29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Poraďte:Whirlpool AWE 7516 nebo Electrolux EWT 10420 W INSPIRE? Servis mám stejně daleko. Whirlpoolku bych přes kamaráda měla za 9000Kč a Electroluxku za 8500Kč..Čemu dát přednost? Díky.
Není tady
Obě jsou skvělé značky, zkus porovnat technické parametry.
Není tady
No právě...je to skoro stejný. Whirlpoolka má menší spotřebu vody(o 1 litr) a menší spotřebu elektriky( o 8kWh ), do Electroluxky se zase vejde o půl kila víc prádla, tak nevim...
Má tedy ta menší spotřeba nějaký smysl?
Není tady
To bych volila menší spotřebu vody a elektriky, bude čím dál dražší. Rozměrově vyhovují obě? Já jsem potřebovala míň hlubokou (obdélníkový půdorys - normální rozměr se nevešel), koupila jsem s předním plněním a byla neustále porouchaná (ložiska). Pak mi opravář poradil, ať ji vyhodím a koupím si s vrchním plněním a už mám několk let pokoj. Většinou opraváři vědí, která je nejkvalitnější.
Není tady
Ta elec. je o 5 cm nižší. A pak je ještě méně hlučná... jinak je to totožný. Obě jsou vrchem, mě by se horem do mé garsonkové koupelny nevešla:-)
Není tady
Já osobně pro Whirpoolku,,míň vody ,menší spotřeba....to je můj názor..
Není tady
Mám AEG 47080 snad to vyrábí Electrolux, je bezva šlape jak hodinky.
Není tady
Siemens a AEG. Obě možná dražší, (dá se vychytat i akce),ale naší jí mají 10 let a já 6. Ani jedna oprava. Nemůžu si stěžovat.
Není tady
23 let mi naprosto bezproblémově sloužila PHILCO (pouze jsme měnili gumové obložení bubnu) a teď mám 2 roky Electrolux VIVA A+A 1000 RPM a zatím bez problémů takže můžu doporučit
Není tady
Já jsem na Whrilpool moc pozitivního neslyšela-poruchovost i od opraváře.Proto mám Elektrolux.Označení si nepamatuji.
Upravil(a) Jitka8 (24. 4. 2008 8:29)
Není tady
Hlavně né Candy!!! Mám ji tři roky a zničila mi tolik prádla, co nedokázala ani ta před tím za 12 let. Někdy se při praní prádlo dostane mezi dvířka a tu gumu co tam je a pak vytáhneš totálně roztrhaný hadr a někdy jsou ještě další věci od té gumy a už to nejde vyprát. Naposledy to odnesly úplně nový boxerky pro syna. No ani pes by to tak nerozškubal.Od Candy si už V ŽIVOTĚ NIKDY nic nekoupím.
Není tady
Klubko napsal(a):
Siemens a AEG. Obě možná dražší, (dá se vychytat i akce),ale naší jí mají 10 let a já 6. Ani jedna oprava. Nemůžu si stěžovat.
Přesně pod tohle se podepíšu. Pročítal jsem mnoho recenzí, zkušenosti uživatelů, testy - a nejlépe dopadaly AEG-Lavamat a Siemens, pak s odstupem možná Elektrolux. Nakonec jsem vzal tu AEG asi za 12000.
Whirpool bych nebral, stejně jako Jitka8 jsem slyšel, že je to poruchová značka a opravy jsou nákladné.
Upravil(a) PetrV (24. 4. 2008 19:26)
Není tady
Ani mně nedoporučili Whirpool, teď mám sedmým rokem Philco bez jediné opravy a jede pořád perfektně.
Není tady
Mám Whirpool už 8 let a jsem velmi spokojená, dobře pere, prádlo neničí a má minimální spotřebu vody.
Není tady
Taky mame Whirpool a super.Rozhodne bych nesla do znacky Brandt co se tyce pracek.Jinak co jsem slysela tak AEG a Siemens sou super jak uz tu nekdo psal.
Není tady
Mám Bosch 4 roky a bez nejmenších problémů.
Není tady
Mám novou AEG LAVAMAT,asi měsíc, zatím bez problémů,je skvělá, tichá. I když prádlo vyždímá na 1200 otáček, vůbec není zmačkané a je takové heboučké,nevím jak to dělá. Z mojí staré Gorenje bylo už na 800 otáček takové "polámané".
Není tady
Mám 2. rok Electrolux EWT 10620 W Inspire, bez problémů, maximální spokojenost,
Upravil(a) Pampeliska (25. 4. 2008 20:15)
Není tady