|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mame s priatelkou taky netradicny problem. To ze nema vaginalny orgazmus by az take netradicne nebolo, viac netradicne je to ze nema ani klitorialny. Hovori ze v minulosti jeden mala, lenze ked ju stimulujem jazykom tak mi hovori ze to moc neciti a ked prstom tak sa mi vytrhne ze ju to strasne stigli (lechta). Takze neviem co mam este skusit. V technike problem asi nebude... toto nieje moja prva sexualna partnerka.
Není tady
Já myslím, že je málo vzrušená, když jí to lechtá, zkus ji nejdříve hladit jinde po těle, kde víš že to má ráda, a nemusí to být zrovna přímo tam. A postupně se teprve blížit ke klitorisu. Myslím že problém je tady, nebo třeba myslí na něco jiného, nebo je málo vlhká...ale já si myslím že potřebuje delší předehru jinde na těle...tot můj názor
Není tady
A co treba kdyby jsi ji navrhlh, ze se chces divat jak si to dela sama? Ma treba nejakou jinou techniku. Vis, jestli se umi sama udelat? treba je jeste mlada. Ja jsem v tom zacala vyspivat po 22. Neprijde to hned jako treba ze dneska nevim co je to za pocity a zitra jo. To se stupnuje. Nebo Asi je fakt jeste studena a potrebuje delsi predehru. To ze je us pripravena na oralni styk se da obycejne poznat, ze se zacne posouvat nahoru a nebo tebe tlaci dolu. Treba za ramena nebo tak. a nebo si nedelate pri tom pokyny? Jestli ti zadny nedela, tak ji tam dej sam ty ruku treba pochopi ze ti to ma ukazat jak na to a je to jeste lepsi, protoze ona pochopi, ze se snazis a oceni to. A jestli se neumi udelat aji sama, Tak si to prostudujte spolu.
Není tady
Opet jedna o tom zahadnem zenskem orgasmu...
Ja taky nemam ani jeden a jeste donedavna me to hodne trapilo, ani ne tak kvuli me, me se i tak sex strasne libi, ale kvuli priteli ktery presne jako Michal uz nevedel co by. Ale jsme spolu 4 mesice a ja pozoruju ze je to cim dal tim lepsi a lepsi a opravdu mi chybi uz jen malo,malicko (a to jsme neprisli na nakou novou zavratnou techniku) a jsem si jista ze to jednou prijde. Takze podle me, vsechno chce svuj cas. Dost se na to tesim 
Není tady