Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 15. 4. 2008 15:51

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co vám dnes udělalo radost? 3

shiden napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Jinak dnes mi udelalo radost ze jsem mohla byt cele dopoledne Dominičkem doma hjarta

Ty hraješ divadlo? lol

Jo a ani nechtej vedet jaky tongue

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#127 15. 4. 2008 15:52

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Klubko napsal(a):

Jupíííííí, Nicolasi, fakt to myslíš vážně? reta reta reta
Alespoň někomu, příjde mi, že poslední dobou lidem kolem sebe jen ubližuji grater grater

Vidíš, to je kouzlo přirozenosti a nechtěného.
Kdybych s tebou bydlel nebo byl tvůj kolega v práci, tak bych to třeba nenapsal :-)

Každopádně to myslím vážně a opravdu tu radost mám.

Není tady

#128 15. 4. 2008 15:53

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

elementgirl napsal(a):

shiden napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Jinak dnes mi udelalo radost ze jsem mohla byt cele dopoledne Dominičkem doma hjarta

Ty hraješ divadlo? lol

Jo a ani nechtej vedet jaky tongue

samozdrejme tam patrilo s Dominickem no:lol:

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#129 15. 4. 2008 15:54

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

elementgirl napsal(a):

to se to chrní do 11 co? lollollol, to by se líbilo asi každému tongue

Není tady

#130 15. 4. 2008 17:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nicolas napsal(a):

Radost mi udělala Selima a Klubko. Prostě jen tím, jak přemýšlejí a jaké jsou.

pussa wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#131 15. 4. 2008 19:30

x256987
Host

Krásné červené botičky tongue  A fakt, že jsem přežila poradu a třídní schůzky big_smile

#132 15. 4. 2008 20:50

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Přesto, že mám den blbec, tak jsem v lednici objevila šampaňské tongue

Není tady

#133 16. 4. 2008 8:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes ešte nie, ale včera večer som úplne vymrzla, u nás sa ženili všetci čerti sad a potom som použila svoj obľúbený liek: horúci kúpeľ s penou, Prešovskou soľou a nejakým bylinkovým extraktom proti nádche. Bolo mi krásne a možno som zahnala aj tú nádchu rock

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#134 16. 4. 2008 8:46

Alosek
Host

V dnešním ubrečeném dni, déšť venku a slzy v očích, mi dělá velkou radost tohle vlákno - a Klubíčko, že je její sestra v pořádku (víceméně - teda více wink )
A něco dalšího hezkého si na dnešku určitě najdu a hned to sem napíšu!

Seli, včera jsi mě navnadila palačinkami, tak jsem si na ně zašla k večeři a bylo mi pak blbě. Ale byly skvělé!
Dneska si dám tu vanu... lol

#135 16. 4. 2008 9:21

Santala
♥♥♥♥♥♥-

..ranní telefonát s tátou storstark big_smile

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#136 16. 4. 2008 13:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

pizza tongue tongue Pri našej robote robia v jednom stánku božskú pizzu, také teplé antidepresívum...

Brita

Není tady

#137 16. 4. 2008 13:12

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Sel, taky mám antidepresivum v podobě tvarohového dortu s čokoládovou polevou a posypaný mandlemi. Jen nějak nezabírá...grater

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#138 16. 4. 2008 13:13

shiden
Host

kešu ořechy...

#139 16. 4. 2008 13:14

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Sel, taky mám antidepresivum v podobě tvarohového dortu s čokoládovou polevou a posypaný mandlemi. Jen nějak nezabírá...grater

Na mě zabírá jako antidepresivum moje psisko big_smile

Klubko, máš "psí"týden ? visslabig_smile

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#140 16. 4. 2008 13:16

Alosek
Host

Selima napsal(a):

pizza tongue tongue Pri našej robote robia v jednom stánku božskú pizzu, také teplé antidepresívum...

Po včerejších palačinkách se u Selimky pizzou inspirovat dneska raději nebudu lol
Velký čerstvý ananas na oběd a velké celé sušené jahody v hořké čokoládě. Čerstvé se šampusem mi udělají radost večer.

#141 16. 4. 2008 13:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

tongue  tongue No, moje antidepresívum zaberá len do chvíle, kým sa pozriem do zrkadla... usch kapitulation Smrť zrkadlám!

Brita

Není tady

#142 16. 4. 2008 13:27

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Santalo,kdybych měla psí den, tak to je dobré. Vždy si říkám, že bych se v příštím životě chtěla mít jako pes u nás. Teď si určitě hoví  doma na kanapi. Dlouhej, tak širokej, přes celý prostor a nechává si zdát o fenkách nebo velkém dlabanci.
On je neuvěřitelnej. Když chci aby šlapal, tak si svým pomalým tempem vykračuje třeba 40 km denně. A když potřebuješ klid, tak chrápe 24 hodin denně s občasnými přestávkami na vyvenčení a kontrolu lednice. Jinak sebou praští a neví o světě.
Musím říci, že je úžasný.

Mám už asi "psí" celý měsíc....roll

Není tady

#143 16. 4. 2008 13:28

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Seli, spíše smrt blbým světlům. Občas to v kabince stojí za to. Taky se mi začíná od vánoc zvětšovat můj "okrasný tukový prstenec"....

Není tady

#144 16. 4. 2008 13:35

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Alosek napsal(a):

Selima napsal(a):

Po včerejších palačinkách se u Selimky pizzou inspirovat dneska raději nebudu lol
Velký čerstvý ananas na oběd a velké celé sušené jahody v hořké čokoládě. Čerstvé se šampusem mi udělají radost večer.

Já ci tacííííííííííííííííí kdy že to mám přijít udělal bych maságe nožiček smile vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#145 16. 4. 2008 13:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Klubí, u nás v predsieni panuje milosrdné prítmie(nesvieti lampa v jednej časti chodby), ale napriek tomu sa vždy zľaknem, keď sa na seba kuknem, a už vôbec sa nedovážim chodiť okolo zrkadla nahá(ani do kúpeľne grater ). Keď zavriem oči, vrazím do stolíka. usch Nemá to riešenie, len schudnúť.

Brita

Není tady

#146 16. 4. 2008 13:41

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

měla jsem ukrutnou chut na domácí makovník - šla jsem, upekla jsem a právě jsem si ukrojila kousek - je ještě trochu teplý...voní citronovu kurou a vanilkovým cukrem....Ňam ňam tonguetongue
cítíte jak voní ... reta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#147 16. 4. 2008 13:50

Alosek
Host

Selima napsal(a):

Klubí, u nás v predsieni panuje milosrdné prítmie(nesvieti lampa v jednej časti chodby), ale napriek tomu sa vždy zľaknem, keď sa na seba kuknem, a už vôbec sa nedovážim chodiť okolo zrkadla nahá(ani do kúpeľne grater ). Keď zavriem oči, vrazím do stolíka. usch Nemá to riešenie, len schudnúť.

Dát stolek do pryč??? lol

#148 16. 4. 2008 14:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Čoby, dať zrkadlo do pr...usch , ale rodičia ho bránia vlastným telom... roll Už aby som bývala v byte bez zrkadiel. Alebo jedno schovám do skrine zvnútra, pre prípad, že by som si nutne musela vyskúšať nádherný kožuch... cool

Brita

Není tady

#149 16. 4. 2008 14:12

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Tak to je opravdu zvláštní nahá před zrcadlem se stydí pro no jak to nazvat "oduševnělost", ale odušenělá tamčit břišní tance hodně obnažená .....

Není tady

#150 16. 4. 2008 14:14

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Alosek napsal(a):

Selima napsal(a):

Dát stolek do pryč??? lol

Houby anorexie je zdraví škodlivá podváha také, vyhublaost na ženský je škaredá. prostě nejsem typ Twigi, ale Goyova Maya je krásně oplácaná a tak nádherná tou nemůže být nikdo jiný než já !!!!!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí