Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#151 16. 4. 2008 14:17

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vám dnes udělalo radost? 3

Selima napsal(a):

Čoby, dať zrkadlo do pr...usch , ale rodičia ho bránia vlastným telom... roll Už aby som bývala v byte bez zrkadiel. Alebo jedno schovám do skrine zvnútra, pre prípad, že by som si nutne musela vyskúšať nádherný kožuch... cool

Seli prdlačky jsi krásná ženská!!!! Stačí říci a jsem do tebe po uši na truc třeba Mikeškovi. Ale nedělám si to, prču, ty jsi normální nádherná ženská a kdo říká že jsi ti no tlustá a nebo nehezká tak ať příjde sem dám ho zbavit svéprávnosti neboť neví, že obal se nekupuje ale obsah a ten je nádhernej.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#152 16. 4. 2008 14:36

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

prostě nejsem typ Twigi

A mne prislo ked som ta videl ze ty presne si typ Twigi wink

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#153 16. 4. 2008 14:37

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Stačí říci a jsem do tebe po uši na truc třeba Mikeškovi.

Zamilovat sa natruc? Myslis, ze by o to tak inteligentna zena stala?

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#154 16. 4. 2008 14:50

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Seškrábala jsem omítku v celé ložnici. Jsem úplně zničená a ruce mám vytaháne až po kolena... Ale je to super pocit smile

Není tady

#155 16. 4. 2008 14:50

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Stačí říci a jsem do tebe po uši na truc třeba Mikeškovi.

Zamilovat sa natruc? Myslis, ze by o to tak inteligentna zena stala?

A kdo tu mluví o zamilovanosti? To se mi opravdu jen zdá.

Není tady

#156 16. 4. 2008 15:01

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

jsem do tebe po uši si teda myslel nejako inak? Ako ze si do nej vlezies ako do tanku? Hmmm

Není tady

#157 16. 4. 2008 15:08

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Pisatel napsal(a):

jsem do tebe po uši si teda myslel nejako inak? Ako ze si do nej vlezies ako do tanku? Hmmm

A ještě do tanku kapitulation to je fakt  offtopic

Není tady

#158 16. 4. 2008 15:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Čoby, dať zrkadlo do pr...usch , ale rodičia ho bránia vlastným telom... roll Už aby som bývala v byte bez zrkadiel. Alebo jedno schovám do skrine zvnútra, pre prípad, že by som si nutne musela vyskúšať nádherný kožuch... cool

Seli prdlačky jsi krásná ženská!!!! Stačí říci a jsem do tebe po uši na truc třeba Mikeškovi. Ale nedělám si to, prču, ty jsi normální nádherná ženská a kdo říká že jsi ti no tlustá a nebo nehezká tak ať příjde sem dám ho zbavit svéprávnosti neboť neví, že obal se nekupuje ale obsah a ten je nádhernej.

Keď sa na mňa niekto pozrie, prejde ho chuť čokoľvek trúfalého mi povedať styrka . Prolbém je, že sa vidím SAMA a viem, že som za zimu(a hlavne odkedy mi umrel pes ako donucovací prostriedok na prechádzky) pribrala. Mám osem dioptrií, ale čo je pravda, to je pravda... wink
Ja som celý život postavou niečo medzi Marilyn Monroe a Helenkou Rúžičkovou. Bohužiaľ, momentálne to vyhráva Helenka KO.

Upravil(a) Selima (16. 4. 2008 15:41)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#159 16. 4. 2008 15:46

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Keď sa na mňa niekto pozrie, prejde ho chuť čokoľvek trúfalého mi povedať styrka . Prolbém je, že sa vidím SAMA a viem, že som za zimu(a hlavne odkedy mi umrel pes ako donucovací prostriedok na prechádzky) pribrala. Mám osem dioptrií, ale čo je pravda, to je pravda... wink
Ja som celý život postavou niečo medzi Marilyn Monroe a Helenkou Rúžičkovou. Bohužiaľ, momentálne to vyhráva Helenka KO.

Ale holka nemluv takto negatívně o sobě bo přijedu do Blavy a dostaneš. Donucovací prostředky mám tak už jen by jsi mluvila o sobě jako o Goyově Maye a ne o Růžičkové. Nehleď na obal říkám ale na obsah obalu a na ten nemá nikdo. Máš tak krásnou a velkou duši že by se do Twigi těla nevešla už to kapišto?
P.S taky mohu říci že jsem starej šedivej fousatej volezlej skoro děděk. když jse to řekl před dvěma dámama tak mě hnaly sviňským krokem abych si to přeblil n apozitiva tak a te´d ty ju!

Upravil(a) Pisatel (16. 4. 2008 15:48)

Není tady

#160 16. 4. 2008 17:56

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Selim, nemáš pravdu i silé ženy mohou být krásné pro ostatní. Myslím si ale že to ta žena musí chtít, být krásná. Já vím, že je to asi těžké, ale pokud nejsi sama o sobě přesvědčená, že jsi krásná, tak okolí přesvědčíš těžko. Znám několik žen s velkou nadváhou a jsou mezi nima i takové co umějí svá kila nosit tak, že se na ně mlsně koukají i náctiletí.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#161 16. 4. 2008 18:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kristebože, toto mi tu ale podsúvate VY! Ja netvrdím, že trpím vo svojom tele, naopak - ja si vo svojom tele užívam a čo si myslia ostatní, neriešim. A ostatní ak to aj riešia, nehovoria mi tom, s výnimkou mojej mamy, pravda, ktorá je v tomto neochvejná a nezastupiteľná a dokáže mi pokaziť náladu v ľubovoľnom bode, aj keď sa cítim úplne super. Ale už to dokážem prehltnúť a ísť ďalej s tým, že to jej je folklór. Chodievam plávať, takže sa pravidelne vyzliekam do plaviek a hoci nás v bazéne nebýva veľa, nehanbila by som sa ani vo verejnom bazéne(nedávno som v jednom preplnenom bola). Ja ľudí nedelím na chudých a tučných, blonďavých a tmavovlasých alebo škaredých a pekných... a kto to MÁ takto rozdelené, tak nech si to rieši sám, mňa sa to fakt netýka. Ale proste som poznamenala, že mám rada jedlo, ale keďže mám v zime všeobecne - a od smrti psiny tým duplom - menej pohybu, tak som pribrala a vidím to na sebe. Neteší ma to už preto, že ma pobolievajú bedrové(kyčelní) kĺby. Som odhodlaná schudnúť pár kíl, ale nerobím z toho diétny klub ani klub anorektičiek! kapitulation Ani klub zamindrákovaných šerediek...

Upravil(a) Selima (16. 4. 2008 18:18)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#162 16. 4. 2008 18:32

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Můj nový platový výměr, ale ten mi neudělal radost, spíš mě rozesmál, protože to je výsměch usch

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#163 16. 4. 2008 18:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

usch hmm

Brita

Není tady

#164 16. 4. 2008 19:21

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

usch hmm

tak proč při průchodu kolem zrcadla oděna v rouše Evině zavíráš oči. Prosím vysvětli mi to?

Není tady

#165 16. 4. 2008 19:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Aby mi nepripomínalo, že som pribrala a mala schudnúť. Kvôli SEBE a SVOJIM kĺbom! v prvom(a možno jedinom) rade. Ahá, ešte kvôli šatám...

Brita

Není tady

#166 16. 4. 2008 19:36

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Aby mi nepripomínalo, že som pribrala a mala schudnúť. Kvôli SEBE a SVOJIM kĺbom! v prvom(a možno jedinom) rade. Ahá, ešte kvôli šatám...

Jediné co beru jsou klouby to ostatní je příjemné nikoli podstatné. Hlavně se prosím už takto negatívně nevyjadřuj já tě mám rád taková jáká jsi a věřím, že těm kloubou ulehčíš, tak se dívj do zrcadla jak jsi krásná žena smile

Není tady

#167 16. 4. 2008 20:41

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Jinak dnes mi udelalo radost ze jsem mohla byt cele dopoledne Dominičkem doma hjarta

to se to chrní do 11 co? lollollol, to by se líbilo asi každému tongue

Jo kez by se chrnelo do 11ti:(s prckem to nejde:)To je samy mamíííí spís?Mamiii budes uz vstavat? lol

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#168 17. 4. 2008 8:21

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Nová (stará) knížka, kterou jsem sehnala na internetu v antikvariátu
Četla jsem jí v dětství a pamatovala jsem jen tu atmosféru a částečně ilustrace a jen podle toho jsem ji dokázala vystopovat.
Jsem dobrá tummenupp

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#169 17. 4. 2008 8:24

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Že sestře je lépe, vyšetření nepotvrdily žádný úraz lebky a že jsem si po návětěvě v nemocnici dokázala včera najít chvilku a jít si se psem sednout do čajovny a číst knížku.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#170 17. 4. 2008 8:31

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

Že sestře je lépe, vyšetření nepotvrdily žádný úraz lebky a že jsem si po návětěvě v nemocnici dokázala včera najít chvilku a jít si se psem sednout do čajovny a číst knížku.

Tak to je potěšující zpráva že úraz neí tak vážný. Držím palce.
P.S. klubko ale ty máš vzdělané psy když tě tahaj do čajovny ke knížce:)

Není tady

#171 17. 4. 2008 8:44

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

No to víš, japonské plemeno, tak jsem si dala japonskou směs a japonský čaj,aby to bylo stylovésmile))
Oni ho tam už znají, většinou ho cpou čajovým pečivej a on teda neprotestuje:)

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#172 17. 4. 2008 8:55

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

No to víš, japonské plemeno, tak jsem si dala japonskou směs a japonský čaj,aby to bylo stylovésmile))
Oni ho tam už znají, většinou ho cpou čajovým pečivej a on teda neprotestuje:)

lolhjarta

Není tady

#173 17. 4. 2008 10:30

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

dnes mi udelalo radost ze mam sebou prcka v praci smile

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#174 17. 4. 2008 10:37

Alosek
Host

elementgirl napsal(a):

Tím jsi nepochybně udělala radost i šéfovi i všem kolegům lol
Ale jinak rozumím wink

#175 17. 4. 2008 10:49

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Alosek napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Tím jsi nepochybně udělala radost i šéfovi i všem kolegům lol
Ale jinak rozumím wink

No rekla bych ze maji mnohem min starosti nez kdyz bych tu nebyla vubec wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí