|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
shiden napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Jinak dnes mi udelalo radost ze jsem mohla byt cele dopoledne Dominičkem doma
Ty hraješ divadlo?
Jo a ani nechtej vedet jaky 
Není tady
Klubko napsal(a):
Jupíííííí, Nicolasi, fakt to myslíš vážně?
![]()
![]()
Alespoň někomu, příjde mi, že poslední dobou lidem kolem sebe jen ubližuji![]()
Vidíš, to je kouzlo přirozenosti a nechtěného.
Kdybych s tebou bydlel nebo byl tvůj kolega v práci, tak bych to třeba nenapsal :-)
Každopádně to myslím vážně a opravdu tu radost mám.
Není tady
elementgirl napsal(a):
shiden napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Ty hraješ divadlo?
Jo a ani nechtej vedet jaky
samozdrejme tam patrilo s Dominickem no:lol:
Není tady

elementgirl napsal(a):
to se to chrní do 11 co? 

, to by se líbilo asi každému 
Není tady

Nicolas napsal(a):
Radost mi udělala Selima a Klubko. Prostě jen tím, jak přemýšlejí a jaké jsou.

Není tady
Krásné červené botičky
A fakt, že jsem přežila poradu a třídní schůzky 
Přesto, že mám den blbec, tak jsem v lednici objevila šampaňské 
Není tady

Dnes ešte nie, ale včera večer som úplne vymrzla, u nás sa ženili všetci čerti
a potom som použila svoj obľúbený liek: horúci kúpeľ s penou, Prešovskou soľou a nejakým bylinkovým extraktom proti nádche. Bolo mi krásne a možno som zahnala aj tú nádchu 
Není tady
V dnešním ubrečeném dni, déšť venku a slzy v očích, mi dělá velkou radost tohle vlákno - a Klubíčko, že je její sestra v pořádku (víceméně - teda více
)
A něco dalšího hezkého si na dnešku určitě najdu a hned to sem napíšu!
Seli, včera jsi mě navnadila palačinkami, tak jsem si na ně zašla k večeři a bylo mi pak blbě. Ale byly skvělé!
Dneska si dám tu vanu... 
..ranní telefonát s tátou

)Není tady

pizza
Pri našej robote robia v jednom stánku božskú pizzu, také teplé antidepresívum...
Není tady
Sel, taky mám antidepresivum v podobě tvarohového dortu s čokoládovou polevou a posypaný mandlemi. Jen nějak nezabírá...
Není tady
kešu ořechy...
Klubko napsal(a):
Sel, taky mám antidepresivum v podobě tvarohového dortu s čokoládovou polevou a posypaný mandlemi. Jen nějak nezabírá...
Na mě zabírá jako antidepresivum moje psisko
Klubko, máš "psí"týden ? 

)Není tady
Selima napsal(a):
pizza
![]()
Pri našej robote robia v jednom stánku božskú pizzu, také teplé antidepresívum...
Po včerejších palačinkách se u Selimky pizzou inspirovat dneska raději nebudu 
Velký čerstvý ananas na oběd a velké celé sušené jahody v hořké čokoládě. Čerstvé se šampusem mi udělají radost večer.

No, moje antidepresívum zaberá len do chvíle, kým sa pozriem do zrkadla...
Smrť zrkadlám!
Není tady
Santalo,kdybych měla psí den, tak to je dobré. Vždy si říkám, že bych se v příštím životě chtěla mít jako pes u nás. Teď si určitě hoví doma na kanapi. Dlouhej, tak širokej, přes celý prostor a nechává si zdát o fenkách nebo velkém dlabanci.
On je neuvěřitelnej. Když chci aby šlapal, tak si svým pomalým tempem vykračuje třeba 40 km denně. A když potřebuješ klid, tak chrápe 24 hodin denně s občasnými přestávkami na vyvenčení a kontrolu lednice. Jinak sebou praští a neví o světě.
Musím říci, že je úžasný.
Mám už asi "psí" celý měsíc....
Není tady
Seli, spíše smrt blbým světlům. Občas to v kabince stojí za to. Taky se mi začíná od vánoc zvětšovat můj "okrasný tukový prstenec"....
Není tady
Alosek napsal(a):
Selima napsal(a):
pizza
![]()
Po včerejších palačinkách se u Selimky pizzou inspirovat dneska raději nebudu
Velký čerstvý ananas na oběd a velké celé sušené jahody v hořké čokoládě. Čerstvé se šampusem mi udělají radost večer.
Já ci tacííííííííííííííííí kdy že to mám přijít udělal bych maságe nožiček

Není tady

Klubí, u nás v predsieni panuje milosrdné prítmie(nesvieti lampa v jednej časti chodby), ale napriek tomu sa vždy zľaknem, keď sa na seba kuknem, a už vôbec sa nedovážim chodiť okolo zrkadla nahá(ani do kúpeľne
). Keď zavriem oči, vrazím do stolíka.
Nemá to riešenie, len schudnúť.
Není tady
měla jsem ukrutnou chut na domácí makovník - šla jsem, upekla jsem a právě jsem si ukrojila kousek - je ještě trochu teplý...voní citronovu kurou a vanilkovým cukrem....Ňam ňam 

cítíte jak voní ... 
Není tady
Selima napsal(a):
Klubí, u nás v predsieni panuje milosrdné prítmie(nesvieti lampa v jednej časti chodby), ale napriek tomu sa vždy zľaknem, keď sa na seba kuknem, a už vôbec sa nedovážim chodiť okolo zrkadla nahá(ani do kúpeľne
Dát stolek do pryč??? 

Čoby, dať zrkadlo do pr...
, ale rodičia ho bránia vlastným telom...
Už aby som bývala v byte bez zrkadiel. Alebo jedno schovám do skrine zvnútra, pre prípad, že by som si nutne musela vyskúšať nádherný kožuch... 
Není tady
Selima napsal(a):
Tak to je opravdu zvláštní nahá před zrcadlem se stydí pro no jak to nazvat "oduševnělost", ale odušenělá tamčit břišní tance hodně obnažená .....
Není tady
Alosek napsal(a):
Selima napsal(a):
Dát stolek do pryč???
Houby anorexie je zdraví škodlivá podváha také, vyhublaost na ženský je škaredá. prostě nejsem typ Twigi, ale Goyova Maya je krásně oplácaná a tak nádherná tou nemůže být nikdo jiný než já !!!!!
Není tady