29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pisatel napsal(a):
Mě návštěva jednoho obchodního domu.
Já tě vidím, pisálku.
Říkáš že ti dnes udělala radost NÁVŠTĚVA OBCHODNÍHO DOMU? Opravdu? Hm............ zajímavej životní styl.
No nic....... jako bych tady nebyl.
Heluška napsal(a):
A jak to máš , Jeňýku, Ty?
Máš nějakou osobní službu, která tuto padlou zábavu vykonává za Tebe?
Občas bych ji taky zaměstnala, tak přihraj. Mé letité ručičky už toho moc neunesou a je jedno, jestli nakoupím v pultovém obchůdku, či megaprodejně, ať je to pro radost, či jen nákup potravin. I ty mohu nakupovat s radostí, že na ně vůbec mám a můžu si občas vybrat i podle kvality.
I tak málo může stačit k radosti.
Protože přes týden padám únavou na ústa, dělám někdy nákupy i v neděli. No a co?
Heluško klídek, možná jsis nevšimla ale já reagoval na někoho zcela jinýho a on moc dobře ví proč.
Taky jsem napsal aby jste dělali že tady nejsem........... myslim že je zbytečný zakydávat tohle bohulibé vlákno nějakejma dohadama. Od toho máme Politiku, takže pokud máš nutkání mě poslat do .... tak to udělej tam.
Upravil(a) Jeňýk (6. 4. 2008 22:38)
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Mě návštěva jednoho obchodního domu.
Já tě vidím, pisálku.
Říkáš že ti dnes udělala radost NÁVŠTĚVA OBCHODNÍHO DOMU? Opravdu? Hm............ zajímavej životní styl.![]()
No nic....... jako bych tady nebyl.
Ona návštěva jako taková mi radost neudělala, věř že pokud mohu tomuto stylu života se rád vyhnu, ale abych získal informace tak zajdu a to na základě shluku písmenek na oněch blbých internetových konferencích, abych pak v reálu zjistil jak virtuál a se shoduje s reálem . Větší radost mi udělá krásná procházka přírodou, pokocháním se historií, zajímavýmí místy české kotliny a nejen jí a pokecání s lidmi kteří mají stejnou vibraci a obdoné postřehy a zkušenosti. Ale to ty nemůžeš neboť musíš hlídat společnost aby náhodou nebyla přepadena nehodnými a jino myšlenkovými lidmi.... případně si hrát s hračkou, která stejnak nefunguje.... (nevím co buceš dělat s Petrem až do NATO příjmou Rusko
, které tak již jistým způsobem JE, což vám nějak uniklo a z toho mám taky velkou radost
)
Není tady
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 4#p1236774
Omlouvám se zakladatelce tohoto fóra........ nějakým pominutím smyslů jsem zapoměl na koho reaguju a že odpověď příliš vtipná nebude. Pokračujeme na výše uvedeném odkazu a tady to ponechám tomu "co vám dnes udělalo radost"
Upravil(a) Jeňýk (6. 4. 2008 23:42)
Není tady
...jak je mi dnes všechno krásně šumák
Upravil(a) Santala (7. 4. 2008 10:08)
Není tady
přeházení písmenek ve slově "šumák"
Upravil(a) adra (7. 4. 2008 8:43)
Není tady
adra napsal(a):
přeházení písmenek ve slově "šumák"
![]()
![]()
no, ještě jsem dnes "skrytě vtipná !
Upravil(a) Santala (7. 4. 2008 8:52)
Není tady
Nahánějící se hrdličky na smrku před kanceláří - zapalujou se jim pařátky...
Alosek napsal(a):
Nahánějící se hrdličky na smrku před kanceláří - zapalujou se jim pařátky...
Že Ty závidíš
Není tady
Nemám co, raduju se s nima
Přej, a bude ti přáno
Upravil(a) Alosek (7. 4. 2008 16:43)
Alosek napsal(a):
Nemám co, raduju se s nima
Není tady
Po noční mi dělá radost tohle uplakané počasí..krásně se spí, když déšť hraje kapkami na parapet divné skladby.
Protože jsem se pořád ve výchově toho svého dvanáctiletého puboše motala mezi křikem a tresty, přečetla jsem si knihu "Děti jsou z nebe" a začala praktikovat pozitivnější přístup a je to paráda, já nekřičím a on rád spolupracuje!!!!!!!! Jen musím vydržet.
Není tady
Peťuli napsal(a):
Protože jsem se pořád ve výchově toho svého dvanáctiletého puboše motala mezi křikem a tresty, přečetla jsem si knihu "Děti jsou z nebe" a začala praktikovat pozitivnější přístup a je to paráda, já nekřičím a on rád spolupracuje!!!!!!!! Jen musím vydržet.
Není tady
Že se podařilo spravit elektřinu, která nám včera večer vypnula v celé jedné polovině domu.
Že mi práce dneska docela jde od ruky a jsem dost v klidu a i moje okolí je dost v klidu.
Není tady
Dobrý oběd.
vse, co jsem mela naplanovane jsem zaridila..
Není tady
Oxi napsal(a):
Peťuli napsal(a):
Vidíš, Oxi. Deti sú z neba. A ty mi furt nechceš veriť. Aj v knihe to píšu.
Upravil(a) majkafa (8. 4. 2008 20:03)
Že jsme se živí a zdraví vrátili z Lipska, navzdory "kvalitám" původního i náhradního autobusu, a i přes po*ně průkopnický styl jízdy pana řidiče.
Radost z posezení po 18 nebo spíš 26 letech s BM kde se příjemně vzpomínala a debatovalo a věcech minulých současných i budoucích.
Není tady
Radost z necekane navstevy...
Není tady
http://www.tatuagemdaboa.com.br/
Ještě napsat do první kolonky jméno přítele a do druhé třeba vaše (dez diakritiky) a nakonec dát Visualizar
Není tady
KALIK napsal(a):
http://www.tatuagemdaboa.com.br/
Ještě napsat do první kolonky jméno přítele a do druhé třeba vaše (dez diakritiky)a nakonec dát Visualizar
Ty jsi ale..... nebylo by lepší zajít na
Není tady
Ale jo, já jsem pro každou špatnost
Není tady