|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Modroočka napsal(a):
Jsi levák? Já raději pravou
pravak ... takze lavou je to ako od cudzieho 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Hm, tak to musím vyzkoušet, tu levačku
Není tady

Dokázala jsem se vykašlat na úklid a vaření a místo toho jsem si v klidu a bez výčitek svědomí dočetla knížku, což mě tak potěšilo a nabilo energií, že jsem teď nejen uvařila, ale až si dám kafíčko, tak se pustím i do toho úklidu, co taky v tomhle počasí, když synáček je u tatínka a přítel v práci.
Není tady
že jsem na babinetu momentálně úúúúúúúúúúúúúplně sama

a tak jdu spát

Není tady
Dnešní den je nádherný, kdo nemá v blízkosti přírodu tak tady máte kousek z naší zahrady...

Není tady
Spadla mi teplota jen na 36,8. Ještě půl stupně dolu a jsem na normálu
Včera jsem vyžehlila úúúúplně všechno prádlo, takže dnes mám natáhnutej počítač v posteli, nožky hore, čajdu a poslouchám OST k Příběhům obyčejného šílenství, který jsem si v pátek stáhla. Je dost gůůůd.
A asi půjdu projíst zbytky peněz, protože nemám z čeho vařit 

Není tady
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Bety, Oxi ...nádhera 
Ještě!!!!
Není tady
tak ty obrázky z přírody mi udělaly radost 
Díky 

Není tady
Že jsem se neztratila v lese, když jsem do něj cestou do práce ( zkratkou kvůli objížďce) zabloudila. Měla jsem děsný strach že mi někde dojde nafta a nevímkde jsem, a jednu chvíli taky že se z toho protipovodňového násypu převrátím :-(
Já jsem tak ráda že už jsem v práci!!!!!
Není tady
Tyto hezké myšlenky od žen na adresu mužů 
Manžel je člověk, který pomůže ženě vyřešit problémy, do kterých by se nikdy nedostala, kdyby si ho nevzala.
Danova maminka říká, že smíšená manželství stejně nemůžou fungovat. Smíšeným rozumí svazek muže a ženy.
Jedna dáma v letech dokonce prohlásila, že po sedmdesátce by si každá zasloužila být vdovou.
Není tady
Nejprve jsem si myslela že mi udělalo radost to že jsem se přemohla vstala brzy a už mám vypráno a celý krásný sluníčkový den před sebou ale teď co jsem si přečetla ty pisatelovy řádky
tak už to není tak jednoznačné
hlavní je si najít každý den něco pozitivního 

Není tady
666salome napsal(a):
Nejprve jsem si myslela že mi udělalo radost to že jsem se přemohla vstala brzy a už mám vypráno a celý krásný sluníčkový den před sebou ale teď co jsem si přečetla ty pisatelovy řádky
![]()
tak už to není tak jednoznačné
hlavní je si najít každý den něco pozitivního
jak to ????? bez mužů by tio bylo asi na prd ne??? nebo žebychom zavazeli?
Není tady
Konecne mam pre Emu presne tie vstupenky na koncert, ktore som chcel (u podia) a tie predtym sa mi podarilo hned predat 
Když jsem šla dnes vynést smetí, neznámý mladý muž mi vyseknul poklonu. Ženy na MD asi pochopí nejlépe ...
.
Není tady
Že dnešní oční vyšetření dopadlo skvěle,
ačkoli poslední měsíc hůř vidím. Dioptrie další netřeba, všechno na výbornou.
Moc čučím do počítače a mám nedostatečnou tvorbu slz. Hodně pod normu, takže měním kapky.
Upravil(a) Alosek (14. 4. 2008 14:41)

Alosek napsal(a):
Že dnešní oční vyšetření dopadlo skvěle,
ačkoli poslední měsíc hůř vidím. Dioptrie další netřeba, všechno na výbornou.
Moc čučím do počítače a mám nedostatečnou tvorbu slz. Hodně pod normu, takže měním kapky.
Mně udělalo radost, že jsem s v Aloskovi nespletla.
Tipovala jsem, že má nadhled a co byste řekli - má !!!
Vidí (sorry, že to tak motám do očního vyšetření) to hezké, i když je momentálně vytočená.
Pa Alo, 
Není tady

To, že som zlvádla pár vecí, ktorých som sa bála, že decká boli celkom milé... SMSka od kamošky a od netajného ctiteľa... Svieti slnko... všetko quitne - skrátka dnes stojí za to žiť.
Není tady
Že mi hned kousek od práce postavili podium a je tady nějaká akce,kde hrají i skupiny. A zrovna teď moje oblíbené -123 minuty, takže si užívám koncert v přímém přenosu a můžu pracovat.
Kolegy to samozřejmě vytáčí a já jsem happy, že to máme takové zpestřené 
Není tady
Jessika napsal(a):
Mně udělalo radost, že jsem s v Aloskovi nespletla.
Tipovala jsem, že má nadhled a co byste řekli - má !!!
Vidí (sorry, že to tak motám do očního vyšetření) to hezké, i když je momentálně vytočená.
Pa Alo,
A i tohle mi udělalo velkou radost. Děkuju
a přeju krásný den!
Že mi přišla paradni vyplata a mužu se z toho trochu vyhrabat
Nezkazilo mi naladu to,že jsem neprošla na emisích.Ten muj Pažout ma dírku ve vyfuku
Zítra zavaříme a snad projdeme! A ještě mě kamoš pozval na pizzu -kamoš mě moc nebere,ale pizza byla vyborna
jo a ještě jsem navštívila mamu od byvaleho a dozvěděla se věci ktere mě svym zpusobem udělaly taky radost.

Není tady
Dopis od bratra, mail od dětí a od kamarádky.
Dneska se mě paní prodavačka v trafice zeptala,jestli už mi bylo 18,
než jsem stačila odpovědět přiběhla moje 7letá dcerka a bylo jasno
jupííí,nepatřím do starého železa 
Upravil(a) Iviček (14. 4. 2008 22:53)
Není tady
Vcera vecera
A dnes to, ze som vstaval az o 8:00 
Včera jsem si 1x zaš ... a pak ještě 2x sám …
… chtělo by to častěji - škoda, že zatím furt narážím na lakotný ženský