27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
jsem teď dělala(poprvé) studii lesoparku pro nějakou obec, musím se podělit, to byla fakt nádherná práce, cestičky, lavičky , odpočívadla, prolézačky, cyklostezky.... to by mě bavilo dělat pořád
Není tady
a ty má nějaký 3D softík? myslím jako profík
Není tady
Moje kamarádka má vystudovanou "hnojařinu" a právě dělá parky, sady, zahrady. Nádhera, fakt ji závidím.
Není tady
Regina napsal(a):
a ty má nějaký 3D softík? myslím jako profík
no speciální program na zahrady nemám, pouívám na ve ten svůj 3D na objekty, tam jsou i modelace terénu a nějaká základní , ale opravdu základní knihovna zeleně. Pro účely projektu - studie je to celkem postačující.
Profík nejsem, i kdy jsme na kole měli rok zahradní architekturu, ve jsem se pak musela naučit na svých vlastních zahradách.
Není tady
Nevíte prosím někdo, co je tohle za kytku? Dostala jsem ji dnes od kolegyně ale nevíme ani jedna, co to je:
Není tady
no - filodendron to není, moná fíkus? a to je pokojovka??jo, jetě to má podobné listy hoye, voskovce....takhle kulatý lístky jsem snad jetě neviděla
kdyby to byla letnička, tak bych to tipla na nějaký druh lichořeřinice
písni, a to zjistí, také mě to zajímá, oč kráčí
Upravil(a) Regina (20. 5. 2008 20:33)
Není tady
Bety,tak tuhle kytku jsem dostala asi pred mesicem od segry.Ja si myslim ze je to nejaky druh Tlustice
Není tady
Bety napsal(a):
Nevíte prosím někdo, co je tohle za kytku? Dostala jsem ji dnes od kolegyně ale nevíme ani jedna, co to je:
http://www.stastnezeny.cz/data/USR_001_ … GES/co.JPG
Pilea pepřincovitá
bude mít cca 30cm
Není tady
Poletucho - díky!!! je to přesně ono, mám velkou radost a kolegyně taky!
Není tady