29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dva bílí mrňaví superchlupatí pejsci, kteří, přestože vypadali jako hračky, nenechali se pohladit.... protože jsou osobnosti. Dali to jasně najevo....
Upravil(a) Largo (11. 4. 2008 10:23)
Není tady
Jsem si zasazela hrašek,ředkvičky,salatek ..... Je uplně nadherny den
Není tady
jitulak napsal(a):
Jsem si zasazela hrašek,ředkvičky,salatek .....
Je uplně nadherny den
kratky zobaček?
Není tady
Oxi napsal(a):
jitulak napsal(a):
Jsem si zasazela hrašek,ředkvičky,salatek .....
Je uplně nadherny den
kratky zobaček?
Jaro ty hopsalku
Není tady
Ronja napsal(a):
shiden napsal(a):
Ronja napsal(a):
Jinak mi dnes udělalo radost zjištění, že se slušně uživím svými schopnostmi a ani se u toho nenadřu - co víc, dobře se u toho pobavím. A ne, nezačala jsem pracovat "na privátě"
Škoda, bych se stavil
Je pááátek ! Je páááátek ! Jedu s holkama na chatuuuuuuuuuuuuuuuu !!
Víno, tequila a spoustu užitečného tlachání celý víkend !!
Není tady
Jedu s chlapama na chatu!!! Já a minimálně čtyři statní mužové!
A nikdo z nich po mě nebude nic chtít, budu si užívat, říkat jim, co mají natřít, vyčistit, nařezat...
Ja mam radost, ze si prave idem urobit radost
Není tady
Oxi napsal(a):
Hm, tak "dělat si radost" říkám "one man/woman show", jak hezky napsala Selimka... No nic, užij si to
Alosek napsal(a):
Hm, tak "dělat si radost" říkám "one man/woman show", jak hezky napsala Selimka...
No nic, užij si to
Mě udělala radost Tvoje pusa tatínkovi. Že by se něco hejbalo?
Upravil(a) Pisatel (11. 4. 2008 13:13)
Není tady
Pisateli, nehejbalo.
Právě že se konečně všechno uklidňuje a je mi čím čím dál dobře.
Nevím, jestli se to dá pochopit, ale už na něho nemusím brát ohledy, nežiju s ním, nemusím snášet jeho např. děsné chrápání , a můžu si dovolit vidět ho v tom lepším světle.
Protože ty horší stránky jeho osoby si teď vyžírá někdo úplně jiný, a já si můžu dobrovolně a sama rozhodnout, kdy si vychutnám ty milejší a příjemnější.
A můžu si hezké chvilky zpříjemnit ještě víc třeba tím, že budu přirozená, nebudu se do ničeho nutit, budu milá a usměvavá - jako kdysi, než se to u nás všechno pokakínkalo...
Nedělám si iluze. Hurá!
A jo, ta vzdušná pusa od bývalého mi dneska taky udělala radost.
Alosek napsal(a):
Oxi napsal(a):
Hm, tak "dělat si radost" říkám "one man/woman show", jak hezky napsala Selimka...
No nic, užij si to
Idem si kupit novy blesk, portretovy objektiv, nejake filtre a IR k fotaku
A potom vezmem Emcu a pojdeme sa vyburit do Destroyu, TimeOutu a podobne ... a chcem ist do kina na novu pohadku.
Není tady
Chci být Emkou
A příslušenstvím k foťáku si udělám radost někdy jindy
Mám rádost, že Estel už může jíst a je jí líp. Často jsem na ní poslední dobou intenzivně myslela.
Není tady
...kačenka...tedy obě...
A potom vezmem Emcu a pojdeme sa vyburit do Destroyu, TimeOutu a podobne
To abys už začal budovat další patro a skříně,aby to Ema měla kam dávat...
Není tady
Nanuk a slniečko. A narcis ako symbol boja proti rakovine od študentov...
Není tady
Oxi napsal(a):
Alosek napsal(a):
Oxi napsal(a):
No nic, užij si to
Idem si kupit novy blesk, portretovy objektiv, nejake filtre a IR k fotaku
![]()
A potom vezmem Emcu a pojdeme sa vyburit do Destroyu, TimeOutu a podobne ... a chcem ist do kina na novu pohadku.
Cože, jdete dělat ?
Zábava v nákupním centru ? Tak, to je teda nářez
Není tady
Sakra, tak teda pro mě je courání po nákupních centrech za trest, ne pro radost. Pro radost si zajdu raději někam do přírody. Taky si ráda sednu někam do klidné kavárničky, to je taky radost. Ale dnes mám radost, že je pátek, že jsem už z práce doma a že další fofry mě čekají až v pondělí.
Není tady
Dostala som lístky na jeden orientálny program, ktorý som už odpískala a oplakala... z rôznych, finančno-organizačných dôvodov. A zrazu sa riešenie našlo samo!
A ešte: Mama je akurátne zoperovaná, vraj jej Dr. prsník aj podvihol - bude ako Pamela Anderson. Zobrali jej uzliny a čaká sa na výsledky. Rana sa hojí nádherne, mama už cvičí rehabilitačné cviky a behá po chodbe s drénom... Má dobrú farbu, je čiperná - má dedkove gény a asi ju raz budú musieť zastreliť...
Upravil(a) Selima (11. 4. 2008 18:18)
Není tady
Pátek, sluníčko, a rozkvetla
Není tady
Santala napsal(a):
Cože, jdete dělat ?
![]()
Zábava v nákupním centru ?Tak, to je teda nářez
Jeee, co kua furt prekrucujete? Aj Modroočka. Ja som nenapisal, ze si idem robit radost tym, ze sa budem courat po obchodaku. Nemate rady, ked si kupite nieco pekne? V prirode si asi oblecenie nekupis A mmx, cokolvek co spolu s bubinkou robime je zabava. Aj uklid. Aj nakupovanie. Aj ucenie ...
Boli sme v 3 obchodoch a presne sme vedeli co chceme, trvalo to minimum casu. 2 Skechersy (Ema si ich nasla na nete), potom v dalsom 2 suknicky+ bundicka+tielko a v poslednom psovi zradlo. Tot vsjo. Ja sa nepotrebujem prehrabavat medzi vecami, ONPOV, zaplatit a papa
A ja som si kupil v centre naaadherny portretny objektiv, tie farby, ta kresba ... kua to foti samo. Akurat ta cena ...
Upravil(a) Oxi (11. 4. 2008 20:34)
Není tady
No, tak sorry, Oxi, já to pochopila tak, že si jdeš dělat radost couráním po nákupáku. Jasan, že jsem celá radostná, když si koupím něco novýho, to dá rozum. Jo a teď mám velikáááááánskou radost, anžto jsem dožehlila hromadu prádla. Fuj, to byla hokna, ale jsem fakticky doberá, zmákla jsem a mám radost.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jo a teď mám velikáááááánskou radost, anžto jsem dožehlila hromadu prádla.
Tak to si radsej pojdem robit radost von, do prirody (lavou rukou
)
Není tady
Jsi levák? Já raději pravou
A si myslíš, že mě to žehlení baví? Nenávidím to, žehlička je můj úhlavní nepřítel, proto mám radost, že to mám za sebou.
Není tady