6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mfilip napsal(a):
Nedokazu si predstavit, ze by se nekdo rozhodoval mezi stavajicim partnerem a samotou. Zvlast pokud se tu bavime o dospelych lidech a ne pubertacich, i kdyz puberta nekdy prijde i na tricatniky. Clovek odchazi az tehdy, pokud muze plynule prejit do jineho vztahu. Nedokazu si predstavit, ze by to bylo jinak. Mno dobre, muze byt treba chlap alkoholik a mlatit zenu, to pak je jasne, ze zena bude radsi sama, ale to jsou extremy. Ale pokud maji lidi normalni vztah a znicehonic jeden rekne, promin, odchazim, protoze si potrebuju ujasnit, jestli te miluju ..... vzdy je v tom nekdo dalsi.
Blud, zoveobecňovanie TVOJEJ osobnej skúsenosti...
Není tady
XYZ napsal(a):
mfilip napsal(a):
Nedokazu si predstavit, ze by se nekdo rozhodoval mezi stavajicim partnerem a samotou. Zvlast pokud se tu bavime o dospelych lidech a ne pubertacich, i kdyz puberta nekdy prijde i na tricatniky. Clovek odchazi az tehdy, pokud muze plynule prejit do jineho vztahu. Nedokazu si predstavit, ze by to bylo jinak. Mno dobre, muze byt treba chlap alkoholik a mlatit zenu, to pak je jasne, ze zena bude radsi sama, ale to jsou extremy. Ale pokud maji lidi normalni vztah a znicehonic jeden rekne, promin, odchazim, protoze si potrebuju ujasnit, jestli te miluju ..... vzdy je v tom nekdo dalsi.
Právě jsi prohlásil, e kadý normální dospělý člověk je zadaný. Opravdu si to myslí? V tomhle s tebou opravdu nemůu souhlasit. A myslím e jsou to naopak spí puberáci, kteří neví, co přesně chtějí, a střídají partnery jako ponoky (ale není to pravidlem, to podle mě je spí o povaze ne o věku).
Prosim Te, nic takoveho jsem neprohlasil, to je dan za psanou debatu. Nepsal jsem, ze kazdy normalni dospely je zadany. Psal jsem, ze si myslim, ze za odchodem z paru, ktery normalne fungoval je vzdy nekdo treti, nedokazu si predstavit, ze tim tretim je samota a ujasneni si, jestli se vratit anebo radsi zustat sam. Napsal jsem svuj nazor, nejen z vlastni zkusenosti, ale i v mem okoli to taky bylo vzdy. Prominte za muj nazor, oznaceny za blud.
Není tady
mfilip napsal(a):
XYZ napsal(a):
mfilip napsal(a):
Právě jsi prohlásil, e kadý normální dospělý člověk je zadaný. Opravdu si to myslí? V tomhle s tebou opravdu nemůu souhlasit. A myslím e jsou to naopak spí puberáci, kteří neví, co přesně chtějí, a střídají partnery jako ponoky (ale není to pravidlem, to podle mě je spí o povaze ne o věku).
Prosim Te, nic takoveho jsem neprohlasil, to je dan za psanou debatu. Nepsal jsem, ze kazdy normalni dospely je zadany. Psal jsem, ze si myslim, ze za odchodem z paru, ktery normalne fungoval je vzdy nekdo treti, nedokazu si predstavit, ze tim tretim je samota a ujasneni si, jestli se vratit anebo radsi zustat sam. Napsal jsem svuj nazor, nejen z vlastni zkusenosti, ale i v mem okoli to taky bylo vzdy. Prominte za muj nazor, oznaceny za blud.
Já vim, e jsi to tak nemyslel, ale tohle z toho vyplývá Clovek odchazi az tehdy, pokud muze plynule prejit do jineho vztahu. Zvlast pokud se tu bavime o dospelych lidech a ne pubertacich.
Te si myslím, e paualizuje jenom na základě toho, co zná. Ale jinak ti tvůj názor neberu, já jsem se tu na názory ptala proto, e je chci slyet
Upravil(a) XYZ (8. 4. 2008 22:24)
Není tady
XYZ napsal(a):
mfilip napsal(a):
XYZ napsal(a):
Právě jsi prohlásil, e kadý normální dospělý člověk je zadaný. Opravdu si to myslí? V tomhle s tebou opravdu nemůu souhlasit. A myslím e jsou to naopak spí puberáci, kteří neví, co přesně chtějí, a střídají partnery jako ponoky (ale není to pravidlem, to podle mě je spí o povaze ne o věku).Prosim Te, nic takoveho jsem neprohlasil, to je dan za psanou debatu. Nepsal jsem, ze kazdy normalni dospely je zadany. Psal jsem, ze si myslim, ze za odchodem z paru, ktery normalne fungoval je vzdy nekdo treti, nedokazu si predstavit, ze tim tretim je samota a ujasneni si, jestli se vratit anebo radsi zustat sam. Napsal jsem svuj nazor, nejen z vlastni zkusenosti, ale i v mem okoli to taky bylo vzdy. Prominte za muj nazor, oznaceny za blud.
Já vim, e jsi to tak nemyslel, ale tohle z toho vyplývá Clovek odchazi az tehdy, pokud muze plynule prejit do jineho vztahu. Zvlast pokud se tu bavime o dospelych lidech a ne pubertacich.
Te si myslím, e paualizuje jenom na základě toho, co zná. Ale jinak ti tvůj názor neberu, já jsem se tu na názory ptala proto, e je chci slyet
ahoj. Takhle presne jsem to myslel:"Clovek odchazi az tehdy, pokud muze plynule prejit do jineho vztahu. Zvlast pokud se tu bavime o dospelych lidech a ne pubertacich.", a souhlasim, ze muzou byt vyjimky, jen se v mem okoli zatim nevyskytly.
Není tady
mfilip napsal(a):
XYZ napsal(a):
mfilip napsal(a):
Te si myslím, e paualizuje jenom na základě toho, co zná. Ale jinak ti tvůj názor neberu, já jsem se tu na názory ptala proto, e je chci slyetahoj. Takhle presne jsem to myslel:"Clovek odchazi az tehdy, pokud muze plynule prejit do jineho vztahu. Zvlast pokud se tu bavime o dospelych lidech a ne pubertacich.", a souhlasim, ze muzou byt vyjimky, jen se v mem okoli zatim nevyskytly.
Vyjímky, kdy někdo odejde, ani by měl náhradu, jsou tak řídké, e pouze potvrzují tezi vyslovenou mfilipem.
Není tady
Pauza neexistuje. Je to jenom zbabělost na rovinu říct, e je konec.
I mne to potkalo. M. vude říká, e máme pauzu (nemáme, velice nepěkným způsobem nás s dětmi opustil a vechny starosti kolem dětí, domácnosti, bydlení a dalích věcí nechal na mně). Rozhodně se mne na to, jestli pauzu chci taky a za jakých podmínek, neptal. Sám si bydlí ve dvou nově zařízených domech, kupuje si nová luxusní auta, chodí si po večírcích, jezdí si po dovolených a je vysmátý. ádné starosti se starým barákem, kde se začíná vechno sypat, ádné lítání kolem dětí, ádná neplacená práce v domácnosti, nic. A tchýni vykládá, e máme pauzu a e se moná domluvíme, moná ne (ona chce spí slyet to první). Kamarádům vykládá dle momentální situace (radi nevědět).
Je to psychické trestání, je to msta, je to (moná) chlapská zábava, je to snaha "mít navrch", diktovat si. Protoe nemůete nic - jste uvázaní u dětí, nikdo Vám nedá bez jeho svolení půjčku či hypotéku, jste "papírově" svázáni i třeba pro dalí vztah.
To je "pauza".
Není tady
Protoe nemůete nic - jste uvázaní u dětí, nikdo Vám nedá bez jeho svolení půjčku či hypotéku, jste "papírově" svázáni i třeba pro dalí vztah.
A co ti brání podat ádost o rozvod?
Není tady
lenye, ty u má děti velké, myslím. "Uvázaní" jsme jen u malých dětí.
Taky si myslím, e pauza ve větině případů znamená blíící se konec, dřívě či později. Existují samozřejmě výjimky, ale... Větinou je to proto, e se objeví nějaký problém, který ale pauza nedokáe vyřeit. Jinak podle mě je naprosto normální, e se třeba můe rozhodovat mezi stávajícím partnerem a samotou. Proč ne? Někdy je zkrátka samota vhodnějí volbou.
Není tady
mfilip napsal(a):
XYZ napsal(a):
mfilip napsal(a):
Chvilku je to po pauze lepsi, ale az ta chvilka pomine, tak je horsi. Zalezi urcite na duvodu rozchodu a ver mi, lide se nemeni, jen se na chvili dokazou pretvarovat a pak jsou po case zase nejen stejni, ale casto i horsi.
a pokud vlastně ádný důvod není? pokud si to jen jeden z partnerů chce "ujasnit"...
aych to upřesnila..partner je na půl roku pryč...má se vrátit v červenci. Ze začátku bylo vechno ok, pak ale začal psát míň a míň a včera, kdy jsem ho prosila o naprostou upřímnost, a je to cokoliv, řekl mi, e neví, co chce a neví, jak to bude...Rekl bych, ze nikdo ze vztahu neodchazi, aniz by nekoho nemel bokem. Pochybuji, ze se rozchazi proto, aby byl sam. Duvod je podle mne ve 3. osobe.
Není tady