asi len vedeli, ze by ta nezvladli
Upravil(a) Oxi (7. 4. 2008 16:30)
Není tady
Oxi napsal(a):
Oxi napsal(a):
Aj takych je sakra malo![]()
![]()
![]()
Neviem, s inymi muzmi nemam skusenosti
A s uskromnenim ... mozno obcas, ale fakt len obcas
Však já psala občas
Není tady
A Oxi to už napsal - z mojí zkušenosti, jak už jsem napsala - už jsou schopni tohle říct, když to chce po nich ženská 2x denně
Ty to chceš 2x denně?
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
![]()
Ale, nevím jak ten dotaz formulovat ?![]()
![]()
![]()
Nepoznam ta, takze nemozem posudit
![]()
Ale nemyslim ze si
No, jestli je definice nymfomanky " denně a občas i 2x denně - pak ano
Asi, založím nové vlákno - tak by se to dalo "vyzkoumat"
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ty to chceš 2x denně?
A ty ?
Není tady
Som vzdy vedel ze na Račici dračici je nieco, co ma pritahuje
Není tady
Santala napsal(a):
No, jestli je definice nymfomanky " denně a občas i 2x denně - pak ano
![]()
Asi, založím nové vlákno - tak by se to dalo "vyzkoumat"![]()
Len obcas 2x denne? Tak ja chcem potom radsej nadnymfomanku
Není tady
Oxi napsal(a):
Som vzdy vedel ze na Račici dračici je nieco, co ma pritahuje
A máme tu první nymfomanku.