Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 7. 4. 2008 11:27

Apokalypsa
♥------

Re: milenky ženatých

Není mi sice už 28, svobodná taky nejsem, ale momentálně jsem milenkou ženatého muže...rodiny? Ty neřešíme, oba víme, že to, co prožíváme spolu, je jen na chvíli, jen nádherný úlet po (pro oba z nás) dlouhodobém manželství...

Není tady

#52 7. 4. 2008 13:53

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Apokalypsa napsala na jiném vláknu:
Já zase před pár dny zjistila, že bývalá milenka mého muže ho informuje po několika měsících, co spolu už nejsou o tom, že se stěhuje...tak taky čekám, co se z toho vyvrbí...jestli jí třeba půjde pomoct se stěhováním...pak ale bude mít sbalený kufry .

a tady píšeš, že sama jsi momentálně milenkou ženatého muže.....
Takže  u tebe je to OK, ale manželovi bys balila kufry....??

nebo jen špatně čtu?

Není tady

#53 7. 4. 2008 13:55

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Míšo,

já jsem nechtěla být ta rejpavá,ale hned mě to taky praštilo do očí. Ach ať žije ta tolerance...smile) A hlavně pravda je vždy dvojí lollol

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#54 7. 4. 2008 14:04

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Taky jsem si toho všimnul a taky jsem nechtěl rejpat.... tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#55 7. 4. 2008 14:09

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Jsem si všimla a chtěla rejpnout gloria...ale jsem nebyla dostatečně hbitá va rock

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#56 7. 4. 2008 14:11

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Trošku mi to připomíná výrok: Mně nevěra nevadí, ale nesmí se  mě týkat!
A na tom ale něco pravdy je....ruku na srdce

Jinak já nechtěla rejpat, pouze jsem si všimla....Apokalypsa jistě ví, jak to myslela :-))

Není tady

#57 7. 4. 2008 14:41

Apokalypsa
♥------

Nee, ale ta moje nevěra přišla až po dvou dlouhých  letech té jeho...najednou tu je někdo, s kým opět zažívám ty prchavé okamžiky štěstí...i když je to jen na chvilku

Upravil(a) Apokalypsa (7. 4. 2008 14:51)

Není tady

#58 7. 4. 2008 15:07

lejontina
♥♥-----

Ahoj, já teda měla taky poměr se zadaným, ale o partnerce jsem nevěděla, chvíli po té, co jsem se to dozvěděla, jsem to ukončila...nejsem na to pyšná a nechtěla bych znovu poměr se ženatým/zadaným...

trochu mi tady schází - nečiň jiným, co nechceš, aby ti dělali oni (či tak nějak yikes) - skoro všechny jste tady plakaly nad nevěrama a milenka a ejhle...většina z vás byla v pozici milenek...které většinou po milenci nich nechtěly...

no nemůže se těm našim mužům divit, že problémy ve vztahu řeší nevěrama, když je tolik žen ochotných být milenkama, které nic nechtějí...vidím to ve svém okolí, jak se milenky/kamarádky  vehementně snaží kvůli zadaným mužům a páni jsou vysmáti...taky proč ne že...

zažila jsem partnerovo zahýbání s kamarádkou a nechci v žádným případě způsobit takový trápení jiné ženě (obzvlášť když po muži nechci nic)... věřím na osud, že se to člověku vrátí - když to bude nejmíň čekat yikes)) takže není to jen o morálce ale i o "karmě" yikes))))

"kdo hledá, najde. Kdo nehledá bude nalezen." Řekla klec a vyšla hledat ptáka.

Není tady

#59 7. 4. 2008 15:24

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lejontina napsal(a):

takže není to jen o morálce ale i o "karmě" yikes))))

Když tě tak čtu, tak u tebe rozhodně ano smile)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#60 7. 4. 2008 15:47

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Apokalypsa napsal(a):

Nee, ale ta moje nevěra přišla až po dvou dlouhých  letech té jeho...najednou tu je někdo, s kým opět zažívám ty prchavé okamžiky štěstí...i když je to jen na chvilku

Tak právě proto máš o to víc porozumnění pro svýho muže ?? Že víš jak se to může stát a co to znamená ?? Takhle bych Tě pochopila ..ale jinak mi to zní ..divně ..dvojí metr asik ...

Není tady

#61 7. 4. 2008 17:04

Apokalypsa
♥------

Nevím, jestli dvojí metr...možná jo? Byl mi dva roky nevěrný, zatímco já věrně čekala doma, ted´to je prý skončené...a já jen z toho všeho utíkám občas pryč, abych zapomněla...nebo se s tím naučila nějak žít, nějak se s tím vyrovnala...sama nevím...jen ty chvilky, co si pro sebe ted´pro změnu kradu já, jsou nádherné...ale jedno je jisté- jestli si s ní začne znovu, je konec...

Není tady

#62 7. 4. 2008 17:07

Romin
♥♥♥♥---

Apokalypso a podvedla by jsi ho ,kdyby on tebe ne?

Není tady

#63 7. 4. 2008 17:29

Apokalypsa
♥------

Asi ne, sama bych asi nezačala...snad to ted´vypadá jako odveta, ale já nechci, aby on se o tom dozvěděl, jen hledám cestu, jak žít dál..a tohle mi pomáhá...zní to divně?

Není tady

#64 7. 4. 2008 17:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

trochu - hlavne vzhľadom na tvoje ostanté názory a poznámky... Ale inak vcelku pochopiteľne.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#65 7. 4. 2008 18:11

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Apokalypsa napsal(a):

Nevím, jestli dvojí metr...možná jo? Byl mi dva roky nevěrný, zatímco já věrně čekala doma, ted´to je prý skončené...a já jen z toho všeho utíkám občas pryč, abych zapomněla...nebo se s tím naučila nějak žít, nějak se s tím vyrovnala...sama nevím...jen ty chvilky, co si pro sebe ted´pro změnu kradu já, jsou nádherné...ale jedno je jisté- jestli si s ní začne znovu, je konec...

Jasně že dvojí metr .. jediný v čem je rozdíl, že na něj se to už provalilo a na tebe ne ...čili furt máš trumfy v rukou ...přemýšlelas co by se stalo, kdyby se to provalilo a muž to zjistil ?

Není tady

#66 7. 4. 2008 19:14

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsala:
Jasně že dvojí metr .. jediný v čem je rozdíl, že na něj se to už provalilo a na tebe ne ...čili furt máš trumfy v rukou ...přemýšlelas co by se stalo, kdyby se to provalilo a muž to zjistil ?

Odpověď: zapírat, zapírat, zapírat!!!

Není tady

#67 7. 4. 2008 19:15

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Apokalypsa napsal(a):

Asi ne, sama bych asi nezačala...snad to ted´vypadá jako odveta, ale já nechci, aby on se o tom dozvěděl, jen hledám cestu, jak žít dál..a tohle mi pomáhá...zní to divně?

Možná i pochopíš, proč on to tenkrát udělal?

Není tady

#68 7. 4. 2008 19:16

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Michaela.43 napsal(a):

Amriana napsala:

Odpověď: zapírat, zapírat, zapírat!!!

Achich ...tak nejen já čtu Plzáka ... tummenupp... no nic ... no ... lol

Není tady

#69 7. 4. 2008 19:48

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Žena s "děckem" na rukou vypadá uboze? vavava

Jéééžišmarja holky, trochu nadhledu!!!  big_smile Neříkejte mi, že jste nevzaly v úvahu únavu maminy po probdělé noci a třeba to, že teda pak nemá řasy kilometr dlouhý jako milenka, která od rána piglujíc se v koupelně vyčkává, kdy si na ni na dvě hoďky ten milý ženatý udělá čas - takhle jsem to podala jen pro větší "transparentnost odlišnosti" smile.
Ano, možná to slovo "uboze" není to pravé ořechové, ale jestliže se mi dcera několik měsíců coby atypický nespavec ve třech měsících spící pouze 20 minut po poledni, budila v noci po hodině a půl, určitě jsem ráno nevypadala svěží a vysmátá a nadšená pro manželovy miliostné eskapády, na rozdíl od případné milenky, která celou noc prospala - stačí vám to pro porovnání takhle? big_smile Nic jiného, hlubšího, tím myšleno nebylo. smile

Jo, Somaio, taky mám koš s prádlem vycvičený tummenupp

Ale Klubi, nevím sama přesně, jestli je vhodné odsuzovat či neodsuzovat nevěru. Vyjadřuji se tu možná někdy "úderně", ale to je i tím, že mám velmi málo času. smile. Pohled na nevěru mám jasný: někdy je nutností, někdy je zbytečná. Mě nevěra trošku nadzvedává, když jsou pak do následků zataženy děti. A není úplně pravda, že bych nevěru totálně odsuzovala: já jsem tu psala o tom, že konkrétně mě ženatí nelákají.
Mám to nastavené tak, že pokud by kvůli mě chlap hodlal opustit svoje děcka (a je fuk, jestli by nastala střídavá péče a kdesi cosi) tak by u mě klesl, bohužel musím momentálně použít výraz, že bych jím pohrdala i kdyby vypadal jak Delon a měl na kontě milion. Proto Ti taky můžu říct naplno, že pokud by můj manžel odešel, potoky slz by se nekonaly. Neboj, mám už toho za sebou dost. I nabídky ženáčů, i svoje velké krize.
Žádný domeček z karet mi můj pozdější manžel nepostavil - nemá se mi co zbořit. Ale pořád jsou věci, za které si ho velmi vážím. A věci, za které bych ho někdy zakousla. big_smile

Upravil(a) Tercila (7. 4. 2008 19:59)

Není tady

#70 7. 4. 2008 19:58

majkafa
Host

Tercilo, čím to je, že si myslíš, že milenka není obyčejná žena?
Já jsem byla tady chvilku milenkou a byla jsem úplně obyčejná žena, která žije sama s dospívajícím synem, brzy ráno vstává do práce, stará se o domácnost, nevyčkává od rána piglujíc se v koupelně, kdy si na ni na dvě hoďky ten milý ženatý udělá čas. smile
Troufám si říct, že většina milenek neodpovídá tvému popisu. smile

#71 7. 4. 2008 19:59

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

lol se omlouvám kuck kuck rozesmály jste mě obě ..ale jak se dělá že se milenka pigluje ?? Já mám děsivý představy ... lol
no niiic jen tak na odlehčenou smile

Upravil(a) Amriana (7. 4. 2008 20:00)

Není tady

#72 7. 4. 2008 20:01

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Majkafo, Ty mě ale teď evidentně vůbec nechápeš. Jsi schopná pochopit, že jsem zmínila pouze jednu možnou část života, kdy jedna ženská je unavená a druhá odpočatá?

Není tady

#73 7. 4. 2008 20:02

majkafa
Host

Bych chtěla taky vědět, jak se milenka pigluje. V koupelně. Amriano, cos mi to zasela do hlavy za asociace? Ale to se asi teda pigluje s jiným, když čeká na ženáče, či co. Tak já už nevím. Tercila mě vůbec často rozesměje svými názory. lol

#74 7. 4. 2008 20:03

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

.... se přece říká: namaluju si obličej na xicht (to si říkám každý ráno) big_smile big_smile

Upravil(a) Tercila (7. 4. 2008 20:04)

Není tady

#75 7. 4. 2008 20:05

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

lol když já mám dnes holt zamrzlou pubertu je duben a leze na mě jaro asik .. ...  noooo .... jenže tam odkud já pocházím to slůvko pigluje fakty se používá eeeee no v hanbatým smyslu ... rodna vissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí