6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
je moné, e po "pauze" bude vechno jako dřív? nebo je to de facto rozchod?
Není tady
Chvilku je to po pauze lepsi, ale az ta chvilka pomine, tak je horsi. Zalezi urcite na duvodu rozchodu a ver mi, lide se nemeni, jen se na chvili dokazou pretvarovat a pak jsou po case zase nejen stejni, ale casto i horsi.
Není tady
XYZ napsal(a):
Je to de facto rozchod. Mně říkala, e to je pauza, a kdy jsem jí nevěřil, prolévala potoky slz a objímala mě s ujiováním, e úplný rozchod nehrozí, e je pouze zmatená. Po 7 týdnech napsala, e neměla odvahu mi říct, e má jinýho. Problém je v tom, e i kdy tomu druhému nevěří, tak pokud nemá důkazy, nedá se v tom momentě nic dělat. Mně tenkrát bylo taky jasný, e navrhovaná pauza nemůe být z její strany vyvolaná přemírou lásky ke mně. Ale člověk je holt v tu chvíli bezmocný. Dvojice je nejlabilnějí společenství, které lidi můou vytvořit. Jak jeden povolí, vechno jde do háje. To jedinec je mnohem pevnějí jednotka. Já si myslím, e i po pauze to můe být dobré, nebo i lepí. Jenome jde o to, co se během té pauzy stane. Ten, kdo ji navrhuje, větinou zatáhne do hry třetího hráče. A u to není dvojice, ale trojúhelník. Je to pak ale zase mnohem napínavějí
Upravil(a) tenonen (7. 4. 2008 9:40)
Není tady
Souhlasím s mfilip. Mám za sebou takový vztah, kdy jsme se asi 4x rozcházeli a zase dávali dohromady. Je to skutečně krásné jen pár týdnů po usmíření a potom se to zvrtne do stejných kolejí. Hovořím pouze za sebe , ze svých zkueností, ale třeba existují páry, které rozchod nebo odluka stmelila.
Není tady
A jetě bych chtěla podotknout, e v mém případě v tom nikdy nehrála roli nějaká třetí osoba, ale úplně jiné věci.
Není tady
dixina napsal(a):
Souhlasím s mfilip. Mám za sebou takový vztah, kdy jsme se asi 4x rozcházeli a zase dávali dohromady. Je to skutečně krásné jen pár týdnů po usmíření a potom se to zvrtne do stejných kolejí. Hovořím pouze za sebe , ze svých zkueností, ale třeba existují páry, které rozchod nebo odluka stmelila.
Po mesicni pauze jsme meli 18 mesicu krasny vztah, vse klapalo a pak to prislo znovu a s mnohem vetsi paradou v podobe definitivni tecky. Takze patrim k tem, kteri uz na druhou sanci neveri. Ex dostala sance 3.
Není tady
mfilip napsal(a):
dixina napsal(a):
Po mesicni pauze jsme meli 18 mesicu krasny vztah, vse klapalo a pak to prislo znovu a s mnohem vetsi paradou v podobe definitivni tecky. Takze patrim k tem, kteri uz na druhou sanci neveri. Ex dostala sance 3.
No, já mám známý, kteří se rozvedli a po půl roce dali znova dohromady a jsou spolu dodnes, u je to asi 7 let, mají 2 děti, to druhý přilo a po pauze. Zjistili, e se mají rádi. Mají spolu svoje problémy, odpovídající tomu, e jim je dneska u oběma kolem 45, ale není to nic tragickýho, myslím, e u spolu zestárnou.
Není tady
mfilip napsal(a):
Chvilku je to po pauze lepsi, ale az ta chvilka pomine, tak je horsi. Zalezi urcite na duvodu rozchodu a ver mi, lide se nemeni, jen se na chvili dokazou pretvarovat a pak jsou po case zase nejen stejni, ale casto i horsi.
a pokud vlastně ádný důvod není? pokud si to jen jeden z partnerů chce "ujasnit"...
aych to upřesnila..partner je na půl roku pryč...má se vrátit v červenci. Ze začátku bylo vechno ok, pak ale začal psát míň a míň a včera, kdy jsem ho prosila o naprostou upřímnost, a je to cokoliv, řekl mi, e neví, co chce a neví, jak to bude...
Upravil(a) XYZ (7. 4. 2008 16:17)
Není tady
tenonen napsal(a):
XYZ napsal(a):
Je to de facto rozchod. Mně říkala, e to je pauza, a kdy jsem jí nevěřil, prolévala potoky slz a objímala mě s ujiováním, e úplný rozchod nehrozí, e je pouze zmatená. Po 7 týdnech napsala, e neměla odvahu mi říct, e má jinýho. Problém je v tom, e i kdy tomu druhému nevěří, tak pokud nemá důkazy, nedá se v tom momentě nic dělat. Mně tenkrát bylo taky jasný, e navrhovaná pauza nemůe být z její strany vyvolaná přemírou lásky ke mně. Ale člověk je holt v tu chvíli bezmocný. Dvojice je nejlabilnějí společenství, které lidi můou vytvořit. Jak jeden povolí, vechno jde do háje. To jedinec je mnohem pevnějí jednotka. Já si myslím, e i po pauze to můe být dobré, nebo i lepí. Jenome jde o to, co se během té pauzy stane. Ten, kdo ji navrhuje, větinou zatáhne do hry třetího hráče. A u to není dvojice, ale trojúhelník. Je to pak ale zase mnohem napínavějí
no tak to je hnus
Není tady
XYZ napsal(a):
mfilip napsal(a):
a pokud vlastně ádný důvod není? pokud si to jen jeden z partnerů chce "ujasnit"...
aych to upřesnila..partner je na půl roku pryč...má se vrátit v červenci. Ze začátku bylo vechno ok, pak ale začal psát míň a míň a včera, kdy jsem ho prosila o naprostou upřímnost, a je to cokoliv, řekl mi, e neví, co chce a neví, jak to bude...
Rekl bych, ze nikdo ze vztahu neodchazi, aniz by nekoho nemel bokem. Pochybuji, ze se rozchazi proto, aby byl sam. Duvod je podle mne ve 3. osobe.
Není tady
Mono sa fakt ete nerozhodol, ale nejako sa vonku "odcudzil"... mono sa mu vôbec neche vráti do republiky... vyčka, nevidím iné východisko. Alebo teda rozís sa natvrdo.
Není tady
mfilip napsal(a):
XYZ napsal(a):
mfilip napsal(a):
aych to upřesnila..partner je na půl roku pryč...má se vrátit v červenci. Ze začátku bylo vechno ok, pak ale začal psát míň a míň a včera, kdy jsem ho prosila o naprostou upřímnost, a je to cokoliv, řekl mi, e neví, co chce a neví, jak to bude...Rekl bych, ze nikdo ze vztahu neodchazi, aniz by nekoho nemel bokem. Pochybuji, ze se rozchazi proto, aby byl sam. Duvod je podle mne ve 3. osobe.
těko, pokud je v zahraničí a i kdyby tam někoho měl, domů si ji nepřivede
Není tady
Selima napsal(a):
Mono sa fakt ete nerozhodol, ale nejako sa vonku "odcudzil"... mono sa mu vôbec neche vráti do republiky... vyčka, nevidím iné východisko. Alebo teda rozís sa natvrdo.
vrátit se vrátí 100% studuje tu, má tu práci, rodinu, spoustu přátel, byt...
Vyčkat...já vím, e vyčkat..jenom se bojím toho, co bude pak...a neumím nad tím nepřemýlet
Není tady
Mne sa vonku (bola som pol roka) páčilo, ale nie tak, aby som uvaovala o predĺení pobytu - a ani som nestretla nikoho, kto by ma prinútil prehodnoti svoj vtedají vzah. Ale viem si predstavi, e niekto mladí podžahne inej atmosfére, iným, novým žuďom - a začne váha. To nemusí by o tebe či o vás, ale tak veobecne: čo s načatým ivotom...
Není tady
Selima napsal(a):
Mne sa vonku (bola som pol roka) páčilo, ale nie tak, aby som uvaovala o predĺení pobytu - a ani som nestretla nikoho, kto by ma prinútil prehodnoti svoj vtedají vzah. Ale viem si predstavi, e niekto mladí podžahne inej atmosfére, iným, novým žuďom - a začne váha. To nemusí by o tebe či o vás, ale tak veobecne: čo s načatým ivotom...
Ale pokud JE jisté, e se vrátí, myslí, e ho to změnilo natolik, e by nedokázal dívat se na věci stejně jako předtím? Dokud byl tady, z jeho strany mezi náma nebyl sebemení problém
Není tady
XYZ napsal(a):
Selima napsal(a):
Ale pokud JE jisté, e se vrátí, myslí, e ho to změnilo natolik, e by nedokázal dívat se na věci stejně jako předtím? Dokud byl tady, z jeho strany mezi náma nebyl sebemení problém
Mám zajímavý záitek z ciziny. Před pár lety jsem se poznal v Berlíně s mladým klukem, V studentem. il se svou mladou přítelkyní v pronajatém bytě. li jsme na pivo do Tiergarten, a asi po čtvrtém si mi postěoval, e ta přítelkyně ho má ráda, on ji taky, e ona kvůli němu vzdala job ve Freiburgu im Breisgau, tedy na opačném konci Německa, a nala si práci v Berlíně, aby mohla být s ním, e on má ale i jiné kamarádky, co ona těko chápe...
Tak to píu jen proto, aby bylo jasno, e je to vude a pořád zhruba o tom stejném.
Správně by se mělo říct: chce mě? nechce mě? A od toho by se lo dál. Lidi ale dělají vechno moný, aby k takovým jasným závěrům nedoli.
Tristní poznání...
Není tady
mfilip napsal(a):
XYZ napsal(a):
mfilip napsal(a):
aych to upřesnila..partner je na půl roku pryč...má se vrátit v červenci. Ze začátku bylo vechno ok, pak ale začal psát míň a míň a včera, kdy jsem ho prosila o naprostou upřímnost, a je to cokoliv, řekl mi, e neví, co chce a neví, jak to bude...Rekl bych, ze nikdo ze vztahu neodchazi, aniz by nekoho nemel bokem. Pochybuji, ze se rozchazi proto, aby byl sam. Duvod je podle mne ve 3. osobe.
Moná z 90% v tom bývá 3.osoba, ale u nás skutečně rozchod nezapříčinil nikdo třetí. Přítel jen prostě s postupem času tápal a nevěděl co chce. A vdy to mělo stejný průběh - rozchod - asi po týdnu sms (z jeho strany), jak udělal hloupost, jak jsem nejlepí ena na světě atd. No a tak jsem se 4x vrátila a doufala a doufala a .... A teď jsme v té fázi sms, ale děkuji, ji nechci. Nikam to nevede!
Není tady
XYZ napsal(a):
Selima napsal(a):
ako poveda... niekedy a nečakane nadchnú nové veci len preto, e sú nové...
Není tady
dixina napsal(a):
mfilip napsal(a):
XYZ napsal(a):
Moná z 90% v tom bývá 3.osoba, ale u nás skutečně rozchod nezapříčinil nikdo třetí. Přítel jen prostě s postupem času tápal a nevěděl co chce. A vdy to mělo stejný průběh - rozchod - asi po týdnu sms (z jeho strany), jak udělal hloupost, jak jsem nejlepí ena na světě atd. No a tak jsem se 4x vrátila a doufala a doufala a .... A teď jsme v té fázi sms, ale děkuji, ji nechci. Nikam to nevede!
Tak ono casto se stane, ze temer ihned po rozchodu je pachatel viden s osobou opacneho pohlavi ve duvernem objeti.
Není tady
Nedokazu si predstavit, ze by se nekdo rozhodoval mezi stavajicim partnerem a samotou. Zvlast pokud se tu bavime o dospelych lidech a ne pubertacich, i kdyz puberta nekdy prijde i na tricatniky. Clovek odchazi az tehdy, pokud muze plynule prejit do jineho vztahu. Nedokazu si predstavit, ze by to bylo jinak. Mno dobre, muze byt treba chlap alkoholik a mlatit zenu, to pak je jasne, ze zena bude radsi sama, ale to jsou extremy. Ale pokud maji lidi normalni vztah a znicehonic jeden rekne, promin, odchazim, protoze si potrebuju ujasnit, jestli te miluju ..... vzdy je v tom nekdo dalsi.
Není tady
tenonen napsal(a):
Správně by se mělo říct: chce mě? nechce mě? A od toho by se lo dál. Lidi ale dělají vechno moný, aby k takovým jasným závěrům nedoli.
Tristní poznání...
Jo kéby to bych brala.
Není tady
Selima napsal(a):
XYZ napsal(a):
Selima napsal(a):
ako poveda... niekedy a nečakane nadchnú nové veci len preto, e sú nové...
No to je fakt..ale těko by nedokončil studium a nechal tady práci a jiné závazky, na kterých maká u léta a teď u se někam dopracoval...navíc tam je to dost finančně náročné a i celkově to tam asi není zrovna lehké...navíc tady má byt, svoje pohodlí..tam sdílí byt se čtyřmi lidmi a podmínky nejsou nej...jasně, stát se můe vechno, ale já osobně věřím víc v to, e zítra bude konec světa, ne e by tam on zůstal
Není tady
mfilip napsal(a):
dixina napsal(a):
mfilip napsal(a):
Rekl bych, ze nikdo ze vztahu neodchazi, aniz by nekoho nemel bokem. Pochybuji, ze se rozchazi proto, aby byl sam. Duvod je podle mne ve 3. osobe.Moná z 90% v tom bývá 3.osoba, ale u nás skutečně rozchod nezapříčinil nikdo třetí. Přítel jen prostě s postupem času tápal a nevěděl co chce. A vdy to mělo stejný průběh - rozchod - asi po týdnu sms (z jeho strany), jak udělal hloupost, jak jsem nejlepí ena na světě atd. No a tak jsem se 4x vrátila a doufala a doufala a .... A teď jsme v té fázi sms, ale děkuji, ji nechci. Nikam to nevede!
Tak ono casto se stane, ze temer ihned po rozchodu je pachatel viden s osobou opacneho pohlavi ve duvernem objeti.
Jak u jsem říkala, cizinku si těko domů přiveze, pokud tam nějakou má, rozhodně ne na perspektivní vztah ale nemylím si to (i kdy se samozřejmě můu mýlit).
Není tady
mfilip napsal(a):
Nedokazu si predstavit, ze by se nekdo rozhodoval mezi stavajicim partnerem a samotou. Zvlast pokud se tu bavime o dospelych lidech a ne pubertacich, i kdyz puberta nekdy prijde i na tricatniky. Clovek odchazi az tehdy, pokud muze plynule prejit do jineho vztahu. Nedokazu si predstavit, ze by to bylo jinak. Mno dobre, muze byt treba chlap alkoholik a mlatit zenu, to pak je jasne, ze zena bude radsi sama, ale to jsou extremy. Ale pokud maji lidi normalni vztah a znicehonic jeden rekne, promin, odchazim, protoze si potrebuju ujasnit, jestli te miluju ..... vzdy je v tom nekdo dalsi.
Právě jsi prohlásil, e kadý normální dospělý člověk je zadaný. Opravdu si to myslí? V tomhle s tebou opravdu nemůu souhlasit. A myslím e jsou to naopak spí puberáci, kteří neví, co přesně chtějí, a střídají partnery jako ponoky (ale není to pravidlem, to podle mě je spí o povaze ne o věku).
Není tady
mfilip napsal(a):
Nějak s tím taky Filipe nemuu souhlasit.Ne vichni odejdou k někomu a jsou schopni navazat novy vztah,spalit za sebou mosty tak jak to Tobě udělala tva ena.Nemusí odchazet jen proto,e někoho ma-třeba jen ten vztah uvízl na mrtvem bodě a zevedněl a ti dva najednou neví co vlastně chtějí.Někdy mue byt prospěne dat si nějaky čas na přemylení co dal,ale potom hrozí riziko odcizení,zvyknutí si na tu svou samotu a klid.Zaleí na jakych zakladech byl ten vztah postaveny a hlavně musí chtít oba.Kadopadně je to pro toho kdo zaplal laskou k někomu novemu a odchazí daleko jednoduí ne pro toho kdo zustal,miloval a nechape co se vlastně stalo a kde udělal chybu
Není tady