18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Nevíte zda vůbec jetě existují lázně nebo ozdravovna, kam můe jet opravdu malé dítě? Co jsem zatím nala je ve pro děti od 3 let. Lenička je kadou chvíli nemocná, má za sebou spoustu zánětů průduek a od října má nasazeno preventivní foukátko a zodac.
Na jedněch stránkách jsem nala e lázně Luhačovice berou děti od 2 let, ale musíme to celé zaplatit ( info o ceně jsem u nenala).
Ozdravovny jsou také od 3 let.
Není tady
http://web.telecom.cz/detska_lecebna/lecba.shtml#zaklad
Zkus tohle, berou děti u od dvou let a mají na stránkách i ceník.
Není tady
Eri díky moc. Zítra to protuduju. Teď u mi to hlava nebere.
Není tady
Kamarádka byla před léty s klukama v Luhačovicích a platila jen svůj pobyt.
Není tady
Aprill díky, bohuel dříve lázně i ozdravovny byly i pro malé děti. Postupně se to zruilo. Na Luhačovice jsem se koukala, ale tam mají psáno e je to pro děti od 3 let a po dohodě mohou vzít i dítě 2 leté, ale pak si to musím uhradit za sebe i dítě .
Není tady
Podívej se na Dětskou léčebnu ve Zlatých Horách (Jeseníky), bohuel mě www stránky teď nenapadají, ale jistě to tu někde dohledá. berou tam i matky s dětma a nemá to chybu. Hlavní léčba je speleo.... - tedy děti jezdí dýchat denně do jeskyní....)Byla jsem tam před cca 10 lety s předkolním dítětem, od té doby i několikrát v létě na týden na dovče a nemělo to chybu) - kdy tak písni....já vím, ale 10 let je mnoho :-)))to to letí
Není tady
Michaelo, díky, stránky jsem nala jsou to http://www.speleoterapie.cz/
bohuel také berou děti od 3 let ( a jetě mě pobavilo, e kdy mi je pro malou napíe lékař, revizní lékař můe schválit e nebudu platit ani já jako doprovod, krom OZP kterou samo máme ). Doprovod platí od 600 Kč za den K tomu se jetě platí 60 Kč na den jako v nemocnici.
Upravil(a) spunt (6. 4. 2008 18:05)
Není tady
Hmmm, já tam byla se 4 letým, pak druhý rok, to u synovi bylo 6 (předkolou), ten druhý rok jsem si taky platila jako doprovod - tenkrát to dělalo 5 neděl - cca 10 tis. Kč( ne e bych měla hodně peněz, ale brala jsem to jako e je to levnějí pro "oba", ne jet na 5 neděl do chorvatska - třeba... - take zatím hledej dál, ale a Lence budou 3, tak neváhej.... :-)))
A ty www stránky, to je ono....
Není tady
Eri dík moc za odkaz.
Koukala jsem tam. Snad jsem ten ceník dobře pochopila. Zeptám se na alergologii, jak to vidí oni, jestli by tam Lenku poslali.
Není tady
Má dcera má za sebou pobyt v jeskyni Vojtěchov??? a NIDKY více. Namísto toho, aby ji to pomohlo nachytala dalí 3 bacily!!!!,co mne nenapadlo ,eby se to mohlo přihodit! U tam kalala jak nevím co, prý reakce. KDy jsem ji dovezla, nali ji nakalivé bacilyx v krku, take v pátek jsem zruila tábor, kam měla nastoupit v sobotu, nakazila mne i matku a kalali jsme snad 2 měsíce tak, e jsme si trhali plíce. A to odela jakoe "zdravá" a přila tedy s kalem, bacily a náběhem na astma!!!, co nikdy předtím nebylo.
Vozili je do jeskyn malou Avii, bazen u hotelu....voda vyputěna, nejmení děti bydleli 3.patro, kozy-pubertáci v přízemí, působilo to na mně jak vězení.
NE! My ne, ale ostatní matky to brali jako prima pobyt v létě...a větinou tam byly sourozenci. Taky mne okovalo, kdy dali děti na míchané pokoje-holky-kluci a to ve věku 8-10 let! Na základě mého protestu pak la na holčičí.
Solné jeskyně ano a dokonce to OZP proplácí.
Není tady
Moje dcera jezdila do Jánských Lázní a vdy na 6 týdnů a moc jí to pomáhalo.Naposled byla před 3 lety a byl tam s nimi na oddělení roční chlapeček s matkou.
Není tady
To já bych doporučila maminkám s dětmi, které mají alergie udělat testy na neléčené infekce /mykoplasmy, chlamydie pneumonie a pod. / , léčit a nepodléhat alergiím a léčbě ! Odtranit příčinu !!!
Není tady
Stránky: 1