|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tercilo ,jednak "uboze" byla opravdu velmi nešťastná formulace, tudíž se nemůžeš divit, že jsme některé zareagovaly... a pak si myslím , že ne všechny ženy se nutně musí 2 hodiny někde "piglovat" , aby vypadaly k světu. Naopak si myslím, že spousta šťastných žen jejich mateřství ještě nějak zvláštně rozzáří ze vnitř a činí je žádoucí a přitažlivé jako nikdy v životě ( já tedy netrpěla nedostatkem pozorností ani v té době
) , já to cítím i ze svých fotek z té doby... nikdy jsem si nepřipadala krásnější než v té době i bez make-upu a kilometrových řas...
Tercila napsal(a):
.... se přece říká: namaluju si obličej na xicht (to si říkám každý ráno)
![]()
srabíku .. jsi to upravila viď ?? Ale já četla, že mi chceš cosi ukázat

Není tady
Tak to se u té češtiny zastavme
U vás se pigluje co?
(Doufám, že tu někoho něčím nepohoršíme)
Není tady
Houby srab - technický antitalent
- jsem to asi nechtěně vrátila a v rychlosti s novým textem odklikla.... ale možná si vzpomenu, momentík 
Jo, něco takového: nevíš, jak se pigluje baba? Přijeď na kafe a já se Ti předvedu
No to se na to zeptám hned zítra v práci, protože tady se používá piglování a šůrování ve smyslu úklidu.
Upravil(a) Tercila (7. 4. 2008 20:08)
Není tady
Somaia: "Tercilo ,jednak "uboze" byla opravdu velmi nešťastná formulace, tudíž se nemůžeš divit, že jsme některé zareagovaly... "
Jasně, Somaio, beru, samozřejmě
Od toho je "kvokačka" neboli debata. 
Není tady
Tercila napsal(a):
Tak to se u té češtiny zastavme
![]()
U vás se pigluje co?
(Doufám, že tu někoho něčím nepohoršíme)
u nás: ebonitová tyč liščím ohonem !!!

Upravil(a) Somaia (7. 4. 2008 20:11)
Somaia: "... nikdy jsem si nepřipadala krásnější než v té době i bez make-upu a kilometrových řas..."
No tak na nepozornost" si taky nemůžu stěžovat, já jsem prý vykvetla v době těhotenství, ovšem moje dítko pak bylo takový nespavec, že jsem tedy o sobě jako o krásce skutečně neuvažovala
- ale zas je fakt, že jsem ani neuvažovala o nějakých nevěrách, zaujata novým životním údělem.... Jo, bylo to krásné období (teď se dívám na ten můj nachlazený 16letý výkvět a asi jako každou mámu mě mrzí, že to tak rychle uteklo....) Ale jsem určitě upravenější, než když jí byl rok
(to mi servala během jízdy v autě ty moje klipsy z uší a rozmazala stíny a pošudlila rtěnku - dojela jsem vždycky na nějakou návštěvu jak na karneval - byla čertík)

Ale to jsem odbočila, nebudu vám rušit téma. 
Není tady
Somaia: "u nás: ebonitová tyč liščím ohonem !!!
"
Ježiši

Není tady
Jaký Jéžiši...
??? ty nevíš jak se v laboratorních podmínkách vyrabí elektrický proud ...
???
Amriana napsal(a):
se omlouvám kuck kuck rozesmály jste mě obě ..ale jak se dělá že se milenka pigluje ?? Já mám děsivý představy ...
no niiic jen tak na odlehčenou
Amriano, teď jsem se začala smát nahlas. Asi v tom vidím nějaký ten podtext či co. 
Není tady

Amriana napsal(a):
když já mám dnes holt zamrzlou pubertu je duben a leze na mě jaro asik .. ... noooo .... jenže tam odkud já pocházím to slůvko pigluje fakty se používá eeeee no v hanbatým smyslu ...
![]()
Tu, na rakúskom pomedzí, kde žijem ja, je pigľovať odvodené z nemeckého buegeln, čo znamená žehliť - čiže asi sa dá fakt pigľovať aj xicht alebo vlasy...
Ale teda používame to aj v tom príjemnejšom slova zmysle.
Upravil(a) Selima (7. 4. 2008 21:08)
Není tady

Amriana napsal(a):
se omlouvám kuck kuck rozesmály jste mě obě ..ale jak se dělá že se milenka pigluje ??

Já tedy žádnou milenku nemám, ale kdybych nějakou měl, tak předpokládám, že bych jí pigloval chvíli zepředu a pak zase chvíli zezadu 

Není tady
Tercila napsal(a):
Houby srab - technický antitalent
- jsem to asi nechtěně vrátila a v rychlosti s novým textem odklikla.... ale možná si vzpomenu, momentík
Jo, něco takového: nevíš, jak se pigluje baba? Přijeď na kafe a já se Ti předvedu![]()
No to se na to zeptám hned zítra v práci, protože tady se používá piglování a šůrování ve smyslu úklidu.
úklid ju ??? Blééééé .... ne e ...dííík.Tfuj 
Se mi asik líbí víc ten náš krajovej význam ... prostě holt ... jako králíčci no 
Není tady
"Tu, na rakúskom pomedzí, kde žijem ja, je pigľovať odvodené z nemeckého buegeln, čo znamená žehliť - čiže asi sa dá fakt pigľovať aj xicht alebo vlasy...
Ale teda používame to aj v tom príjemnejšom slova zmysle."
Jo, tak to zítra asi výjimečně spácháme hromadnou snídani v práci a poptám se (jestli na to ovšem nezapomenu), protože slovo "piglovat" v hanbatým smyslu (možná proto, že se převážně pohybuji ve slušné společnosti)
jsem tady na jihu opravdu nikdy neslyšela. Uklízet, žehlit atd. - čili v přeneseném slova smyslu "zkrášlovat"... to jo.
Vy s tím hanbatým smyslem jste z Čech? 
Upravil(a) Tercila (7. 4. 2008 22:14)
Není tady
Jo tady v Čechách se říká píglovat a to je neslušně sexovat.Vy jste to tady teda rozjeli
Není tady

Neé, používa sa to aj tunak v Prešpurku, čiže na rakúsko-maďarsko-slovenskom pomedzí...
Upravil(a) Selima (7. 4. 2008 22:26)
Není tady
Tercila napsal(a):
Ne. 

Tercila napsal(a):
"Tu, na rakúskom pomedzí, kde žijem ja, je pigľovať odvodené z nemeckého buegeln, čo znamená žehliť - čiže asi sa dá fakt pigľovať aj xicht alebo vlasy...
A srbochorvatsky se žehlička řekne "pegla"....
Není tady

Nezaložíme medzinárodný slovník dvojzmyslov...?
Není tady
Selima:
Nezaložíme medzinárodný slovník dvojzmyslov...?
No, náhodou - to by bylo zajímavé - beztak bychom za chvíli přišli i na trojsmysly...
no, úplně jsme to vlákno rozhodili
.
Mně se stejně nejvíc líbilo při cestě do Chorvatska to "zaprto" a "odprto" - a hlavně když si vzpomenu, jak jsme se tomu se segrou v 5 hodin ráno řehtaly, až jsme se fakt prohýbaly a slzely - a vystačily jsme se tím bavit až k pobřeží - a vlastně občas dodnes
.
Upravil(a) Tercila (7. 4. 2008 22:50)
Není tady
Ja jsem ze Sumavy a u nas doma piglovat vzdycky znamenalo uklizet do absolutni cistoty. O vyznamu neslusne sexovat jsem, do ted nemela tucha:)
A ted k topiku.
Jsem milenkou zenace 4 mesice a je mi 27. svobodna zatim bez deti. nemam potrebu se piglovat doma pred zrcadlem abych byla prekrasna kdyz on na dve hodiny prijde ke me. mam spoustu svych aktivit, s tim spokojenym spanim taky nesouhlasim protoze mam hodne stresovou praci. Kdyz jsme se potkali delala jsem sama byt, v praci jsem to mela spatny a celkove jsem byla psychicky na dne, on prisel v pravou chvili, hodne me podrzel a i proto ho mam moc rada a nikdy toho vztahu nebudu litovat. Od zacatku jsme si vyjasnili ze nechceme nikomu ublizit a ze se to nikdo nesmi dozvedet. Kdyz on prisel s tim ze o nas manzelce rekne protoze se mnou chce byt casteji, byla jsem to ja kdo to kategoricky zakazal, ano, zapirat zapirat zapirat. Ja sama vyrostla v perfektni rodine a nikdy bych neskousla kdyby otec opustil moji mamu kvuli poblouzneni z mlade milenky, porad to mam na pameti a vim ze tohle je/musi byt vec docasna (aktivne si hledam adekvatniho partnera:-). Jenze lasce se neda porucit a ja se bojim jak dlouho tohle muze trvat, je to strasna sila, oba to citime stejne ale zakazat si stykat se nedokazeme ani jeden. Pro me by to znamenalo utnout i nektere konicky ktere mame spolecne a o to taky nechci prijit. Moje bio hodiny zacinaji buset, strasne rada bych uz chtela miminko a strasne rada bych chtela s nim, protoze je proste uzasnej chlap, ale vim ze nemuzu. Zasekla jsem se v bludnem kruhu a nevim jak z nej ven ani jak dlouho to muze trvat. byt milenkou je nekdy smutna a osamela role...ale ani toho nelituju. A ted hura do me-do potvory jedny, vsechny vdane zeny:-), chapu Vas a vim ze mi to osud jednou taky oplati..
Není tady
pokud by kvůli mě chlap hodlal opustit svoje děcka (a je fuk, jestli by nastala střídavá péče a kdesi cosi) tak by u mě klesl, bohužel musím momentálně použít výraz, že bych jím pohrdala
Tercilo, ale chlap většinou primárně kvůli milence děti neopouští (nebo nechce opustit) - opouští se partnerka. Jistě, jsou tací, kteří pod přívalem hormonů zapomenou, že jsou taky tátové, ale většina se na děti nevykašle. Jestli muž odchází od manželky proto, že má milenku (či z jiného důvodu), tak proč ne střídavá péče? Pokud nedostate dítě do výchovy, je to asi druhá nejlepší možnost.
Není tady
Amriana napsal(a):
Michaela.43 napsal(a):
Amriana napsala:
Jasně že dvojí metr .. jediný v čem je rozdíl, že na něj se to už provalilo a na tebe ne ...čili furt máš trumfy v rukou ...přemýšlelas co by se stalo, kdyby se to provalilo a muž to zjistil ?
Odpověď: zapírat, zapírat, zapírat!!!Achich ...tak nejen já čtu Plzáka ...
... no nic ... no ...
+
já ho nejen čtu....hihi
Není tady
Tercila napsal(a):
Já jo, ale mám to od Moraváků 
Není tady