|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
shiden napsal(a):
škoda, že zatím furt narážím na lakotný ženský
V com?
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Dnes mi udělala radost jedna zpráva. Dozvěděl jsem se, že moje stále ještě právně manželka čeká potomka s novým přítelem. Radost mám z toho, že to přiznala a chce sepsat u právníka dohodu, že se mne netýká vyživování dítěte ani skoroBM. Moc se ovšem nedivim - přítel mé skoroBM pracuje na manažerské pozici v zahraničí a má asi tak 3-4x vyšší příjmy než já
Zároveň díky tomu bude nucena neprodlužovat rozvodové řízení.
Krásný to den
Není tady
Oxi napsal(a):
shiden napsal(a):
škoda, že zatím furt narážím na lakotný ženský
V com?
Na sex.
PetrHl napsal(a):
Dnes mi udělala radost jedna zpráva. Dozvěděl jsem se, že moje stále ještě právně manželka čeká potomka s novým přítelem. Radost mám z toho, že to přiznala a chce sepsat u právníka dohodu, že se mne netýká vyživování dítěte ani skoroBM. Moc se ovšem nedivim - přítel mé skoroBM pracuje na manažerské pozici v zahraničí a má asi tak 3-4x vyšší příjmy než já
Krásný to den
To mě připadne jako v přírodě - vybere si toho nejlepšího možného. 
PetrHl ty si moje druhe ja? 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Oxi napsal(a):
PetrHl ty si moje druhe ja?

mám radost, sice nesvítí sluníčko, ale je super den. 

Oxi, neříkej že tvé drahé bývalé se také přihodilo něco takového 
Upravil(a) PetrHl (15. 4. 2008 10:06)
Není tady
PetrHl napsal(a):
Oxi, neříkej že tvé drahé bývalé se také přihodilo něco takového

Včera kráčím zachmuřeně domů z práce a jde proti mně chlapík a kouká na mě. Začalo mi šrotovat v hlavě, jestli ho neznám, protože nemám paměť na obličeje. Když ke mně došel, pozdravil a pak dodal: "Taková krásná ženská, vy asi nejste svobodná. No bodejť byste byla." A šel dál. No a já se začla culit jak ten debil.
Není tady
Suzie heeeeezkeeee 
Právě teď, v tuto chvíli, parádní bouřka venku - jdu se koukat!!!
Alosek napsal(a):
Právě teď, v tuto chvíli, parádní bouřka venku - jdu se koukat!!!
já chci taky bouřku, to mám moc ráda
a po bouřce vysvitne sluníčko
Upravil(a) vera (15. 4. 2008 14:06)
Není tady
Neboj, Věro, tož ono to třeba z té Moravy příjde i k nám okolo:))
Není tady

Hodina so spevom a gitarou (mojich študákov) a teraz palacinky v kréme...
Nikdy nie je neskoro na šťastné detstvo. Mám náročný deň a akýkoľvek doping je povolený...
A len tak mmch - mamu prepustili z nemocnice.
Upravil(a) Selima (15. 4. 2008 14:16)
Není tady
Seli, maminka 
A na palačinky si taky zajdu. Synátor je dneska stejně až do večera u koní, tak si udělám radost, až půjdu z práce.
Nevím, jestli jsem to tu už psala, ale mám radost z toho, že syna chytli koně jako kdysi mě.
Rád jezdí, rád se stará, baví ho to.
Ovšem jestli z toho bude posedlost jako u mně, asi mě trefí - chudák maminka si se mnou užila svoje. Já mám výhodu v tom, že jsem to absolvovala na vlastní kůži, třeba to zvládnu líp.
Nový mobil
Jěště tak vědět, jak vše z toho starého, dostat do toho nového
No, alespoň mám plán na večer 
)Není tady
Santala napsal(a):
Nový mobil
![]()
Jěště tak vědět, jak vše z toho starého, dostat do toho nového![]()
![]()
No, alespoň mám plán na večer
Pokial mas rovnaku znacku tak pomocou nejakeho sw + kabel alebo BT to nieje problem
a zalezi aj na tom co vsetko chces presuvat
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
Nový mobil
![]()
Jěště tak vědět, jak vše z toho starého, dostat do toho nového![]()
![]()
No, alespoň mám plán na večerPokial mas rovnaku znacku tak pomocou nejakeho sw + kabel alebo BT to nieje problem
a zalezi aj na tom co vsetko chces presuvat
Značka stejná,ale pamětová karta prý jiná. 6230i nový 6300.
Jo chtěla bych tam pochopitelně všechno 
)Není tady
obsah karty presunies cez BT v poho, kontakty presunies na SIM ...
Radost mi udělala Selima a Klubko. Prostě jen tím, jak přemýšlejí a jaké jsou.
Není tady
Jupíííííí, Nicolasi, fakt to myslíš vážně?

Alespoň někomu, příjde mi, že poslední dobou lidem kolem sebe jen ubližuji

Není tady
PetrHl napsal(a):
Krásný to den
Tak to blahopreju Peťo:)tak ses konecne dockal ze se veci hnuli co 
Není tady
Jinak dnes mi udelalo radost ze jsem mohla byt cele dopoledne Dominičkem doma 
Není tady
elementgirl napsal(a):
Ty hraješ divadlo? 
shiden napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Ty hraješ divadlo?