29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vazne po tomhle chlapi touzi? Jeden kamarad (slusny a rozumny) si jednu takovou slecnu(vylozene buranku) nasel. Je uplne , pada z nej obleceni, jak neustale po sobe hopsaji... Je to jeho vec.
Vsichni kolem ji tak nejak berou s rezervou, nicmene na konkretni dotaz, zda by i oni(muzi) chteli takovou slecnu miti doma, dostalo se mi kladne odpovedi.
Takove ty kecy hezka, ale blba..... asi u chlapu moc velou roli nehraji. Hlavne, ze ji to bavi v posteli non stop.
Jsem toho kapanek prekvapena...........
Není tady
To víš, co mí dírku větší jak 1 cm, a dýchá to, dá se použít. Hlavně když může kdykoliv. Snad bys nezáviděla něco takového, vždyť to ani není vztah, sex pomine...
Není tady
Nymfomaku - ani náhodou!
blbost, to jsou jen kecy, že chlapi chtěj tohle
Není tady
s jednou nymfomankou jsem měsíc chodil, déle jsem to fyzicky ani psychicky nevydržel, klíďo se přiznám, to nebylo milování, to bylo jen šou.tání
Není tady
shiden napsal(a):
Nymfomaku - ani náhodou!
Není tady
Jde o to, že chlapi toho nakecají
Jo, chtěli by ji mít, splněný sen - chce kdekoliv, kdykoliv
Ale po čase ji rádi vymění ... nebo si ji nechají jen do té postele....
Na druhou stranu si nemyslím, že by se nymfomanka neuměla i milovat, snad jen ta, co je citově oploštělá, nebo k dotyčnému žádné city nechová.....
Není tady
ale bylinko, no tak, zas podle jednoho kohouta hodnotíš celý kurník???
P.S. Proti gustu žádný dišputát občas se stane ,že si všichni jak tu jsme, musíme v životě něco ověřit, abychom mohli zodpovědně říct, tak tohle už nikdy více
jsme něco jako průkopníci slepých uliček
Upravil(a) Somaia (7. 4. 2008 15:10)
Račice dračice napsal(a):
To je právě ten problem – to se o většině mužů říct nedá, že mohou kdykoliv.
Ja si tiež myslím, že to chcú minimálne skúsiť... ale či by s ňou dokázali aj žiť, to je druhá vec. A netýka sa to len nymfomaniek...
Není tady
Somaia napsal(a):
ale bylinko, no tak, zas podle jednoho kohouta hodnotíš celý kurník???
P.S. Proti gustu žádný dišputátobčas se stane ,že si všichni jak tu jsme, občas si musíme v životě něco ověřit, abychom mohli zodpovědně říct, tak tohle už nikdy více
jsme něco jako průkopníci slepých uliček
Od ted už budu jen vyznačovat tvé texty tučným písmem, abych nemusel psát vlastní myšlenky.
Jako narcis a individualista se nesnižuji k citátům a různým "moudrům", ale kohouta s kurníkem si budu pamatovat, protože to je jednak skvělý a jednak to je odpověď na 85% otázek, které se tu zjeví.
Není tady
shiden napsal(a):
Kecáš - ja mám presne takéto skúsenosti. Keďže som hanblivá Panna, musela som sa brániť sexu na verejnosti, u nás doma, u nich doma (u jeho ženy doma ), atď. Mala som samé "Může"...
Není tady
shiden napsal(a):
No to je sice taky pravda, na druhou stranu to by před bylinax nepřiznali že
Pánové se v tomhle směru "předvádějí" , zvlášť, když se ptá žena že....
(jinak si doopravdy myslím, že je to pro muže nesplněný sen, zvlášť když nikdy neokusili, nebo jejich přítelkyni často bolí hlava ) Takže se to krásně kecá, když nemusejí pravost slov bylinax dokazovat ne
Ale na druhou stranu, myslím si, že nymfomanka může být taky chytrá, krásná a navíc se schopností se i milovat a dávat do sexu i city Takže jsem prvně psala o nymfomance hloupé
Tak to znělo i v záhlaví
Upravil(a) Račice dračice (7. 4. 2008 15:27)
Není tady
Já bych teda žádnou nymfomanku nechtěl
Není tady
Mikeš napsal(a):
Já bych teda žádnou nymfomanku nechtěl
jde o to, co si každý z nás za pojmem nymfomanka představuje
Není tady
PS:
abychom si to řekli na rovinu. K tomu, co napsala Somaja: abychom si v životě ověřili, že takhle to mít třeba dlouhodobě nechceme, bych ještě dodal...
- může být skvělý určitou část života jen tak nezávazně proš.ukat
- nezaobírat se romantickými kecy
- neprobírat city a kydy a neřešit pořád vztah
- vyzkoušet si všechny ty věci, které tahle hloupá a ne-moc-hezká nymfomanka provádí s nadšením a sama a ještě je sama iniciuje a ještě má navíc kamarádky, které jsou v brazilském národním ženském društvu beach-volejbalu a rády si to rozdají v gru.páči
...protože pak, v romantickém a heboučkém vztahu, plném budoucích starostí o zabezpečení citů, domu, 2 - 4 dětí, hypotéky a hadříků pro milovanou ženu....už třeba nebude toliko prostoru od rána do večera soul.ožit :-)
Není tady
Urcite je to nymfomanka? (Je neukojitelna? Alebo ma len "trosku viac" rada sex?)
Ja by som teda nymfomanku chcel, pokial by aj rada zehlila Na vsetko ostatne si stacim sam (na vsetko ostatne ju tu MasterCard
)
Hmmm ... alebo ... mozem si zelat krasnu, inteligentnu nymfomanku?
Alebo ... definitivne ... ak bude bez chorob, po sexe sa zbali a vypadne, tak nech je nymfomanka Ale absencie netolerujem
Není tady
bylinkax napsal(a):
vazne po tomhle chlapi touzi? Jeden kamarad (slusny a rozumny) si jednu takovou slecnu(vylozene buranku) nasel. Je uplne, pada z nej obleceni, jak neustale po sobe hopsaji... Je to jeho vec.
Vsichni kolem ji tak nejak berou s rezervou, nicmene na konkretni dotaz, zda by i oni(muzi) chteli takovou slecnu miti doma, dostalo se mi kladne odpovedi.
Takove ty kecy hezka, ale blba..... asi u chlapu moc velou roli nehraji. Hlavne, ze ji to bavi v posteli non stop.
Jsem toho kapanek prekvapena...........
Tohle říkali kamarádi mého ex o mne
Není tady
Santala napsal(a):
bylinkax napsal(a):
vazne po tomhle chlapi touzi? Jeden kamarad (slusny a rozumny) si jednu takovou slecnu(vylozene buranku) nasel. Je uplne, pada z nej obleceni, jak neustale po sobe hopsaji... Je to jeho vec.
Jsem toho kapanek prekvapena...........Tohle říkali kamarádi mého ex o mne
![]()
![]()
to zní jako inzerát do seznamky
Není tady
PetrHl napsal(a):
Santala napsal(a):
bylinkax napsal(a):
![]()
![]()
to zní jako inzerát do seznamky
Tak, ten bych takhle asi neformulovala
Ze začátku mě to štvalo,časem mi to bylo jedno, dnes se tomu směju
Není tady
Santala napsal(a):
bylinkax napsal(a):
![]()
![]()
Není tady
Santala napsal(a):
Takze to nieje pravda?
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
Takze to nieje pravda?
JÁ BYCH SI TIPL ŽE JE
Není tady
Citáty k problematice: Pro většinu mužů je sex s nymfomankou nedostižný sen. Ti kteří ho delši dobu měli, vědí, že není čeho litovat.
S nymfomankou je dlouhodobé soužití zcela nemožné. Vás to přestane časem bavit a jí stačit.
BTW: nymfomanka to může chtít 10x, 20x denně…a ještě ji to neuspokojí
Upravil(a) shiden (7. 4. 2008 16:08)
shiden napsal(a):
Citáty k problematice: Pro většinu mužů je sex s nymfomankou nedostižný sen. Ti kteří ho delši dobu měli, vědí, že není čeho litovat.
S nymfomankou je dlouhodobé soužití zcela nemožné. Vás to přestane časem bavit a jí stačit.
BTW: nymfomanka to může chtít 10x, 20x denně…
Tak v tomhle se nevidím
Není tady